Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
vantono έγραψε: 17 Ιουν 2020, 18:23
Τι ελεγαν τα χαρτιά? Τα χαρτιά εβγαλαν πόρισμα ότι δεν του σηκώνεται το καρό σπαθί? Εγώ κατάλαβα ότι η δράστης ειπε στη χαρτορίχτρα της οτι εχει πρόβλημα και αγχώνεται στο κρεβάτι, κι εκεινη της εριξε τα χαρτια για να βρουν το λόγο.
Και της είπε η χαρτορίχτρα πως ο λεγάμενος αλλού τρώει, αλλού πίνει κι αλλού πάει και το δίνει. Και ρώτησε η ξανθιά πού πάει και το δίνει; Και είπε η χαρτορίχτρα, σε μια άλλη ξανθιά που είναι απ' τα μέρη σου. Και είπε κι άλλη, α ώστε έτσι; Έννοια της και θα την κανονίσω εγώ.
Κάπως έτσι!
Βασικά, όλες αυτες οι χαρτούδες/καφετζούδες/μελλοντολόγοι κτλ, έπρεπε ασυζητητί να διώκονται ποινικά εδω και πολύ καιρο,αλλά ιδίως μετά απ'αυτο το περιστατικό, έπρεπε ήδη να αρχιζαν να πέφτουν κεφάλια! Μωρέ καλά κάνω εγώ που και ζώδια με το που ακούω, κόβω τριφασική λάσπη!
Δεν είναι έτσι.
Έχω ακούσει ιστορίες για μάγους που παίρνανε λεφτά αλλά όχι τέτοια ποτέ. Όμως έχουν έρθει και από την Αφρική τώρα, βλέπουμε και τα διαφημιστικά που βάζουν στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων. Ζιγκουάλα λένε, Μαντουμπάλα, η μαύρη μάγισσα του Πινατούμπο, του Ποποκαταπέτλ και δεν συμμαζεύεται. Αυτές χρησιμοποιούν και βιτριόλι.
Δεν τα είχαν ποτέ. Αυτή ήθελε να τον τυλλίξει, αυτός απλά την πήδαγε. Πήγε σε μάγισσες και χαρτορίχτρες να τον δέσει, της είπαν ότι έχει εμπόδιο μια ξανθιά και αποφάσισε να βγάλει το εμπόδιο από τη μέση για να γίνει δικός της.
Το απόλυτα ελληνικό και μικροαστικό σενάριο. Ταξίδια στο ντουμπάι, φέις μπουκ, ινσταγκραμ, μίνια. Μικροαστικοί κώδικες, ταύτιση με το επίκαιρο. Υπερπροβολή, το έργο μονοθεματικό. Ετσι άρχισε και έτσι τελείωσε.
Προσαρμογή στην εποχή και στο όριο της παρακμής. Μηδέν σκοπός. Αντί να καταλήξει γεροντοκόρη με το χειρουργημένο προσωπείο της Αγγελοπούλου και της Βαρδινογιάννη θα καταλήξει με το χειρουργημένο προσωπείο της Κούνεβα.
θα χάσει μια δεκαετία προοδευτικής παρακμής με σίγουρη κατάληξη το τίποτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 17 Ιουν 2020, 18:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Antares έγραψε: 17 Ιουν 2020, 18:50
Γιατί οι άλλες που παντρευόσαστε είναι καλύτερες; Εγώ μια μέρα να καθόμουν με μια από αυτές όπως τις ξέρω, θα καλούσα την αντιτρομοκρατική. Οικιακή τρομοκρατία.
Στην δουλειά θα έπρεπε κανονικά να επέμβει η αντιτρομοκρατική. Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να τις ανέχεται και εφόσον έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες (αναφορά εσωτερικά, αστυνομία) και δεν κάνει κανείς τίποτα, θα έπρεπε η συμπεριφορά τους και η πάρλα τους να χαρακτηρισθεί τρομοκρατική ενέργεια.
Δεν είναι της παρούσης. Αυτά αν βγουν (το επιθυμώ σφόδρα) στην φόρα, θα ωφεληθεί πολύς κόσμος όχι μόνο εγώ και μακροπρόθεσμα.
Είναι κανονική τρομοκρατία, η άσκηση τρομοκρατίας σε ένα άτομο, ομάδα ατόμων ή και λαού δεν χρειάζεται να είναι ορατή με βόμβες. Υπάρχει και η μελετημένη τρομοκρατία.
Αφού έπαιξε και βιτριόλι υπάρχουν πολλοί που φοβούνται τέτοιες επιθέσεις. Ο ένοχος δεν θα πληρώσει (δικτύωση). Γνωρίζω περίπτωση δολοφονίας αλλά και αυτοδικίας (εκεί δείρανε απλά ένα στέλεχος και το έριξαν σε χαντάκι, γλύτωσε, κάτι θα είχε κάνει σε εργαζόμενο).
Otto Weininger έγραψε: 17 Ιουν 2020, 16:41
Σήμερα μέσα σε ένα ψιλικατζίδικο στον Πειραιά, άκουσα ένα μπαρμπα να λέει στον ιδιοκτήτη πως "καλά της έκανε, πήγε να χαλάσει το στεφάνι της άλλης κοπέλας".
Μου ήρθε να του κατεβάσω μια που άλλη δε θα χρειαζόταν, υποθέτω η ηλικία του με σταμάτησε.
Σκατοκοσμος.
πλεονασμός το "σκατόκοσμος"
Έλα να σε κανουνε κοπέλα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Σήμερα μέσα σε ένα ψιλικατζίδικο στον Πειραιά, άκουσα ένα μπαρμπα να λέει στον ιδιοκτήτη πως "καλά της έκανε, πήγε να χαλάσει το στεφάνι της άλλης κοπέλας".
Μου ήρθε να του κατεβάσω μια που άλλη δε θα χρειαζόταν, υποθέτω η ηλικία του με σταμάτησε.
Σκατοκοσμος.
Αχ, έπρεπε να 'μουν εγώ εκεί.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Σκατοκοσμος.
Αχ, έπρεπε να 'μουν εγώ εκεί.
Ήταν 75+
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αυτη η φραση "μου εκλεψε τον αντρα" που ακουω καμια φορα απο γυναικες που κατηγορουνε αλλες γυναικες με κανει να γελαω. Αντιμετωπιζουνε τον ανδρα περιπου ως ιδιοκτησια τους.
Αλλα οπως φαινεται και απο το θεμα του νηματος δεν ειναι να τις παιρνεις και ελαφρα κατι τετοιες τυπισες. Μπορουνε να καταστρεψουνε κοσμο..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".