!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ρολόγια

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
sting

Re: Ρολόγια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sting »

Chilloutbuddy έγραψε: 15 Ιουν 2020, 14:33 Tελευταία δημιουργία του οίκου Τσιλάουτ
Ένα λουράκι καγκουρώ veg tan με deployant clasp, από τη σειρά Vasta Covid :lol:

Κι επειδή είναι για παλιό αγαπημένο ρολόϊ που έχω να το βάλω χρόνια, έβγαλα και την επίσης σκονισμένη κάμερα και του έκανα φωτογράφηση πρόπερ.

Εικόνα

Με αγάπη.
Αγαπητέ τεχνουργέ, παρατηρώ με ευχαρίστηση οτι ο τρόπος ραφής βελτιώθηκε σημαντικά. Ωραίος :)

Δες κι εδώ ευκολίες:
Εικόνα
When I was a young fellow I was knocked down plenty. I wanted to stay down, but I couldn't. I had to get up and win those two dollars. I was one of those hungry fighters. When you haven't eaten for three days you'll understand.
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ ΡΟΛΕΞ = 1468

:p2:
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Άβαταρ μέλους
sting

Σπύρος έγραψε: 16 Ιουν 2020, 04:28 ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ ΡΟΛΕΞ = 1468

Εικόνα
When I was a young fellow I was knocked down plenty. I wanted to stay down, but I couldn't. I had to get up and win those two dollars. I was one of those hungry fighters. When you haven't eaten for three days you'll understand.
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Επικοινωνία:

sting έγραψε: 16 Ιουν 2020, 04:34

Εικόνα
Ποτέ δεν μου άρεσαν τα ρόλεξ, απλώς αφού βρήκα ότι με την ίδια μεθοδολογία βγάζει το δικό μου ρολόι να ισούται με το επίθετό μου δοκίμασα και το ρόλεξ.

ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ = ΠΡΟΦΗΤΕΥΕ = 1468
[/α]
Άβαταρ μέλους
sting

Σπύρος έγραψε: 16 Ιουν 2020, 04:43
sting έγραψε: 16 Ιουν 2020, 04:34

Εικόνα
Ποτέ δεν μου άρεσαν τα ρόλεξ, απλώς αφού βρήκα ότι με την ίδια μεθοδολογία βγάζει το δικό μου ρολόι να ισούται με το επίθετό μου δοκίμασα και το ρόλεξ.

ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ = ΠΡΟΦΗΤΕΥΕ = 1468

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΡΟΛΕΞ = ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ =ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ = Ο ΕΧθΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ = 1947
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Επικοινωνία:

sting έγραψε: 16 Ιουν 2020, 04:57 ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΡΟΛΕΞ = ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ =ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ = Ο ΕΧθΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ = 1947
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΡΟΛΕΞ = ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΦΑΙΝΩΝ = 1947

Φαίνων => Κρόνος => Χρόνος
[/α]
Άβαταρ μέλους
sting

Maspoli έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:16 Είχατε δεν είχατε με κάνατε και ξοδεύτηκα.
Αυτο που είχα, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να ψάξω να το στείλω επιτέλους για service. Και μου καρφώθηκε η ιδέα να πάρω κάτι που να μπορεί να μπει άφοβα στο νερό.
Έφτασα στο τσακ να πάρω ένα Armida (ήθελε όμως μόνο PayPal), το σκέφτηκα πάρα πολύ για Phoibos, μου πέρασε φευγαλέα η ιδέα απόκτησης ενός Advisor αλλά τελικά επικράτησε η αυτοσυγκράτηση (και οι περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες) και πήρα το Orient Kamasu με λουρί. 195 ευρώ το μαλλί.
Spoiler
Εικόνα
Συμβατική επιλογή οπωσδήποτε αλλά σαν πρώτη εντύπωση, μου αρέσει στο χέρι. Θα δούμε πως θα πάει.
Μεγάλε Maspoli!!
ΚΑΙ στο σωστό μέγεθος (41.8mm), παρακαλώ...

200 ευρα ΤΙΠΟΤΑ μπροστά στην ΑΞΙΑ ενός αυτόματου μηχανισμού που συνοδεύει ακατάπαυστα τον άνθρωπο. Η ανάσα της πνοής, η κίνηση του ζωοδότη ανδρός που παγιδεύει το χρόνο.

Καλοφόρετο, με υγεία και, αν θέλεις, ρίξε κι ένα wristshot να σε καμαρώσουμε!!

Έϊ! περιπατητή, ναι εσύ εξερευνητή
στασου λίγο κι αφουγκράσου
άκου τον ήχο της καρδιάς που πάλλεται,
της ψυχής που φέρεις στον καρπό σου.
Σταμάτησαν όλα να κυλούν, δες το χρόνο που σιωπά
καγώ θα κλέψω ένα κομμάτι του ονείρου σου..
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

sting έγραψε: 16 Ιουν 2020, 03:43
Chilloutbuddy έγραψε: 15 Ιουν 2020, 14:33 Tελευταία δημιουργία του οίκου Τσιλάουτ
Ένα λουράκι καγκουρώ veg tan με deployant clasp, από τη σειρά Vasta Covid :lol:

Κι επειδή είναι για παλιό αγαπημένο ρολόϊ που έχω να το βάλω χρόνια, έβγαλα και την επίσης σκονισμένη κάμερα και του έκανα φωτογράφηση πρόπερ.

Εικόνα

Με αγάπη.
Αγαπητέ τεχνουργέ, παρατηρώ με ευχαρίστηση οτι ο τρόπος ραφής βελτιώθηκε σημαντικά. Ωραίος :)
Κανονικά για φωτογραφήσεις χτυπάνε τη ραφή με πλατύ σφυράκι για να κάτσει μέσα στο δέρμα και να φαίνεται πιό ομοιόμορφη.
Εγώ προτιμάω να την αφήσω να αναπνέει λίγο και να έρθει στο σχήμα του καρπού με τον καιρό. Ευχαριστώ πάντως :D
sting έγραψε: 16 Ιουν 2020, 03:43Δες κι εδώ ευκολίες:
[img]https://i.postimg.cc/KcMhJ3Nn/quic ... .jpg[/img]
Ωραίο και βολικό, θέλω!
Κατά τα άλλα το λουράκι που μου δείχνεις είναι λίγο παναγία βόηθα (φαντάζομαι τυχαία η φωτό για το quick release)

Λεπτή βαμβακερή κλωστή ραμμένη εγκάρσια κιόλας που αποδυναμώνει το λουράκι, κι από πάνω "genuine leather" το οποίο στην αγορά δέρματος είναι κωδικός για "αποκόμματα δέρματος αλεσμένα στο μπλέντερ με κόλλα", κάτι σαν MDF δηλαδή.
Προσδώκιμο ζωής λουρακίου: 1 καλοκαίρι, στο δεύτερο βάζεις μασκούλα και ψάχνεις το ρολόϊ σου στο βυθό :003:
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

sting έγραψε: 16 Ιουν 2020, 03:35
Gherschaagk έγραψε: 15 Ιουν 2020, 14:06
sting έγραψε: 13 Ιουν 2020, 14:21 ......
Από τα επιμέρους, υπολογίζω ηλικία ανδρός γύρω στα 47, μαύρο μαλλί (πλαγιομετωπικά έχει υποχωρήσει η τριχοφυΐα), οικονομικά ανεξάρτητος, χωρίς υποχρεώσεις, πρακτικός (φορντακι?), ζώδιο πιθανότατα της φωτιάς (μεταξύ Κριού και Λέοντος).
.......
:o

Τον καφέ πού τον λέμε; Πειράζει να φέρω φλιτζάνι από εσπρέσσο;
Αγαπητή Gherschaagk προτείνω να πάρετε ένα ποτό και να καθίσετε αναπαυτικά επειδή το ταξίδι μας θα είναι μακρινό και το μονοπάτι δύσβατο.

Όπως είπε κι ένας σοφός ωρολογοποιός:
Το ρολόι είναι το βιβλίο της ψυχής του ανδρός

κι εμείς μόλις το ανοίξαμε στην πρώτη σελίδα...
Διακρίνω μια αντίφαση αγαπητέ. Αν υπάρχει μονοπάτι, ακόμη και δύσβατο, προτιμώ να το περπατήσω, χωρίς ποτό.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Ευχαριστώ άπαντες.

Mε μια πιο ψυχρή ματιά θα έλεγα οτι:

Το μέγεθος τόσο σε διάμετρο όσο και σε πάχος, είναι πράγματι καλό. Και άνετο. Τουλάχιστον στον δικό μου καρπό που είναι μάλλον μικρός (γύρω στα 17.5 cm η περίμετρος).
Το μπλε, ειδικά του καντράν, είναι όντως ωραίο. Και αρκετά παιχνιδιάρικο, ανάλογα με το φωτισμό.
Πολύ ευανάγνωστο.
Στο σκοτάδι φωσφορίζει πολύ καλά-ίσως και εντυπωσιακά καλά.
Το κρύσταλλο είναι ζαφείρι.
Σαν αρνητικό θα έλεγα ότι κάτω από έντονο ήλιο γίνεται αντανάκλαση κάποιες φορές, ανάλογα με το πώς πέφτει το φως ενώ πιθανολογώ ότι η στεφάνη του ρολογιού, μιας και δεν είναι κεραμική, θα χάσει με τον καιρό κάποια από τη ζωηρότητα του χρώματος και ίσως χαραχθεί σχετικά εύκολα.
Εν κατακλείδι θα έλεγα πως αισθητικά είναι όμορφο (υποκειμενικο είναι βέβαια αυτό) και σαν συνολικό πακέτο, φαίνεται να τα τιμά τα λεφτά του. Νομίζω θα το συνιστούσα άνετα σε κάποιον που θέλει να κινηθεί σχετικά οικονομικά.
ΥΓ. Sting sorry αλλα με τις φωτό δεν το έχω καθόλου.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Να προσθέσω επίσης ότι μπορείς άφοβα να το χρησιμοποιήσεις για κολύμπι ή και για ψαροντούφεκο αλλά δεν είναι iso-certified (ή το αντίστοιχο jis για τα γιαπωνέζικα στάνταρτ) οπότε δεν κάνει για κατάδυση με φιάλη (αν έχει κανείς τέτοιο χόμπι)
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Άντε, τώρα που τσίμπησες και πήρες τη ρουφηξιά απ'το τσιγαρλίκι, ξεκίνα να μαζεύεις κανα φράγκο σιγά σιγά για όταν πέσεις κι εσύ στα βαριά :lol:
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Επικοινωνία:

Αυτο που είχα, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να ψάξω να το στείλω επιτέλους για service. Και μου καρφώθηκε η ιδέα να πάρω κάτι που να μπορεί να μπει άφοβα στο νερό.
Έφτασα στο τσακ να πάρω ένα Armida (ήθελε όμως μόνο PayPal), το σκέφτηκα πάρα πολύ για Phoibos, μου πέρασε φευγαλέα η ιδέα απόκτησης ενός Advisor αλλά τελικά επικράτησε η αυτοσυγκράτηση (και οι περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες) και πήρα το Orient Kamasu με λουρί. 195 ευρώ το μαλλί.

Εικόνα

Συμβατική επιλογή οπωσδήποτε αλλά σαν πρώτη εντύπωση, μου αρέσει στο χέρι. Θα δούμε πως θα πάει.
Πολύ όμορφο. Εγώ πάντως θα προτιμούσα είτε μπρασελέ είτε δερμάτινο λουρί, αλλά βέβαια σε αυτήν την περίπτωση δεν θα ήταν ότι καλύτερο για επαφή με νερό.
[/α]
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Σπύρος έγραψε: 16 Ιουν 2020, 18:01

Εικόνα

Πολύ όμορφο. Εγώ πάντως θα προτιμούσα είτε μπρασελέ είτε δερμάτινο λουρί, αλλά βέβαια σε αυτήν την περίπτωση δεν θα ήταν ότι καλύτερο για επαφή με νερό.
Υπαρχει και με μπρασελέ. Με μπρασελέ μάλιστα μπορείς να το βρεις και σε άλλα χρώματα εκτός από μπλε. Θα πρέπει βέβαια να υπολογίσεις τουλάχιστον 25 ευρώ περισσότερα. Με δερμάτινο λουρί δε θυμάμαι να είχα δει. Μπορείς βέβαια να αγοράσεις τέτοιο λουρί αλλά όντως, δε νομίζω ότι θα ήταν καλή επιλογή για να το βάζεις απροβλημάτιστα στο νερό. Εκτός κι αν έβρισκες κανένα από τα κομψοτεχνήματα του οίκου Chilloutbuddy
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Δεν κάνει το δέρμα για νερό... αν το περάσεις λίγο resolene ή κάποιο από τα άπειρα σπρέϊ για παπούτσια είναι οκ για μια δυό βουτιές αλλά όχι παραπάνω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Life style”