!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μια ιστορια μου απο τον στρατο:Γιατι περασα στρατοδικειο

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Μια ιστορια μου απο τον στρατο:Γιατι περασα στρατοδικειο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 22 Ιουν 2020, 21:42 Δεν την εχω πει ποτε αυτη την ιστορια
1996 μελος της 10ης ΕΜΑ κατεβαινουμε με τα αρματα στην παρελαση της Θεσσαλονικης
Στρατοπεδευσαμε στου Καρατασου για μια εβδομαδα
Βγαιναμε για δοκιμαστικες στην Μουδανιων προς το αεροδρομιο
Στην επιστροφη και ενω ειμαστε τελευταιο αρμα με εμενα αρχηγο δινω εντολη στον οδηγο να κοψει στον κομβο στα Κωνσταντινουπολιτικα και να μπει Τουμπα
Αντεδρασε αλλα το κανε
Στριψαμε αριστερα στην Λαμπρακη και περασαμε μπροστα απο το σπιτι του κολλητου μου πουειχε σκοτωθει την προηγουμενη ημερα σε ατυχημα με το παπι του,Ηταν λοκατζηςστην Ρεντινα και ειχε αδεια
Μαρσαραμε μπορστα στο σπιτι του αποδιδοντας τιμες και μετα καναμε επι τοπου αναστροφη και ανεβηκαμε περιφερειακο
Μας ειχε ακολουθησει τζιπ τς στρατονομιας οι στρατονομοι εκαναν χαμο
Τεσπα βγηκα αναφερομενος και στην συνεχεια περασα στρατοδικειο
Ευτυχως αι δικασται δεχτηκαν πως δεν εκανα κατι κακο και την γλιτωσα με επιπληξη
Εικόνα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

GoBack έγραψε: 23 Ιουν 2020, 00:04 Καπου εδω να πουμε οτι εχουν γινει και πιο τρελα σκηνικα απο τη φανταστικη ιστορια του γιαννοπουλα.Να μια ιστορια που οταν την ακουσα για πρωτη φορα νομιζα οτι ηταν φιδισια.

https://www.tanea.gr/2001/10/23/greece/ ... a-to-mpar/
Αυτά είναι. :D
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Namrail έγραψε: 23 Ιουν 2020, 09:57
GoBack έγραψε: 23 Ιουν 2020, 00:04 Καπου εδω να πουμε οτι εχουν γινει και πιο τρελα σκηνικα απο τη φανταστικη ιστορια του γιαννοπουλα.Να μια ιστορια που οταν την ακουσα για πρωτη φορα νομιζα οτι ηταν φιδισια.

https://www.tanea.gr/2001/10/23/greece/ ... a-to-mpar/
Αυτά είναι. :D
τι τραβάνε κι αυτες οι κακομοιρες. ακου ιστορια :o
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Naida έγραψε: 23 Ιουν 2020, 08:05
plouf έγραψε: 22 Ιουν 2020, 22:38 Συνέχισε Γιαννοπουλα την παπατζα η Δανάη
σε βρίσκει γοητευτικό είσαι η φαντασίωση στα
υγρά όνειρα της κάθε θυληκης ύπαρξης.
Εσύ και ο Τατσόπουλος ένα πράγμα να πούμε. :lol:

Δανάη σε κάνω ταγκ έλα εδώ που σε θέλω!
Naida
plouf έγραψε: 23 Ιουν 2020, 06:44 Γιαννοπουλα σου εχουν κατεβασει τα σωβρακα και σε σοδομιζουν αλυπητα αλλα εσυ τον χαβα σου.
Εισαι το μμεγαλυτερο τρολλ του ελληνικου διαδικτυου υποκλινομαι στο μεγαλειο σου ω τρισμεγιστε.

