!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Re: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Γάταρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:06
Philip Mortimer έγραψε: 23 Ιουν 2020, 14:49 Θλιβερό περιστατικό. Πώς να ενσωματωθούν μετά, όταν δέχονται τέτοια περιθωριοποίηση; (καλά για την σκηνή με τον πατέρα που τον έχει βάλει κάτω δεν σχολιάζω καν) Και μιλάμε τώρα για οικογένεια που φαίνεται να μιλάει και άψογα ελληνικά, παρόλαυτα αντιμετωπίζει ρατσισμό.
Δεν θέλουμε να ενσωματωθούν διότι κάτι τέτοιο θ' αποδυναμώσει το ελληνικό κράτος. Δεν θέλουμε κανένα αντίστοιχο Στιβεν Λάλα χωμένο στις ένοπλες δυνάμεις. Θέλουμε να πάρουν τον πούλο.
Εκφράζεις τελείως ακραίες απόψεις.
Αν ενσωματωθούν δε θα είναι σαν τον Λάλα.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:47 Ρατσιστική επίθεση από αλβανό σε έλληνα στην Αλβανία, σίγουρα έχει συμβεί.
Στην Ελλάδα όχι, επειδή ο ορισμός του ρατσισμού είναι η στοχοποίηση μειονότητας.
οι μαλακίες που έρχονται απ'έξω
η ίδια ακριβώς πράξη, με τα ίδια ακριβώς κίνητρα κρίνεται υπό διαφορετικούς όρους με βάσει ποσοτικά στοιχεία πληθυσμών και γεωγραφικό τόπο
η λογική έχει πάει περίπατο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Ασέβαστος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:09
Ερμής έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:01
Υδράργυρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:59

Πλακώνεις στο ξύλο τους γονείς του ή τους καθηγητές του. Δεν πλακώνεις το ίδιο το 12χρονο. Νιώσε το επιτέλους
εγω να νιώσω;
Τους καθηγητές δε μπορείς.
Τους γονείς ναι συμφωνώ, αλλά μη σκούζεις μετά για ρατσιστική βία σε περίπτωση που ειναι αλλοεθνείς.
αυτα ειναι τα επομενα σταδια. πρωτα πας με το καλο, υστερα με το νομο. κατοπιν, απειλεις οποιον θεωρεις υπευθυνο, φυσικα και τους καθηγητες μεσα. στο τελος πραγματοποιεις τις απειλες σου.
Αν απειλησεις με βιαιοπραγία οποιονδήποτε είσαι απαράδεκτος και καλά θα κάνει το θύμα να απαντήσει άμεσα νομικά.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Τους Αλβανούς και τα Σκόπια μπορούμε να τους φέρουμε βόλτα, να τους ενσωματώσουμε, αν δεν έχουν την επιρροή της Τουρκίας, των μουσουλμάνων. Είναι Ευρώπη, ας παραμείνουν στην Ευρώπη, ας γίνουν Ελλάδα, μας συμφέρει.
Οι μουσουλμάνοι δεν ενσωματώνονται.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Philip Mortimer έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:10 Εκφράζεις τελείως ακραίες απόψεις.
Ο Λάλας γεννήθηκε και μεγάλωσε στις ΗΠΑ, πήγε σχολείο στις ΗΠΑ και ήταν αξιωματούχος του Υπουργείου Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Όταν λέμε ενσωμάτωση αυτό εννοούμε, ότι ένας άνθρωπος εντάσσεται στην κοινωνία, δεν εννοούμε ότι ξεχνάει ποια είναι η καταγωγή του λες και του έχει κάνει κάποιος πλύση εγκεφάλου.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:47 Ρατσιστική επίθεση από αλβανό σε έλληνα στην Αλβανία, σίγουρα έχει συμβεί.
Στην Ελλάδα όχι, επειδή ο ορισμός του ρατσισμού είναι η στοχοποίηση μειονότητας.
και για να το κλείσω, ο ορισμός του ρατσισμού είναι η διάκριση ή η βία -είτε σωματική, είτε λεκτική- που πράττεται με μοναδικό κριτήριο/κίνητρο τη φυλή, την εθνικότητα ή την καταγωγή του θύματος
τώρα το ποιος είναι αυτός που τη διαπράττει, σε ποια χώρα βρίσκεται, αν το θύμα ανήκει σε μειονότητα ή πλειονότητα είναι παντελώς ΑΔΙΑΦΟΡΟ
το κίνητρο του θύτη είναι αυτό που κάνει την εκάστοτε επίθεση ρατσιστική, όχι οι αριθμοί και οι συντεταγμένες
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Antares έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:13 Τους Αλβανούς και τα Σκόπια μπορούμε να τους φέρουμε βόλτα, να τους ενσωματώσουμε, αν δεν έχουν την επιρροή της Τουρκίας, των μουσουλμάνων. Είναι Ευρώπη, ας παραμείνουν στην Ευρώπη, ας γίνουν Ελλάδα, μας συμφέρει.
Οι Αλβανοί είναι Μουσουλμάνοι.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Γάταρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:13
Philip Mortimer έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:10 Εκφράζεις τελείως ακραίες απόψεις.
Ο Λάλας γεννήθηκε και μεγάλωσε στις ΗΠΑ, πήγε σχολείο στις ΗΠΑ και ήταν αξιωματούχος του Υπουργείου Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Όταν λέμε ενσωμάτωση αυτό εννοούμε, ότι ένας άνθρωπος εντάσσεται στην κοινωνία, δεν εννοούμε ότι ξεχνάει ποια είναι η καταγωγή του λες και του έχει κάνει κάποιος πλύση εγκεφάλου.
Όχι, ενσωμάτωση είναι όταν τον ενδιαφέρει πρωτίστως η χώρα στην οποία ζει και δευτερευοντως ή καθόλου η χώρα καταγωγής του.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

λογική αριστερών:
οι λευκοί που βιαιοπραγούσαν κατά των μαύρων στην Αφρική δεν ήταν ρατσιστές επειδή οι μαύροι ήταν πλειονότητα
FUCK LOGIC
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Philip Mortimer έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:11
Αν απειλησεις με βιαιοπραγία οποιονδήποτε είσαι απαράδεκτος και καλά θα κάνει το θύμα να απαντήσει άμεσα νομικά.
πραγματι.

στην πουτσα μου ομως. :102:

αν για να λυθει το οποιο πρβλημα (αφου πρωτα εχω ακολουθησει τη νομιμη οδο και δεν) πρεπει να παρανομησω, το κανω. και μετα δεχομαι τις επιπτωσεις, οποιες κι αν ειναι αυτες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Philip Mortimer έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:14 Όχι, ενσωμάτωση είναι όταν τον ενδιαφέρει πρωτίστως η χώρα στην οποία ζει και δευτερευοντως ή καθόλου η χώρα καταγωγής του.
Όχι ενσωμάτωση είναι όταν εντάσσεται στην κοινωνία, δηλαδή όταν πάει σε ελληνικό σχολείο, βρίσκει εργασία κ.λπ.. Όταν δεν βρίσκεται στο περιθώριο. Αυτό που λες εσύ ονομάζεται γενιτσαρισμός.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Γάταρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:14
Antares έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:13 Τους Αλβανούς και τα Σκόπια μπορούμε να τους φέρουμε βόλτα, να τους ενσωματώσουμε, αν δεν έχουν την επιρροή της Τουρκίας, των μουσουλμάνων. Είναι Ευρώπη, ας παραμείνουν στην Ευρώπη, ας γίνουν Ελλάδα, μας συμφέρει.
Δεν ισχύει αυτό. Γύρω στο 40% των Αλβανών είναι μουσουλμάνοι και οι υπόλοιποι χριστιανοί ή άθεοι

Γενικά, έχουν παρά πολύ χαλαρή σχέση με τη θρησκεία, δεν τους απασχολεί σχεδόν καθόλου.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:11
η ίδια ακριβώς πράξη, με τα ίδια ακριβώς κίνητρα κρίνεται υπό διαφορετικούς όρους με βάσει ποσοτικά στοιχεία πληθυσμών και γεωγραφικό τόπο
η λογική έχει πάει περίπατο
Πρόσεξε τί σου γράφω σε μία λίγο διαφορετική περίπτωση, για να εννοήσεις την ουσία του νόμου:
αν εσύ επιτεθείς σε γκέι επειδή αυτός είναι γκέι, κατηγορείσαι για ρατσιστική βία (διάκριση).
αν γκέι σου επιτεθεί επειδή είσαι στρέιτ, κατηγορείται απλά για σωματική βλάβη.

Το αντιλαμβάνεσαι;
Δεν έχει νόημα να μιλήσουμε για "διάκριση", δηλαδή διαφορετική αντιμετώπιση ανθρώπου επειδή ανήκει στην κυρίαρχη κοινωνική ομάδα. Είναι το αντίθετο της έννοιας της διάκρισης για την Πολιτεία μας.
Ο κάθε ετερόδοξος, αλλόφυλος, μη ανήκων στην καθεστωτική κοινωνική ομάδα, προστατεύεται έναντι διάκρισης ώστε να υπάρχει αντιστάθμισμα της μειονεξίας που προκαλεί η θέση του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 23 Ιουν 2020, 19:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Γάταρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:14
Ισλαμίστρια Θεολόγος: Οι μουσουλμάνοι μπορούν να βιάζουν αλλόθρησκες ! ! !

καθηγήτρια του ισλαμικού πανεπιστημίου Αλ Αζχάρ του Καΐρου

Ισλαμίστρια Θεολόγος: Οι μουσουλμάνοι μπορούν να βιάζουν αλλόθρησκες ! ! !

Η μουσουλμάνα θεολόγος, καθηγήτρια του ισλαμικού πανεπιστημίου Αλ Αζχάρ του Καΐρου, η Σαούντ Σάλεχ (Saud Saleh), υποστήριξε σε τηλεοπτική της εκπομπή στην αιγυπτιακή τηλεόραση ότι οι μουσουλμάνοι άνδρες επιτρέπεται από τον Θεό να βιάζουν αλλόθρησκες γυναίκες ώστε να τις «εξευτελίσουν».

Η ίδια εξήγησε ότι ο βιασμός επιτρέπεται σε καιρούς «νόμιμου πολέμου» από τους μουσουλμάνους με θύματα τους εχθρούς τους.

Όλα αυτά τα «ωραία» τα κήρυξε ενώ προσπαθούσε μέσα από την εκπομπή να αποθαρρύνει το εμπόριο γυναικείας σάρκας από την Ασία, με πάμπολλες Ασιάτισσες να εκπορνεύονται στις αραβικές χώρες, ισχυριζόμενη ότι ο Αλλάχ έδωσε στους μουσουλμάνους το νόμιμο δικαίωμα να έχουν ερωτικές σχέσεις με σκλάβες που αιχμαλώτισαν σε πόλεμο και με την προϋπόθεση οι γυναίκες να μην είναι μουσουλμάνες.

Η αμφιλεγόμενη καθηγήτρια είπε ότι η δουλεία υπήρχε και πριν από το Ισλάμ και ο καθένας μπορούσε να εμπορεύεται «άνδρες και γυναίκες που είχαν γεννηθεί ελεύθεροι», ωστόσο, το Ισλάμ έβαλε τάξη στην υποδούλωση κανονίζοντας πότε και πώς επιτρέπεται.

«Νόμιμοι σκλάβοι είναι μόνο εκείνοι που έχουν πιαστεί αιχμάλωτοι πολέμου», είπε και πρόσθεσε ότι «μόνο οι γυναίκες που αιχμαλωτίστηκαν σε πόλεμο είναι εκείνες που επιτρέπετε να έχετε στην ιδιοκτησία σας».

«Με στόχο να εξευτελιστούν, γίνονται ιδιοκτησία του αρχηγού του στρατού, ή ενός μουσουλμάνου, ο οποίος μπορεί να «το κάνει» μαζί τους όπως «το κάνει» με τις γυναίκες του».

Ο Δρ. Άντριου Χολτ (Dr Andrew Holt), καθηγητής ιστορίας του Κρατικού Πανεπιστημίου της Φλόριντα, είπε ότι τα σχόλια της Σάλεχ είναι αποκαρδιωτικά, ιδιαίτερα όταν προέρχονται από μια καθηγήτρια που διδάσκει σε ένα σουνιτικό θεολογικό ίδρυμα ηλικίας 1.000 ετών.

Ανησυχεί μάλιστα μήπως οι δηλώσεις της γίνουν αντιληπτές ως επιδοκιμασία στην υποδούλωση των γυναικών της θρησκευτικής κουρδικής μειονότητας των Γιαζίντι, που είναι ζωροαστριστές.

Επεσήμανε ότι και το Ισλαμικό Κράτος υποστηρίζει μέσα από τα προπαγανδιστικά κείμενά του ότι οι παγανίστριες επιτρέπεται και πρέπει να σκλαβώνονται.

«Σύμφωνα με το Ισλαμικό Κράτος, η υποδούλωση γυναικών Γιαζίντι, ή από άλλες θρησκευτικές μειονότητες, και η καταδίκη τους σε σεξουαλική σκλαβιά είναι ένας τρόπος να αποφεύγουν οι τζιχαντιστές τις προγαμιαίες σχέσεις ή τη μοιχεία, που θεωρούνται αμαρτίες», είπε ο καθηγητής.

Δηλαδή, με απλά λόγια, το Ισλάμ απαγορεύει τις προγαμιαίες σχέσεις, τις εξωσυζυγικές σχέσεις και την πορνεία, αλλά επιτρέπει να σκλαβώνονται αλλόθρησκες γυναίκες (σε καιρό πολέμου) και να χρησιμοποιούνται ως ερωτικές σκλάβες.

ΠΗΓΗ: [tribune.gr]

Δεν γουστάρω τέτοια άτομα ούτε στην χώρα μου, ούτε στον δυτικό κόσμο. Ακόμη και σαν μετανάστες να τους έχεις, αυτά θα κάνουν. Εδώ τα λέει ένα γύναιο που προφανώς νομίζει ότι είναι ανώτερο από τις υπόλοιπες γυναίκες.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Γάταρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:17
Philip Mortimer έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:14 Όχι, ενσωμάτωση είναι όταν τον ενδιαφέρει πρωτίστως η χώρα στην οποία ζει και δευτερευοντως ή καθόλου η χώρα καταγωγής του.
Όχι ενσωμάτωση είναι όταν εντάσσεται στην κοινωνία, δηλαδή όταν πάει σε ελληνικό σχολείο, βρίσκει εργασία κ.λπ.. Όταν δεν βρίσκεται στο περιθώριο. Αυτό που λες εσύ ονομάζεται γενιτσαρισμός.
Ενσωμάτωση είναι όταν γίνεται ολοκληρωμενα μέλος της κοινωνίας στην οποία ζει και δεν ασχολείται περισσότερο με την άσχετη κοινωνία καταγωγής του.
Πάλι χρησιμοποιείς λέξεις χωρίς να αντιλαμβάνεσαι καν το νόημα τους. Άκου εκεί "γενιτσαρισμος". Ο,τι να ναι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”