Θα 'λεγα τι καταλαβαίνεις παππού, αλλά έχε χάρη που είμαι ευγενικός και κόσμιος και δεν θέλω να γράψω τη λέξη "αρχίδια" δημόσια.perseus έγραψε: 22 Ιουν 2020, 12:19Μια χαρά καταλαβαίνω ,φαν της πουτσας ο διαφημιστής.shrike έγραψε: 22 Ιουν 2020, 12:171ον, θα γράφουμε όπου θέλουμε.perseus έγραψε: 22 Ιουν 2020, 12:11
Διοτι έτσι κάνουν μακιγιάζ τα τριχρονα ,δεν κανουν οπως στην διαφήμιση του αβ.
Αν δεν έχετε κορες μην γράφετε στο νήμα.
2ον, ποιος σου είπε ότι δεν έχουμε κόρες; Εγώ πάντως σίγουρα έχω, η οποία μάλιστα κάθε τόσο γίνεται όπως το κοριτσάκι της φωτό λόγω δουλειάς (παιδαγωγός...).
3ον, αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά του "προσωπική φωτογραφία που θα μοιραστώ με τους φίλους μου για να δείξω πόσο χαριτωμένη είναι η κόρη μου" vs "επαγγελματική φωτογραφία για διαφημιστική προώθηση", να μην γράφεις. Γενικά, όχι μόνο στο νήμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμα περισσότερα. (Mπράβο στην εταιρεία)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Re: Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμα περισσότερα. (Mπράβο στην εταιρεία)
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμα περισσότερα. (Mπράβο στην εταιρεία)
Ισα μωρη γκέισαshrike έγραψε: 22 Ιουν 2020, 12:32Θα 'λεγα τι καταλαβαίνεις παππού, αλλά έχε χάρη που είμαι ευγενικός και κόσμιος και δεν θέλω να γράψω τη λέξη "αρχίδια" δημόσια.perseus έγραψε: 22 Ιουν 2020, 12:19Μια χαρά καταλαβαίνω ,φαν της πουτσας ο διαφημιστής.shrike έγραψε: 22 Ιουν 2020, 12:17
1ον, θα γράφουμε όπου θέλουμε.
2ον, ποιος σου είπε ότι δεν έχουμε κόρες; Εγώ πάντως σίγουρα έχω, η οποία μάλιστα κάθε τόσο γίνεται όπως το κοριτσάκι της φωτό λόγω δουλειάς (παιδαγωγός...).
3ον, αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά του "προσωπική φωτογραφία που θα μοιραστώ με τους φίλους μου για να δείξω πόσο χαριτωμένη είναι η κόρη μου" vs "επαγγελματική φωτογραφία για διαφημιστική προώθηση", να μην γράφεις. Γενικά, όχι μόνο στο νήμα.
Σύμφωνα με τον foscilis όμως είσαι π*****ςaxilmar έγραψε: 22 Ιουν 2020, 10:35 2 κόρες έχω και με αγαπάνε όπως είμαι, σαν αντρας, χωρίς να βάφομαι ως γυναίκα. Και ταυτίζονται μαζί μου χωρίς να χρειάζεται να μοιάζω με αυτά. Και οι ίδιες δεν βάφονται διότι είναι κοριτσάκια ακόμα, κάτω από 10 χρόνων.
Νομίζω ότι η διαφήμιση είναι εντελώς λάθος, διότι ξεκινάει από εντελώς λάθος βάση. Προφανώς αυτός που είχε την ιδέα δεν είχε κορίτσια.
- shrike
Επίσης δεν έχω ενυδρείο. Τελειωμένη είμαι λογικά, ε;
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
100%
Re: Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμα περισσότερα.(Mπράβο στην εταιρεία)
Να προσθέσω και κάτι που δεν είδα να αναφέρεται στο νήμα.
Όταν το κοριτσάκι αυτό φτάσει σε ηλικία γάμου (αν δεν έχει καταλήξει βιτριολίστρια από το παραχάιδεμα),έχω την αμυδρή υπόνοια ότι θα ψαχτεί για να βρει άντρα που δεν βάφεται για να βγει έξω.
Έτσι πιστεύω τώρα δηλαδή,δεν ξέρω πως θα είναι η κοινωνία μας σε είκοσι-τριάντα χρόνια από τώρα.
Μέχρι σήμερα δεν έχω γνωρίσει γυναίκα (που να μην ανήκει στο σταρ σύστεμ ή κάτι ανάλογο) που να θέλει να βάφεται ο άντρας της,το αντίθετο,είναι τόσο γκιόσες που είναι οι πρώτες που θα σχολιάσουν κάποιον (ας τον πούμε) γυναικωτό.Οι άντρες πραγματικά είναι πιο νηφάλιοι στο ζήτημα αυτό.
Αυτά,από έναν άνθρωπο που πιστεύει ότι ο David Bowie ήταν μία ιδιοφυία,όποιον ρόλο και αν έπαιξε,λολ.
Όταν το κοριτσάκι αυτό φτάσει σε ηλικία γάμου (αν δεν έχει καταλήξει βιτριολίστρια από το παραχάιδεμα),έχω την αμυδρή υπόνοια ότι θα ψαχτεί για να βρει άντρα που δεν βάφεται για να βγει έξω.
Έτσι πιστεύω τώρα δηλαδή,δεν ξέρω πως θα είναι η κοινωνία μας σε είκοσι-τριάντα χρόνια από τώρα.
Μέχρι σήμερα δεν έχω γνωρίσει γυναίκα (που να μην ανήκει στο σταρ σύστεμ ή κάτι ανάλογο) που να θέλει να βάφεται ο άντρας της,το αντίθετο,είναι τόσο γκιόσες που είναι οι πρώτες που θα σχολιάσουν κάποιον (ας τον πούμε) γυναικωτό.Οι άντρες πραγματικά είναι πιο νηφάλιοι στο ζήτημα αυτό.
Αυτά,από έναν άνθρωπο που πιστεύει ότι ο David Bowie ήταν μία ιδιοφυία,όποιον ρόλο και αν έπαιξε,λολ.
- shrike
Re: Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμα περισσότερα.(Mπράβο στην εταιρεία)
Αγαπητέ, σοβαρά τα ρωτάς τώρα αυτά τα πράγματα; Το νόημα της διαφήμισης το 'πιασες ή όχι;Papa John έγραψε: 22 Ιουν 2020, 12:54 Να προσθέσω και κάτι που δεν είδα να αναφέρεται στο νήμα.
Τελικά, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος πάντα. ίσως ήταν όντως κακή η διαφήμιση...

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Μα δεν ρώτησα κάτι.shrike έγραψε: 22 Ιουν 2020, 12:58Αγαπητέ, σοβαρά τα ρωτάς τώρα αυτά τα πράγματα; Το νόημα της διαφήμισης το 'πιασες ή όχι;Papa John έγραψε: 22 Ιουν 2020, 12:54 Να προσθέσω και κάτι που δεν είδα να αναφέρεται στο νήμα.
Τελικά, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος πάντα. ίσως ήταν όντως κακή η διαφήμιση...
Οι διαφημίσεις γενικά δεν με ενδιαφέρουν,δεν τις δίνω και πολύ σημασία.Μαλακίες έδειχναν και μαλακίες θα δείχνουν.
Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις φυσικά.
- shrike
Ναι, έχεις δίκιο. Δεν ρωτάς κάτι ευθέως, αλλά εξέλαβα αυτήν την "υποψία" που έγραψες σαν απορία.Papa John έγραψε: 22 Ιουν 2020, 13:08Μα δεν ρώτησα κάτι.shrike έγραψε: 22 Ιουν 2020, 12:58Αγαπητέ, σοβαρά τα ρωτάς τώρα αυτά τα πράγματα; Το νόημα της διαφήμισης το 'πιασες ή όχι;Papa John έγραψε: 22 Ιουν 2020, 12:54 Να προσθέσω και κάτι που δεν είδα να αναφέρεται στο νήμα.
Οι διαφημίσεις γενικά δεν με ενδιαφέρουν,δεν τις δίνω και πολύ σημασία.Μαλακίες έδειχναν και μαλακίες θα δείχνουν.
Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις φυσικά.
Παρόλα αυτά, όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ πάντα, το ζουμί στη διαφήμιση δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που διάφοροι μάτσο άντρακλες του πχόρουμ (πχ Περσέας) νομίζουν ότι έχει, ότι δηλαδή προωθεί/προβάλλει ομοφυλοφιλικά πρότυπα και διάφορα τέτοια. Ίσα-ίσα, που εννοεί ότι αν είσαι "σωστός" πατέρας και αγαπάς το παιδί σου τόσο πολύ, είσαι ικανός να υποστείς τα πάντα, ακόμα και να σε χρησιμοποιήσει σαν κούκλα εξάσκησης μέικ-απ.
Τώρα, κάποιοι έχουν ένα μικρό πρόβλημα να αντιληφθούν τη διαφορά μεταξύ μιας επαγγελματικής δουλειάς από τη φωτογραφία που θα τραβούσαμε μόνοι μας με το κινητό, στα γρήγορα, για να ανεβάσουμε στο ίνσταγκραμ. Ε, γι' αυτό είπα ότι τελικά ίσως ήταν αποτυχημένη η διαφήμιση. Μάλλον έπρεπε να λάβουν υπ' όψιν την αντιληπτική ικανότητα περισσότερων ομάδων αποδεκτών της διαφήμισης...
Και φυσικά, όπως κάνουν απ' τη μια πλευρά κάποιες κακιασμένες που σου λένε "αν λες δεν είμαι γκέι τότε είσαι καταπιεσμένος κρυφογκέι", έτσι κάνουν κι απ' την άλλη κάποιες κινητές δεξαμενές τεστοστερόνης, που το "δεν μου φαίνεται για lgbt προώθηση" το εκλαμβάνουν σαν "είσαι αδελφή". Τίποτα, ό,τι κι αν πεις αδελφή είσαι τελικά...
σε έκανα και εικόνα να ενώνεις τα φρύδια και να στραβώνεις το στόμα καθώς τα ροδαλά σου δαχτυλάκια χτυπούν με οργή το μακμπουκ και πέθανα γιάννηςΓιάννης έγραψε: 22 Ιουν 2020, 11:58
Είστε μια περιθωριακή εχθροπαθής ομάδα που με την πάροδο του χρόνου απλά θα εκλείψει. Ανήκετε στο παρελθόν. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.
shrike έγραψε: 22 Ιουν 2020, 13:22
Και φυσικά, όπως κάνουν απ' τη μια πλευρά κάποιες κακιασμένες που σου λένε "αν λες δεν είμαι γκέι τότε είσαι καταπιεσμένος κρυφογκέι", έτσι κάνουν κι απ' την άλλη κάποιες κινητές δεξαμενές τεστοστερόνης, που το "δεν μου φαίνεται για lgbt προώθηση" το εκλαμβάνουν σαν "είσαι αδελφή". Τίποτα, ό,τι κι αν πεις αδελφή είσαι τελικά...
άρα αν οι διαφημιστές είναι κακιασμένες δεν υπάρχει κάποια παρεξήγηση μεταξύ σας.
υγ. θυμάται κανείς εκείνη τη διαφήμιση αυτοκινήτων που ο μπαμπάς φοράει φουστίτσα μπαλλέτου καθώς περπατά με την κόρη χεράκι χεράκι
Με βρίσκεις σύμφωνο σε όσα γράφεις,η κατάσταση είναι αχταρμάς.shrike έγραψε: 22 Ιουν 2020, 13:22
Ναι, έχεις δίκιο. Δεν ρωτάς κάτι ευθέως, αλλά εξέλαβα αυτήν την "υποψία" που έγραψες σαν απορία.
Παρόλα αυτά, όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ πάντα, το ζουμί στη διαφήμιση δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που διάφοροι μάτσο άντρακλες του πχόρουμ (πχ Περσέας) νομίζουν ότι έχει, ότι δηλαδή προωθεί/προβάλλει ομοφυλοφιλικά πρότυπα και διάφορα τέτοια. Ίσα-ίσα, που εννοεί ότι αν είσαι "σωστός" πατέρας και αγαπάς το παιδί σου τόσο πολύ, είσαι ικανός να υποστείς τα πάντα, ακόμα και να σε χρησιμοποιήσει σαν κούκλα εξάσκησης μέικ-απ.
Τώρα, κάποιοι έχουν ένα μικρό πρόβλημα να αντιληφθούν τη διαφορά μεταξύ μιας επαγγελματικής δουλειάς από τη φωτογραφία που θα τραβούσαμε μόνοι μας με το κινητό, στα γρήγορα, για να ανεβάσουμε στο ίνσταγκραμ. Ε, γι' αυτό είπα ότι τελικά ίσως ήταν αποτυχημένη η διαφήμιση. Μάλλον έπρεπε να λάβουν υπ' όψιν την αντιληπτική ικανότητα περισσότερων ομάδων αποδεκτών της διαφήμισης...
Για να διαχωρίσω την θέση μου πάντως από τους λοιπούς μάτσο άντρακλες της φορουμάρας (όπως τους αποκαλείς
Επίσης,δεν έχω το παραμικρό ενάντια στην κοινότητα των ομοφυλόφιλων ανθρώπων.Μερικά από τα μεγαλύτερα μυαλά που έχουν περάσει στην ιστορία της ανθρωπότητας ήταν ομοφυλόφιλοι.Εγώ τους θαυμάζω,ό,τι και αν έκαναν στην ιδιωτική τους ζωή.
Και για να τελειώσω,αυτό που βρίσκω αρνητικό στη συγκεκριμένη διαφήμιση,είναι ότι αφαιρεί το δικαίωμα στο γονέα να πει ΟΧΙ στο παιδί του.Μάλιστα κάποιος χρήστης το ανέφερε πιο πριν.Δεν γίνεται να λες συνέχεια ΝΑΙ στο παιδί,έχεις χάσει το παιχνίδι.Και,υπάρχουν λέξεις και τρόποι για να εξηγήσεις ακόμη και σε ένα τρίχρονο ότι μερικά πράγματα θέλεις να τα κάνεις και άλλα πράγματα απλά δεν θέλεις να τα κάνεις.Δεν θα πάθει τίποτα αν καταλάβει ότι αυτό του το λες με αγάπη και ειλικρινές ενδιαφέρον για τον ψυχισμό του.
Papa John έγραψε: 22 Ιουν 2020, 13:47Με βρίσκεις σύμφωνο σε όσα γράφεις,η κατάσταση είναι αχταρμάς.shrike έγραψε: 22 Ιουν 2020, 13:22
Ναι, έχεις δίκιο. Δεν ρωτάς κάτι ευθέως, αλλά εξέλαβα αυτήν την "υποψία" που έγραψες σαν απορία.
Για να διαχωρίσω την θέση μου πάντως από τους λοιπούς μάτσο άντρακλες της φορουμάρας (όπως τους αποκαλείς),εγώ δεν είμαι στην κατηγορία αυτή,συναισθηματικά τουλάχιστον,εξωτερικά μάλλον περνιέμαι για τέτοιος,αλλά αυτό είναι κάτι που δεν με απασχόλησε ποτέ.Για να στο πω αλλιώς,όταν με ρωτούσαν πολλά χρόνια πριν τι θα ήθελα να γίνει ο γιος μου,απαντούσα "φλώρος",με την έννοια ότι δεν θα ήθελα να να μπλέκει σε καυγάδες,να μην συμπεριφέρεται σαν πίθηκος σε κερκίδες γηπέδων,να μην οδηγάει με το δεξί χέρι και το αριστερό να το έχει απλωμένο έξω από το παράθυρο,να μην γίνεται χυδαίος με τις γυναίκες κλπ κλπ...εν ολίγοις,να γίνει ένας κανονικός νέος άντρας,με μία σωστή ζωή αλλά που να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την οικογένειά του αν κριθεί απαραίτητο.
Επίσης,δεν έχω το παραμικρό ενάντια στην κοινότητα των ομοφυλόφιλων ανθρώπων.Μερικά από τα μεγαλύτερα μυαλά που έχουν περάσει στην ιστορία της ανθρωπότητας ήταν ομοφυλόφιλοι.Εγώ τους θαυμάζω,ό,τι και αν έκαναν στην ιδιωτική τους ζωή.
Και για να τελειώσω,αυτό που βρίσκω αρνητικό στη συγκεκριμένη διαφήμιση,είναι ότι αφαιρεί το δικαίωμα στο γονέα να πει ΟΧΙ στο παιδί του.Μάλιστα κάποιος χρήστης το ανέφερε πιο πριν.Δεν γίνεται να λες συνέχεια ΝΑΙ στο παιδί,έχεις χάσει το παιχνίδι.Και,υπάρχουν λέξεις και τρόποι για να εξηγήσεις ακόμη και σε ένα τρίχρονο ότι μερικά πράγματα θέλεις να τα κάνεις και άλλα πράγματα απλά δεν θέλεις να τα κάνεις.Δεν θα πάθει τίποτα αν καταλάβει ότι αυτό του το λες με αγάπη και ειλικρινές ενδιαφέρον για τον ψυχισμό του.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 228 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-
- 76 Απαντήσεις