Εγώ υπήρξα και κομπάρσος στις Εορτές Πολεμικής Αρετής, στο δημοτικό
Έκανα τον νεκρό Πέρση. Ημανε πολύ καλός στο ρόλο
Εγώ υπήρξα και κομπάρσος στις Εορτές Πολεμικής Αρετής, στο δημοτικό
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
αχ πρωτευουσα ,τι να κανουμε μεις στην αρτα ,απλα πραγματα.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Υπό νορμάλ συνθήκες ψηφίζουμε κάθε 4 χρόνια.alekhine έγραψε: 14 Ιουν 2020, 13:54 ποσες φορες πρεπει να ψηφισει καποιος τσιπρα για να θεωρηθει κομματοσκυλο του συριζα?
Με μια φορά δεν γίνεσαιalekhine έγραψε: 14 Ιουν 2020, 13:54 ποσες φορες πρεπει να ψηφισει καποιος τσιπρα για να θεωρηθει κομματοσκυλο του συριζα?
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ξεκινα να γραφεις στο filosofia.gr τυπεNull έγραψε: 14 Ιουν 2020, 20:06 από την άλλη έχω πάθει ξανά κατάθλιψη, έχω πέσει σε νιχιλιστική λούπα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ισχύει. Θα έλεγα οτι μια φορά τουλάχιστο ειναι απαραίτητη για όλους.
Βαριέμαι τύπε. Δεν έχει νόημα. Όλοι θα πεθάνουμε, είμαστε σκόνη και σκιά
Στα ίντερνετς μπαίνω για να μην τα σκέφτομαι τύπε, όχι για να τα βλέπω γραμμένα.