Είναι και οι δυο πω πω. Αλλά η κοπέλα είναι κάτι σε λαρα κροφτ. Θεάρα.Daje έγραψε: 17 Ιουν 2020, 08:09 ΜΠΑΤΣΙΝΑ UBER ALLES
Σαν αμαζονα ειναι.
Δεν μας πολυσυνφερει να το λεμε, αλλα και ο μπατσος ειναι δυνατος...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- wooded glade
Εμένα μου αρέσουν οι μελαχροινές.
Αλλά και για μία κοκκινομάλλα πήγα με τα πόδια στην Καβάλα.
Σας λέω όμως ότι βγάζουν φακίδες.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Είναι ειδική βαφή αυτή; τα περνάς κόκκινα και βγάζεις και φακιδες;wooded glade έγραψε: 17 Ιουν 2020, 08:16 Εμένα μου αρέσουν οι μελαχροινές.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι βρε, έχει μέσα στη βαφή και μολύβι. Τις φακίδες τις ζωγραφίζεις.Naida έγραψε: 17 Ιουν 2020, 08:30Είναι ειδική βαφή αυτή; τα περνάς κόκκινα και βγάζεις και φακιδες;wooded glade έγραψε: 17 Ιουν 2020, 08:16 Εμένα μου αρέσουν οι μελαχροινές.
Είναι το κόκκινο με βούλες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εμένα πάντως, μου αρέσουν και οι δύο.
Και η δικηγόρος φαίνεται κορμάρα.
Και η δικηγόρος φαίνεται κορμάρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Υδράργυρος
Πραγματικά οτι να ναι {εμότικον τρομπάρισμα]Null έγραψε: 17 Ιουν 2020, 02:14 Οτιναναι ρε φίλε δεν ξέρω αν το έχει ποστάρει κανένας
https://twitter.com/protothema/status/1 ... 6198151177
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2020, 08:35Όχι βρε, έχει μέσα στη βαφή και μολύβι. Τις φακίδες τις ζωγραφίζεις.Naida έγραψε: 17 Ιουν 2020, 08:30Είναι ειδική βαφή αυτή; τα περνάς κόκκινα και βγάζεις και φακιδες;wooded glade έγραψε: 17 Ιουν 2020, 08:16 Εμένα μου αρέσουν οι μελαχροινές.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εφτυσα οθόνηΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2020, 08:35Όχι βρε, έχει μέσα στη βαφή και μολύβι. Τις φακίδες τις ζωγραφίζεις.Naida έγραψε: 17 Ιουν 2020, 08:30Είναι ειδική βαφή αυτή; τα περνάς κόκκινα και βγάζεις και φακιδες;wooded glade έγραψε: 17 Ιουν 2020, 08:16 Εμένα μου αρέσουν οι μελαχροινές.
Αλίμονο, για μπάτσους πρόκειται.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
τα παραλληλα γκομενιλικια των γυναικων, τι δειγμα ειναι;Naida έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:18Όταν είσαι σε σχέση που δεν είναι ελεύθερη και έχεις συμφωνήσει να είσαι σε τέτοια σχέση δεν μπορείς να φέρεσαι σαν να είσαι ελεύθερος. Μείνε ελεύθερος. Ή να είσαι με κάποια που έχει εξίσου αυτά τα θέλω. Και τα παραλληλα γκομενιλικια δείγμα πατριαρχικής νοοτροπίας είναι.Αγις έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:03
ε και ;
η ελευθερια εχει κοστος - το θεμα ειναι πως τελειωσε η επαρατος πατριαρχια κ.... τα δικαννα![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
νιαουΑσέβαστος έγραψε: 17 Ιουν 2020, 09:50τα παραλληλα γκομενιλικια των γυναικων, τι δειγμα ειναι;Naida έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:18Όταν είσαι σε σχέση που δεν είναι ελεύθερη και έχεις συμφωνήσει να είσαι σε τέτοια σχέση δεν μπορείς να φέρεσαι σαν να είσαι ελεύθερος. Μείνε ελεύθερος. Ή να είσαι με κάποια που έχει εξίσου αυτά τα θέλω. Και τα παραλληλα γκομενιλικια δείγμα πατριαρχικής νοοτροπίας είναι.Αγις έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:03
ε και ;
η ελευθερια εχει κοστος - το θεμα ειναι πως τελειωσε η επαρατος πατριαρχια κ.... τα δικαννα![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Φταιει ο αντρας ,δεν μποτει να την καλυψει, αδιαφορει δεν του σηκωνεται τελος του μηνα που εχει να πληρωσει τεβε ,φπα και εφορια....Ασέβαστος έγραψε: 17 Ιουν 2020, 09:50τα παραλληλα γκομενιλικια των γυναικων, τι δειγμα ειναι;Naida έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:18Όταν είσαι σε σχέση που δεν είναι ελεύθερη και έχεις συμφωνήσει να είσαι σε τέτοια σχέση δεν μπορείς να φέρεσαι σαν να είσαι ελεύθερος. Μείνε ελεύθερος. Ή να είσαι με κάποια που έχει εξίσου αυτά τα θέλω. Και τα παραλληλα γκομενιλικια δείγμα πατριαρχικής νοοτροπίας είναι.Αγις έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:03
ε και ;
Εξαρτάται.Ασέβαστος έγραψε: 17 Ιουν 2020, 09:50τα παραλληλα γκομενιλικια των γυναικων, τι δειγμα ειναι;Naida έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:18Όταν είσαι σε σχέση που δεν είναι ελεύθερη και έχεις συμφωνήσει να είσαι σε τέτοια σχέση δεν μπορείς να φέρεσαι σαν να είσαι ελεύθερος. Μείνε ελεύθερος. Ή να είσαι με κάποια που έχει εξίσου αυτά τα θέλω. Και τα παραλληλα γκομενιλικια δείγμα πατριαρχικής νοοτροπίας είναι.Αγις έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:03
ε και ;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δειγμα διαδικασιας επιλογης.Ασέβαστος έγραψε: 17 Ιουν 2020, 09:50τα παραλληλα γκομενιλικια των γυναικων, τι δειγμα ειναι;Naida έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:18Όταν είσαι σε σχέση που δεν είναι ελεύθερη και έχεις συμφωνήσει να είσαι σε τέτοια σχέση δεν μπορείς να φέρεσαι σαν να είσαι ελεύθερος. Μείνε ελεύθερος. Ή να είσαι με κάποια που έχει εξίσου αυτά τα θέλω. Και τα παραλληλα γκομενιλικια δείγμα πατριαρχικής νοοτροπίας είναι.Αγις έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:03
ε και ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις