εσύ ως άλλη Βασίλω γιατί υποστηρίζεις τον τραμπούκο γονέα; επειδή είναι ωραίος ως Έλλην;Γάταρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 01:18 Τώρα είδα το βίντεο. Ο ισχυρισμός "του κοπανούσε το κεφάλι στο έδαφος" στοιχειοθετείται από αυτό που είδα στο βίντεο; Εν τω μεταξύ όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη. Βγήκε ο Κωνσταντίνου να πει τα δικά του τα οποία πιθανότατα προκύπτουν από τη φαντασία του πάλι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Re: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»
θα με ενδιεφερε και η γνωμη του αλλου παιδιου ... σπανια γονιος φτανει στο σημειο να παει να δειρει ξενο παιδι ... οσες περιπτωσεις εχω δει ηταν απο γονεις που τα παιδια τους ηταν θυματα μπουλινγκ και ηθελαν να τα προστατευσουν ... αυτα περι ρατσισμου τα θεωρω πιπες για να παρει δημοσιοτητα το θεμα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- hellegennes
Ναι κι εγώ πιστεύω ότι είναι πιθανό να συμβαίνει αυτό. Βέβαια, όποιο σενάριο κι αν φανταστώ, ο πατέρας του άλλου είναι σκουπίδι.nostromos έγραψε: 23 Ιουν 2020, 02:03 θα με ενδιεφερε και η γνωμη του αλλου παιδιου ... σπανια γονιος φτανει στο σημειο να παει να δειρει ξενο παιδι ... οσες περιπτωσεις εχω δει ηταν απο γονεις που τα παιδια τους ηταν θυματα μπουλινγκ και ηθελαν να τα προστατευσουν ... αυτα περι ρατσισμου τα θεωρω πιπες για να παρει δημοσιοτητα το θεμα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
ναι τελειως ηλιθιος ...συνηθως κατι εξαλλες μαναδες η γιαγιαδες καθαριζουνε σε τετοια περιστατικα ... ειδικα σε ηλικιες δημοτικουhellegennes έγραψε: 23 Ιουν 2020, 02:36Ναι κι εγώ πιστεύω ότι είναι πιθανό να συμβαίνει αυτό. Βέβαια, όποιο σενάριο κι αν φανταστώ, ο πατέρας του άλλου είναι σκουπίδι.nostromos έγραψε: 23 Ιουν 2020, 02:03 θα με ενδιεφερε και η γνωμη του αλλου παιδιου ... σπανια γονιος φτανει στο σημειο να παει να δειρει ξενο παιδι ... οσες περιπτωσεις εχω δει ηταν απο γονεις που τα παιδια τους ηταν θυματα μπουλινγκ και ηθελαν να τα προστατευσουν ... αυτα περι ρατσισμου τα θεωρω πιπες για να παρει δημοσιοτητα το θεμα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Φοβερό μουτράκι η Μάιρη Γύγου που παίρνει συνέντευξη από τον Σκιπετάρο, την σημειώνω.
Ας ενημερώσει κάποιος τα μέλη των ευπαθών ομάδων
πως η παρουσία του Πέτρου “Marfin” Κωνσταντίνου, κάθε άλλο παρά βοηθάει τους σκοπούς τους.
Ας ενημερώσει κάποιος τα μέλη των ευπαθών ομάδων
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
ισχυει.Σενέκας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 00:45 Ρατσισμός ή όχι, ή ο,τι και να έχει προηγηθεί, αυτό το παπάρι που φαίνεται στο βίντεο να κρατάει στο έδαφος και να κάνει τσαμπουκά σε 12 χρονών παιδί, είναι σκουπίδι που δεν αξίζει να χαλάσεις ούτε το σάλιο για τη ροχάλα. Και βέβαια αυτό και μόνο καθιστά τουλάχιστον πιστευτή την ιστορία του αλβανού ότι ο γιος του είναι ανάλογου ήθους κωλόπαιδο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ορθα το τσακοσε η αστηνομια και θα δηκαστη.
Πριν καπλια χρονια στο σχολιο το γιου μου. 2001-2002 ερχονταν απεξο απο το γημνασιο παρεα αλβανων, ενηλικες και τραμπουκιζανε τα πιστιρικια που σχολαγανε. Βγαλανε μεχρι3και μαχερι. Πειραζανε της μαθιτριες.
Για αυτους βεβεα δεν ισχιουν η ιδιοι νομοι.
Πριν καπλια χρονια στο σχολιο το γιου μου. 2001-2002 ερχονταν απεξο απο το γημνασιο παρεα αλβανων, ενηλικες και τραμπουκιζανε τα πιστιρικια που σχολαγανε. Βγαλανε μεχρι3και μαχερι. Πειραζανε της μαθιτριες.
