Αν πάρεις την εφαπτομένη της πορείας του χεριού του πατέρα και την επεκτείνεις στο άπειρο, αφαιρώντας την απόσταση του κρανίου του παιδιού, προκύπτει η τομή με το έδαφος ως ο γεωμετρικός τόπος των σημείων που έχουν την συγκεκριμένη ιδιότητα και αποκαλούνται "χτύπημα κεφαλιού στο έδαφος".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»
Re: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»
Ακραίος ναρκισσισμος μαζί με ογκώδη άγνοια. Δίδυμο που σκοτώνει.Σενέκας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 10:49 Πραγματικά, δεν έχω ξαναδει τόσο ακραία αντικοινωνικό άτομο εδω μέσα, και δεν είναι μόνο οι ακροδεξιές, οι ρατσιστικές απόψεις κλπ, αυτό είναι μόνο ένα μέρος του πακέτου, και κάτι που είναι τέλος πάντων συνηθισμένο στο πχορουμ, είναι η όλη συμπεριφορά της που είναι αντικοινωνική. Η δική της περίπτωση είναι άλλη. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά απο τη μια μεριά είναι λυπηρό
-
Γιάννης
Αυτό! Ένα-μηδέν.
- Otto Weininger
Έτσι μπράβο. Ακόμα και με βίντεο το ψέμα το έχετε δεύτερη φύση.Γιάννης έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:11Αυτό! Ένα-μηδέν.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Μιλάνε για ρατσισμό οι Αλβανοί.
Οι Αλβανοί ρε μαλάκα, οι αλβανοι.
Οι αλβανοι που μόλις αντικρυσουν 1 microplank albedo χαμηλότερη αυτής ενός λευκού ανθρώπου, γίνονται τα μεγαλύτερα ρατσισταρια.
Οι αλβανοι που μόλις αντικρυσουν 1 microplank albedo χαμηλότερη αυτής ενός λευκού ανθρώπου, γίνονται τα μεγαλύτερα ρατσισταρια.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Το φερόμενο χτύπημα του κεφαλιού στο έδαφος δεν είναι η μοναδική πράξη βίας, Otto.
Το μαλλιοτράβηγμα καθαυτό, η ταπείνωση, ο περιορισμός κίνησης (πηγαίνει το παιδί να σηκωθεί και το ξανατραβά από τα μαλλιά στο έδαφος) κλπ συνιστούν βασανισμό.
Το μαλλιοτράβηγμα καθαυτό, η ταπείνωση, ο περιορισμός κίνησης (πηγαίνει το παιδί να σηκωθεί και το ξανατραβά από τα μαλλιά στο έδαφος) κλπ συνιστούν βασανισμό.
Οι έλληνες το συζητάμε. Όχι οι αλβανοί.Πτολεμαίος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:12 Μιλάνε για ρατσισμό οι Αλβανοί.
Αν πρόκειται για ρατσιστική επίθεση, οι έλληνες είμαστε που ντρεπόμαστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 23 Ιουν 2020, 11:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πες μου γιατρέ μου, ο Σένεκας που κρύβει ποιος παλιός είναι, τι έχει; Μανία καταδιώξεως; Παρανοϊκή διαταραχή της προσωπικότητας; (Ξέρεις αυτό που νομίζει πως τον παρακολουθούν, τον κυνηγούν κλπ;) Τι;Namrail έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:11Ακραίος ναρκισσισμος μαζί με ογκώδη άγνοια. Δίδυμο που σκοτώνει.Σενέκας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 10:49 Πραγματικά, δεν έχω ξαναδει τόσο ακραία αντικοινωνικό άτομο εδω μέσα, και δεν είναι μόνο οι ακροδεξιές, οι ρατσιστικές απόψεις κλπ, αυτό είναι μόνο ένα μέρος του πακέτου, και κάτι που είναι τέλος πάντων συνηθισμένο στο πχορουμ, είναι η όλη συμπεριφορά της που είναι αντικοινωνική. Η δική της περίπτωση είναι άλλη. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά απο τη μια μεριά είναι λυπηρό
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Οι κνιτες και οι ζαιοι για κατι τετοια σφυρανε αδιαφορα only albanian lives matter if you know what I mean.Σταθαρας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 10:00 Ορθα το τσακοσε η αστηνομια και θα δηκαστη.
Πριν καπλια χρονια στο σχολιο το γιου μου. 2001-2002 ερχονταν απεξο απο το γημνασιο παρεα αλβανων, ενηλικες και τραμπουκιζανε τα πιστιρικια που σχολαγανε. Βγαλανε μεχρι3και μαχερι. Πειραζανε της μαθιτριες.
Για αυτους βεβεα δεν ισχιουν η ιδιοι νομοι.
-
Γιάννης
Κάτσε να δούμε πρώτα τι θα αποφανθεί το δικαστήριο, και αυτό θα καθορίσει αν πρόκειται για ψέμα ή αλήθεια.Otto Weininger έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:12Έτσι μπράβο. Ακόμα και με βίντεο το ψέμα το έχετε δεύτερη φύση.
Είναι πραγματικά κρίμα που δεν έγιναν δικηγόροι να πηγαίνουν με τέτοια επιχειρήματα στο δικαστήριο (ειδικά αυτά του στραβομάρ, όλα τα λεφτά). Θα είχαν πεθάνει από την πείνα και δεν θα μας έπρηζαν.Otto Weininger έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:12Έτσι μπράβο. Ακόμα και με βίντεο το ψέμα το έχετε δεύτερη φύση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 23 Ιουν 2020, 11:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Γιατί δεν το κατήγγειλε στην αστυνομία;plouf έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:15Οι κνιτες και οι ζαιοι για κατι τετοια σφυρανε αδιαφορα only albanian lives matter if you know what I mean.Σταθαρας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 10:00 Ορθα το τσακοσε η αστηνομια και θα δηκαστη.
Πριν καπλια χρονια στο σχολιο το γιου μου. 2001-2002 ερχονταν απεξο απο το γημνασιο παρεα αλβανων, ενηλικες και τραμπουκιζανε τα πιστιρικια που σχολαγανε. Βγαλανε μεχρι3και μαχερι. Πειραζανε της μαθιτριες.
Για αυτους βεβεα δεν ισχιουν η ιδιοι νομοι.![]()
Του άρεσε το θέαμα;
- Υδράργυρος
Πόσο μαλάκας ο πατέρας που πάει και πλακώνει στο ξύλο το 12χρονο που έδειρε τον κανακάρη του.... Πόσο μαλάκας. Και μπροστά σε κάμερα
Σωστά! Ενώ το άλλο ρατσιστικό έγκλημα δεν τους ενοχλεί. viewtopic.php?f=24&t=22706
Πόσες ξυλιές του έριξε; Μέτρα και πες μου γιατί δεν βλέπω.Υδράργυρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:18 Πόσο μαλάκας ο πατέρας που πάει και πλακώνει στο ξύλο το 12χρονο που έδειρε τον κανακάρη του.... Πόσο μαλάκας. Και μπροστά σε κάμερα
Μπορεί να μην ήταν η πρώτη φορά .Μπορεί ο Αλβανός να το έκανε κατ 'εξακολούθηση και να έφτασε στο αμήν ο άνθρωπος. Πολλά παίζουν .Υδράργυρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:18 Πόσο μαλάκας ο πατέρας που πάει και πλακώνει στο ξύλο το 12χρονο που έδειρε τον κανακάρη του.... Πόσο μαλάκας. Και μπροστά σε κάμερα
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 58 Απαντήσεις
- 1120 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
-
- 5 Απαντήσεις