!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμα περισσότερα. (Mπράβο στην εταιρεία)

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμα περισσότερα. (Mπράβο στην εταιρεία)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

vantono έγραψε: 22 Ιουν 2020, 12:14
elchav έγραψε: 22 Ιουν 2020, 12:01
vantono έγραψε: 22 Ιουν 2020, 10:40 Και μην ξεχνάμε φυσικά πως οταν αυτη η 3χρονη κόρη σου γίνει 13χρονη+, τραμπουκίζεις όσους συμμαθητές της την κοιτούν και διαδίδεις παντού ότι όποιος τολμήσει να κοιτάξει την κορη σου θα τον φας με την καραμπίνα.
καλά όλα τα άλλα, και συμφωνώ.
το κακό στο παραπάνω που βρίσκεται;
στο ότι είναι υπέρμετρο μπουμεριλίκι και καθυστεριά να είσαι τοσο συντηρητικός με την κόρη σου. Εκτός βέβαια αν είσαι εξίσου συντηρητικός και με τον γιο σου, τότε οκ, είσαι σχετικά νορμάλ και δίκαιος. Αλλά σε αυτες τις περιπτώσεις, νομοτελειακά πάει αντίστροφα το θέμα: Όσο πιο συντηρητικός είσαι με την κόρη, τόσο πιο προοδευτικός είσαι με τον γιο, aka όποιος τολμήσει να κοιτάξει την κόρη μου θα τον κεράσω καραμπινάτο μολύβι, αλλά ο γιόκας μου όσο περισσότερα κορίτσια αλλωνών γαμάει τόσο πιο άντρηδος και λεβενταράς γίνεται και με κάνει περήφανο.
Δεν λέω βέβαια ότι πρέπει σώνει και ντε ο πατέρας να κάθεται με την κόρη του και να συζητάνε σαν φιλενάδες τα γκομενικά της, αλλά εδω μιλάω για βαριές περιπτώσεις ("ΠΑΡΟ ΤΙ ΚΑΡΑΠΙΝΑ" και τετοια). Η καταπίεση στα κορίτσια δεν ειναι καθόλου καλή, και όπου εχει εφαρμοστεί έχει φέρει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Συμμαθήτριά μου στο σχολείο με ακραία καταπίεση απο τον πατέρα της, τους έκλασε μόλις πατησε τα 18 και έχει πάρει τη μισή φοιτητούπολη εκει που σπουδάζει. Άλλη συμμαθήτρια και φίλη, έχει κλάσει τους δικούς της χρόνια τώρα, και ενώ ειναι φρηλάνσερ και θα μπορουσε να δουλεύει μια χαρά και απ' το πατρικό της, νοικιάζει μια γκαρσονιέρα εδώ Αθήνα, μιλάει μονο με τη μανα της απο τηλέφωνο και πλέον πατάει στα πατρικά της μια φορά κάθε 2-3 καλοκαίρια.
Εξηγείς πράγματα που τα 'χει λυμένα μέχρι κι ο Μεντζέλος.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Re: Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμα περισσότερα. (Mπράβο στην εταιρεία)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιουν 2020, 11:27 Είμαστε όλοι ακαλλιεργιτοι αντί κοινωνικοί καραβλαχοι
Και επιεικείς.
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Re: Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμα περισσότερα.(Mπράβο στην εταιρεία)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Papa John έγραψε: 22 Ιουν 2020, 13:47
shrike έγραψε: 22 Ιουν 2020, 13:22
Ναι, έχεις δίκιο. Δεν ρωτάς κάτι ευθέως, αλλά εξέλαβα αυτήν την "υποψία" που έγραψες σαν απορία.

Παρόλα αυτά, όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ πάντα, το ζουμί στη διαφήμιση δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που διάφοροι μάτσο άντρακλες του πχόρουμ (πχ Περσέας) νομίζουν ότι έχει, ότι δηλαδή προωθεί/προβάλλει ομοφυλοφιλικά πρότυπα και διάφορα τέτοια. Ίσα-ίσα, που εννοεί ότι αν είσαι "σωστός" πατέρας και αγαπάς το παιδί σου τόσο πολύ, είσαι ικανός να υποστείς τα πάντα, ακόμα και να σε χρησιμοποιήσει σαν κούκλα εξάσκησης μέικ-απ.

Τώρα, κάποιοι έχουν ένα μικρό πρόβλημα να αντιληφθούν τη διαφορά μεταξύ μιας επαγγελματικής δουλειάς από τη φωτογραφία που θα τραβούσαμε μόνοι μας με το κινητό, στα γρήγορα, για να ανεβάσουμε στο ίνσταγκραμ. Ε, γι' αυτό είπα ότι τελικά ίσως ήταν αποτυχημένη η διαφήμιση. Μάλλον έπρεπε να λάβουν υπ' όψιν την αντιληπτική ικανότητα περισσότερων ομάδων αποδεκτών της διαφήμισης...

Και φυσικά, όπως κάνουν απ' τη μια πλευρά κάποιες κακιασμένες που σου λένε "αν λες δεν είμαι γκέι τότε είσαι καταπιεσμένος κρυφογκέι", έτσι κάνουν κι απ' την άλλη κάποιες κινητές δεξαμενές τεστοστερόνης, που το "δεν μου φαίνεται για lgbt προώθηση" το εκλαμβάνουν σαν "είσαι αδελφή". Τίποτα, ό,τι κι αν πεις αδελφή είσαι τελικά...
Με βρίσκεις σύμφωνο σε όσα γράφεις,η κατάσταση είναι αχταρμάς.

Για να διαχωρίσω την θέση μου πάντως από τους λοιπούς μάτσο άντρακλες της φορουμάρας (όπως τους αποκαλείς :003: ),εγώ δεν είμαι στην κατηγορία αυτή,συναισθηματικά τουλάχιστον,εξωτερικά μάλλον περνιέμαι για τέτοιος,αλλά αυτό είναι κάτι που δεν με απασχόλησε ποτέ.Για να στο πω αλλιώς,όταν με ρωτούσαν πολλά χρόνια πριν τι θα ήθελα να γίνει ο γιος μου,απαντούσα "φλώρος",με την έννοια ότι δεν θα ήθελα να να μπλέκει σε καυγάδες,να μην συμπεριφέρεται σαν πίθηκος σε κερκίδες γηπέδων,να μην οδηγάει με το δεξί χέρι και το αριστερό να το έχει απλωμένο έξω από το παράθυρο,να μην γίνεται χυδαίος με τις γυναίκες κλπ κλπ...εν ολίγοις,να γίνει ένας κανονικός νέος άντρας,με μία σωστή ζωή αλλά που να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την οικογένειά του αν κριθεί απαραίτητο.

Επίσης,δεν έχω το παραμικρό ενάντια στην κοινότητα των ομοφυλόφιλων ανθρώπων.Μερικά από τα μεγαλύτερα μυαλά που έχουν περάσει στην ιστορία της ανθρωπότητας ήταν ομοφυλόφιλοι.Εγώ τους θαυμάζω,ό,τι και αν έκαναν στην ιδιωτική τους ζωή.

Και για να τελειώσω,αυτό που βρίσκω αρνητικό στη συγκεκριμένη διαφήμιση,είναι ότι αφαιρεί το δικαίωμα στο γονέα να πει ΟΧΙ στο παιδί του.Μάλιστα κάποιος χρήστης το ανέφερε πιο πριν.Δεν γίνεται να λες συνέχεια ΝΑΙ στο παιδί,έχεις χάσει το παιχνίδι.Και,υπάρχουν λέξεις και τρόποι για να εξηγήσεις ακόμη και σε ένα τρίχρονο ότι μερικά πράγματα θέλεις να τα κάνεις και άλλα πράγματα απλά δεν θέλεις να τα κάνεις.Δεν θα πάθει τίποτα αν καταλάβει ότι αυτό του το λες με αγάπη και ειλικρινές ενδιαφέρον για τον ψυχισμό του.
Ωραία, το διευκρινίσαμε και συμφωνώ με τα περισσότερα που λες.

Μια μικρή διαφωνία όμως, σχετικά με την τελευταία παράγραφό σου. Ναι, δεν πρέπει να λέμε συνεχώς "ναι" στα παιδιά (ούτε και το αντίθετο βέβαια, πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε -το κατά δύναμιν- το μέτρο σ' αυτά τα θέματα), σ' αυτό συμφωνώ. Και, θέλω να πιστεύω, ότι το έχω καταφέρει κι εγώ σε καλό βαθμό αυτό κατά την περίοδο της ανατροφής των παιδιών μου, ή τουλάχιστον αυτό μου δείχνουν τα αποτελέσματα σήμερα που και τα δυο είναι ενήλικοι. Τέλος πάντων...

Θα σου ξαναθυμίσω όμως, ότι μιλάμε για μια διαφήμιση. Αυτό, τίποτα παραπάνω. Μια διαφήμιση που μπορεί να είναι μια φωτογραφία ή λίγα δευτερόλεπτα βίντεο. Δεν πρόκειται για τηλεοπτική σειρά των 15 σεζόν επί 20 επεισόδια ετησίως, ούτε για κανένα βιβλίο-τόμος ολόκληρος, με οδηγίες πώς να μεγαλώσεις σωστά το παιδί σου. Ένα στιγμιότυπο είναι όλο κι όλο, που δείχνει τι υποχωρήσεις μπορούμε να κάνουμε κατά καιρούς για τα παιδιά μας. Δεν θα δείξει τις άλλες 100 φορές που μπορεί να είπαμε όχι, δεν λειτουργεί έτσι το πράμα. Αν θες για παράδειγμα να διαφημίσεις ένα γιαούρτι στραγγιστό με 2% λιπαρά, η διαφήμιση θα εστιάσει εκεί. Θα σου δείξει επί 20-30 δευτερόλεπτα μια καλλίγραμη, όλο υγεία και ζωντάνια κοπέλα να τρώει γιαούρτι και να χοροπηδάει δεξιά κι αριστερά σαν το κατσίκι. Δεν θα πετάξει σαν σφήνα, καμιά σκηνή με την ίδια να πλακώνει παϊδάκια, επειδή πρέπει να δείξει στον θεατή ότι πρέπει να τρώμε κι άλλα πράγματα και όχι συνεχώς στραγγιστό γιαούρτι 2%.

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

ΟΚ,δεκτόν,με τη διευκρίνιση ότι η διαφήμιση έχει μεγάλη δύναμη και επιρροή στις ζωές των ανθρώπων,είτε σε συνειδητό επίπεδο είτε στο υποσυνείδητο (και νομίζω πως οι διαφημιστές εκεί εστιάζουν περισσότερο)
Πάντως συμφωνούμε στα περισσότερα,δεν απέχουν πολύ οι απόψεις μας μεταξύ τους.
Άβαταρ μέλους
shrike

Re: Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμα περισσότερα.(Mπράβο στην εταιρεία)

