τύπε, ποιά η άποψη σου για το φαινόμενο της φοροδιαφυγής στον ναυτιλιακό κλάδο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το πολιτικό μου μανιφέστο
- rums to let
Re: Το πολιτικό μου μανιφέστο
Custom_F έγραψε: 13 Ιουν 2020, 19:59 Όταν έχεις το όπλο μες τα πόδια σου, ενδεχομένως κάποια περίεργη στιγμη να στη δώσει κ να το χρησιμοποιήσεις χωρίς ιδιαίτερη σκέψη
- rums to let
την πρώτη, λογικά την δεύτερη ήταν εν βρασμώ ψυχής μετά από θέαση πιάτου της Naidaς
Custom_F έγραψε: 13 Ιουν 2020, 19:59 Όταν έχεις το όπλο μες τα πόδια σου, ενδεχομένως κάποια περίεργη στιγμη να στη δώσει κ να το χρησιμοποιήσεις χωρίς ιδιαίτερη σκέψη
- rums to let
όλη η ζωή μια πλάνη είναι
καλή συνέχεια
- Northern Spirit
Να πω κι εγω το δικο μου πολιτικο μανοφεστο σε δυο γραμμες:
Κατω οι ακροδεξιοι, χουνταιοι, μπατριωτες, εθνικιστες, ρατσιστες,πουριτανοι, θρησκοληπτοι φανατικοι και καθε ειδους συντηρητικουρες που θελουνε την κοινωνια να βαδιζει συμφωνα με τα μετρα τους. Ζητω οι ατομικες ελευθεριες, η παγκοσμοποιηση και ολοι οι αντιθετοι στους παραπανω σκοταδιστες. Επισης επιλυση διαφορων με ειρηνικα μεσα στα πλασια δημοκρατικων διαδικασιων.
Κατω οι ακροδεξιοι, χουνταιοι, μπατριωτες, εθνικιστες, ρατσιστες,πουριτανοι, θρησκοληπτοι φανατικοι και καθε ειδους συντηρητικουρες που θελουνε την κοινωνια να βαδιζει συμφωνα με τα μετρα τους. Ζητω οι ατομικες ελευθεριες, η παγκοσμοποιηση και ολοι οι αντιθετοι στους παραπανω σκοταδιστες. Επισης επιλυση διαφορων με ειρηνικα μεσα στα πλασια δημοκρατικων διαδικασιων.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- rums to let
τρόπος του λέγειν ο χαιρετισμός καλέ
Northern Spirit έγραψε: 13 Ιουν 2020, 19:35 Να πω κι εγω το δικο μου πολιτικο μανοφεστο σε δυο γραμμες:
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Σε γλεντησε ο Γιωργαρος ,μεχρι και γυμναστικες εκδηλωσεις εκανες.
Καταγγέλω το πέσιμο σε νανδρο απο το who-is-who της φορουμικης μουργας
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
χουντοκωλογλείφτη!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Και όχι τίποτα άλλο, τα γράφει κιόλας, λες και μας ενδιαφέρουν.perseus έγραψε: 13 Ιουν 2020, 19:32ορφανο του κουλη εχεις ψηφισει οτιποιο αθλιο υπαρχει σε αυτα τα 40 χρονια.
Αν η μαλακία ήταν έγκλημα, θα τον είχαν εκτελέσει γι' αυτό το νήμα.
My Life had stood, a Loaded Gun
- rums to let
perseus έγραψε: 13 Ιουν 2020, 19:32
ορφανο του κουλη εχεις ψηφισει οτιποιο αθλιο υπαρχει σε αυτα τα 40 χρονια.
perseus έγραψε: 13 Ιουν 2020, 19:49
Σε γλεντησε ο Γιωργαρος ,μεχρι και γυμναστικες εκδηλωσεις εκανες.
Ο Nandros έχει ένα μεγάλο αβαντάζ από πολλούς εδώ μέσα έχει την μπέσα
Τι μαλακα είσαιperseus έγραψε: 13 Ιουν 2020, 19:49 Σε γλεντησε ο Γιωργαρος ,μεχρι και γυμναστικες εκδηλωσεις εκανες.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση