Γιατί όλοι οι ψυχοπαθείς ειναι διεγνωσμένοι με ψυχικό νόσημα; πρέπει να δοθεί η αφορμή για να γίνει η διάγνωση.Υδράργυρος έγραψε: 16 Ιουν 2020, 11:10Ψυχοπαθής θα ήταν άμα είχε διαγνωστεί με κάποιο γνωστό ψυχικό νόσημα οποτε χρειάζεται θεραπεία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σενέκας έγραψε: 12 Ιουν 2020, 18:13 Πάντως, το ότι η τύπισσα είχε τέτοια εμμονή με άτομο που ήξερε μόνο εξ όψεως και στοκαρε το προφιλ της επι 2 ολόκληρα χρόνια, εμένα με κάνει και πιστεύω ότι περισσότερο με το θύμα ήταν ερωτευμένη παρά με τον γκόμενό της....
σε βαθμό που αναρωτιέμαι αν είναι τυχαίο ότι δούλευαν στην ίδιο περιοχή ή πήγε επίτηδες και βρήκε δουλειά κοντά της![]()
Έχω μύτη εγώ. Τελικά όντως είχε ψύχωση με το θύμα και όχι με τον γκόμενό τηςΤουλάχιστον από τον Ιούνιο του 2019 φαίνεται πως η 35χρονη Ε.Κ. παρακολουθούσε την 34χρονη Ιωάννα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι.
Από το φωτογραφικό υλικό που ανέσυραν οι αστυνομικοί από το κινητό τηλέφωνο της 35χρονης προκύπτει πως παρακολουθούσε από το 2019 την 34χρονη.
Οι αστυνομικοί που εξέτασαν το κινητό τηλέφωνο και το λάπτοπ της 35χρονης βρήκαν φωτογραφίες από την είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει η 34χρονη στο Μοσχάτο.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες η 35χρονη φαίνεται πως έχει σβήσει κάποιες φωτογραφίες που υπήρχαν στο κινητό της τηλέφωνο, ωστόσο, οι αστυνομικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. μπορούν να τις επαναφέρουν.
Όλα αυτά «δένουν» με τη μαρτυρία γείτονα της Ιωάννας από το Μοσχάτο ο οποίος ανέφερε ότι εδώ και μήνες είχε παρατηρήσει μία γυναίκα να κινείται ύποπτα στην περιοχή.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ακόμα ότι στο κινητό τηλέφωνο της 35χρονης υπήρχαν αποθηκευμένες φωτογραφίες της Ιωάννας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούσε.
Τέλος, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει και ένα ιδιόχειρο σημείωμα που έχει βρεθεί στο σπίτι της 35χρονης στου Ζωγράφου στο οποίο αναφέρονταν σε μία γυναίκα από το εργασιακό της περιβάλλον την οποία θεωρούσε εμπόδιο στη σχέση της.
https://www.reader.gr/news/koinonia/332 ... ethike-sto
Άλλη ήταν αυτή από το εργασιακό της περιβάλλον.Σενέκας έγραψε: 16 Ιουν 2020, 12:04Σενέκας έγραψε: 12 Ιουν 2020, 18:13 Πάντως, το ότι η τύπισσα είχε τέτοια εμμονή με άτομο που ήξερε μόνο εξ όψεως και στοκαρε το προφιλ της επι 2 ολόκληρα χρόνια, εμένα με κάνει και πιστεύω ότι περισσότερο με το θύμα ήταν ερωτευμένη παρά με τον γκόμενό της....
σε βαθμό που αναρωτιέμαι αν είναι τυχαίο ότι δούλευαν στην ίδιο περιοχή ή πήγε επίτηδες και βρήκε δουλειά κοντά της
Έχω μύτη εγώ. Τελικά όντως είχε ψύχωση με το θύμα και όχι με τον γκόμενό τηςΤουλάχιστον από τον Ιούνιο του 2019 φαίνεται πως η 35χρονη Ε.Κ. παρακολουθούσε την 34χρονη Ιωάννα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι.
