!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τρόι, δεφωλ οφεσίτυ
-
Von Mackensen
Re: Τρόι, δεφωλ οφεσίτυ
Διαβαζω οτι η σειρα ειναι απιστευτη μουφα.
http://www.imdb.com/title/tt5103758/reviews?ref_=tt_urv
Προσωπικα δε θα μπω καν στον κοπο.
http://www.imdb.com/title/tt5103758/reviews?ref_=tt_urv
Προσωπικα δε θα μπω καν στον κοπο.
Εγω την βλέπω τώρα και μου φάνηκε αρκετά καλή. Θα της έδινα άνετα ένα 7,5 στα 10
Μπήκα στο imdb να διαβάσω κριτικές και όλοι την θάβουν αλλά ειλικρινά δεν έχω καταλάβει γιατί.
Μπήκα στο imdb να διαβάσω κριτικές και όλοι την θάβουν αλλά ειλικρινά δεν έχω καταλάβει γιατί.
-
Συριζαίος
Ενας νεγρος παίζει τον Αχιλλέα. Αυτό αρκεί.
Αν η φτέρνα του είναι άσπρη θα δεχτώ ότι έκανε μλκια η Ήρα με το φίλτρο και τον μαύρισε.
the end
Γαλή, είσαι η ίδια που ήσουν και στο phorum.gr;
Είναι η σειρά που έχει τον Αχιλλέα και τον Πάτροκλο ως...ancient Greek έγχρωμους;
Μάιστα,
εκτός από αυτούς έχει επίσης ως μαύρους, τον Δία, τον Αινεία, τον Πάνδαρο,
είναι προφανές, ότι είναι είτε μια άλλη ταινία τελετής εξαγνισμού της πολιτικής ορθότητος,
είτε μία άλλη ταινία που απλά αναπαράγει μία soft έκδοση του αφροκεντρισμού.
εκτός από αυτούς έχει επίσης ως μαύρους, τον Δία, τον Αινεία, τον Πάνδαρο,
είναι προφανές, ότι είναι είτε μια άλλη ταινία τελετής εξαγνισμού της πολιτικής ορθότητος,
είτε μία άλλη ταινία που απλά αναπαράγει μία soft έκδοση του αφροκεντρισμού.
Η απλα βαζω μαυρους ηθοποιους για να κερδισω ενα ποσοστο τηλεθεασης απο τους αφροαμερικανους.Καλως ηρθες στον καπιταλισμο.akritas έγραψε: 09 Απρ 2018, 23:03 Μάιστα,
εκτός από αυτούς έχει επίσης ως μαύρους, τον Δία, τον Αινεία, τον Πάνδαρο,![]()
είναι προφανές, ότι είναι είτε μια άλλη ταινία τελετής εξαγνισμού της πολιτικής ορθότητος,![]()
είτε μία άλλη ταινία που απλά αναπαράγει μία soft έκδοση του αφροκεντρισμού.![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και θα χάσεις τους υπόλοιπους;zteo έγραψε: 09 Απρ 2018, 23:12Η απλα βαζω μαυρους ηθοποιους για να κερδισω ενα ποσοστο τηλεθεασης απο τους αφροαμερικανους.Καλως ηρθες στον καπιταλισμο.akritas έγραψε: 09 Απρ 2018, 23:03 Μάιστα,
εκτός από αυτούς έχει επίσης ως μαύρους, τον Δία, τον Αινεία, τον Πάνδαρο,![]()
είναι προφανές, ότι είναι είτε μια άλλη ταινία τελετής εξαγνισμού της πολιτικής ορθότητος,![]()
είτε μία άλλη ταινία που απλά αναπαράγει μία soft έκδοση του αφροκεντρισμού.![]()
Ναι αυτός είναι ο καπιταλισμός, ο κακός καπιταλισμός.
το βλέπει κανένας να σχολιάσουμε ;