Γάταρος έγραψε: 14 Ιουν 2020, 01:13Κοίτα κακομοίρη, δεν μου αρέσει να υπερηφανεύομαι για τα λεφτά μου, αλλά όταν κρατάω στο σπίτι μου αυτό το ποσό σε μάρκες μόνο και μόνο επειδή βαριέμαι να πάω στο ταμείο να τις αλλάξω, καταλαβαίνεις ότι κάτι λιγούρια σαν κι εσένα τα πουλάω και τ' αγοράζω.Δημοκράτης έγραψε: 14 Ιουν 2020, 00:55 Φίλε τα λεφτά στην online μο οπολυ που παίζεις δεν είναι πταηματικα
Απλά στο λέω για να ξες
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
H ακροδεξιά Λατινοπούλου της ΝΔ συκοφαντεί τον Παπαδημούλη
Re: H ακροδεξιά Λατινοπούλου της ΝΔ συκοφαντεί τον Παπαδημούλη
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ο ένας φωτογραφίζεται με μάρκες της Μονόπολη για να μας δείξει ότι διαθέτει περιουσία και ο άλλος μας λέει ότι είναι μεγαλοστέλεχος στην Ολλανδία όταν δεν μπορεί να γράψει μια λέξη χωρίς ορθογραφικά λάθη.Μεγαλομανία και ηλιθιότητα τους διακατέχει.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Και λιγότερα από τον παπαδημουλη έχετε, και ούτε όσα πρέπει για να πηδηξετε λατινοπουλου, άρα δυστυχώς, ατύχησατε και οι δύο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Τρελός_του_Χωριού
- Phorum.gr user: Τρελός_του_Χωριού
Συγγνώμη, αλλά η συγκεκριμένη εικόνα...

Ur-pasokismus intensifies...
Non est ad astra mollis e terris via
- Τρελός_του_Χωριού
- Phorum.gr user: Τρελός_του_Χωριού
ΥΓ.
Καλή μέρα να 'χετε!
Καλή μέρα να 'χετε!
Non est ad astra mollis e terris via
Kαλημέρα!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Νομίζει ότι ζούμε ακόμα στο καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ ο παπασπιτούλης
-
Δημοκράτης
Αν μπορείς ανέβασε και μια φωτογραφία χαιρετοντας δορικαΓάταρος έγραψε: 14 Ιουν 2020, 05:30Τρέλα πουλάς ρε λιγούρι; Γράφεις για νεοναζί και ψηφίζεις τους viewtopic.php?f=29&t=10608
-
Δημοκράτης
Δεν είμαι μεγάλοσρελεχος βρε ευκΩλε μηχανικός πληροφορικής είμαι με ειδίκευση στο machine learning κια στα τέτοια μου αν με πιστεύεις ή οχιZhukov έγραψε: 14 Ιουν 2020, 08:16 Ο ένας φωτογραφίζεται με μάρκες της Μονόπολη για να μας δείξει ότι διαθέτει περιουσία και ο άλλος μας λέει ότι είναι μεγαλοστέλεχος στην Ολλανδία όταν δεν μπορεί να γράψει μια λέξη χωρίς ορθογραφικά λάθη.Μεγαλομανία και ηλιθιότητα τους διακατέχει.
Ούτε πως γράφεται ξέρεις Άριστε.Δημοκράτης έγραψε: 14 Ιουν 2020, 13:01Αν μπορείς ανέβασε και μια φωτογραφία χαιρετοντας δορικαΓάταρος έγραψε: 14 Ιουν 2020, 05:30Τρέλα πουλάς ρε λιγούρι; Γράφεις για νεοναζί και ψηφίζεις τους viewtopic.php?f=29&t=10608
Μπουμπούκο αν δεν ήσουν αμόρφωτο ούγκανο, εκτός από ένα κακόμοιρο λιγούρι, ίσως και να γνώριζες ότι το δωρικά γράφεται με ω, όχι με ο που το γράφεις εσύ συνεχώς. Δεν σας τα έμαθε καλά ο Καραμανλής, μάλλον ήταν απασχολημένος με το να δίνει ασυλίες στους ναζί εγκληματίες πολέμου.Δημοκράτης έγραψε: 14 Ιουν 2020, 13:01Αν μπορείς ανέβασε και μια φωτογραφία χαιρετοντας δορικαΓάταρος έγραψε: 14 Ιουν 2020, 05:30 Τρέλα πουλάς ρε λιγούρι; Γράφεις για νεοναζί και ψηφίζεις τους viewtopic.php?f=29&t=10608
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Αφηνίασε τ' ορφανό του Μέρτεν.Δημοκράτης έγραψε: 14 Ιουν 2020, 13:03 Δεν είμαι μεγάλοσρελεχος βρε ευκΩλε μηχανικός πληροφορικής είμαι με ειδίκευση στο machine learning κια στα τέτοια μου αν με πιστεύεις ή οχι
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Συκοφαντεί;;;Zhukov έγραψε: 13 Ιουν 2020, 21:36 https://twitter.com/papadimoulis/status ... 82497?s=20
Το επίμαχο tweet.
https://twitter.com/latinopoulou/status ... 79938?s=20
Την αλήθεια λέει!!!