Από το φωτογραφικό υλικό που ανέσυραν οι αστυνομικοί από το κινητό τηλέφωνο της 35χρονης προκύπτει πως παρακολουθούσε από το 2019 την 34χρονη.
Οι αστυνομικοί που εξέτασαν το κινητό τηλέφωνο και το λάπτοπ της 35χρονης βρήκαν φωτογραφίες από την είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει η 34χρονη στο Μοσχάτο.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες η 35χρονη φαίνεται πως έχει σβήσει κάποιες φωτογραφίες που υπήρχαν στο κινητό της τηλέφωνο, ωστόσο, οι αστυνομικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. μπορούν να τις επαναφέρουν.
Όλα αυτά «δένουν» με τη μαρτυρία γείτονα της Ιωάννας από το Μοσχάτο ο οποίος ανέφερε ότι εδώ και μήνες είχε παρατηρήσει μία γυναίκα να κινείται ύποπτα στην περιοχή.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ακόμα ότι στο κινητό τηλέφωνο της 35χρονης υπήρχαν αποθηκευμένες φωτογραφίες της Ιωάννας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούσε.
Τέλος, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει και ένα ιδιόχειρο σημείωμα που έχει βρεθεί στο σπίτι της 35χρονης στου Ζωγράφου στο οποίο αναφέρονταν σε μία γυναίκα από το εργασιακό της περιβάλλον την οποία θεωρούσε εμπόδιο στη σχέση της.
https://www.reader.gr/news/koinonia/332 ... ethike-sto![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Και αν δεν υπαρχει μαυρομαλλουσα στο εργασιακο της περιβάλλον?
συμφωνώ με την παραδειγματική τιμωρία της δράστριας, η οποία δεν πρέπει να την γλιτώσει με λίγα χρόνια φυλακή.
αλλά, τιμωρία πρέπει να υπαρχει και στους άπιστους
δεν ξερω τι είδους, αλλα δεν μπορει να την γλιτωνουν χαλαροι.αυτος τωρα θα γυρναει κοκκορευοντας κοιτα τι κανουν οι γκομενες για παρτη μου.
ειχα μια συμμαθητρια που τραβιόταν με έναν πολλά χρονια. νομιζω εκεινη την εποχη ηταν είτε 7 ή 10 χρονια σχεση. παραμονες χ/νων χωρίσαν γιατι της εκανε καυγά για ασήμαντη αφορμή, και αυτη με παρακαλεσε να τους τα ξαναφτιαξω.
αναθεμα την ωρα καταρα την στιγμη. μην βοηθατε ανθρωπο που γνωριζετε αδερφια. ξενους μονο και μετα να φευγετε τρεχοντας.
πήρα ένα κουτί πάστες και ένα άνθος και πήγα στην γιορτή του. ανοίγει την πορτα και γινεται μελιτζανής. διπλα του, καμαρωτη καμαρωτη μια άγνωστη κοπελα, 47 καδενες χρυσες, 37 βραχιολα, δαχτυλιδια δεν ξερω ποσα, ρολογια κτλ.
οπως καταλαβατε ήταν γιορτη - αρραβωνας.
έκατσα σε μια γωνια, έφαγα ενα κομματι τουρτα, με ρωτουσαν ολοι ποια ειμαι, ειπα φιλη του γαμπρου, φιλησα την αρραβωνιαρα, τον ιδιο, τα συμπεθερια και έφυγα πιο μωβ και απο επιταφιος.
οσο και να τα μασαγα, αναγκάστηκα να τα ξερασω ολα στην φιλη. *
*η μαλακω τον παντρευτηκε μερικα χρονια μετα και εγω την εκανα τρεχοντας σαν το μπιπ μπιπ
οποτε τι να λέμε για μπουκαλι βιτριολι για τον γαμπρο. βαρελι ολοκληρο τυπου breaking bad και πέταμα στην έρημο
δεν ξερω τι είδους, αλλα δεν μπορει να την γλιτωνουν χαλαροι.αυτος τωρα θα γυρναει κοκκορευοντας κοιτα τι κανουν οι γκομενες για παρτη μου.