Θα σε παντρεψουμε με την Δαναη που σε βρισκει ελκυστικο,Naida τα διαβαζεις; :003:

Τελικα που ειναι ο Otto Weininger για να σε υπερασπιστει αφου σε τουτο το νημα που ξεκινησες
ηταν ο μονος που εχαψε το παραμυθι σου.
Βεβαίως τον παντρεύομαι αν γίνει κομμουνιστής.
Καλα μωρε εδω η Σκορδα παντρευτηκε τον (γυμνοσα)Λιαγκα στον Γιαννοπουλα θα κολησουμε τωρα; :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Beria έγραψε: 23 Ιουν 2020, 09:25
Naida έγραψε: 23 Ιουν 2020, 08:05
plouf έγραψε: 22 Ιουν 2020, 22:38 Συνέχισε Γιαννοπουλα την παπατζα η Δανάη
σε βρίσκει γοητευτικό είσαι η φαντασίωση στα
υγρά όνειρα της κάθε θυληκης ύπαρξης.
Εσύ και ο Τατσόπουλος ένα πράγμα να πούμε. :lol:

Δανάη σε κάνω ταγκ έλα εδώ που σε θέλω!
Naida
plouf έγραψε: 23 Ιουν 2020, 06:44 Γιαννοπουλα σου εχουν κατεβασει τα σωβρακα και σε σοδομιζουν αλυπητα αλλα εσυ τον χαβα σου.
Εισαι το μμεγαλυτερο τρολλ του ελληνικου διαδικτυου υποκλινομαι στο μεγαλειο σου ω τρισμεγιστε.

Θα σε παντρεψουμε με την Δαναη που σε βρισκει ελκυστικο,Naida τα διαβαζεις; :003:

Τελικα που ειναι ο Otto Weininger για να σε υπερασπιστει αφου σε τουτο το νημα που ξεκινησες
ηταν ο μονος που εχαψε το παραμυθι σου.
Βεβαίως τον παντρεύομαι αν γίνει κομμουνιστής.
Και κομμουνιστής ήταν
Οδηγούσε το τανκ που μπήκε στην Πράγα, αλλά μετά έστριψε και πήγε επίσκεψη σε έναν φίλο του που ζούσε του Χαριλάου
Κομμουνιστής που έχασε τον δρομο του δηλαδή.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 23 Ιουν 2020, 09:13
Ασέβαστος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 08:48 ειμαι στην πρωτη σελιδα, και απορω τι σκατα γραφετε στις αλλες 13.

δηλαδη, ε; και; μπορει και ναναι αληθεια, μπορει και οχι, εχει καμμια σημασια;
1.Aποδειχτηκε οτι καποιοι εδω μεσα δεν ανεχονται να παρω εγω ενα οχημα τουσ τρατου και να αποδωσω τιμες σε εναν νεκρο φανταρο που σκοτωθηκε σε τροχαιο αλλα ταυτοχρονα δεν βγαζουν κιχ η ειναι θετικοι οταν πετανε 4 F16 και κανουν τσαλιμια πανω απο το σπιτι ενος νεκρου πιλοτου που σκοτωθηκε σε τροχαιο

Αυτο ηταν και ο σκοπος δημιουργιας του νηματος

2.Δευτερευοντως αποδειχτηκε οτι πολλοι στατοκαυλοι εθνικισται ειναι ικανοι να δημοσιοποιησουν τα παντα σχετικα με την στρατιωτικη τοςυ θητεια απλα για να μου την πουν
Αυτο βγηκε στην πορεια χωρις να το προσχεδιασω οσο μεγαλωβνε η λυσσα καποιων
Δεκτόν. :g030:

Επίσης είναι γνωστό ότι πιλότοι παρεκκλίνουν της πορείας τους για να πετάξουν πάνω από το χωριό τους.
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 23 Ιουν 2020, 06:13
hellegennes έγραψε: 23 Ιουν 2020, 01:28
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 23 Ιουν 2020, 00:33 Και για να καταλαβω
Καποιος που σκοτωνεται στην επιστροφη απο την δουλεια θεωρειται εργατικο ατυχημα και καποιος που σκοτωνεται στην αδεια με μηχανακι δεν θεωρειται τιποτα και δεν πρεπει να τιμηθει;
Γιατί η ερώτησή σου στο ένα σκέλος έχει επιστροφή και στο άλλο άδεια; Σκοτώθηκε στην επιστροφή του ο φίλος σου; Ή είναι εργατικό ατύχημα αν πεθάνει κάποιος στην άδειά του;

Ή άδεια με άδεια θα συγκρίνεις ή επιστροφή με επιστροφή. Να σημειώσω εδώ ότι είναι εργατικό ατύχημα αν συμβεί σε διάρκεια μίας ώρας από την αναχώρηση από την δουλειά.
Εδω δεν εχεις αντιληφθει οτι το θεμα του μηνατος εχει αλλαηει καιαφορα πλεον την ενεργεια των τεσαρων πιλοτων για να τιμησουν τον συναδελφο τους
Θες να μου κανεις και επεξηγησεις;
Που πας ρε καραμητρο
Δεν συγκρίνεις τα ίδια πράγματα όμως.
Τα τέσσερα αεροσκάφη που έκαναν τη διέλευση πάνω από το σπίτι του δεν απογειώθηκαν εξ' επί τούτου ούτε και αποφάσισαν τελευταία στιγμή να στρίψουν για να περάσουν από εκεί.
Η πτήση τους ήταν εντεταγμένη στο πρόγραμμα της ημερήσιας δραστηριότητας της Μοίρας και είχε σχεδιαστεί ανάλογα. Μετά τη διέλευση τα Α/Φ θα συνέχισαν την εκπαιδευτική τους πτήση και θα ολοκλήρωσαν ασκήσεις που έτσι κι αλλοιώς έπρεπε να εκτελέσουν.
Αυτό σημαίνει δύο πράγματα:
- Η διέλευση ήταν ασφαλής γιατί είχε μελετηθεί και σχεδιαστεί ώστε να τηρεί τους κανόνες ασφαλείας των πτήσεων, σε αντίθεση με μια μη εξουσιοδοτημένη (και αυθόρμητη;) αλλαγή πορείας ενός άρματος μάχης μέσα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή.
- Η διέλευση δεν επιβάρυνε οικονομικά τη Μονάδα γιατί αποτέλεσε ένα μικρό μέρος εκπαιδευτικής πτήσης (ακόμη και η πτήση σε σχηματισμό τετράδας Α/Φ απαιτεί συνεχή εξάσκηση)
Yippie Kay Yay
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Ο ΓΓ μιλά με παραβολές.
15 σελίδες κι ακόμη κάποιοι ψάχνουν ιστορικά ντοκουμέντα...
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Airman68 έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:11

Τα τέσσερα αεροσκάφη που έκαναν τη διέλευση πάνω από το σπίτι του δεν απογειώθηκαν εξ' επί τούτου ούτε και αποφάσισαν τελευταία στιγμή να στρίψουν για να περάσουν από εκεί.
Η πτήση τους ήταν εντεταγμένη στο πρόγραμμα της ημερήσιας δραστηριότητας της Μοίρας και είχε σχεδιαστεί ανάλογα. Μετά τη διέλευση τα Α/Φ θα συνέχισαν την εκπαιδευτική τους πτήση και θα ολοκλήρωσαν ασκήσεις που έτσι κι αλλοιώς έπρεπε να εκτελέσουν.
- Η διέλευση ήταν ασφαλής γιατί είχε μελετηθεί και σχεδιαστεί ώστε να τηρεί τους κανόνες ασφαλείας των πτήσεων, σε αντίθεση με μια μη εξουσιοδοτημένη (και αυθόρμητη;) αλλαγή πορείας ενός άρματος μάχης μέσα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή.
- Η διέλευση δεν επιβάρυνε οικονομικά τη Μονάδα γιατί αποτέλεσε ένα μικρό μέρος εκπαιδευτικής πτήσης (ακόμη και η πτήση σε σχηματισμό τετράδας Α/Φ απαιτεί συνεχή εξάσκηση)
Ολα αυτα ειναι υποθεσεις
Υποθετεις και λογικα οτι οι πιλοτοι το εκαναν αυτο με την αδεια του διοικητη της μοιρας
Απο εκει και περα αν επεφτα;ν ο ενας πανω στον αλλο ενω ηταν σε σχηματισμο η αν στουκαιρνε καπου αυτος που εφυγε απο τον σχηματισμο μολις περασαν απο το σπιτι η αν υπηρχε μια βλαβη ενω πετουσαν πανω απο το σπιτι του δεν ειναι περιστατικα που δεν μπορουν να συμβουν
Και ας αφησουμε το θεμα ασφαλειας

