Ναι, εγώ στέκω, εσύ ταράχτηκες που σου χάλασα το αφήγημα.Σενέκας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 10:27Φέρνεις μια ΕΝΤΕΛΩΣ άλλη υπόθεση για να δικαιολογήσεις τον μαλάκα που τραμπούκισε ένα δωδεκάχρονο; Είσαι με τα καλά σου; Στέκεις τέλος πάντων;Juno έγραψε: 23 Ιουν 2020, 10:25ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Ιουν 2020, 10:06
![]()
ό,τι και να έχει γίνει, η ουσία είναι ότι ένας ενήλικας μεσόκοπος ξυλοκοπεί ένα 12χρονο
από εκεί και πέρα μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά τουΔίκιο έχετε βρε παιδιά, έπρεπε να περιμένει να του το φέρουν στην κάσα.hellegennes έγραψε: 23 Ιουν 2020, 02:36
Ναι κι εγώ πιστεύω ότι είναι πιθανό να συμβαίνει αυτό. Βέβαια, όποιο σενάριο κι αν φανταστώ, ο πατέρας του άλλου είναι σκουπίδι.
Πας να διαμαρτυρηθείς στους καθηγητές, σου λένε (εντελώς αυθαίρετα, δεν υπάρχει τέτοιος νόμος) πως αν κάνει το παράπτωμα 3 φορές τότε να μεταβιβάζουν στους ανωτέρους τους, δηλαδή σου λένε να πεις στο παιδί σου πως θα φάει μπουκέτα με τσαμπουκά (για να μιλήσω στην αργκό του δύστυχου Αλβανπαιδιού) άλλες δύο φορές και μετά θα το μάθουν στην Επιθεώρηση και θα τον κάνουν ντα.
Συμφωνώ πως δεν ήταν ωραία εικόνα, εμείς συνήθως λύναμε τέτοια θέματα με τα μεγαλύτερα αδέλφια ή ξαδέλφια, όχι με τους γονείς.
Η ίδια περίπτωση είναι, τραμπουκισμός, αλλά με διαφορετική αντιμετώπιση. Αυτό που προτείνετε πως έπρεπε να γίνει και εδώ, να λύσουν τις διαφορές τους πολιτισμένα.
Σου δείχνω και αυτήν την προσέγγιση λοιπόν. Στην περίπτωση αυτή, ο 17χρονος είπε να το λύσει πολιτισμένα με συζήτηση και κατέληξε στο νοσοκομείο αφού κόντεψε να πεθάνει.
Στην περίπτωση που λες εσύ, ο πατέρας πήγε να το λύσει με τον τρόπο που καταλαβαίνει η άλλη πλευρά. Και είμαι σίγουρη για αυτό που λέω γιατί ακούμε το "θύμα" να λέει "ήρθε με τσαμπουκά και μου έριξε μπουκέτο". Ακόμα και οι συμμαθητές μας που μιλούσαν έτσι, στα κανάλια θα ήταν αγγελούδια, αυτό σημαίνει κάτι.
Αν ο 17χρονος αντί να προσπαθήσει να κάνει πολιτισμένη συζήτηση, πήγαινε με 5-6 φίλους του και έδερναν τους άλλους, δεν θα είχε κινδυνεύσει η ζωή του και εσείς θα σκούζατε για ρατσιστική επίθεση.