!!! DEVELOPMENT MODE !!!

H ακροδεξιά Λατινοπούλου της ΝΔ συκοφαντεί τον Παπαδημούλη

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Δημοκράτης

Re: H ακροδεξιά Λατινοπούλου της ΝΔ συκοφαντεί τον Παπαδημούλη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Γάταρος έγραψε: 14 Ιουν 2020, 00:50
Yochanan έγραψε: 14 Ιουν 2020, 00:39 ? γιατι βρίζεις ρε γαταρε; Δλδ αμα φερεται τοσο ασχημα ένα ανεργο παρασιτο που ήταν όλη μέρα σπίτι με τις πιτζάμες τα τελευταία 15 χρονια και δεν καταλαβε απο λοκνταου γιατι η ζωη του δεν αλλαξε καθολου, οι υπολοιποι πώς ακριβώς θα πρέπει να μιλάμε;
Δεν είμαι άνεργος, βγάζω περισσότερα λεφτά απ' όσα βγάζετε αθροιστικά εσύ κι άλλα 10 λιγούρια σαν κι εσένα, αλλά με πολύ λιγότερο κόπο. Ως προς αυτό ναί θα έπρεπε να είσαι πιο θυμωμένος από εμένα αλλά δεν μπορείς να κάνεις και κάτι εκτός από το να βρίζεις πίσω από την ασφάλεια του υπολογιστή σου, γιατί από κοντά δεν παίζει.
Φίλε τα λεφτά στην online μο οπολυ που παίζεις δεν είναι πταηματικα
Απλά στο λέω για να ξες
Δημοκράτης

Μηχανικός έγραψε: 13 Ιουν 2020, 23:24 Καλά βρε οι ζαίοι δεν έβριζαν όλο τον κόσμο πριν, Γερμανοτσολιάδες και άλλες τέτοιες παπαριές;
Πλήρωσαν τίποτα σε κανένα δικαστήριο;
Ναι ο πολακης ο βαξεβανης κι ο καμενος τόσα λεφτά πλήρωσαν. Ειδικά ο πολακης παίζει να έδωσε το μισό στεγαστικό του σε ποινες
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Δημοκράτης έγραψε: 14 Ιουν 2020, 00:55
Yochanan έγραψε: 14 Ιουν 2020, 00:39 ? γιατι βρίζεις ρε γαταρε; Δλδ αμα φερεται τοσο ασχημα ένα ανεργο παρασιτο που ήταν όλη μέρα σπίτι με τις πιτζάμες τα τελευταία 15 χρονια και δεν καταλαβε απο λοκνταου γιατι η ζωη του δεν αλλαξε καθολου, οι υπολοιποι πώς ακριβώς θα πρέπει να μιλάμε;
Δεν είμαι άνεργος, βγάζω περισσότερα λεφτά απ' όσα βγάζετε αθροιστικά εσύ κι άλλα 10 λιγούρια σαν κι εσένα, αλλά με πολύ λιγότερο κόπο. Ως προς αυτό ναί θα έπρεπε να είσαι πιο θυμωμένος από εμένα αλλά δεν μπορείς να κάνεις και κάτι εκτός από το να βρίζεις πίσω από την ασφάλεια του υπολογιστή σου, γιατί από κοντά δεν παίζει.
Απλά στο λέω για να ξες
είναι προ-γκεη(μερ);
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Δημοκράτης έγραψε: 14 Ιουν 2020, 00:55 Φίλε τα λεφτά στην online μο οπολυ που παίζεις δεν είναι πταηματικα
Απλά στο λέω για να ξες
Κοίτα κακομοίρη, δεν μου αρέσει να υπερηφανεύομαι για τα λεφτά μου, αλλά όταν κρατάω στο σπίτι μου αυτό το ποσό σε μάρκες μόνο και μόνο επειδή βαριέμαι να πάω στο ταμείο να τις αλλάξω, καταλαβαίνεις ότι κάτι λιγούρια σαν κι εσένα τα πουλάω και τ' αγοράζω.

Εικόνα
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Δημοκράτης

Γάταρος έγραψε: 14 Ιουν 2020, 01:13
Δημοκράτης έγραψε: 14 Ιουν 2020, 00:55 Φίλε τα λεφτά στην online μο οπολυ που παίζεις δεν είναι πταηματικα
Απλά στο λέω για να ξες
Κοίτα κακομοίρη, δεν μου αρέσει να υπερηφανεύομαι για τα λεφτά μου, αλλά όταν κρατάω στο σπίτι μου αυτό το ποσό σε μάρκες μόνο και μόνο επειδή βαριέμαι να πάω στο ταμείο να τις αλλάξω, καταλαβαίνεις ότι κάτι λιγούρια σαν κι εσένα τα πουλάω και τ' αγοράζω.

