stavmanr έγραψε: 19 Ιουν 2020, 13:08
Διάβασε το ποστ του Ekpliktikos και προσπάθησε να καταλάβεις τί σου λέει το άρθρο του ΠΚ που ο ίδιος παραθέτεις.
Αν θελήσεις βοήθεια στην ανάγνωση, γράψε "1".
Μια χαρά καταλαβαίνω τι λέει το άρθρο, το οποίο ορίζει απλά το ΠΟΤΕ μπορεί να σύσταθεί ποινική δίωξη, και δεν έχει ουδεμία σχέση με την ουδετερότητα στην επικοινωνία του ΦΒ, το οποίο έχει κάθε δικαίωμα στην ιδιωτική του πλατφόρμα να προλαμβάνει οτιδήποτε, κατά την ιδιωτική του κρίση, μπορεί να οδηγήσει σε ποινική δίωξη ΠΡΙΝ το "αποτέλεσμα" υλοποιηθεί !
Η ουδετερότητα στην επικοινωνία που διατείνεται το ΦΒ ΔΕΝ εμπίπτει στη δημόσια διακίνηση ψευδών ειδήσεων, αλλά στην ουδετερότητα της υποκειμενικής άποψης του καθενός.
Άλλο πράγμα η άποψη ("ο κωλοκόφτης είναι ανήθικος"), κι άλλο πράγμα η ψευδής είδηση ("το σπέρμα των καραφλών, θεραπεύει τον καρκίνο"). Το πρώτο θα ήταν φάουλ για δημόσια πλατφόρμα που οικοιοποιείται ουδετερότητα, και ΟΧΙ το δεύτερο.
Επίσης, σε σχέση με τις υπόλοιπες πλατφόρμες επικοινωνίας που ο πελάτης πληρώνει για να λάβει το προϊον επικοινωνίας, στη περίπτωση του ΦΒ ο πελάτης δεν πληρώνει τίποτα, αντίθετα είναι τόσο βλαξ που δεν καταλαβάινει πως το προϊον δεν είναι η επικοινωνία, αλλά ο ίδιος.
foscilis έγραψε: 19 Ιουν 2020, 13:15
όσο για τα Hellenic Hoaxes δεν ξέρω τι κάνουν σε όλα τα άλλα θέματα, αλλά αν βγει ο Κούλης Μητσοτάκης ή η Φώφη Γεννηματά και πούνε "Η ΠΡΟΣΕΛΗΝΩΣΗ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΤΗ ΝΕΒΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΣ" είναι απόλυτα σίγουρο πως δε θα δείτε διάψευση στο Hoaxes.
Εννοείς πως αν βγούνε κουλοφωφες και πούνε δημόσια στο φουμπου ή μη, ψευδείς πίπες, τα HH θα το προσπεράσουν γιατί το είπε
ο Κούλης κι η φώφαινα ?
ΥΓ
Το αν τα HH μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώς άσκηση πολιτικής είναι ξεχωριστή συζήτηση, από το δικαίωμα του τίμιου κομπογιαννίτη, να διασπείρει τον κομπογιαννιτισμό του σε ιδιωτικές πλατφόρμες, που συζητάμε εδώ.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.