Χουργιατς έγραψε: 22 Ιουν 2020, 13:31
shrike έγραψε: 22 Ιουν 2020, 13:22
Και φυσικά, όπως κάνουν απ' τη μια πλευρά κάποιες κακιασμένες που σου λένε "αν λες δεν είμαι γκέι τότε είσαι καταπιεσμένος κρυφογκέι", έτσι κάνουν κι απ' την άλλη κάποιες κινητές δεξαμενές τεστοστερόνης, που το "δεν μου φαίνεται για lgbt προώθηση" το εκλαμβάνουν σαν "είσαι αδελφή". Τίποτα, ό,τι κι αν πεις αδελφή είσαι τελικά...
άρα αν οι διαφημιστές είναι κακιασμένες δεν υπάρχει κάποια παρεξήγηση μεταξύ σας.
:smt017
Χουργιατς έγραψε: 22 Ιουν 2020, 13:31 υγ. θυμάται κανείς εκείνη τη διαφήμιση αυτοκινήτων που ο μπαμπάς φοράει φουστίτσα μπαλλέτου καθώς περπατά με την κόρη χεράκι χεράκι :102: βαλτε ενα λινκ
viewtopic.php?p=1350659#p1350659
Άμα δεν διαβάζεις τι γράφω, τότε τι μου απαντάς με μαλακίες ορε;

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Έχουμε βίαια πουστοποίηση της Κοινωνίας. Ή γίνεσαι πούστης, ή μένεις στο περιθώριο.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

shrike έγραψε: 22 Ιουν 2020, 12:08 Μαλακίες. Αυτή είναι μια ωραία, προσωπική φωτό, καλή για να δείξεις στους φίλους σου.
Την άλλη την έστησε επαγγελματίας, για συγκεκριμένο λόγο. Θα έπρεπε να είναι καλοφτιαγμένη και προσεγμένη.

Ειλικρινά πάντως, κι εγώ δε μπορώ να καταλάβω πώς το μυαλό κάποιων πήγε σε ομοφυλοφιλικά υπονοούμενα και τα ρέστα. Εμένα προσωπικά μου θύμισε μια διαφήμιση που παίζει εδώ και κανά χρόνο (;), με τον τύπο που αργεί να πάρει το κοριτσάκι του απ' το μπαλέτο και για να νιώσει καλύτερα η μικρή, βάζει κι αυτός φουστίτσα μπαλέτου κλπ.
Είναι μηχανιστική αντίδραση, που επιδέχεται μόνον μία γραμμική ερμηνεία.

Την ίδια ακριβώς οπτική έχουν και όσοι την είδαν αντίστροφα.

Δηλαδή το ότι η διαφήμιση δείχνει έναν τρανς πατέρα και αυτό είναι κάτι θετικό. :smt005:
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιουν 2020, 11:56
Θυμάμαι μια τηλεοπτική διαφήμιση με έναν μπαμπά που πηγαίνει στη σχολή μπαλέτου της κόρης του και φοράει ο ίδιος το τούτου (φούστα με τούλι) για να την κάνει να νοιώσει πιο άνετα. Δεν θυμάμαι το προϊόν αλλά ίσως την έχετε δει.

Αυτά όμως βασίζονται σε μεθόδους που δεν έχουν ακόμη εφαρμογή στην Ελλάδα. Όπως αυτό:

Και ακριβώς γι' αυτό, θεωρώ τους μαρκετίστες του Βασιλόπουλου περισσότερο βλακάκους από τον Τσιάρτα.

Διακατέχονται από την ελιτίστικη τρεντοτυρογαλίαση, που χαρακτηρίζει τους περισσότερους πολιτικαλικορεκτίστας.

Αλλού ο μπαμπάς κι αλλού το φουρώ του. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιουν 2020, 15:16
shrike έγραψε: 22 Ιουν 2020, 12:08 Μαλακίες. Αυτή είναι μια ωραία, προσωπική φωτό, καλή για να δείξεις στους φίλους σου.
Την άλλη την έστησε επαγγελματίας, για συγκεκριμένο λόγο. Θα έπρεπε να είναι καλοφτιαγμένη και προσεγμένη.

Ειλικρινά πάντως, κι εγώ δε μπορώ να καταλάβω πώς το μυαλό κάποιων πήγε σε ομοφυλοφιλικά υπονοούμενα και τα ρέστα. Εμένα προσωπικά μου θύμισε μια διαφήμιση που παίζει εδώ και κανά χρόνο (;), με τον τύπο που αργεί να πάρει το κοριτσάκι του απ' το μπαλέτο και για να νιώσει καλύτερα η μικρή, βάζει κι αυτός φουστίτσα μπαλέτου κλπ.

Δηλαδή το ότι η διαφήμιση δείχνει έναν τρανς πατέρα. :smt005:

quote=ΓΑΛΗ post_id=1350641 time=1592816201 user_id=225]

Θυμάμαι μια τηλεοπτική διαφήμιση με έναν μπαμπά που πηγαίνει στη σχολή μπαλέτου της κόρης του και φοράει ο ίδιος το τούτου (φούστα με τούλι) για να την κάνει να νοιώσει πιο άνετα. Δεν θυμάμαι το προϊόν αλλά ίσως την έχετε δει.

Αυτά όμως βασίζονται σε μεθόδους που δεν έχουν ακόμη εφαρμογή στην Ελλάδα. Όπως αυτό:

Και ακριβώς γι' αυτό, θεωρώ τους μαρκετίστες του Βασιλόπουλου περισσότερο βλακάκους από τον Τσιάρτα.

Διακατέχονται από την ελιτίστικη τρεντοτυρογαλίαση, που χαρακτηρίζει τους περισσότερους πολιτικαλικορεκτίστας.

Αλλού ο μπαμπάς κι αλλού το φουρώ του. :lol:
[/quote]

Μεταφραση:
"Είναι κάπου εδώ που θέλω να αποστασιοποιηθώ απο τους καθυστερημένους, αλλά ξυπνάει η φύση μου, το χωριό και η τυριλα μέσα μου και πρέπει να πω και κάτι για τον Βασιλόπουλο."
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Στο δικό μου το σύμπαν ο πατέρας δεν είναι μπάρμπι, ούτε drag queen, είναι πατέρας. Δεν θα πουλήσει τρυφερότητα με το να κάνει τον μαλάκα, ούτε καν χρειάζεται να πουλήσει την τρυφερότητά του, είναι τόσο δεδομένη κι αυτονόητη, που δεν μεταχειρίζεται χαζά μέσα. Τώρα, ο καθένας ας κάνει με το παιδί του ό,τι θέλει.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
shrike

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιουν 2020, 15:16

Δηλαδή το ότι η διαφήμιση δείχνει έναν τρανς πατέρα και αυτό είναι κάτι θετικό. :smt005:
ΟΚ, ίσως φταίει ότι εμένα δεν πήγε με τίποτα εκεί το μυαλό μου, και μου έκανε εντύπωση γι' αυτούς που το πήραν έτσι.
Όσο για αυτούς που το είδαν απ' την αντίστροφη, μια απ' τα ίδια ισχύει. Η όλη φάση μου θυμίζει κάποια τραγικά περιστατικά που γίνονται κατά καιρούς (με θανάτους, βιασμούς και τα ρέστα), και τρέχουν να τα εκμεταλλευτούν οι διάφορες πλευρές για ίδιον όφελος.

Ο αρχικός δε λόγος που μπήκα να απαντήσω στο νήμα, ήταν που είδα ότι κάποιοι που το θεώρησαν lgbt προώθηση το όλο πράγμα, φάνηκε να μην έχουν πρόβλημα με τη σκηνή αυτή καθ' αυτή τελικά, αλλά με το ότι ήταν καλοστημένο και με μακιγιάζ για φωτογράφιση και όχι σαν πραγματικό παιδικό πασάλειμα. Αυτό ήταν το πρόβλημα δηλαδή, ότι κάποιος στο στούντιο το έκανε περιποιημένο κι όχι ρεαλιστικό. Όχι η ίδια η σκηνή που απεικονίζει...
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιουν 2020, 11:56
Επ, αυτό μου είχε ξεφύγει, δεν το πρόσεξα. Γι' αυτό και το ξανάγραψα παρακάτω. Εγώ τουλάχιστον δεν σου απάντησα χωρίς να σε διαβάσω πρώτα... :lol:

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

να αφησω εδω αλλη μια "φτερου" κατα βασιλακη τσαρτα

Εικόνα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Cavaliere έγραψε: 22 Ιουν 2020, 15:22 Στο δικό μου το σύμπαν ο πατέρας δεν είναι μπάρμπι, ούτε drag queen, είναι πατέρας. Δεν θα πουλήσει τρυφερότητα με το να κάνει τον μαλάκα, ούτε καν χρειάζεται να πουλήσει την τρυφερότητά του, είναι τόσο δεδομένη κι αυτονόητη, που δεν μεταχειρίζεται χαζά μέσα.
ναι αλλά εσύ δεν έχεις κόρη.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

foscilis έγραψε: 22 Ιουν 2020, 15:54ναι αλλά εσύ δεν έχεις κόρη.
Αληθεύει. Εγώ ασχολούμαι με δεινόσαυρους, πόσο τρέχει ο γατόπαρδος, και τη Juve.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

shrike έγραψε: 22 Ιουν 2020, 15:39 Ο αρχικός δε λόγος που μπήκα να απαντήσω στο νήμα, ήταν που είδα ότι κάποιοι που το θεώρησαν lgbt προώθηση το όλο πράγμα, φάνηκε να μην έχουν πρόβλημα με τη σκηνή αυτή καθ' αυτή τελικά, αλλά με το ότι ήταν καλοστημένο και με μακιγιάζ για φωτογράφιση και όχι σαν πραγματικό παιδικό πασάλειμα. Αυτό ήταν το πρόβλημα δηλαδή, ότι κάποιος στο στούντιο το έκανε περιποιημένο κι όχι ρεαλιστικό. Όχι η ίδια η σκηνή που απεικονίζει...
Αν αναφέρεσαι σε μένα, δεν με ενοχλεί ακριβώς ούτε το βάψιμο. Με ενοχλεί το ότι δεν υπάρχει ουσιαστικά ίχνος τεστοστερόνης σε διαφήμιση που υποτίθεται ότι είναι για τη μέρα του πατέρα. Επίσης τη μέρα του πατέρα πρέπει να τιμάς τον πατέρα όχι να του κάνεις υποδείξεις συμπεριφοράς.

Γι αυτό χρησιμοποίησα και τον όρο "πούστης" ως χαρακτηρισμό. Ως αποδοκιμασία προς κάποιον που δεν είναι ή που υποτίθεται ότι δεν είναι τέλος πάντων.

Προφανώς άλλα μηνύματα εκπέμπονται από την εικόνα ενός δυνατού αρρενωπού άνδρα που υπομένει το πασάλειμμα με μακιγιάζ από τη κόρη του, και ζει την ευτυχισμένη στιγμή με το παιδί του και άλλο ένας μπουχέσας βαμμένος νεράιδα με επαγγελματικό μακιγιάζ από ταινία παιδικής πορνογραφίας.

Επίσης παίζει ρόλο το χρονικό πλαίσιο και το κλίμα που υπάρχει όταν πλασάρεται κάτι.

Π.χ. μια καλή διαφήμιση κάποια άλλη στιγμή μπορεί να ήταν μια ανδροπρεπή λεσβία με το παιδί της (την ημέρα του πατέρα). Αν μου την πλασάρεις όμως τώρα παρέα με τον τράνς-ΑΒ-πατέρα και το ανάλογο κλίμα στη κοινωνία (κυρίως στις ΗΠΑ οχι τόσο στην Ελλάδα) θα θεωρήσω ότι πας να μου πασάρεις με το ζόρι την ιδεολογία σου και θα αντιδράσω.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

alekhine έγραψε: 22 Ιουν 2020, 15:53 να αφησω εδω αλλη μια "φτερου" κατα βασιλακη τσαρτα

Εικόνα
Alekhine δηλαδή δεν καταλαβαίνεις την ποιοτική διαφορά αυτής της εικόνας με την άλλη;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”