Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
hellegennes έγραψε: 18 Ιουν 2020, 04:37
Δεν υπάρχουν πλαστά έγγραφα. Σταμάτα να διαδίδεις ψεύδη.
Αν δεν υπαρχουν πλαστα εγγραφα τοτε η εγγραφη εγινε παρανομα επειδη υπηρξαν γνωριμιες στην Ενωση της Βορειας Ελλαδας.
Σε καθε περιπτωση δεν γινεται ενας στρατιωτικος να γινεται μελος Δημοσιογραφικης Ενωσης.
Λεει η zougla.
Προφανώς η πρώτη υποψία που έρχεται στο μυαλό είναι ότι το εν λόγω στέλεχος της ιστοσελίδας ellinikahoaxes εξαπάτησε -και εξακολουθεί να εξαπατά- την Ένωση με ψευδείς βεβαιώσεις του ίδιου και της εταιρείας που διαχειρίζεται την ιστοσελίδα! Αυτό ή... μάλλον δεν ίσχυσε για τον ίδιο το καταστατικό της Ένωσης!
.
Ρε, στ' αρχίδια μου τι νομίζει και τι λέει η Ζούγκλα. Είναι κανονικά μέλη δημοσιογραφικής ένωσης και τι έγραφαν κατέθεσαν, πώς και πότε είναι υπόθεση της ένωσης και τα υπόλοιπα είναι γελοίες υποθέσεις, που άλλωστε δεν γίνονται τυχαία, γιατί η Ζούγκλα φιγουράρει συχνά σε fake news που ξεσκεπάζει το HH.
Για κανέναν από τους ισχυρισμούς τους δεν έχουν στοιχεία. Απλά δηλώνουν πράγματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Hellegennes έγραψε:
Οι δε δραστηριότητες μιας ένωσης δεν αφορούν μόνο τα μέλη της, γιατί δεν είναι κλαμπ ούτε σωματείο. Αυτά αντίστοιχα λέγονται κλαμπ και σωματείο. Αντιθέτως, οργανισμοί και όργανα όπως ενώσεις και σύλλογοι, έχουν δραστηριότητες που απευθύνονται στους πάντες.
Δεν έχεις ιδέα τί σημαίνει καταστατικό Ένωσης και ποιες οι υποχρεώσεις μίας Ένωσης.
Για να καταλάβεις πόσο άσχετος είσαι, πάρε βαθιά ανάσα και διάβασε τις πρώτες δύο γραμμές του αναγνωρισμένου από το Πρωτοδικείο καταστατικού της ΕΕΦ:
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ "ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ"
Σωματείου αναγνωρισθέντος δια της υπ'αριθμ.5267/1930 αποφάσεως του Πρωτοδικείου Αθηνών τροποποιηθείσης δια των υπ'αριθμ.8295/1939 και 7190/1962 αποφάσεων του Πρωτοδικείου Αθηνών.
Κοινώς: Πάψε επιτέλους να παραπληροφορείς τον κόσμο με αποκυήματα της φαντασίας σου.
Κι εσύ, κι ο Nik που προσγειώθηκε ανώμαλα στο νήμα, και κάποιοι παρατρεχάμενοι και χειροκροτητές της ομαδούλας παραπληροφόρησης.
Είσαι ο ορισμός του hoax.
Καλά θα κάνεις να ακούσεις την συμβουλή που δίνεις στον εαυτό σου και να αποδεχτείς την πραγματικότητα που περιέγραψα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Δεν ξέρω αν μπερδεύτηκες με τα λινκ, αλλά η wikipedia σ' αυτό που παραθέτεις λέει επί λέξει: «που επιχειρείται όμως από κάποια Αρχή», κυριολεκτικά στην εισαγωγή του άρθρου.
Παρακάτω, στα είδη της λογοκρισίας μιλάει για έντυπα, μέσα, κλπ. Ε τέτοιες αρχές είναι και τα μέσα μαζικής δικτύωσης.
Ναι, παλικαράκο μου. Σε τι θες να μιλάει για λογοκρισία; Στο σαλόνι σου; Η λογοκρισία είναι πράξη που αφορά την παρεμπόδιση του ελεύθερου λόγου δημόσια. Δεν παύει να είναι λογοκρισία όταν την ασκεί κεντρικά κάποια αρχή. Επί χούντας ας πούμε υπήρχε λογοκρισία. Δηλαδή τα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ υπέκειντο λογοκρισία· από το κράτος.
Δεν θες να το διαβάσεις. Τι να κάνουμε;
Εσύ αναφέρεσαι σε ένα συγκεκριμένο είδος λογοκρισίας: Στην κρατική.
Παρακάτω, στα είδη της λογοκρισίας μιλάει για έντυπα, μέσα, κλπ. Ε τέτοιες αρχές είναι και τα μέσα μαζικής δικτύωσης.
Ναι, παλικαράκο μου. Σε τι θες να μιλάει για λογοκρισία; Στο σαλόνι σου; Η λογοκρισία είναι πράξη που αφορά την παρεμπόδιση του ελεύθερου λόγου δημόσια. Δεν παύει να είναι λογοκρισία όταν την ασκεί κεντρικά κάποια αρχή. Επί χούντας ας πούμε υπήρχε λογοκρισία. Δηλαδή τα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ υπέκειντο λογοκρισία· από το κράτος.
Δεν θες να το διαβάσεις. Τι να κάνουμε;
Υπάρχουν κι άλλα. Τέλος.
Δεν υπάρχουν. Ακόμα και η πηγή που φέρνεις λέει ακριβώς αυτό που λέω. Δεν έχει καν νόημα η λέξη «λογοκρισία» για ιδιώτη. Σε ιδιώτες το μόνο που υφίσταται είναι η αυτολογοκρισία, δηλαδή η προληπτική αφαίρεση μέρος του όλου ενός έργου (όχι ολόκληρου του έργου) για διάφορους λόγους (θεωρείται πολύ τολμηρό ή μπορεί να θεωρηθεί ακατάλληλο από τις αρχές για μια ηλικιακή ομάδα που είναι μέρος του κοινού που στοχεύεις).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αρίστος έγραψε: 18 Ιουν 2020, 05:33
Και μενα στ' αρχιδια μου τι λες εσυ αν μας ζητας πηγη, στη φερνουμε και μετα μας λες στ' αρχιδια μου.
Συμβιβασου με την πραγματικοτητα: ειναι σκανδαλο ενας στρατιωτικος να λογοκρινει δημοσιογραφους εχοντας παρει fake πιστοποιηση δημοσιογραφου.
Δεν έχει πάρει καμμιά fake πιστοποίηση. Ζήτησα σοβαρή πηγή για την κατηγορία σου, όχι την κάθε μαλακία που γράφει ο κάθε μαλάκας στην Ζούγκλα. Δεν με νοιάζει τι ισχυρίζεται ο καθένας. Η ίδια η ένωση απάντησε από την σελίδα της. Άλλη μια φορά για να το εμπεδώσεις:
«ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ, ΛΕΚΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟ ΟΥΤΕ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ»
Τελική ετυμηγορία: τρίτη ψευδής κατηγορία για το HH.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ζενίθεδρος έγραψε: 18 Ιουν 2020, 04:52
Το τι γράφει κάποιος σε μια σελίδα και από ποιον ιδιώτη παίρνει χρήματα, ειναι δικό του θέμα. Το ότι όμως είναι εν μέρει κρατικοδιαιτος οργανισμός με χρήματα των φορολογουμενων είναι ενδιαφέρον. Δεν μου φαίνεται πάντως παράξενο κάτι τέτοιο για την ΕΕ, που έκανε τα στραβά μάτια για το ξύλο που έριχνε η κροατική αστυνομία στους πρόσφυγες. https://www.in.gr/2020/06/15/world/apok ... prosfygon/
Αρίστος έγραψε: 18 Ιουν 2020, 15:11
Σε θεωρω πιο εξυπνο. ΑΛΛΗ η απαντηση στη zougla και μαλιστα απο το προεδρο της Ενωσης και ΑΛΛΗ η απαντηση σε αλλους για αλλα θεματα.
Η zougla επισης παρουσιαζει εγγραφα και ολοκληρωμενο ρεπορταζ. Δεν σε τιμα να χωνεις το κεφαλι στην αμμο και να φωναζεις συνεχεια οχι, οχι, οχι.
.
Τα μόνα έγγραφα που παρουσιάζει είναι οι βεβαιώσεις ότι ανήκουν στην ΕΔΗΠΗΤ τα δυο άτομα για τα οποία μιλάμε, τα οποία δεν είναι καθόλου πλαστά, είναι όντως μέλη της ΕΔΗΠΗΤ.
Δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε άλλο στοιχείο. Κάνουν κάποιες ηλίθιες υποθέσεις για το αν αμειβόταν κι αν είχε προϋπηρεσία, πράγματα που αμφότερα ΔΕΝ ξέρουν κι απλά υποθέτουν ότι δεν ισχύουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
AlienWay έγραψε: 18 Ιουν 2020, 08:37
Υπάρχουν κι άλλα. Τέλος.
Γιατί τέλος κύριε;
Τον λογοκρίνεις; Δεν του επιτρέπεις να μιλήσει;; Λες οτι λεει κατι λαθος μήπως; Εϊσαι τόσο χυδαίος;;
Κι αν δεν εισαι τότε ΓΙΑΤΙ διαφωνείς μαζί του;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ζενίθεδρος έγραψε: 18 Ιουν 2020, 04:52
Το τι γράφει κάποιος σε μια σελίδα και από ποιον ιδιώτη παίρνει χρήματα, ειναι δικό του θέμα.
Είναι και δεν είναι έτσι...
Όταν μιλάμε για το μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το θέμα γίνεται δημοσίου ενδιαφέροντος.
Δεν είναι δημόσιο μέσο, ιδιωτικό είναι. Πριν το FB δεν υπήρχε τίποτα. Σε λίγο θα μας πείτε ότι ήταν λογοκρισία η μη ύπαρξη του FB.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ναι αλλά διατείνεται ότι είναι απλά μέσο επικοινωνίας. Και το κάνει για να μην είναι υπόλογο αστικά και ποινικά για ό,τι αναρτάται σε αυτό.
Μόνο που αυτό σημαίνει ότι δεν επιτρέπεται και να λογοκρίνει.
Έχεις ακούσει εσύ ο ιδιωτικός ΟΤΕ π.χ. να σου κόβει το τηλεφώνημα στη μέση και να σου απαγορεύει την πρόσβαση στο νούμερό σου για 30 μέρες επειδή είπες "πούστης"; Ε το Facebook το κάνει.
Γιατί; Γιατί είναι μια πανίσχυρη διαφημιστική και κάνει ό,τι cherry picking του νόμου γουστάρει.