Ελα τώρα, σχέση 7 χρόνων είχαν.Αγις έγραψε: 16 Ιουν 2020, 12:21Naranjita έγραψε: 16 Ιουν 2020, 12:09 συμφωνώ με την παραδειγματική τιμωρία της δράστριας, η οποία δεν πρέπει να την γλιτώσει με λίγα χρόνια φυλακή.
αλλά, τιμωρία πρέπει να υπαρχει και στους άπιστους
δεν ξερω τι είδους, αλλα δεν μπορει να την γλιτωνουν χαλαροι.αυτος τωρα θα γυρναει κοκκορευοντας κοιτα τι κανουν οι γκομενες για παρτη μου.
ειχα μια συμμαθητρια που τραβιόταν με έναν πολλά χρονια. νομιζω εκεινη την εποχη ηταν είτε 7 ή 10 χρονια σχεση. παραμονες χ/νων χωρίσαν γιατι της εκανε καυγά για ασήμαντη αφορμή, και αυτη με παρακαλεσε να τους τα ξαναφτιαξω.
αναθεμα την ωρα καταρα την στιγμη. μην βοηθατε ανθρωπο που γνωριζετε αδερφια. ξενους μονο και μετα να φευγετε τρεχοντας.
πήρα ένα κουτί πάστες και ένα άνθος και πήγα στην γιορτή του. ανοίγει την πορτα και γινεται μελιτζανής. διπλα του, καμαρωτη καμαρωτη μια άγνωστη κοπελα, 47 καδενες χρυσες, 37 βραχιολα, δαχτυλιδια δεν ξερω ποσα, ρολογια κτλ.
οπως καταλαβατε ήταν γιορτη - αρραβωνας.
έκατσα σε μια γωνια, έφαγα ενα κομματι τουρτα, με ρωτουσαν ολοι ποια ειμαι, ειπα φιλη του γαμπρου, φιλησα την αρραβωνιαρα, τον ιδιο, τα συμπεθερια και έφυγα πιο μωβ και απο επιταφιος.
οσο και να τα μασαγα, αναγκάστηκα να τα ξερασω ολα στην φιλη. *
*η μαλακω τον παντρευτηκε μερικα χρονια μετα και εγω την εκανα τρεχοντας σαν το μπιπ μπιπ
οποτε τι να λέμε για μπουκαλι βιτριολι για τον γαμπρο. βαρελι ολοκληρο τυπου breaking bad και πέταμα στην έρημο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν πατε καθολου καλα - ελευθερια εχουμε στις σχεσεις - η πατριαρχια μας τελειωσε και μονα ζυγα δικα μας
- οπως μας συμφερει - ξεχαστετα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Για ανθρώπους που είναι λειτουργικοί στον βαθμό που φαίνεται να ήταν αυτή, κανένας ψυχίατρος δεν πρόκειται να συστήσει εγκλεισμό. Δεν νομίζω ότι λειτουργούν έτσι τα πράγματα σήμερα.Σενέκας έγραψε: 16 Ιουν 2020, 12:26 Όπως και να 'χει η κοπέλα είναι σούμπιτη για την ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού.
ΥΓ. Που είναι ο Χαοτικός; Πάλι μπάνια;
- wooded glade
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
Von Mackensen
Πριν κάτσεις στο σκαμνί έχεις κάνει πρώτα τη διαθήκη σου καλού κακού
Η ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού είναι για κρατούμενους. Εκεί ήταν ο Σεχίδης πχ. Δε λέω ότι θα την κλείσουν εκεί ισόβια αλλά όσα και να φάει, εκεί θα τα περάσει λογικά. Αφού είναι ξεκάθαρα επικίνδυνη, και επιπλέον είναι στον κόσμο της. Δε συνεργάζεται ούτε με τις αρχές ούτε με τον δικηγόρο της, ο οποίος btw δεν προσπαθεί να την υπερασπιστεί, έχει σηκώσει τα χέρια...ST48410 έγραψε: 16 Ιουν 2020, 12:30Για ανθρώπους που είναι λειτουργικοί στον βαθμό που φαίνεται να ήταν αυτή, κανένας ψυχίατρος δεν πρόκειται να συστήσει εγκλεισμό. Δεν νομίζω ότι λειτουργούν έτσι τα πράγματα σήμερα.Σενέκας έγραψε: 16 Ιουν 2020, 12:26 Όπως και να 'χει η κοπέλα είναι σούμπιτη για την ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού.
- Philip Mortimer
Διάβασα ότι η 35χρονη παρακολουθούσε το σπίτι του θύματος από τον περσινό Ιούνιο.
Βρε πολυλογά, σαφώς και διάβασα την απάντηση αλλά επειδή κι εγώ δεν είδα κάποια διευκρίνηση αναφορικά με τον χρόνο, ρώτησα αν υπήρχε κάποιο δεδικασμένο.aljawn έγραψε: 16 Ιουν 2020, 11:46Προφανώς και δεν διάβασες την απάντηση.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιουν 2020, 11:12 Αυτό που βλέπω είναι ότι και πάλι δεν απαντάς με σαφήνεια.
Το ερώτημα μου σαφώς και αφορά σε περιπτώσεις αποδεδειγμένης ενοχής μετά την έκτιση της όποιας ποινής έχει επιβληθεί, σε ανθρώπους που κρίνονται ως ικανοί για επανένταξη, αν και επικαλέσθηκαν ψυχική διαταραχή (δηλαδή κάτι μόνιμο) για ένα ειδεχθές έγκλημα και δεν έδρασαν εν βρασμώ.
Οπότε, άσε την περίπτωση των οροθετικών και του φερόμενου ως παιδεραστή γιατί είναι παντελώς άσχετα θέματα α) γιατί αφορούν σε δημοσίευση φωτογραφιών και στοιχείων πριν την δίκη και β) επειδή είναι προσομοίωση των θανατικών ποινων, των βασανιστηρίων κλπ
Μετά πόσα χρόνια, μπορούν να επικαλεσθεί μία βιτριολίστρια ή ένας παιδόφιλος δικαίωμα στη λήθη;![]()
Ένα, δέκα, κανένα;
Όλο και κάποιο δεδικασμένο θα υπάρχει για κάποια αντίστοιχη περίπτωση, έτσι δεν είναι;
Σου ποστάρισα την σχετική ανάρτηση της αρχής, η οποία δεν αναφέρει χρονικό διάστημα.
Το κείμενο του κανονισμού εδώ: https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofor ... ntext=gdpr
Όταν ο νομοθέτης αναφέρει χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, προφανώς και ο ίδιος δεν θέλει να ποσοτικοποιήσει τον χρόνο.
Θα μπορούσε για κάποιον καταδικασθέντα να είναι και αμέσως μετά την αποφυλάκιση του.
Οποιοσδήποτε όμως, έχει υποστεί το μέτρο της δημοσίευσης των προσωπικών του στοιχείων, βάσει εισαγγελικής διάταξης (εδώ κολλάνε οι οροθετικές και οι παιδεραστές), δεν μπορεί να το ζητήσει χωρίς να πετύχει την ανάκληση της, γιατί ακριβώς η εισαγγελική διάταξη είναι μέτρο διασφάλισης του δημοσίου συμφέροντος (εύρεση περισσοτέρων θυμάτων και προστασία του υπολοίπου κοινού). Οι εισαγγελικές διατάξεις αυτές δεν έχουν ημερομηνία λήξεως, συνήθως.
Ειδικά για το θέμα των οροθετικών ιερόδουλων, μπορείς να διαβάσεις την κατάληξη εδώ: https://www.vice.com/gr/article/3dz5d8/ ... dikastirio
Το ρεζουμέ είναι βέβαια η διάταξη 39α/2012 που επινόησε ο Λοβέρδος για να ξαναεκλεγεί (και επανέφερε, καίτοι καταργηθείσα ο Μπουμπούκος, για ίδιους λόγους, μόνο που αυτός δεν κατάφερε να βρει οροθετικές ιερόδουλες), η οποία οδηγούσε σε εισαγγελικές διατάξεις. Τα αποτελέσματα της διάταξης, βέβαια, δεν έχουν αρθεί ακόμα και αν ψάξεις στο διαδίκτυο με τα ονόματα τους, θα βρεις δημοσιευμένες της φωτογραφίες. Αυτό, παρά το γεγονός ότι αθωώθηκαν ποινικά και αποζημιώθηκαν για κάθε μέρα προφυλάκισης, όπως επίσης και ότι εκκρεμεί στο ΕΔΔΑ προσφυγή εκ μέρους διαφόρων συλλόγων (από γυναικών μέχρι παρατηρητηρίου Ελσίνκι) για το πολιτικό σκέλος. Χρυσή ευκαιρία να κάνουμε μάγκες τους διαφόρους Δημητράδες.
Γράψε "δεν ξέρω" ή "ξέρω αλλά δεν θέλω να το γράψω" για το δεδικασμένο και άσε τις επιμέρους αναλύσεις και τις αφελείς σου σημειολογίες για τις οροθετικές και τον Μπουμπούκο.
Αν στο οποιοδήποτε δικαστήριο σε ρώταγαν πόσο κάνει ένα και ένα και άρχιζες τις σοφιστείες για τις επιπτώσεις της τριχόπτωσης του Τραμπ στον δάκο της ελιάς της κάτω Ανωμαγούλας, θα σε έκοβαν πριν καν ολοκληρώσεις την πρώτη φράση.
Οπότε, άσε τις αναλύσεις και τα ρεζουμέ, αν χρειαστώ την άποψη σου θα τη ζητήσω.
Άλλο σε ρώτησα.
ΥΓ. Μου θυμίζετε οδηγάρες σε συγκρουόμενα είτε έχετε είτε δεν έχετε νομικές γνώσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Προς τι το γέλιο αγαπητέ;
Δυο μέτρα δυο σταθμά βλέπω ε; έτσι έτσι γιατί ο άντρας ειναι άντρας και το κέφι του θα κάνει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- wooded glade
Η ψυχολογία της δράστιδος αυτή τη στιγμή είναι η εξής:
Δεν θα φανερωθώ μπροστά τους - δεν θα κάνω στριπ τηζ. Ήμουνα η αόρατη μαυροντυμένη για είκοσι μέρες, εξακολουθώ να είμαι η αόρατη μαυροντυμένη, έστω και σαν κρατούμενη.
Τον δε Κεχαγιόγλου τον έχει γραμμένο.
Δεν θα φανερωθώ μπροστά τους - δεν θα κάνω στριπ τηζ. Ήμουνα η αόρατη μαυροντυμένη για είκοσι μέρες, εξακολουθώ να είμαι η αόρατη μαυροντυμένη, έστω και σαν κρατούμενη.
Τον δε Κεχαγιόγλου τον έχει γραμμένο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Philip Mortimer
Πάντως πριν τη συλλάβουν λένε ότι φεροταν τελείως φυσιολογικά.Σενέκας έγραψε: 16 Ιουν 2020, 12:35Η ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού είναι για κρατούμενους. Εκεί ήταν ο Σεχίδης πχ. Δε λέω ότι θα την κλείσουν εκεί ισόβια αλλά όσα και να φάει, εκεί θα τα περάσει λογικά. Αφού είναι ξεκάθαρα επικίνδυνη, και επιπλέον είναι στον κόσμο της. Δε συνεργάζεται ούτε με τις αρχές ούτε με τον δικηγόρο της, ο οποίος btw δεν προσπαθεί να την υπερασπιστεί, έχει σηκώσει τα χέρια...ST48410 έγραψε: 16 Ιουν 2020, 12:30Για ανθρώπους που είναι λειτουργικοί στον βαθμό που φαίνεται να ήταν αυτή, κανένας ψυχίατρος δεν πρόκειται να συστήσει εγκλεισμό. Δεν νομίζω ότι λειτουργούν έτσι τα πράγματα σήμερα.Σενέκας έγραψε: 16 Ιουν 2020, 12:26 Όπως και να 'χει η κοπέλα είναι σούμπιτη για την ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού.
τι κακο εκανε ο ανθρωπος; χωρισε μια, αρραβωνιαστηκε μετα μια αλλη, αργοτερα παντρευτηκε την πρωτη αν καταλαβα καλα. ε, και;Naida έγραψε: 16 Ιουν 2020, 12:20Τομάρι.Naranjita έγραψε: 16 Ιουν 2020, 12:09 συμφωνώ με την παραδειγματική τιμωρία της δράστριας, η οποία δεν πρέπει να την γλιτώσει με λίγα χρόνια φυλακή.
αλλά, τιμωρία πρέπει να υπαρχει και στους άπιστους
δεν ξερω τι είδους, αλλα δεν μπορει να την γλιτωνουν χαλαροι.αυτος τωρα θα γυρναει κοκκορευοντας κοιτα τι κανουν οι γκομενες για παρτη μου.
ειχα μια συμμαθητρια που τραβιόταν με έναν πολλά χρονια. νομιζω εκεινη την εποχη ηταν είτε 7 ή 10 χρονια σχεση. παραμονες χ/νων χωρίσαν γιατι της εκανε καυγά για ασήμαντη αφορμή, και αυτη με παρακαλεσε να τους τα ξαναφτιαξω.
αναθεμα την ωρα καταρα την στιγμη. μην βοηθατε ανθρωπο που γνωριζετε αδερφια. ξενους μονο και μετα να φευγετε τρεχοντας.
πήρα ένα κουτί πάστες και ένα άνθος και πήγα στην γιορτή του. ανοίγει την πορτα και γινεται μελιτζανής. διπλα του, καμαρωτη καμαρωτη μια άγνωστη κοπελα, 47 καδενες χρυσες, 37 βραχιολα, δαχτυλιδια δεν ξερω ποσα, ρολογια κτλ.
οπως καταλαβατε ήταν γιορτη - αρραβωνας.
έκατσα σε μια γωνια, έφαγα ενα κομματι τουρτα, με ρωτουσαν ολοι ποια ειμαι, ειπα φιλη του γαμπρου, φιλησα την αρραβωνιαρα, τον ιδιο, τα συμπεθερια και έφυγα πιο μωβ και απο επιταφιος.
οσο και να τα μασαγα, αναγκάστηκα να τα ξερασω ολα στην φιλη. *
*η μαλακω τον παντρευτηκε μερικα χρονια μετα και εγω την εκανα τρεχοντας σαν το μπιπ μπιπ
οποτε τι να λέμε για μπουκαλι βιτριολι για τον γαμπρο. βαρελι ολοκληρο τυπου breaking bad και πέταμα στην έρημο
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Philip Mortimer
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Νομιζω απο ολο το φορουμ μονο εγω υπερασπιζομαι ( το τεκμηριο αθωοτητος)την φερομενη ως δραστη ,εσυ τις εχεις βγάλει και τα νυχια.
Υπάρχει κι άλλη ανάγνωση.Σενέκας έγραψε: 16 Ιουν 2020, 12:26Όπως και να 'χει η κοπέλα είναι σούμπιτη για την ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού. Είναι εκπληκτικό ότι ενώ είχε τόσο καραμπινάτο πρόβλημα δεν την είχε πάρει χαμπάρι κανείς απο το περιβάλλον της για να την προλάβει πριν γίνει το αναπόφευκτο. Είχε φίλους, κανονική δουλειά, αίσθημα κλπ, και έκαναν όλοι τον κινέζο. Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι το έκρυβε τόσο καλά δεν εκδηλωνόταν αυτό το πράγμα στην καθημερινή της ζωή....
Η ελπίδα είναι παγίδα.
θα είχε παραιτηθεί.με οδηγίες κεχαγιόγλου πουλάει τρέλα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-