!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σαρανταπορνδαρούσες στο σπίτι.

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Re: Σαρανταπορνδαρούσες στο σπίτι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Ο Kauldron πατάει τα κουμπχιά μας κι εμείς χορεύουμε. Επίτηδες το είχε βαλει
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Μετακόμισε asap
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 17 Ιουν 2020, 06:51 .

Τό Σαραντα...πορ.νδ...αρούσες..... :blm:

Ηταν τέλειο Κωλτρονάκο.....

Τήν ψιλο εξασκείς τήν σατυρική λεξιπλασία βλέπω.....

.
Δεν το είχα σκεφτεί ως συνδεόμενο με τη νουδού, αλλά τώρα που το λές, δεν αποκλείεται να είναι τίποτα τηλεκατευθυνόμενες και να τις διαχειρίζεται ο Otto Weininger για να μ' εκβιάσει να επιστρέψω στη νουδού. :003:
Yochanan έγραψε: 17 Ιουν 2020, 09:43 Ο Kauldron πατάει τα κουμπχιά μας κι εμείς χορεύουμε. Επίτηδες το είχε βαλει
:oops:
Japetus έγραψε: 17 Ιουν 2020, 09:38 Αν δεν μιλάς για 40ρες πορνογειτόνισσες, αλλά πράγματι για 40ποδαρούσες και ειδικά σκολόπενδρες που είναι και επικίνδυνες, τσέκαρε το δίκτυο αποχέτευσης. Τους αρέσουν τα υγρά και σκοτεινά μέρη και μπαίνουν μέσα στις σωληνώσεις. Από εκεί αν δεν είναι καλά τα σιφώνια σε νεροχύτες, ντουζιέρες ή ακόμα και λεκάνες τουαλέτας, μπορούν να βγουν μέσα στο σπίτι.
Δες εξωτερικά αν υπάρχουν ρωγμές ή διάκενα στις ενώσεις των σωλήνων και τσέκαρε το σημείο που μπαίνει ο σωλήνας στο έδαφος. Αφού όμως όπως λες βρίσκεσαι σε ψηλό όροφο, κοίτα πρώτα αν το δίκτυο έχει εξαερισμό κάπου στην ταράτσα και σε τί κατάσταση βρίσκεται. Εν ανάγκη βάλε εκεί σίτα. Μπορεί και να μην υπάρχουν υδροροές και να συνέδεσαν την απορροή των ομβρίων της ταράτσας κατευθείαν χωρίς ή με υποτυπώδες μόνο σιφώνι στο αποχετευτικό δίκτυο.
Είχα παλιότερα και εγώ θέμα σε εξοχική κατοικία και παρόλο που εντόπισα το πρόβλημα σε σπασμένο σωλήνα αποχέτευσης, στο κομμάτι όμως που είναι μέσα στο έδαφος -απ'όπου και περνούσαν μέσα στο δίκτυο- , δεν μπορούσα να το αλλάξω εύκολα και οικονομικά αλλά σταμάτησα να τις βλέπω αλλάζοντας σιφώνια στο νεροχύτη με άλλα με μεγαλύτερο μήκος καμπύλης..
Δυστυχώς δεν είναι πορνογειτόνισσες. Είναι Scolopendra Megarea. Μια με είχε τσιμπήσει, και ενώ ήταν πάρα πολύ μικρή, ένιωσα αμέσως έντονο πόνο, τάση για εμετό και κάτι σαν πυρετό. Διήρκεσε κανένα τέταρτο, αλλά μιλάμε για σκολοπένδρα των 2-3 εκατοστών (είχε μπεί στην παντόφλα μου χωρίς να το προσέξω). Αν ήταν καμιά απ' τις μεγάλες (μέχρι 12 εκατοστά), ούτε θέλω να σκεφτώ τί θα είχα πάθει.
Ευχαριστώ για τις συμβουλές, τη σχάρα απ' το μπάνιο την έχω κλείσει (με πολύ ψιλό πλέγμα και μονωτική ταινία).
Πήγα σήμερα και πήρα το fendona, μου το σύστησαν ως φάρμακο που τις εξαφανίζει. Θα δώ πόσο πρέπει να διαλύσω σε νερό, και θα ψεκάσω πρώτα μπαλκόνι (στο πεζούλι που έχει στην μπαλκονόπορτα) και μπάνιο.
Naida έγραψε: 17 Ιουν 2020, 09:47Μετακόμισε asap
Υπερβολική είσαι.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

Kauldron έγραψε: 17 Ιουν 2020, 02:39
Null έγραψε: 17 Ιουν 2020, 02:36 Τέτοιες λες; Άστες, γιατί να τις διώξεις;
Εικόνα
Κάπου 10-12 εκατοστά οι μεγαλύτερες.
εσενα θελουμε στο μετωπο
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

Το (σ) φεντονα ΙΜΟ είναι πολύ λάιτ εντομοκτόνο για τις τεθωρακισμενες σκολόπενδρες. Να φανταστείς, μετά από σύσταση γεωπονου, ρίχνω λίγο στον κουβά της σφουγγγαριστρας και περνάω τα πατώματα όταν κάνω καλή καθαριότητα. Είναι το λιγότερο επικίνδυνο από τα γεωργικά εντομοκτόνα, εξαιρετικά ήπιο και με πολύ μικρό χρόνο αποδομησης. Δεν το συστήνουν για σοβαρές εντομοκτονίες, για καμιά μελιγκρα και μυγάκια καλό είναι..
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Japetus έγραψε: 17 Ιουν 2020, 19:55 Το (σ) φεντονα ΙΜΟ είναι πολύ λάιτ εντομοκτόνο για τις τεθωρακισμενες σκολόπενδρες. Να φανταστείς, μετά από σύσταση γεωπονου, ρίχνω λίγο στον κουβά της σφουγγγαριστρας και περνάω τα πατώματα όταν κάνω καλή καθαριότητα. Είναι το λιγότερο επικίνδυνο από τα γεωργικά εντομοκτόνα, εξαιρετικά ήπιο και με πολύ μικρό χρόνο αποδομησης. Δεν το συστήνουν για σοβαρές εντομοκτονίες, για καμιά μελιγκρα και μυγάκια καλό είναι..
Το Φεντόνα τόπ μου έδωσε. Τί να πώ, η επόμενη λύση θα είναι να ανατινάξω το οικοδομικό τετράγωνο. :-?
Πιο πρίν είχα ψεκάσει με γερανιόλη, με μάλλον μηδενικά αποτελέσματα.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Kauldron έγραψε: 17 Ιουν 2020, 02:17 Φαίνεται πως έχω πρόβλημα με τις σαρανταποδαρούσες στο σπίτι μου. Βρίσκομαι σε αρκετά ψηλό όροφο, :xena: αλλά πάλι, ενώ εδώ και 2 χρόνια δεν είχα δεί, άρχισα εδώ και λίγες μέρες να βλέπω πάλι. Έχω ήδη σκοτώσει 3, 2 μικρές και μια μεγάλη. :102: Μια γειτόνισσά μου μου είπε οτι έρχονται από την ταράτσα (είμαστε τελευταίο όροφο), που έχει κάτι ηλίθιες πλάκες πεζοδρομίου πάνω σε τακάκια, και καλά για να μη ζεσταίνεται πολύ η πλάκα :fp: (μπούρδες, χρειάζονται ειδικές πλάκες γι' αυτό). Παλιότερα έβρισκα αρκετές να βγαίνουν απ' το μπάνιο μου, σκότωσα καμιά 15ριά διαφόρων μεγεθών έτσι, μέχρι που έκλεισα το καπάκι της υδροροής με πολύ ψιλό πλέγμα (δε χωρούσαν να βγούν πλέον) και έκλεισα και κάποιες τρύπες πίσω απ' το κάθισμα της τουαλέτας (στόκαρα) :g030: . Μέχρι τώρα απ' το μπάνιο δεν είδα να βγαίνουν, αλλά είδα μια στην κουζίνα (σαλονοκουζίνα) και μια να βγαίνει απ' την κρεβατοκάμαρα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να τις αντιμετωπίσω? Ψέκασα με κάτι με γερανιόλη, αλλά η πιο πρόσφατη (σημερινή) πέρασε από πάνω του, χωρίς να δώσει πολύ σημασία. :a040:
Απεντομωση και γρήγορα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Εδώ φαγωμένο φίδι βρήκα στην ταράτσα, τί να λέμε τώρα.
Είναι τρία κοράκια που κυκλοφορούν στη γειτονιά. Δεν ξέρω τί κάνουν, τίποτα παρτούζες μάλλον, αλλά γκαρίζουν και κουβαλάνε ο,τι μπορεί κανείς να φανταστεί εκεί πάνω.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

Τι ρυθμό αναπαραγωγής έχουν τα σιχαμερά αυτά αρθρόποδα;
Είναι σαν τις κατσαρίδες όπου αν δείς μία, είναι βέβαιο πως θα ακολουθήσουν κι άλλες; (αν δεν προλάβεις το κακό/λάβεις τα μέτρα σου)

Τέλος, διαβάζουν «Αυγή» ή ΕΦ.ΠΛΗΝ;

Εικόνα

Δοκίμασες να κρεμάσεις ελληνικές σημαίες στα σημεία που εμφανίζονται;
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Kauldron έγραψε: 17 Ιουν 2020, 21:38 Εδώ φαγωμένο φίδι βρήκα στην ταράτσα, τί να λέμε τώρα.
Είναι τρία κοράκια που κυκλοφορούν στη γειτονιά. Δεν ξέρω τί κάνουν, τίποτα παρτούζες μάλλον, αλλά γκαρίζουν και κουβαλάνε ο,τι μπορεί κανείς να φανταστεί εκεί πάνω.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Kauldron... Πριν ανατινάξεις το τετράγωνο και ψάξεις σπίτι εκτός νομού

Εικόνα

:wave:

Το δάγκωμα της σαρανταποδαρούσας έχω ακούσει ότι μπορεί να πονάει χειρότερα ακόμα και από κεντρί σκορπιού του ίδιου μεγέθους.
Τους ελληνικούς σκορπιούς βέβαια, όχι εκείνους που σε 10 λεπτά είσαι τέζα. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά οι σκολοπένδρες έχουν
σίγουρα κάποια ποσότητα δηλητρίου. Μια φορά σαν παιδάκι είχα κάτσει στην μπανιέρα γυμνός πάνω σε δύο. Ευτυχώς δεν με τσίμπησαν :a040: :a040: :a040:
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Kauldron έγραψε: 17 Ιουν 2020, 03:14 δε θα μπορώ να βάλω ηλεκτρική ούτε να σφουγγαρίσω.
O συγχρονος Ελλην Εθνικιστης ειναι ταυτοχρονα και καλος στα οικιακα
Θα γινουμε Φιλλιπινεζες τον λαθρομουσουλμανων αδερφια αντιδραστε
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μια φορά σαν παιδάκι είχα κάτσει στην μπανιέρα γυμνός πάνω σε δύο. Ευτυχώς δεν με τσίμπησαν
Τυχερός ήσουνα. :lol:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 17 Ιουν 2020, 21:44
Kauldron έγραψε: 17 Ιουν 2020, 03:14 δε θα μπορώ να βάλω ηλεκτρική ούτε να σφουγγαρίσω.
O συγχρονος Ελλην Εθνικιστης ειναι ταυτοχρονα και καλος στα οικιακα
Θα γινουμε Φιλλιπινεζες τον λαθρομουσουλμανων αδερφια αντιδραστε
Με το που είδα τ' όνομα ήμουν βέβαιος οτι θα διάβαζα κάτι τέτοιο.
Φαντάζομαι οτι το δικό σου σπίτι μπορεί κανείς να το βρεί απ' τη μυρωδιά της μπίχλας. :003:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

:003:
Ηταν ενα καλοκαιρινο βραδυ του 1996
Ξεκινησα απο το φυλακιο στον Λευκωνα Σερρων να κατεβαινω προς στην σκοπια στις αποθηκες καυσιμων
Ο δεκανεας αλλαγης την ειχε πεσει για υπνο οποτε φορτωσα το G3 και ξεκινησα την διαδρομη των δυο χιλιομετρων σολο για να κανω Γερμανικο νουμερο το αγαπημενο μου γιατι κοιμασαι και πριν και μετα
Στο σημειο που αποκτας ορατοτητα προς στην σκοπια συνηθως υπηρχε καποια αντιδραση
Ειτε ο σκοπος ειχε αρχισει να ανεβαινει ηδη προς το φυλακιο και τον συναντουσες στον δρομο ειτε καποιος φοβισμενος αρχιζε τα αλτισια και οπλιζε ειτε εβλεπες τον σκοπο να γαμαει καποιοιν σερραιο πουστη που εψαχνε εκει τον πρωκτικο ερωτα με ελληνες φανταρους
Αυτη την φορα νεκρικη σιγη.
Αρχισα να ανησυχω η αδρεναλινη γεμισε τις φλεβες μου τσεκαρα τον γεμιστηρα εβαλα το δαχτυλο στην σκανδαλη και εκοψα απο τα χωραφια για να εχω καλυψη
Ερπωντας εφτασα στο κτιριο της σκοπιας εν μεσω νεκρικης σιγης
Το προηγουμενο βραδυ σατανιστες αφου προσοαθησαν να βαλουν φωτια σε σκοπια μετα πηγαν στα απεναντι μνηματα και εστησαν τελετη φορωντας ασπρες κελεμπιες με κουκουλα
Φιλησα τα κομποσκοινια μου και μπουκαρα στην σκοπια
Ο πανυβλαξ ο Μπ_____ς Βοσκος απο το Αγρινιο κοιμοταν στην καρεκλα και στο μετωπο του σουλατσαρε μια τεραστια σαρανταποδαρουσα
Ολα ηταν τεραστια στις αποθηκες καυσιμων.Πεταλουδες βατραχια σαρανταποδαρουσες αρουραιοι
Και λενε οτι δεν εχουμε πυρηνικα
Τεσπα δεν τον τσιμπησε καν τον πανυβλακα του εκανε ενα μικρο ερεθισμο μονο
Τι μου θυμησες συνελληνα χελωνε
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Kauldron

εβαλα το δαχτυλο στην σκανδαλη
Ανεκπαίδευτος. :003:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις