!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τρόι, δεφωλ οφεσίτυ

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: Τρόι, δεφωλ οφεσίτυ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Εβαλα τον πιλοτο να παιζει πριν κανα 2ωρο.Ειμαι στα 33 λεπτα.Δηλαδη ποσο δυσκολο ηταν να βρουν μια ωραια Αφροδιτη και μια ωραια ωραια Ελενη;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Απρ 2018, 20:45 Στο netflix.com έχουν ανέβει και τα 8 επεισόδια. :lol:
:bored:
Περιμένω να τα δεις και να μας τα σχολιάσεις.
:hebit:
GoBack έγραψε: 10 Απρ 2018, 00:39 Εβαλα τον πιλοτο να παιζει πριν κανα 2ωρο.Ειμαι στα 33 λεπτα.Δηλαδη ποσο δυσκολο ηταν να βρουν μια ωραια Αφροδιτη και μια ωραια ωραια Ελενη;
Πάω να κάνω σερτς στο γιουτιουμπ και επανέρχομαι. Γουέιτ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
GoBack

Ελα ενταξει ημουν λιγο υπερβολικος με την Ελενη,στην επομενη σκηνη που φοραει ενα ξωβυζο ειναι παραπανω απο οκ.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

GoBack έγραψε: 10 Απρ 2018, 00:47 Ελα ενταξει ημουν λιγο υπερβολικος με την Ελενη,στην επομενη σκηνη που φοραει ενα ξωβυζο ειναι παραπανω απο οκ.
Στην πρώτη είμαι ακόμα. Η Πίπη η φακιδομύτη είναι, αλλά εντάξει είναι κορμάρα. Τώρα βλέπω μια φωτο με μαγιώ. Δεν είναι τόσο τραγικά όσο τα περιγράφεις, απλά είναι λόου μπάτζετ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
GoBack

9 χαρτια το επεισοδιο καινε τι λοου μπατζετ
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

GoBack έγραψε: 10 Απρ 2018, 00:52 9 χαρτια το επεισοδιο καινε τι λοου μπατζετ
Λοιπόν, με βάση τις φωτό από το IMDB, η πιο ωραία εκεί μέσα με το χέρι στην καρδιά είναι ο Πάρης.
Άβαταρ μέλους
Φινγκόλφιν
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φινγκόλφιν »

Έχω ακούσει τα χειρότερα, πως είναι φθηνιάρικη σαπουνόπερα και γενικότερα άθλια ως σειρά. Πέρα από τις επιλογές της διανομής δηλαδή που για μένα δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία. Δεν μπαίνω καν στον κόπο, προτιμώ να δω κάνα ντοκιμαντέρ με τον Ατένμπορο για γαζέλες κι αντιλόπες.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μα ειναι δυνατον τωρα στα πρωτα λεπτα του pilot να ακους Αφροδιτη και να βλεπεις αυτο εδω ντυμενο με κουρελια;Την παλευουν;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Άμα σας λέω 'γω είναι λόου μπάτζετ...

Να πέσουν τα στοιχήματα ότι η Πίπη θα αρέσει στο νάνο!!!
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