Ή μήπως δεν έχεις διαβάσει το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο έχει υπογράψει και ο Παπαδημούλης;;;
Άρα είσαι εσύ που κάνεις γκαιμπελική προπαγάνδα!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Δημήτρης Παπαδημούλης: Σε κοινωνικές δράσεις τα έσοδά μου από ενοίκια https://twitter.com/Dikastiko_gr/status ... 73702?s=20 «Κάθε φορά που η ΝΔ είναι στριμωγμένη από πραγματικά σκάνδαλα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ανασύρει από το συρτάρι κάποιον θλιβερό αντιπερισπασμό. Πριν λίγες ημέρες κατήγγειλα με Ερώτησή μου στην Κομισιόν τη σκανδαλώδη και αδιαφανή κατανομή από την κυβέρνηση της ΝΔ, 20 εκατομμυρίων ευρώ, ακόμη και σε ανύπαρκτα και ανενεργά site. Ως απάντηση ήρθε μια κλιμάκωση της συνεχιζόμενης εκστρατείας "δολοφονίας χαρακτήρα" που στοχεύει στην ηθική και πολιτική μου εξόντωση και στην ηθική σπίλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Είναι γνωστό ότι έχω στην κατοχή μου ακίνητα που αποκτήθηκαν 100% νόμιμα, με καθαρά και όχι μαύρα χρήματα. Που τα δηλώνω και φορoλογούμαι γι' αυτά μέχρι και το τελευταίο ευρώ και δεν τα κρύβω στο εξωτερικό πίσω από off shore και αχυρανθρώπους.
Σε όλη μου τη διαδρομή, υπηρετώ με συνέπεια, διαφάνεια, ήθος και απόλυτη προσήλωση στη νομιμότητα, τις αξίες της Αριστεράς, της Δημοκρατίας και της εντιμότητας. Επειδή η ΝΔ επιχειρεί μια πρωτοφανή επίθεση δολοφονίας χαρακτήρα αλλά και ταυτόχρονα να πλήξει το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς, ξεκαθαρίζω μια και καλή για να τελειώνουμε, ότι, συνεχίζοντας πρωτοβουλίες που έχω ήδη αναλάβει, το σύνολο των καθαρών εσόδων από όσα διαμερίσματα ενοικιάζω μέσω ΜΚΟ σε πρόσφυγες και μετανάστες, θα κατατίθενται μέχρι και το τελευταίο ευρώ, για τη στήριξη δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης υπέρ των Ελλήνων πολιτών που έχουν ανάγκη, αλλά και των προσφύγων και μεταναστών.
Έχω δώσει ήδη εντολή, στους δικηγόρους μου να πράξουν τα νόμιμα εναντίον όσων δόλια και συνειδητά με συκοφαντούν επιχειρώντας να με ταυτίσουν με πολιτικά πρόσωπα αμετάκλητα καταδικασμένα για διαφθορά όπως οι κ.κ. Τσοχατζόπουλος, Μαντέλης και Παπαγεωργόπουλος. Οι συκοφάντες θα κληθούν να λογοδοτήσουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.
Δεν πρόκειται να αφήσω κανένα περιθώριο σε όσους λεηλάτησαν και συνεχίζουν να λεηλατούν το δημόσιο χρήμα, να παριστάνουν και από πάνω τους "εισαγγελείς" εγκαλώντας τόσο εμένα όσο και το κόμμα μου για ζητήματα ηθικής τάξης. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!».
Είναι γνωστό ότι έχω στην κατοχή μου ακίνητα που αποκτήθηκαν 100% νόμιμα, με καθαρά και όχι μαύρα χρήματα. Που τα δηλώνω και φορoλογούμαι γι' αυτά μέχρι και το τελευταίο ευρώ και δεν τα κρύβω στο εξωτερικό πίσω από off shore και αχυρανθρώπους.
Σε όλη μου τη διαδρομή, υπηρετώ με συνέπεια, διαφάνεια, ήθος και απόλυτη προσήλωση στη νομιμότητα, τις αξίες της Αριστεράς, της Δημοκρατίας και της εντιμότητας. Επειδή η ΝΔ επιχειρεί μια πρωτοφανή επίθεση δολοφονίας χαρακτήρα αλλά και ταυτόχρονα να πλήξει το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς, ξεκαθαρίζω μια και καλή για να τελειώνουμε, ότι, συνεχίζοντας πρωτοβουλίες που έχω ήδη αναλάβει, το σύνολο των καθαρών εσόδων από όσα διαμερίσματα ενοικιάζω μέσω ΜΚΟ σε πρόσφυγες και μετανάστες, θα κατατίθενται μέχρι και το τελευταίο ευρώ, για τη στήριξη δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης υπέρ των Ελλήνων πολιτών που έχουν ανάγκη, αλλά και των προσφύγων και μεταναστών.
Έχω δώσει ήδη εντολή, στους δικηγόρους μου να πράξουν τα νόμιμα εναντίον όσων δόλια και συνειδητά με συκοφαντούν επιχειρώντας να με ταυτίσουν με πολιτικά πρόσωπα αμετάκλητα καταδικασμένα για διαφθορά όπως οι κ.κ. Τσοχατζόπουλος, Μαντέλης και Παπαγεωργόπουλος. Οι συκοφάντες θα κληθούν να λογοδοτήσουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.
Δεν πρόκειται να αφήσω κανένα περιθώριο σε όσους λεηλάτησαν και συνεχίζουν να λεηλατούν το δημόσιο χρήμα, να παριστάνουν και από πάνω τους "εισαγγελείς" εγκαλώντας τόσο εμένα όσο και το κόμμα μου για ζητήματα ηθικής τάξης. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!».
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
.
Μα ποιος τολμά να κατηγορήσει τον αριστερό με τις καπιταλΗστΡικές τσέπες;
Τον halilέγγυο που "φιλοξενεί" έναντι ενοικίου;
Ντροπή του! (όχι του κατήγορου)
Μα ποιος τολμά να κατηγορήσει τον αριστερό με τις καπιταλΗστΡικές τσέπες;
Τον halilέγγυο που "φιλοξενεί" έναντι ενοικίου;
Ντροπή του! (όχι του κατήγορου)
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 1325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-
- 1 Απαντήσεις