Εικόνα
επίσης οι μάρκες από το επιτραπέζιο καζίνο δεν εξαγοράζονται. Μη μπερδεύεσαι και πας σε κανένα καζίνο και ζητήσεις λεφτά
Δημοκράτης

Yochanan έγραψε: 14 Ιουν 2020, 01:00
Δημοκράτης έγραψε: 14 Ιουν 2020, 00:55
Απλά στο λέω για να ξες
είναι προ-γκεη(μερ);
ε κοίτα όταν ζεις τόσο άσχημα ώστε να καταλήξεις νεοναζί κάπου το χάνεις και φαντάζεσαι διάφορα.. Ότι έχεις λεφτά, γυναίκες, καριέρα, ότι είσαι ο νικ δε γκρικ.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Δημοκράτης έγραψε: 14 Ιουν 2020, 01:46 ε κοίτα όταν ζεις τόσο άσχημα ώστε να καταλήξεις νεοναζί κάπου το χάνεις και φαντάζεσαι διάφορα.. Ότι έχεις λεφτά, γυναίκες, καριέρα, ότι είσαι ο νικ δε γκρικ.
Κακομοίρη, ο τελευταίος που μπορεί να γράφει περί νεοναζί είναι αυτός που ψηφίζει το κόμμα που ίδρυσε ο φύλακας άγγελος των ναζί εγκληματιών πολέμου της κατοχής. Δεν θα πουλάνε τρέλα τα ορφανά του Μέρτεν.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

:popc:
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Δημοκράτης έγραψε: 14 Ιουν 2020, 01:44 επίσης οι μάρκες από το επιτραπέζιο καζίνο δεν εξαγοράζονται. Μη μπερδεύεσαι και πας σε κανένα καζίνο και ζητήσεις λεφτά
Όποιος έχει ανέβει στο βουνό ξέρει αν είναι από εκεί ή όχι. Εσύ λιγούρι κάτσε εκεί που κάθεσαι γιατί όπως φαίνεται είσαι τόσο άχρηστος που δεν μπορείς να σταθείς στην Ελλάδα ούτε τώρα που κυβερνούν οι δικοί σου.
Δημοκράτης

Γάταρος έγραψε: 14 Ιουν 2020, 02:09
Δημοκράτης έγραψε: 14 Ιουν 2020, 01:44 επίσης οι μάρκες από το επιτραπέζιο καζίνο δεν εξαγοράζονται. Μη μπερδεύεσαι και πας σε κανένα καζίνο και ζητήσεις λεφτά
Όποιος έχει ανέβει στο βουνό ξέρει αν είναι από εκεί ή όχι. Εσύ λιγούρι κάτσε εκεί που κάθεσαι γιατί όπως φαίνεται είσαι τόσο άχρηστος που δεν μπορείς να σταθείς στην Ελλάδα ούτε τώρα που κυβερνούν οι δικοί σου.
Άσε είμαι ένας αποτυχημένος που ζει ένα δράμα σε βαθμό που να πουλάω φούμαρα σε ένα φόρουμ ότι έχω μάρκες από κάποιο βουνό και να ψηφίζω κάτι τύπους που χαιρετούν δορικα
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Δημοκράτης έγραψε: 14 Ιουν 2020, 02:19 Άσε είμαι ένας αποτυχημένος που ζει ένα δράμα σε βαθμό που να πουλάω φούμαρα σε ένα φόρουμ ότι έχω μάρκες από κάποιο βουνό και να ψηφίζω κάτι τύπους που χαιρετούν δορικα
Ρε λιγούρι είσαι, εκτός από κάποιος αρκετά ηλίθιος ώστε να το παίζει αντιναζί την ίδια ώρα που ψηφίζει το κόμμα που ίδρυσε ο φύλακας άγγελος των ναζί εγκληματιών πολέμου.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

talaipwros έγραψε: 13 Ιουν 2020, 22:13 το οτι δεν εχει αποδειξεις τι εννοεις; κοιταμε τα περιουσιακα στοιχεια πριν μπει στην πολιτικη, κοιταμε και τα μετα
Εικόνα
Δημοκράτης

Γάταρος έγραψε: 14 Ιουν 2020, 02:24
Δημοκράτης έγραψε: 14 Ιουν 2020, 02:19 Άσε είμαι ένας αποτυχημένος που ζει ένα δράμα σε βαθμό που να πουλάω φούμαρα σε ένα φόρουμ ότι έχω μάρκες από κάποιο βουνό και να ψηφίζω κάτι τύπους που χαιρετούν δορικα
Ρε λιγούρι είσαι, εκτός από κάποιος αρκετά ηλίθιος ώστε να το παίζει αντιναζί την ίδια ώρα που ψηφίζει το κόμμα που ίδρυσε ο φύλακας άγγελος των ναζί εγκληματιών πολέμου.
Αν δεν ήσουν νεοναζί δεν θα πίστευες ότι παπαρια διαβαζεις
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Δημοκράτης έγραψε: 14 Ιουν 2020, 04:02 Αν δεν ήσουν νεοναζί δεν θα πίστευες ότι παπαρια διαβαζεις
Τρέλα πουλάς ρε λιγούρι; Γράφεις για νεοναζί και ψηφίζεις τους viewtopic.php?f=29&t=10608
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”