akritas έγραψε: 09 Απρ 2018, 23:24
zteo έγραψε: 09 Απρ 2018, 23:12
akritas έγραψε: 09 Απρ 2018, 23:03 Μάιστα,
εκτός από αυτούς έχει επίσης ως μαύρους, τον Δία, τον Αινεία, τον Πάνδαρο, :lol:
είναι προφανές, ότι είναι είτε μια άλλη ταινία τελετής εξαγνισμού της πολιτικής ορθότητος, :a108:
είτε μία άλλη ταινία που απλά αναπαράγει μία soft έκδοση του αφροκεντρισμού. :blm:
Η απλα βαζω μαυρους ηθοποιους για να κερδισω ενα ποσοστο τηλεθεασης απο τους αφροαμερικανους.Καλως ηρθες στον καπιταλισμο.
Και θα χάσεις τους υπόλοιπους;
Ναι αυτός είναι ο καπιταλισμός, ο κακός καπιταλισμός.
Ας προσεχαν,προβλημα τους εγω Gotham βλεπω.Δεν με ενοχλει τοσο να παιζουν μαυροι η ασιατες ηθοποιοι τους αρχαιους ελληνες(πιστευω οτι καποια εργα πλεον δεν μας ανηκουν αλλα ειναι παγκοσμια και αποτελουν κληρονομια ολου του πλανητη) οσο με ενοχλει η Χουλιγουντιανη παραποιηση της Ιστοριας.Μερακι το εχω μια φορα να δειξουν την μονομαχια Εκτορα-Αχιλλεα οπως την περιγραφει ο Ομηρος και ας τους παιζουν τον Εκτορα Πακιστανο και τον Αχιλλεα Αιθιοπα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Συριζαίος έγραψε: 09 Απρ 2018, 22:45
Πάνας έγραψε: 09 Απρ 2018, 22:40 Ποιοι ηθοποιοί παίζουν και ποιους;

Ενας νεγρος παίζει τον Αχιλλέα. Αυτό αρκεί.
Ε μα πέστο επιτέλους ότι σου αρέσουν οι αράπηδες!!!
Αμάν πια!!! Μας έφαγες τα σκώτια με την δήθεν αριστεράτζα που πουλάς!!! :a038:

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Cecily Anne έγραψε: 10 Απρ 2018, 00:44
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Απρ 2018, 20:45 Στο netflix.com έχουν ανέβει και τα 8 επεισόδια. :lol:
:bored:
Περιμένω να τα δεις και να μας τα σχολιάσεις.
Προς το παρόν, είμαι ενθουσιασμένη με το πόνημα.

Είναι χειρότερο απ' ό,τι ήλπιζα. :lol:

ΥΓ. Θα δω τα δύο τελευταία επεισόδια και θα κάνω συνολική κριτική για να μη σας κουράζω.
Φιλιά. :hebit:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Last Veteran »

Μπορεί να είμαι είμαι εθνικοσοσιαπατριώφρονας αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Αχιλλέας ήταν ΟΝΤΩΣ μαύρος.
Όπως αναφέρει ο διάσημος ιστορικός της αρχαιότητας Καυλομένης (γιος του Κλεομένη) στο έργο του ΡΑΨΩΛΙΑ ιντσών 10, ο πατέρας του ήταν φύλαρχος φυλής νεγρων με το όνομα Ακιλελέ (δηλ. μακρυψωλης) Είχε εκλεχθει φύλαρχος λόγω της τεράστιας ψωλης του.
Υποχρέωση του φύλαρχου ήταν να γαμει όλες τις γυναίκες της φυλής τουλάχιστον μια φορά κάθε μήνα.
Το ίδιο έκανε και ο Ακιλελέ. Μάλιστα γαμουσε τόσο καλά τις γυναίκες που αυτές φώναζαν μμμ ηδονές το οποίο με τον καιρό έδωσε και το όνομα αυτών των γυναικών. Πλέον στο εξής ονομαζόταν "μυρμιδόνες"

Ολα άλλαξαν όταν ενηλικιώθηκε ο γιος του. Ο γιος του διέθετε μικρή ψωλη (8 ίντσες λένε κάποιες κακές γλωσσες). Το όνομα του δεν θα μπορούσε να είναι ίδιο με του πατέρα του και έτσι ονομάστηκε ντροπιαστικα Ακιλέ, κόβοντας το 2ο "λε", σημάδι ότι το μέγεθος ήταν κάπως. Ο Ακιλέ λοιπόν μην αντέχοντας την ντροπή από την χλευη των υπολοίπων, σκότωσε ένα βράδυ τον πατέρα του, έκοψε το πουλί του και μάζεψε όλες τις μυρμιδόνες στην όμορφα διακοσμημένη σκατόστρωτη πλατεία και αφού χτύπησε τα μούτρα του 12 φορές με τη ψωλη του πατέρα του (έθιμο της φυλής το οποίο υποδηλώνει ότι ο αποθανών μεταφέρει όλα του τα αξιώματα διαμέσου του πεους σ'αυτον που το κρατάει, εν είδη σκηπτρου) πήρε τις μυρμιδόνες και έφυγε.

Τα ίχνη του χάθηκαν αν και ο ιστορικός Πεολείχιος αναφέρει ότι πήγε Ελλάδα με πλαστό γαλλικό διαβατήριο με το όνομα Acqui leu. Με τον καιρό το όνομα του πήρε ελληνική χροιά (Αχιλλέας) όπως και ο φίλος του Πατρίκ λέ (δε μεταφράζεται στα ελληνικά αν και με μια πιο ελεύθερη μετάφραση θα μπορούσες να το πεις σαϊτοψώλης) που έγινε Πατροκλος.

Όλα αυτά δε τα λέω εγώ, είναι γραμμένα σε πηγές. Και σε ρυάκια.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Αποκλειεται να τα γραφεις νηφαλιος αυτα
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Last Veteran έγραψε: 10 Απρ 2018, 15:58 Μπορεί να είμαι είμαι εθνικοσοσιαπατριώφρονας αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Αχιλλέας ήταν ΟΝΤΩΣ μαύρος.
Όπως αναφέρει ο διάσημος ιστορικός της αρχαιότητας Καυλομένης (γιος του Κλεομένη) στο έργο του ΡΑΨΩΛΙΑ ιντσών 10, ο πατέρας του ήταν φύλαρχος φυλής νεγρων με το όνομα Ακιλελέ (δηλ. μακρυψωλης) Είχε εκλεχθει φύλαρχος λόγω της τεράστιας ψωλης του.
Υποχρέωση του φύλαρχου ήταν να γαμει όλες τις γυναίκες της φυλής τουλάχιστον μια φορά κάθε μήνα.
Το ίδιο έκανε και ο Ακιλελέ. Μάλιστα γαμουσε τόσο καλά τις γυναίκες που αυτές φώναζαν μμμ ηδονές το οποίο με τον καιρό έδωσε και το όνομα αυτών των γυναικών. Πλέον στο εξής ονομαζόταν "μυρμιδόνες"

Ολα άλλαξαν όταν ενηλικιώθηκε ο γιος του. Ο γιος του διέθετε μικρή ψωλη (8 ίντσες λένε κάποιες κακές γλωσσες). Το όνομα του δεν θα μπορούσε να είναι ίδιο με του πατέρα του και έτσι ονομάστηκε ντροπιαστικα Ακιλέ, κόβοντας το 2ο "λε", σημάδι ότι το μέγεθος ήταν κάπως. Ο Ακιλέ λοιπόν μην αντέχοντας την ντροπή από την χλευη των υπολοίπων, σκότωσε ένα βράδυ τον πατέρα του, έκοψε το πουλί του και μάζεψε όλες τις μυρμιδόνες στην όμορφα διακοσμημένη σκατόστρωτη πλατεία και αφού χτύπησε τα μούτρα του 12 φορές με τη ψωλη του πατέρα του (έθιμο της φυλής το οποίο υποδηλώνει ότι ο αποθανών μεταφέρει όλα του τα αξιώματα διαμέσου του πεους σ'αυτον που το κρατάει, εν είδη σκηπτρου) πήρε τις μυρμιδόνες και έφυγε.

Τα ίχνη του χάθηκαν αν και ο ιστορικός Πεολείχιος αναφέρει ότι πήγε Ελλάδα με πλαστό γαλλικό διαβατήριο με το όνομα Acqui leu. Με τον καιρό το όνομα του πήρε ελληνική χροιά (Αχιλλέας) όπως και ο φίλος του Πατρίκ λέ (δε μεταφράζεται στα ελληνικά αν και με μια πιο ελεύθερη μετάφραση θα μπορούσες να το πεις σαϊτοψώλης) που έγινε Πατροκλος.

Όλα αυτά δε τα λέω εγώ, είναι γραμμένα σε πηγές. Και σε ρυάκια.
to mlk!!!!
:smt005: :smt005: :smt005:
Απάντηση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”