!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σαρανταπορνδαρούσες στο σπίτι.

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Φαίνεται πως έχω πρόβλημα με τις σαρανταποδαρούσες στο σπίτι μου. Βρίσκομαι σε αρκετά ψηλό όροφο, :xena: αλλά πάλι, ενώ εδώ και 2 χρόνια δεν είχα δεί, άρχισα εδώ και λίγες μέρες να βλέπω πάλι. Έχω ήδη σκοτώσει 3, 2 μικρές και μια μεγάλη. :102: Μια γειτόνισσά μου μου είπε οτι έρχονται από την ταράτσα (είμαστε τελευταίο όροφο), που έχει κάτι ηλίθιες πλάκες πεζοδρομίου πάνω σε τακάκια, και καλά για να μη ζεσταίνεται πολύ η πλάκα :fp: (μπούρδες, χρειάζονται ειδικές πλάκες γι' αυτό). Παλιότερα έβρισκα αρκετές να βγαίνουν απ' το μπάνιο μου, σκότωσα καμιά 15ριά διαφόρων μεγεθών έτσι, μέχρι που έκλεισα το καπάκι της υδροροής με πολύ ψιλό πλέγμα (δε χωρούσαν να βγούν πλέον) και έκλεισα και κάποιες τρύπες πίσω απ' το κάθισμα της τουαλέτας (στόκαρα) :g030: . Μέχρι τώρα απ' το μπάνιο δεν είδα να βγαίνουν, αλλά είδα μια στην κουζίνα (σαλονοκουζίνα) και μια να βγαίνει απ' την κρεβατοκάμαρα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να τις αντιμετωπίσω? Ψέκασα με κάτι με γερανιόλη, αλλά η πιο πρόσφατη (σημερινή) πέρασε από πάνω του, χωρίς να δώσει πολύ σημασία. :a040:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Re: Σαρανταπορνδαρούσες στο σπίτι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Τέτοιες λες; Άστες, γιατί να τις διώξεις;
Εικόνα
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Null έγραψε: 17 Ιουν 2020, 02:36 Τέτοιες λες; Άστες, γιατί να τις διώξεις;
Εικόνα
Κάπου 10-12 εκατοστά οι μεγαλύτερες.
Γιατί είναι φρικαλέες.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Εμείς στο χωριό έχουμε αυτές. Δεν τις σκοτώνω ποτέ, φροντίζω να μην ανέβουν πάνω μου
Εικόνα

Στην πόλη που είμαι τώρα έχουμε μυρμήγκια στον δεύτερο όροφο. Στους τοίχους της κουζίνας. Δεν ξέρω από που βγαίνουν.
Και για κάποιον περίεργο λόγο είναι ενεργά και την νύχτα μερικέ φορές. Είχα την εντύπωση ότι το βράδυ μπαίνουν στην φωλιά

Πάρε παγίδες με κόλα για σαρανταποδαρούσες. Ή τρία τέσσερα βατράχια, οικολογική εναλλακτική. Θέλουν και ένα κουβά με νερό.
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Null έγραψε: 17 Ιουν 2020, 02:47 Εμείς στο χωριό έχουμε αυτές. Δεν τις σκοτώνω ποτέ, φροντίζω να μην ανέβουν πάνω μου
Εικόνα

Στην πόλη που είμαι τώρα έχουμε μυρμήγκια στον δεύτερο όροφο. Στους τοίχους της κουζίνας. Δεν ξέρω από που βγαίνουν.
Και για κάποιον περίεργο λόγο είναι ενεργά και την νύχτα μερικέ φορές. Είχα την εντύπωση ότι το βράδυ μπαίνουν στην φωλιά

Πάρε παγίδες με κόλα για σαρανταποδαρούσες. Ή τρία τέσσερα βατράχια, οικολογική εναλλακτική. Θέλουν και ένα κουβά με νερό.
Αυτές που έχετε είναι άκακες. Έχω δεί κι εγώ στο χωριό και τέτοιες, και τις αφήνω. Στη φύση έξω γενικώς όταν τις βλέπω τις αφήνω, γιατί σκοτώνουν βλαβερά έντομα.
Τα μυρμύγκια στο σπίτι τη νύχτα υπάρχουν λόγω του οτι έχει φώς, λογικά. Βάλε ένα ψίχουλο μπροστά σ' ένα, και δες που θα το πάει. Λογικά το πηγαίνει σε κάποιο μικρό κενό στον τοίχο, στο σημείο που ενώνεται το μάρμαρο με τον τοίχο ή το πάτωμα. Εκεί θα 'ναι και η φωλιά. Αν στοκάρεις, τελείωσε.
Εναλλακτικά μπορεί να τα πηγαίνουν κάτω απ' τις μπαλκονόπορτες (αν έχει κενό). Στοκάροντας τους μπλοκάρεις την είσοδο, και σ' αυτήν την περίπτωση.
Για να τα σκοτώσεις, μπορείς ν' ανακατέψεις ζαχαρη άχνη με μαγειρική σόδα. Λένε οτι την τρώνε, και σκάει το στομάχι τους (μπερδεύουν τη σόδα με τη ζάχαρη γιατί είναι ανακατεμένες).
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Διατομάχειο χώμα κάνει τίποτα?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Kauldron έγραψε: 17 Ιουν 2020, 02:52

Αυτές που έχετε είναι άκακες. Έχω δεί κι εγώ στο χωριό και τέτοιες, και τις αφήνω. Στη φύση έξω γενικώς όταν τις βλέπω τις αφήνω, γιατί σκοτώνουν βλαβερά έντομα.
Τα μυρμύγκια στο σπίτι τη νύχτα υπάρχουν λόγω του οτι έχει φώς, λογικά. Βάλε ένα ψίχουλο μπροστά σ' ένα, και δες που θα το πάει. Λογικά το πηγαίνει σε κάποιο μικρό κενό στον τοίχο, στο σημείο που ενώνεται το μάρμαρο με τον τοίχο ή το πάτωμα. Εκεί θα 'ναι και η φωλιά. Αν στοκάρεις, τελείωσε.
Εναλλακτικά μπορεί να τα πηγαίνουν κάτω απ' τις μπαλκονόπορτες (αν έχει κενό). Στοκάροντας τους μπλοκάρεις την είσοδο, και σ' αυτήν την περίπτωση.
Για να τα σκοτώσεις, μπορείς ν' ανακατέψεις ζαχαρη άχνη με μαγειρική σόδα. Λένε οτι την τρώνε, και σκάει το στομάχι τους (μπερδεύουν τη σόδα με τη ζάχαρη γιατί είναι ανακατεμένες).
Γιατί οι άλλες είναι κακιασμένες; Καλά πλάκα κάνω, πάρε παγίδες με κόλα. Εμάς στις κατσαρίδες και τα μυρμήγκια δούλεψαν στο παρελθόν.
Στο σκοτάδι βγαίνουν οι μέρμηγκες , αυτό είναι το περίεργο. Αλλά δεν με ενοχλούν ιδιαίτερα και δεν έχω ασχοληθεί. Το χώμα που έγραψες
δεν ξέρω καν τι είναι.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Ζωυφια δεν εχει γενικα σπιτι τωρα που ζεστανε ομως ο καιρος μπαινει καμια μυγα με το που ανοιξω την πορτα για να μπω , βγω και επειδη βαριεμαι να τις κυνηγαω λερωνοντας και τους τοιχους επενδυσα 4 ευρω στον κινεζο της γειτονιας μου.

Μιλαμε για εργαλειο οχι παιξε γελασε ( επαναφορτιζομενο ) :blm:

https://streamable.com/nue2ve
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Kauldron έγραψε: 17 Ιουν 2020, 02:53 Διατομάχειο χώμα κάνει τίποτα?
Αρχικά σκέφτηκα οτι είναι πολύ μεγάλες για να τις πειράξει αλλα έψαξα στον Γουγλη και λέει οτι μια χαρα τις σκοτώνει. Δεν έχω προσωπική εμπειρία.

Γιατι να τις σκοτώσεις όμως; Οφέλιμες είναι, τρώνε κοριους και άλλα επιβλαβή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Imperium την 17 Ιουν 2020, 03:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Null έγραψε: 17 Ιουν 2020, 03:03
Kauldron έγραψε: 17 Ιουν 2020, 02:52

Γιατί οι άλλες είναι κακιασμένες; Καλά πλάκα κάνω, πάρε παγίδες με κόλα. Εμάς στις κατσαρίδες και τα μυρμήγκια δούλεψαν στο παρελθόν.
Στο σκοτάδι βγαίνουν οι μέρμηγκες , αυτό είναι το περίεργο. Αλλά δεν με ενοχλούν ιδιαίτερα και δεν έχω ασχοληθεί. Το χώμα που έγραψες
δεν ξέρω καν τι είναι.
Kαλά λες για τις παγίδες, θα πάω από κανένα μαγαζί με φυτά, λιπάσματα κλπ. Θα έχουν.
Για τα μερμύγκια καλό είναι να τα σταματήσεις, γιατί θ' αρχίσουν να σου κάνουν ζημιές σε φαγητά κλπ.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Imperium έγραψε: 17 Ιουν 2020, 03:11
Αρχικά σκέφτηκα οτι είναι πολύ μεγάλες για να τις πειράξει αλλα έψαξα στον Γουγλη και λέει οτι μια χαρα τις σκοτώνει. Δεν έχω προσωπική εμπειρία.
Θα ρωτήσω και γι' αυτό για το μπαλκόνι. Για μέσα στο σπίτι δε γίνεται, αφού δε θα μπορώ να βάλω ηλεκτρική ούτε να σφουγγαρίσω.
Αν τρυπήσει ο εξωσκελετός του, λογικά πεθαίνουν.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Imperium έγραψε: 17 Ιουν 2020, 03:11

Γιατι να τις σκοτώσεις όμως; Οφέλιμες είναι, τρώνε κοριους και άλλα επιβλαβή.
.

Θυμάμαι Αστυπάλαια.....δούλευα στό Κάμπινγκ..... :romance-hearteyes:

Τσιμπάει μιά κοπέλλα μία..... :102:

Γκάνιαξε από το πόνο κανα τρίωρο.....μετά ήρθε ταξί νά την πάει γιατρό.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

.

Τό Σαραντα...πορ.νδ...αρούσες..... :blm:

Ηταν τέλειο Κωλτρονάκο.....

Τήν ψιλο εξασκείς τήν σατυρική λεξιπλασία βλέπω.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

Αν δεν μιλάς για 40ρες πορνογειτόνισσες, αλλά πράγματι για 40ποδαρούσες και ειδικά σκολόπενδρες που είναι και επικίνδυνες, τσέκαρε το δίκτυο αποχέτευσης. Τους αρέσουν τα υγρά και σκοτεινά μέρη και μπαίνουν μέσα στις σωληνώσεις. Από εκεί αν δεν είναι καλά τα σιφώνια σε νεροχύτες, ντουζιέρες ή ακόμα και λεκάνες τουαλέτας, μπορούν να βγουν μέσα στο σπίτι.
Δες εξωτερικά αν υπάρχουν ρωγμές ή διάκενα στις ενώσεις των σωλήνων και τσέκαρε το σημείο που μπαίνει ο σωλήνας στο έδαφος. Αφού όμως όπως λες βρίσκεσαι σε ψηλό όροφο, κοίτα πρώτα αν το δίκτυο έχει εξαερισμό κάπου στην ταράτσα και σε τί κατάσταση βρίσκεται. Εν ανάγκη βάλε εκεί σίτα. Μπορεί και να μην υπάρχουν υδροροές και να συνέδεσαν την απορροή των ομβρίων της ταράτσας κατευθείαν χωρίς ή με υποτυπώδες μόνο σιφώνι στο αποχετευτικό δίκτυο.
Είχα παλιότερα και εγώ θέμα σε εξοχική κατοικία και παρόλο που εντόπισα το πρόβλημα σε σπασμένο σωλήνα αποχέτευσης, στο κομμάτι όμως που είναι μέσα στο έδαφος -απ'όπου και περνούσαν μέσα στο δίκτυο- , δεν μπορούσα να το αλλάξω εύκολα και οικονομικά αλλά σταμάτησα να τις βλέπω αλλάζοντας σιφώνια στο νεροχύτη με άλλα με μεγαλύτερο μήκος καμπύλης..
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Japetus έγραψε: 17 Ιουν 2020, 09:38 Αν δεν μιλάς για 40ρες πορνογειτόνισσες, αλλά πράγματι για 40ποδαρούσες
Αυτο το χωρατό μπήκα να κάνω. :003:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”