ειχα μια συμμαθητρια που τραβιόταν με έναν πολλά χρονια. νομιζω εκεινη την εποχη ηταν είτε 7 ή 10 χρονια σχεση. παραμονες χ/νων χωρίσαν γιατι της εκανε καυγά για ασήμαντη αφορμή, και αυτη με παρακαλεσε να τους τα ξαναφτιαξω.
αναθεμα την ωρα καταρα την στιγμη. μην βοηθατε ανθρωπο που γνωριζετε αδερφια. ξενους μονο και μετα να φευγετε τρεχοντας.
πήρα ένα κουτί πάστες και ένα άνθος και πήγα στην γιορτή του. ανοίγει την πορτα και γινεται μελιτζανής. διπλα του, καμαρωτη καμαρωτη μια άγνωστη κοπελα, 47 καδενες χρυσες, 37 βραχιολα, δαχτυλιδια δεν ξερω ποσα, ρολογια κτλ.
έκατσα σε μια γωνια, έφαγα ενα κομματι τουρτα, με ρωτουσαν ολοι ποια ειμαι, ειπα φιλη του γαμπρου, φιλησα την αρραβωνιαρα, τον ιδιο, τα συμπεθερια και έφυγα πιο μωβ και απο επιταφιος.
*η μαλακω τον παντρευτηκε μερικα χρονια μετα και εγω την εκανα τρεχοντας σαν το μπιπ μπιπ
οποτε τι να λέμε για μπουκαλι βιτριολι για τον γαμπρο. βαρελι ολοκληρο τυπου breaking bad και πέταμα στην έρημο
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- perseus
Για τις άπιστες δεν μας ειπες τιποτα.
Τομάρι.Naranjita έγραψε: 16 Ιουν 2020, 12:09 συμφωνώ με την παραδειγματική τιμωρία της δράστριας, η οποία δεν πρέπει να την γλιτώσει με λίγα χρόνια φυλακή.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naranjita έγραψε: 16 Ιουν 2020, 12:09 συμφωνώ με την παραδειγματική τιμωρία της δράστριας, η οποία δεν πρέπει να την γλιτώσει με λίγα χρόνια φυλακή.
δεν πατε καθολου καλα - ελευθερια εχουμε στις σχεσεις - η πατριαρχια μας τελειωσε και μονα ζυγα δικα μας
- οπως μας συμφερει - ξεχαστετα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εγώ έχω καταλάβει (σύμφωνα με την ανθρωπιστική αντίληψη του σωφρονιστικού συστήματος πάντα) ότι ακόμη και αν υπάρχουν πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε ως ανύπαρκτους. Αλλά ακόμη και σ' αυτήν την περίπτωση, θα αρχίσουν κάποιοι να τσιρίζουν ότι πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε ως αξιοπρεπείς ανθρώπινες οντότητες και να μην τραυματίζουμε με την αδιαφορία μας τον εαίσθητο ψυχισμό τους.
Με λίγα λόγια, είτε τους δεις είτε δεν τους δεις, είναι ΕΔΩ και θα παραμείνουν ως έχουν.
Οπότε, ο σωφρονισμός δεν αφορά σ' αυτούς αλλά στον σωφρονισμό των πολιτών που βλέπουν έναν εγκληματία ως εγκληματία.
Εγκληματία απόντος, δεν υφίσταται και έγκλημα. Η έννοια του εγκλήματος γενικώς, είναι κάτι σαν τα πτώματα στους φόνους. Αν δεν υπάρχει πτώμα, δεν μπορεί να αποδοθεί κατηγορία για έγκλημα.
Μήπως λοιπόν είναι καιρός να αφαιρεθούν και οι κατάπτυστοι όροι "έγκλημα" και "κακούργημα" από τις κατηγορίες ποινικών αδικημάτων;
Μήπως πρέπει να σκεφθούμε λίγο πιο ανθρώπινα και να μην χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας εκφράσεις που στοχοποιούν και στιγματίζουν τον ψυχισμό αυτών των ευάλωτων ομάδων;
Μήπως πρέπει να απαιτήσουμε ποσοστώσεις των συγκεκριμένων ευάλωτων στις εκλογικές λίστες κάθε κόμματος, ώστε να υπάρξουν ουσιαστικά βήματα στην πραγμάτωση της κοινωνικής επανένταξης τους;
Επ' ευκαιρία έχετε σκεφθεί τη διαφορά μεταξύ της κοινωνικής ένταξης και κοινωνικής επανένταξης;
Το πρώτο (ένταξη) αφορά σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον, που επιχειρείται με τον α ή β τρόπο μία προσπάθεια μετακίνησης μιας ομάδας ανθρώπων που είναι σε δυσμενή θέση σε ένα καλύτερο πλαίσιο.
Το δεύτερο (επανένταξη) σημαίνει ενίοτε ότι η προσπάθεια ένταξης δεν πέτυχε.
Γιατί είναι μια σειριακή διαδικασία που μπορεί να επαναλαμβάνεται επ' αόριστον, χωρίς κανείς να αναρωτηθεί γιατί ενώ με τον ήλιο τα βάζουν με το φεγγάρι τα βγάζουν, κάποια έρμα εκεί έξω συνεχίζουν να ψοφάνε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Naida έγραψε: 16 Ιουν 2020, 12:20Τομάρι.Naranjita έγραψε: 16 Ιουν 2020, 12:09 συμφωνώ με την παραδειγματική τιμωρία της δράστριας, η οποία δεν πρέπει να την γλιτώσει με λίγα χρόνια φυλακή.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- perseus
Πω ρε μαλακα φαντασου ναιδα και ναρανιτα ενορκους...
- perseus
Ασε που για την δολοφονια του 49χρονου ουτε λεξη στο φορουμ...
Θα πουνε οτι μας κακομεταχειριζονταν και θα αθωωθουν.
Α ενταξει ,ασελγουσε στην κορη και ηταν και ταξιτζης.
Θα πουνε οτι μας κακομεταχειριζονταν και θα αθωωθουν.
Α ενταξει ,ασελγουσε στην κορη και ηταν και ταξιτζης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος perseus την 16 Ιουν 2020, 12:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όπως και να 'χει η κοπέλα είναι σούμπιτη για την ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού. Είναι εκπληκτικό ότι ενώ είχε τόσο καραμπινάτο πρόβλημα δεν την είχε πάρει χαμπάρι κανείς απο το περιβάλλον της για να την προλάβει πριν γίνει το αναπόφευκτο. Είχε φίλους, κανονική δουλειά, αίσθημα κλπ, και έκαναν όλοι τον κινέζο. Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι το έκρυβε τόσο καλά δεν εκδηλωνόταν αυτό το πράγμα στην καθημερινή της ζωή....
Κάτι παρόμοιο έγραψα μερικές σελίδες πριν και εισέπραξα ολίγη ειρωνεία.Απολλώνιος έγραψε: 15 Ιουν 2020, 17:28 40χρονοι και 35χρονες συμπεριφέρονται σαν 15χρονα με like στο facebook, γκομενιλικια, επίδειξη πλούτου κ.α. Οι γονείς μας στα 40 είχαν 4 παιδιά και έκαναν 2 δουλειές. Τα ΜΜΕ φέρουν τεράστια ευθύνη για την κατάντια του Νεοέλληνα. Αντί να προβάλλουν τον οικογενειάρχη μεροκαματιάρη ως πρότυπο προβάλουν τους νεόπλουτους και τα ξεκωλλα.
Που πας μωρή 35 χρονών να πετάξεις βιτριόλι ;!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις