!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ρολόγια

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Re: Ρολόγια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Εικόνα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

sting έγραψε: 13 Ιουν 2020, 14:21
Naida έγραψε: 08 Ιουν 2020, 21:55
rums to let έγραψε: 08 Ιουν 2020, 21:50
Γεια και χαρά στα παιδιά, παρακαλώ περάστε!

Φίλη Naida πριν μπούμε στη σημασία και το νόημα, θα ήθελα να αναφέρουμε πρώτα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που διαφαίνονται στο εν λόγω κομμάτι:
[img]https://i.postimg.cc/7hdyxysW/IMG- ... .jpg[/img]

Το ρολόι που διακρίνω στην, εξαιρετικής ποιότητας, άνωθι φωτογραφία είναι το Seiko 5 SNXS79, αυτόματο, 38mm διάμετρο κάσας, αυτονομία 40ωρες, 50m αδιάβροχο, τιμή €150
[img]https://i.postimg.cc/QdXrhS0s/snxs ... .jpg[/img]

Από τα επιμέρους, υπολογίζω ηλικία ανδρός γύρω στα 47, μαύρο μαλλί (πλαγιομετωπικά έχει υποχωρήσει η τριχοφυΐα), οικονομικά ανεξάρτητος, χωρίς υποχρεώσεις, πρακτικός (φορντακι?), ζώδιο πιθανότατα της φωτιάς (μεταξύ Κριού και Λέοντος).

Στα κυρίως τώρα. Παρατηρώντας το μέγεθος το ρολογιού συγκριτικά με τον καρπό, τον τρόπο που ο συγκεκριμένος κύριος το φοράει αλλά και κρίνοντας από την οδηγική του συμπεριφορά, μια λέξη μου έρχεται στο μυαλό: ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ. Η σιγουριά και η ασφάλεια στις κινήσεις του, για τον ανδρισμό του, στις αποφάσεις που παίρνει, στα κίνητρα και την αφοσίωση, στην προσέγγιση των προβλημάτων όπως και στη φιλοσοφία της ιδίας της ζωής.

Αγαπητή Naida, έχεις κερδίσει το σεβασμό μου διότι επιλέγεις, ή μάλλον, ΣΕ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ οι άνδρες με χαρακτήρα και αυτοπεποίθηση.
Πιστεύω επίσης ότι ο εν λόγω κύριος θα αποτελούσε ικανότατο και ενεργότατο στέλεχος της ωρολογιακής μας Λέσχης. Ζήτησέ του ευγενικά αν θέλει να περάσει μια βόλτα από το κλαμπ να κεράσουμε ένα μαλτ :vp15:

Όσο για κάτι φωνούλες που ακούγονται, από χαριτόβρυτους και ουδέτερα θηλυκά που επιθυμούν να βλέπουν τα κυρίαρχα αρσενικά με ξυρισμένα χέρια και ευνούχους, έχω να πω το εξής:

Haters gonna hate
Εικόνα

Ελπίζω να βοήθησα!
Καλησπέρα σας και καλό μας Σαββατο απόγευμα :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

sting έγραψε: 13 Ιουν 2020, 08:31
Feindflug έγραψε: 12 Ιουν 2020, 19:35
Λοιπόν σειρούλα, ανακάλεσε τώρα την ανοησία που έγραψες αλλιώς τα Χ’γεννα που θα κατέβω Σαλονικα ακυρώνω τη νταμιτζάνα τσίπουρο που έταξα να σου φέρω από Κοζάνη.
Δικέ μου, φαίνεσαι φιλοσοφημένος τύπος και νόμιζα ότι έχεις αποφθέγματα για όλες τις περιπτώσεις, αλλά διαψεύδεις τις προσδοκίες μου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
sting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sting »

Feindflug έγραψε: 13 Ιουν 2020, 17:37
Feindflug έγραψε: 12 Ιουν 2020, 19:35
Λοιπόν σειρούλα, ανακάλεσε τώρα την ανοησία που έγραψες αλλιώς τα Χ’γεννα που θα κατέβω Σαλονικα ακυρώνω τη νταμιτζάνα τσίπουρο που έταξα να σου φέρω από Κοζάνη.
Δικέ μου, φαίνεσαι φιλοσοφημένος τύπος και νόμιζα ότι έχεις αποφθέγματα για όλες τις περιπτώσεις, αλλά διαψεύδεις τις προσδοκίες μου.
Με το παρδον κιόλας κύριέ μου, είχα την πεποίθηση ότι εβρισκόμεθα εις την Ωρολογιακήν Λέσχη του Πχορουμ και ουχί εις τας κατακόμβας του ευτελεστάτου Μπρδλα.κομ.

Mea Culpa λοιπόν και αφού επιμένετε, θα μου επιτρέψετε να διορθώσω το ατόπημά μου ανασκευάζοντας την τελευταία μου στιχομυθία σε κάτι πιο αρμόζον της περιστάσεως:
Spoiler
Αν δεν πληρώσεις δεν πηδάς
κι αν δεν πηδάς ΠΗΔΙΕΣΑΙ
Πως σας φάνηκε;
When I was a young fellow I was knocked down plenty. I wanted to stay down, but I couldn't. I had to get up and win those two dollars. I was one of those hungry fighters. When you haven't eaten for three days you'll understand.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

sting έγραψε: 13 Ιουν 2020, 18:33
Feindflug έγραψε: 13 Ιουν 2020, 17:37

Με το παρδον κιόλας κύριέ μου, είχα την πεποίθηση ότι εβρισκόμεθα εις την Ωρολογιακήν Λέσχη του Πχορουμ και ουχί εις τας κατακόμβας του ευτελεστάτου Μπρδλα.κομ.

Mea Culpa λοιπόν και αφού επιμένετε, θα μου επιτρέψετε να διορθώσω το ατόπημά μου ανασκευάζοντας την τελευταία μου στιχομυθία σε κάτι πιο αρμόζον της περιστάσεως:
Spoiler
Αν δεν πληρώσεις δεν πηδάς
κι αν δεν πηδάς ΠΗΔΙΕΣΑΙ
Πως σας φάνηκε;
Ψαγμένο, τύπε.

Ώρα σου καλή!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

sting έγραψε: 13 Ιουν 2020, 14:21 ......
Από τα επιμέρους, υπολογίζω ηλικία ανδρός γύρω στα 47, μαύρο μαλλί (πλαγιομετωπικά έχει υποχωρήσει η τριχοφυΐα), οικονομικά ανεξάρτητος, χωρίς υποχρεώσεις, πρακτικός (φορντακι?), ζώδιο πιθανότατα της φωτιάς (μεταξύ Κριού και Λέοντος).
.......
:o

Τον καφέ πού τον λέμε; Πειράζει να φέρω φλιτζάνι από εσπρέσσο;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Tελευταία δημιουργία του οίκου Τσιλάουτ
Ένα λουράκι καγκουρώ veg tan με deployant clasp, από τη σειρά Vasta Covid :lol:

Κι επειδή είναι για παλιό αγαπημένο ρολόϊ που έχω να το βάλω χρόνια, έβγαλα και την επίσης σκονισμένη κάμερα και του έκανα φωτογράφηση πρόπερ.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Με αγάπη.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Μου αρέσει η λεπτομέρεια στο μπλε και το κόκκινο κορδόνι.

Καλοφόρετο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Gherschaagk έγραψε: 15 Ιουν 2020, 14:37 Μου αρέσει η λεπτομέρεια στο μπλε και το κόκκινο κορδόνι.

Καλοφόρετο.
Nαι τα σκεφτόμουνα ώρες τα χρώματα
Έτυχε και είχα λίγο κόκκινο και μπλε δέρμα, και κόκκινη, μπλε, άσπρη και κρεμ κλωστή, μπορούσα να κάνω άπειρους συνδιασμούς χρωμάτων. Τελικά μου άρεσε περισσότερο που το φυσικό δέρμα ταιριάζει ακριβώς με τους ωροδείκτες, και αποφάσισα να τονίσω κυρίως αυτό.
Ευχαριστώ :D
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Είχατε δεν είχατε με κάνατε και ξοδεύτηκα.
Αυτο που είχα, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να ψάξω να το στείλω επιτέλους για service. Και μου καρφώθηκε η ιδέα να πάρω κάτι που να μπορεί να μπει άφοβα στο νερό.
Έφτασα στο τσακ να πάρω ένα Armida (ήθελε όμως μόνο PayPal), το σκέφτηκα πάρα πολύ για Phoibos, μου πέρασε φευγαλέα η ιδέα απόκτησης ενός Advisor αλλά τελικά επικράτησε η αυτοσυγκράτηση (και οι περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες) και πήρα το Orient Kamasu με λουρί. 195 ευρώ το μαλλί.

Εικόνα

Συμβατική επιλογή οπωσδήποτε αλλά σαν πρώτη εντύπωση, μου αρέσει στο χέρι. Θα δούμε πως θα πάει.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Πολύ καλό :smt023
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Τιμιο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
ammophila
Phorum.gr user: Alamo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ammophila »

jean deve sector κάτι ,ειλικρινα δεν θυμαμε σε πια εργαλειοθηκη το εχω αφήσει μέσα σε βίδες και καρασκουριασμένες μπρόκες. δεν με πήγαινε η κουμπαριά.
µυρµηκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Πολύ ωραίο μπλε έχει αυτό το Όριεντ
Άβαταρ μέλους
sting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sting »

Gherschaagk έγραψε: 15 Ιουν 2020, 14:06
sting έγραψε: 13 Ιουν 2020, 14:21 ......
.......
:o

Τον καφέ πού τον λέμε; Πειράζει να φέρω φλιτζάνι από εσπρέσσο;
Αγαπητή Gherschaagk προτείνω να πάρετε ένα ποτό και να καθίσετε αναπαυτικά επειδή το ταξίδι μας θα είναι μακρινό και το μονοπάτι δύσβατο.

Όπως είπε κι ένας σοφός ωρολογοποιός:
Το ρολόι είναι το βιβλίο της ψυχής του ανδρός

κι εμείς μόλις το ανοίξαμε στην πρώτη σελίδα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sting την 16 Ιουν 2020, 04:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
When I was a young fellow I was knocked down plenty. I wanted to stay down, but I couldn't. I had to get up and win those two dollars. I was one of those hungry fighters. When you haven't eaten for three days you'll understand.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Life style”