!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Otto Weininger έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:07
Γιάννης έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:04
Γάταρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 01:18 Ο ισχυρισμός "του κοπανούσε το κεφάλι στο έδαφος" στοιχειοθετείται από αυτό που είδα στο βίντεο;
1) Ναι.
Σε ποιο σημείο του χτυπάει το κεφάλι στο έδαφος;
Αν πάρεις την εφαπτομένη της πορείας του χεριού του πατέρα και την επεκτείνεις στο άπειρο, αφαιρώντας την απόσταση του κρανίου του παιδιού, προκύπτει η τομή με το έδαφος ως ο γεωμετρικός τόπος των σημείων που έχουν την συγκεκριμένη ιδιότητα και αποκαλούνται "χτύπημα κεφαλιού στο έδαφος".
Άβαταρ μέλους
Namrail

Re: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Σενέκας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 10:49 Πραγματικά, δεν έχω ξαναδει τόσο ακραία αντικοινωνικό άτομο εδω μέσα, και δεν είναι μόνο οι ακροδεξιές, οι ρατσιστικές απόψεις κλπ, αυτό είναι μόνο ένα μέρος του πακέτου, και κάτι που είναι τέλος πάντων συνηθισμένο στο πχορουμ, είναι η όλη συμπεριφορά της που είναι αντικοινωνική. Η δική της περίπτωση είναι άλλη. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά απο τη μια μεριά είναι λυπηρό
Ακραίος ναρκισσισμος μαζί με ογκώδη άγνοια. Δίδυμο που σκοτώνει.
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

Γάταρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 01:18 Ο ισχυρισμός "του κοπανούσε το κεφάλι στο έδαφος" στοιχειοθετείται από αυτό που είδα στο βίντεο;
1) Ναι.
Αυτό! Ένα-μηδέν.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Γιάννης έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:11

1) Ναι.
Αυτό! Ένα-μηδέν.
Έτσι μπράβο. Ακόμα και με βίντεο το ψέμα το έχετε δεύτερη φύση.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Μιλάνε για ρατσισμό οι Αλβανοί.

Οι Αλβανοί ρε μαλάκα, οι αλβανοι.

Οι αλβανοι που μόλις αντικρυσουν 1 microplank albedo χαμηλότερη αυτής ενός λευκού ανθρώπου, γίνονται τα μεγαλύτερα ρατσισταρια.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Το φερόμενο χτύπημα του κεφαλιού στο έδαφος δεν είναι η μοναδική πράξη βίας, Otto.
Το μαλλιοτράβηγμα καθαυτό, η ταπείνωση, ο περιορισμός κίνησης (πηγαίνει το παιδί να σηκωθεί και το ξανατραβά από τα μαλλιά στο έδαφος) κλπ συνιστούν βασανισμό.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Πτολεμαίος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:12 Μιλάνε για ρατσισμό οι Αλβανοί.

Οι Αλβανοί ρε μαλάκα, οι αλβανοι.
Οι έλληνες το συζητάμε. Όχι οι αλβανοί.

Αν πρόκειται για ρατσιστική επίθεση, οι έλληνες είμαστε που ντρεπόμαστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 23 Ιουν 2020, 11:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Namrail έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:11
Σενέκας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 10:49 Πραγματικά, δεν έχω ξαναδει τόσο ακραία αντικοινωνικό άτομο εδω μέσα, και δεν είναι μόνο οι ακροδεξιές, οι ρατσιστικές απόψεις κλπ, αυτό είναι μόνο ένα μέρος του πακέτου, και κάτι που είναι τέλος πάντων συνηθισμένο στο πχορουμ, είναι η όλη συμπεριφορά της που είναι αντικοινωνική. Η δική της περίπτωση είναι άλλη. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά απο τη μια μεριά είναι λυπηρό
Ακραίος ναρκισσισμος μαζί με ογκώδη άγνοια. Δίδυμο που σκοτώνει.
Πες μου γιατρέ μου, ο Σένεκας που κρύβει ποιος παλιός είναι, τι έχει; Μανία καταδιώξεως; Παρανοϊκή διαταραχή της προσωπικότητας; (Ξέρεις αυτό που νομίζει πως τον παρακολουθούν, τον κυνηγούν κλπ;) Τι;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Σταθαρας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 10:00 Ορθα το τσακοσε η αστηνομια και θα δηκαστη.

Πριν καπλια χρονια στο σχολιο το γιου μου. 2001-2002 ερχονταν απεξο απο το γημνασιο παρεα αλβανων, ενηλικες και τραμπουκιζανε τα πιστιρικια που σχολαγανε. Βγαλανε μεχρι3και μαχερι. Πειραζανε της μαθιτριες.

Για αυτους βεβεα δεν ισχιουν η ιδιοι νομοι.
Οι κνιτες και οι ζαιοι για κατι τετοια σφυρανε αδιαφορα only albanian lives matter if you know what I mean. :003:
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

Otto Weininger έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:12

Αυτό! Ένα-μηδέν.
Κάτσε να δούμε πρώτα τι θα αποφανθεί το δικαστήριο, και αυτό θα καθορίσει αν πρόκειται για ψέμα ή αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Juno

Otto Weininger έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:12

Αυτό! Ένα-μηδέν.
Είναι πραγματικά κρίμα που δεν έγιναν δικηγόροι να πηγαίνουν με τέτοια επιχειρήματα στο δικαστήριο (ειδικά αυτά του στραβομάρ, όλα τα λεφτά). Θα είχαν πεθάνει από την πείνα και δεν θα μας έπρηζαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 23 Ιουν 2020, 11:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

plouf έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:15
Σταθαρας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 10:00 Ορθα το τσακοσε η αστηνομια και θα δηκαστη.

Πριν καπλια χρονια στο σχολιο το γιου μου. 2001-2002 ερχονταν απεξο απο το γημνασιο παρεα αλβανων, ενηλικες και τραμπουκιζανε τα πιστιρικια που σχολαγανε. Βγαλανε μεχρι3και μαχερι. Πειραζανε της μαθιτριες.

Για αυτους βεβεα δεν ισχιουν η ιδιοι νομοι.
Οι κνιτες και οι ζαιοι για κατι τετοια σφυρανε αδιαφορα only albanian lives matter if you know what I mean. :003:
Γιατί δεν το κατήγγειλε στην αστυνομία;
Του άρεσε το θέαμα;
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Πόσο μαλάκας ο πατέρας που πάει και πλακώνει στο ξύλο το 12χρονο που έδειρε τον κανακάρη του.... Πόσο μαλάκας. Και μπροστά σε κάμερα
Άβαταρ μέλους
Juno

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Ιουν 2020, 00:35 100 σελιδες θα φτασει αυτο το νημα.
Σωστά! Ενώ το άλλο ρατσιστικό έγκλημα δεν τους ενοχλεί. viewtopic.php?f=24&t=22706

Υδράργυρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:18 Πόσο μαλάκας ο πατέρας που πάει και πλακώνει στο ξύλο το 12χρονο που έδειρε τον κανακάρη του.... Πόσο μαλάκας. Και μπροστά σε κάμερα
Πόσες ξυλιές του έριξε; Μέτρα και πες μου γιατί δεν βλέπω.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Υδράργυρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:18 Πόσο μαλάκας ο πατέρας που πάει και πλακώνει στο ξύλο το 12χρονο που έδειρε τον κανακάρη του.... Πόσο μαλάκας. Και μπροστά σε κάμερα
Μπορεί να μην ήταν η πρώτη φορά .Μπορεί ο Αλβανός να το έκανε κατ 'εξακολούθηση και να έφτασε στο αμήν ο άνθρωπος. Πολλά παίζουν .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”