Τι δουλειοα εχουν τα πολεμικα μας αεροπλανα κα κανουν αυτο το πραγμα?
Τσιφλικι τους ειναι τα αεροπλανα κανουν οτι γουσταρουν;
Επρεπε να εχει ηδη ξηλωθει κοσμος και κοσμακης οποπιος δεν το βλεπει στρουθοκαμηλιζει
Τοπ γκαν το καναμε
Κανουν οτι γουσταρουν οι Ελ Τομ Κρουζ
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Περιμένω τις απαντήσεις των στρατοφρόνων στις εύλογες απορίες του ΓΓ, ο οποίος περνά στην αντεπίθεση.
:popc:

Να προσθέσω ότι τα καύσιμα για τις βόλτες πληρώνουμε εμείς από τη φορολογία μας. :smt047
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 23 Ιουν 2020, 09:52 Συμφωνω και περιμενω εστω και με μεγαλη καθυστερηση να καταδικασουν παντες την ενεργεια των πιλοτων και να ζητησουν την παραδειγματικη τους τιμωρια καθως και των ανωτερων τους
Ας σταματησει μια φορα η υποκρισια
Τι παπαριές (συνεχίζεις να) γράφεις ρε άσχετε;
Όσοι σου την είπαμε για τις μπούρδες που έγραφες ήταν γιατί καταφανώς έλεγες ιστορίες που τις είχες βγάλει από τον κώλο σου.
Ποιος ασχολήθηκε με το αν καλώς ή κακώς αποδίδονται τιμές σε στρατιωτικούς που χάνονται εκτός καθήκοντος;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Chainis έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:32
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 23 Ιουν 2020, 09:52 Συμφωνω και περιμενω εστω και με μεγαλη καθυστερηση να καταδικασουν παντες την ενεργεια των πιλοτων και να ζητησουν την παραδειγματικη τους τιμωρια καθως και των ανωτερων τους
Όσοι σου την είπαμε για τις μπούρδες που έγραφες ήταν γιατί καταφανώς έλεγες ιστορίες που τις είχες βγάλει από τον κώλο σου.
Ποιος ασχολήθηκε με το αν καλώς ή κακώς αποδίδονται τιμές σε στρατιωτικούς που χάνονται εκτός καθήκοντος;
Η αλήθεια είναι ότι κάνατε 15 σελίδες να το καταλάβετε ότι προσπαθούσε να σας βάλει στο κλίμα της βασικής του ερώτησης, την οποία φυσικά δεν απαντάτε. :smt047

Ιδού:
Επρεπε να εχει ηδη ξηλωθει κοσμος και κοσμακης οποπιος δεν το βλεπει στρουθοκαμηλιζει
Τοπ γκαν το καναμε
Άντε να δούμε τον πρώτο που θα απαντήσει στο ερώτημα... :smt047
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Απλα ηθελε ενα bukkake πριν παει για νανι και το κανετε ολοκληρο θεμα.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:36
Chainis έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:32
Η αλήθεια είναι ότι κάνατε 15 σελίδες να το καταλάβετε ότι προσπαθούσε να σας βάλει στο κλίμα της βασικής του ερώτησης, την οποία φυσικά δεν απαντάτε. :smt047

Ιδού:
Τοπ γκαν το καναμε
Άντε να δούμε τον πρώτο που θα απαντήσει στο ερώτημα... :smt047
Και ποιος σου είπε ότι εμπίπτει στα ενδιαφέροντα μου το πότε και πως αποδίδει τιμές σε νεκρούς ο στρατός;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:23
Airman68 έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:11

Ολα αυτα ειναι υποθεσεις
Υποθετεις και λογικα οτι οι πιλοτοι το εκαναν αυτο με την αδεια του διοικητη της μοιρας
Απο εκει και περα αν επεφτα;ν ο ενας πανω στον αλλο ενω ηταν σε σχηματισμο η αν στουκαιρνε καπου αυτος που εφυγε απο τον σχηματισμο μολις περασαν απο το σπιτι η αν υπηρχε μια βλαβη ενω πετουσαν πανω απο το σπιτι του δεν ειναι περιστατικα που δεν μπορουν να συμβουν
Και ας αφησουμε το θεμα ασφαλειας

Τοπ γκαν το καναμε
Νεαδημοκρατια δεν ηθελες ρε μαλακα? να ζητησεις τα λεφτά απο τον κουλη
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”