Για αυτους βεβεα δεν ισχιουν η ιδιοι νομοι.
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Σενέκας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 00:45 Ρατσισμός ή όχι, ή ο,τι και να έχει προηγηθεί, αυτό το παπάρι που φαίνεται στο βίντεο να κρατάει στο έδαφος και να κάνει τσαμπουκά σε 12 χρονών παιδί, είναι σκουπίδι που δεν αξίζει να χαλάσεις ούτε το σάλιο για τη ροχάλα. Και βέβαια αυτό και μόνο καθιστά τουλάχιστον πιστευτή την ιστορία του αλβανού ότι ο γιος του είναι ανάλογου ήθους κωλόπαιδο.
ό,τι και να έχει γίνει, η ουσία είναι ότι ένας ενήλικας μεσόκοπος ξυλοκοπεί ένα 12χρονο
από εκεί και πέρα μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Αυτό που λέει ο Papa John. Παλιά όλα έπαιζαν πετροπόλεμο. Τώρα τα Αλβανάκια είναι πολύ πιο επιθετικά από τα δικά μας και κάνουν επίθεση όλα μαζί. Αν πάνω στον καυγά το παιδί πήγε να τον σπρώξει και ο άλλος πήρε πέτρα να του ανοίξει το κεφάλι ενώ η παλιοπαρέα περίμενε να επέμβει αν κάτι δεν πήγαινε καλά, έπρεπε να επέμβει ο πατέρας.
Για αυτό εδώ τι έχεις να πεις; Εκτός από κανα-δυό αυτοί που επιτέθηκαν ήταν αλλοδαποί και να είσαι σίγουρος πως δεν ήταν τίποτα Σκανδιναβοί.
Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει ο πατέρας; Να περιμένει να του το φέρουν σε αναπηρικό καροτσάκι ή σε κάσα; Ή εναλλακτικά να το μάθει street fighting, να τα ρημάξει πρώτος αυτός και μετά να σκούζεις πάλι για ρατσιστική επίθεση;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 23 Ιουν 2020, 10:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Απο οτι ακουσα ο μικρος τον αποκαλεσε νεγρο , οπότε ...ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Ιουν 2020, 10:06Σενέκας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 00:45 Ρατσισμός ή όχι, ή ο,τι και να έχει προηγηθεί, αυτό το παπάρι που φαίνεται στο βίντεο να κρατάει στο έδαφος και να κάνει τσαμπουκά σε 12 χρονών παιδί, είναι σκουπίδι που δεν αξίζει να χαλάσεις ούτε το σάλιο για τη ροχάλα. Και βέβαια αυτό και μόνο καθιστά τουλάχιστον πιστευτή την ιστορία του αλβανού ότι ο γιος του είναι ανάλογου ήθους κωλόπαιδο.![]()
ό,τι και να έχει γίνει, η ουσία είναι ότι ένας ενήλικας μεσόκοπος ξυλοκοπεί ένα 12χρονο
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Ιουν 2020, 10:06Σενέκας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 00:45 Ρατσισμός ή όχι, ή ο,τι και να έχει προηγηθεί, αυτό το παπάρι που φαίνεται στο βίντεο να κρατάει στο έδαφος και να κάνει τσαμπουκά σε 12 χρονών παιδί, είναι σκουπίδι που δεν αξίζει να χαλάσεις ούτε το σάλιο για τη ροχάλα. Και βέβαια αυτό και μόνο καθιστά τουλάχιστον πιστευτή την ιστορία του αλβανού ότι ο γιος του είναι ανάλογου ήθους κωλόπαιδο.![]()
Δίκιο έχετε βρε παιδιά, έπρεπε να περιμένει να του το φέρουν στην κάσα.hellegennes έγραψε: 23 Ιουν 2020, 02:36Ναι κι εγώ πιστεύω ότι είναι πιθανό να συμβαίνει αυτό. Βέβαια, όποιο σενάριο κι αν φανταστώ, ο πατέρας του άλλου είναι σκουπίδι.nostromos έγραψε: 23 Ιουν 2020, 02:03 θα με ενδιεφερε και η γνωμη του αλλου παιδιου ... σπανια γονιος φτανει στο σημειο να παει να δειρει ξενο παιδι ... οσες περιπτωσεις εχω δει ηταν απο γονεις που τα παιδια τους ηταν θυματα μπουλινγκ και ηθελαν να τα προστατευσουν ... αυτα περι ρατσισμου τα θεωρω πιπες για να παρει δημοσιοτητα το θεμα
Πας να διαμαρτυρηθείς στους καθηγητές, σου λένε (εντελώς αυθαίρετα, δεν υπάρχει τέτοιος νόμος) πως αν κάνει το παράπτωμα τρεις φορές, τότε το μεταβιβάζουν στους ανωτέρους τους, δηλαδή σου λένε να πεις στο παιδί σου πως θα φάει μπουκέτα με τσαμπουκά (για να μιλήσω στην αργκό του δύστυχου Αλβανπαιδιού) άλλες δύο φορές και μετά θα το μάθουν στην Επιθεώρηση και θα τον κάνουν ντα.
Συμφωνώ πως δεν ήταν ωραία εικόνα, εμείς συνήθως λύναμε τέτοια θέματα με τα μεγαλύτερα αδέλφια ή ξαδέλφια, όχι με τους γονείς.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Α-χα!.perseus έγραψε: 23 Ιουν 2020, 10:13Απο οτι ακουσα ο μικρος τον αποκαλεσε νεγρο , οπότε ...ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Ιουν 2020, 10:06Σενέκας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 00:45 Ρατσισμός ή όχι, ή ο,τι και να έχει προηγηθεί, αυτό το παπάρι που φαίνεται στο βίντεο να κρατάει στο έδαφος και να κάνει τσαμπουκά σε 12 χρονών παιδί, είναι σκουπίδι που δεν αξίζει να χαλάσεις ούτε το σάλιο για τη ροχάλα. Και βέβαια αυτό και μόνο καθιστά τουλάχιστον πιστευτή την ιστορία του αλβανού ότι ο γιος του είναι ανάλογου ήθους κωλόπαιδο.![]()
Και φυσικά δεν τράβηξαν αυτήν την σκηνή.
Φέρνεις μια ΕΝΤΕΛΩΣ άλλη υπόθεση για να δικαιολογήσεις τον μαλάκα που τραμπούκισε ένα δωδεκάχρονο; Είσαι με τα καλά σου; Στέκεις τέλος πάντων;Juno έγραψε: 23 Ιουν 2020, 10:25ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Ιουν 2020, 10:06Σενέκας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 00:45 Ρατσισμός ή όχι, ή ο,τι και να έχει προηγηθεί, αυτό το παπάρι που φαίνεται στο βίντεο να κρατάει στο έδαφος και να κάνει τσαμπουκά σε 12 χρονών παιδί, είναι σκουπίδι που δεν αξίζει να χαλάσεις ούτε το σάλιο για τη ροχάλα. Και βέβαια αυτό και μόνο καθιστά τουλάχιστον πιστευτή την ιστορία του αλβανού ότι ο γιος του είναι ανάλογου ήθους κωλόπαιδο.![]()
από εκεί και πέρα μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά τουΔίκιο έχετε βρε παιδιά, έπρεπε να περιμένει να του το φέρουν στην κάσα.hellegennes έγραψε: 23 Ιουν 2020, 02:36Ναι κι εγώ πιστεύω ότι είναι πιθανό να συμβαίνει αυτό. Βέβαια, όποιο σενάριο κι αν φανταστώ, ο πατέρας του άλλου είναι σκουπίδι.nostromos έγραψε: 23 Ιουν 2020, 02:03 θα με ενδιεφερε και η γνωμη του αλλου παιδιου ... σπανια γονιος φτανει στο σημειο να παει να δειρει ξενο παιδι ... οσες περιπτωσεις εχω δει ηταν απο γονεις που τα παιδια τους ηταν θυματα μπουλινγκ και ηθελαν να τα προστατευσουν ... αυτα περι ρατσισμου τα θεωρω πιπες για να παρει δημοσιοτητα το θεμα
Πας να διαμαρτυρηθείς στους καθηγητές, σου λένε (εντελώς αυθαίρετα, δεν υπάρχει τέτοιος νόμος) πως αν κάνει το παράπτωμα 3 φορές τότε να μεταβιβάζουν στους ανωτέρους τους, δηλαδή σου λένε να πεις στο παιδί σου πως θα φάει μπουκέτα με τσαμπουκά (για να μιλήσω στην αργκό του δύστυχου Αλβανπαιδιού) άλλες δύο φορές και μετά θα το μάθουν στην Επιθεώρηση και θα τον κάνουν ντα.
Συμφωνώ πως δεν ήταν ωραία εικόνα, εμείς συνήθως λύναμε τέτοια θέματα με τα μεγαλύτερα αδέλφια ή ξαδέλφια, όχι με τους γονείς.
πρεπει να δεις τι εγραφε στο αλλο νημα για τα μπανΣενέκας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 10:27 Φέρνεις μια ΕΝΤΕΛΩΣ άλλη υπόθεση για να δικαιολογήσεις τον μαλάκα που τραμπούκισε ένα δωδεκάχρονο; Είσαι με τα καλά σου; Στέκεις τέλος πάντων;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 58 Απαντήσεις
- 1120 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
-
- 5 Απαντήσεις