!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Μαυροβασίλης έγραψε: 13 Ιουν 2020, 19:30
perseus έγραψε: 13 Ιουν 2020, 18:35 εαν ειχε φωτο να δουλευει ματσακονι και ηλεκτροκοληση κανεις δεν θα μιλουσε για χορηγους.
δεν έχεις δει ινστα-μπούλες με θέμα dyi και καυλογκαζηλίκια :lol:
οχι ρε ,που να δω τετοια πραγματα,η πατριαρχια δεν αφηνει γυναικες να πιασουν κατσαβιδι.
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

perseus έγραψε: 13 Ιουν 2020, 19:36 οχι ρε ,που να δω τετοια πραγματα,η πατριαρχια δεν αφηνει γυναικες να πιασουν κατσαβιδι.
η ευλογημένη πατριαρχία είναι ο λόγος που όταν πιάνουν είναι με γιόγκα παντς και σπορτσμπρα (και που δε ζούμε ακόμα σε σπηλιές)
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Κεφτέδες με βλήτα έγραψε: 13 Ιουν 2020, 19:17
panos291 έγραψε: 13 Ιουν 2020, 17:29
Κεφτέδες με βλήτα έγραψε: 13 Ιουν 2020, 17:18

Έχει σημασία γιατί κολλάει με την έννοια της εγκληματικότητας. Οι πούστηδες παντρεύονται μόνοι τους δεν τους παντρεύουν και άρα δεν είναι έγκλημα. Δεν βλέπεις καμία διαφορά;
Πρώτον η ΣΑ πλέον απαγορεύει τον γάμο σε δωδεκαχρονα.
Δεύτερον οι σαουδαραβες είναι από τους πιο προοδευμενους εκεί.
Λοιπόν μιλάτε υποτιμητικά γι'αυτους όμως δεν έχετε πρόβλημα να δεχτείτε εδώ κάτι άλλους τρισχειροτερους όπως αφγανους, Πακιστανους, υποσαχαριους Αφρικανους κλπ δηλαδή τον αποπατο του πλανήτη. Πως το εξηγεις αυτό?
Τι να εξηγήσω εγώ αφού τα ξέρεις όλα. Ποιοι είμαστε και τι κάνουμε :D
2/2 η μπάλα στην εξέδρα. Καλός είσαι.
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

AlienWay έγραψε: 13 Ιουν 2020, 18:42
nick έγραψε: 13 Ιουν 2020, 18:41 Τελικα ο λεγαμενος λεει την αλήθεια (μονο 2-3 μνμ στο φβ με το θυμα) ή εχει λερωμένη τη φωλιά του;
Αλήθεια λέει. Το τρίγωνο ήταν στο κεφάλι της δράστιδος.
Μα και τρίγωνο να υπήρχε, δεν δικαιολογούνται τα όσα συνέβησαν.

Μια ερώτηση κρίσεως για τα τυπικά του θέματος (Λεγεών μπορεί να σε ενδιαφέρει): πως έχουν διαρρεύσει τα πάντα από την δικογραφία (σε αρχικές αναρτήσεις στο Ζούγκλα, ούτε τα ονόματα δεν κρύβονταν) από την εισαγγελία, όταν εμείς ως δικηγόροι κατηγορούμενου/πολιτικής αγωγής για να πάρουμε αντίγραφα πρέπει να έχουμε πάρει άδεια από ανακριτές/εισαγγελείς/κατηγορούμενους/πολιτική αγωγή και να κάνουμε μέρες ολόκληρες κωλοτούμπες;
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

gassim έγραψε: 13 Ιουν 2020, 19:34 Στην πραγματικότητα βέβαια δεν είδες ουτε σπίτια, ούτε αμάξια των 150 χιλιάδων ευρω.
Αυτό που είδες ήταν μια γυναίκα που δεν θα σου καθόταν ποτέ ( κυρίως επειδή δεν θα τολμούσες ποτέ να την πλησιάσεις ) και ενεργοποιήθηκε αυτόματα ο μηχανισμός σκέψης που έχεις αναπτύξει για όλες τις γυναικες που δεν θα σου κάθονταν ποτε: Δεν με θελουν επειδή οι ωραίες γυναίκες θέλουν τους φραγκάτους, φτύνουν τα καλά παιδιά σαν κι εμένα γιατί είναι όλες πουτάνες. ΚΑΡΧΙΕΣ!!
φιξεδ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

gassim έγραψε: 13 Ιουν 2020, 19:34 Στην πραγματικότητα βέβαια δεν είδες ουτε σπίτια, ούτε αμάξια των 150 χιλιάδων ευρω.
Αυτό που είδες ήταν μια γυναίκα που δεν θα σου καθόταν ποτέ ( κυρίως επειδή δεν θα τολμούσες ποτέ να την πλησιάσεις ) και ενεργοποιήθηκε αυτόματα ο μηχανισμός σκέψης που έχεις αναπτύξει για όλες τις γυναικες που δεν θα σου κάθονταν ποτε: Δεν με θελουν επειδή οι ωραίες γυναίκες θέλουν τους φραγκάτους, φτύνουν τα καλά παιδιά σαν κι εμένα γιατί είναι όλες πουτάνες.

Δεν φταίω εγω, όταν βλέπω πόστ σαν το δικό σου ο νους μου πάει κατευθείαν στο παραπάνω συμπέρασμα.
Δεν πάει μόνον ο δικός σου νους. Για τη συντριπτική πλειοψηφία αυτό ακριβώς ισχύει.

Αυτό που γουστάρω αλλά δεν μπορώ να έχω, το φτύνω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Λαθος ειστε.
Ο λογος που το μυαλο παει αμεσως εκει ειναι ο συνδυασμος ομορφη νεα κοπελα + ταξιδια + βιτριολι = ΝΥΧΤΑ-ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ
Ειναι το βιτριολι που κανει αμεσως το μυαλο να παει εκει που λετε.
Αν ηταν απλα μια ομορφη κοπελα+ταξιδια, τοτε κανεις δεν θα σκεφτοταν πονηρα.
Ο μισος πλανητης (που λεει ο λογος) πληροι τα 2 πρωτα κριτηρια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

aljawn έγραψε: 13 Ιουν 2020, 20:19 Μια ερώτηση κρίσεως για τα τυπικά του θέματος (Λεγεών μπορεί να σε ενδιαφέρει): πως έχουν διαρρεύσει τα πάντα από την δικογραφία (σε αρχικές αναρτήσεις στο Ζούγκλα, ούτε τα ονόματα δεν κρύβονταν)
Α, γεια σου! βάλε κι εμένα στους απορούντες: διάβαζα και δεν πίστευα ότι έχει διαρρεύσει η δικογραφία...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

gassim έγραψε: 13 Ιουν 2020, 19:34
stargazer έγραψε: 13 Ιουν 2020, 18:57
gassim έγραψε: 13 Ιουν 2020, 18:28
Γραφτηκε απο τον χρηστη stargazer.
Δεν φταίω εγώ, αν βλέπω ποζάτες βυζαρούδες ξανθιές σε αμάξια άνω των 150χιλ με ρούχα, ταξίδια και σπίτια που δεν δικαιολογουνται απ το εισόδημα τους πάει κατευθείαν ο νους μου στο κακό

Μάλλον είμαι ολντ σκουλ :102:

Παρόλα αυτά, απλά σε λογική βάση να το βάλω, το ότι πέταξε η τρελή το βιτριόλι δεν αναιρεί κάτι από όλα που έγραψα. Εδω που τα λέμε μόνο περί χορηγού είπα, δεν πρόλαβα καν να ξεδιπλώσω την σκέψη μου και πεσατε να με φάτε.

Δεν έχει πλέον σημασία έχει τελειώσει αυτή η ιστορία, το ότι δεν μου πέρασε απ το μυαλό ότι θα ήταν η τρελή με κάνει να νιώθω άσχημα, αλλά δεν θα αλλάξει κάτι ούτε στην τραγωδία του θύματος, ούτε στην ψύχωση του θύτη. Ειλικρινά λυπάμαι πολύ και για το δράμα της μιας και για την τρέλα της άλλης...

ΥΓ Αυτό που κάποιοι νιώθετε την έντονη ανάγκη να επιδεικνύετε μια δική σας εκδοχή ηθικής ανωτερότητας, ίσως να το δείτε σε βάθος.

ΥΓ2 Δεν επιθυμώ να ξανασυζητήσω το θέμα, κάντε ότι καταλαβαίνετε και εγώ το ίδιο.
Στην πραγματικότητα βέβαια δεν είδες ουτε σπίτια, ούτε αμάξια των 150 χιλιάδων ευρω.
Αυτό που είδες ήταν μια γυναίκα που δεν θα σου καθόταν ποτέ ( κυρίως επειδή δεν θα τολμούσες ποτέ να την πλησιάσεις ) και ενεργοποιήθηκε αυτόματα ο μηχανισμός σκέψης που έχεις αναπτύξει για όλες τις γυναικες που δεν θα σου κάθονταν ποτε: Δεν με θελουν επειδή οι ωραίες γυναίκες θέλουν τους φραγκάτους, φτύνουν τα καλά παιδιά σαν κι εμένα γιατί είναι όλες πουτάνες.

Δεν φταίω εγω, όταν βλέπω πόστ σαν το δικό σου ο νους μου πάει κατευθείαν στο παραπάνω συμπέρασμα.
για την ιστορια το μηλον της εριδος ειναι επιχειρηματιας
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 13 Ιουν 2020, 21:08
aljawn έγραψε: 13 Ιουν 2020, 20:19 Μια ερώτηση κρίσεως για τα τυπικά του θέματος (Λεγεών μπορεί να σε ενδιαφέρει): πως έχουν διαρρεύσει τα πάντα από την δικογραφία (σε αρχικές αναρτήσεις στο Ζούγκλα, ούτε τα ονόματα δεν κρύβονταν)
Α, γεια σου! βάλε κι εμένα στους απορούντες: διάβαζα και δεν πίστευα ότι έχει διαρρεύσει η δικογραφία...
Μα δεν είναι η πρώτη δικογραφία που διαρρέει. Τι ακριβώς σας κάνει εντύπωση;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Το ελαφρως καραφλωμενο μηλον της εριδος .

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Νομίζω ότι όταν κάποιος είναι παθολογικά ζηλιάρης και κτητικός σε βαθμό που να καταστρέψει την ζωή ενός πιθανού ανταγωνιστή-τρίτου προσώπου, λίγη σημασία έχει ποιος είναι αυτός για τον οποίο θα αναλάβει δράση. Κατά την γνώμη μου η δράστις πρέπει να είχε γενικότερα θέματα.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Νon4me έγραψε: 13 Ιουν 2020, 21:45 Το ελαφρως καραφλωμενο μηλον της εριδος .

Εικόνα
Για 23αρη τον κοβω.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

stargazer έγραψε: 12 Ιουν 2020, 15:14
Υδράργυρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 14:52

Αντε ρε πιτσιρικα θα μας κανεις και κυρηγμα. Κοψε τη νοοτροπια της τσοντας και μιλα μετα. Θεαρα ειναι
Oυτε εμένα μου αρέσουν, ούτε η μια ούτε η άλλη

Προτιμώ τις γυναίκες λιγότερο πλαστικές και βιομηχανοποιημένες

Βάζω από 4-6 στα 10

Από τσόντες βλέπω μόνο amateur...
Μα νίγκα.
:smt023
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ST48410 έγραψε: 13 Ιουν 2020, 21:49 Νομίζω ότι όταν κάποιος είναι παθολογικά ζηλιάρης και κτητικός σε βαθμό που να καταστρέψει την ζωή ενός πιθανού ανταγωνιστή-τρίτου προσώπου, λίγη σημασία έχει ποιος είναι αυτός για τον οποίο θα αναλάβει δράση. Κατά την γνώμη μου η δράστις πρέπει να είχε γενικότερα θέματα.
Έτσι ακριβώς είναι.
Η αρρωστημένη κτητικότητα δεν συνεπάγεται σεβασμό, εκτίμηση, θαυμασμό ή ακόμη και έρωτα προς το "αντικείμενο".
Δεν συνεπάγεται καν αυτοεκτίμηση. Μια υστερική ανάγκη επιβεβαίωσης είναι. Αν αφαιρέσεις έστω και ένα από τα στοιχεία που τη συγκροτούν, καταρρέει όλο το οικοδόμημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”