perseus έγραψε: 13 Ιουν 2020, 18:40οταν εχεις φωτο στο φεισμπουκ και τις βλεπουν ολοι μπορει να λενε οτι θελουν ,οι γκομενες δηλαδη που υποστηριζουν οτι εχει χορηγους εχουν πατριαρχικη νοοτροπια?Naida έγραψε: 13 Ιουν 2020, 18:38Όποια έχει φώτο από ταξίδια στο φμπ είναι "ύποπτη" και για χορηγίες.perseus έγραψε: 13 Ιουν 2020, 18:35
για μισο λεπτακι ,επιλογη της ηταν οι φωτο στο φειςμπουκ της,εαν ειχε φωτο να δουλευει ματσακονι και ηλεκτροκοληση κανεις δεν θα μιλουσε για χορηγους.
Απορούν μετά που λέμε για πατριαρχική νοοτροπία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
κρινεις εξ ιδιων?Naida έγραψε: 13 Ιουν 2020, 18:44perseus έγραψε: 13 Ιουν 2020, 18:40οταν εχεις φωτο στο φεισμπουκ και τις βλεπουν ολοι μπορει να λενε οτι θελουν ,οι γκομενες δηλαδη που υποστηριζουν οτι εχει χορηγους εχουν πατριαρχικη νοοτροπια?Naida έγραψε: 13 Ιουν 2020, 18:38
Όποια έχει φώτο από ταξίδια στο φμπ είναι "ύποπτη" και για χορηγίες.
Απορούν μετά που λέμε για πατριαρχική νοοτροπία.είναι οι ίδιες που περιμένουν ο αντρας να πληρώνει τις εξόδους όταν βγαίνουν αφου είναι άντρας αφού.
Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά δεν έχω τέτοιες απαιτήσεις.perseus έγραψε: 13 Ιουν 2020, 18:45κρινεις εξ ιδιων?Naida έγραψε: 13 Ιουν 2020, 18:44perseus έγραψε: 13 Ιουν 2020, 18:40
οταν εχεις φωτο στο φεισμπουκ και τις βλεπουν ολοι μπορει να λενε οτι θελουν ,οι γκομενες δηλαδη που υποστηριζουν οτι εχει χορηγους εχουν πατριαρχικη νοοτροπια?είναι οι ίδιες που περιμένουν ο αντρας να πληρώνει τις εξόδους όταν βγαίνουν αφου είναι άντρας αφού.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- perseus
το βιτριολι σου ομως για πατριαρχικες το εριξες.
Δεν είναι βιτριόλι, είναι η αλήθεια. Τώρα αν αισθάνεσαι ότι σε καίει τόσο πολύ μπορείς απλά να αλλάξεις νοοτροπία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- perseus
αυτο λενε και οι αλλοι για το θυμα ,αληθεια -γιατι σε πειραζει?Naida έγραψε: 13 Ιουν 2020, 18:55Δεν είναι βιτριόλι, είναι η αλήθεια. Τώρα αν αισθάνεσαι ότι σε καίει τόσο πολύ μπορείς απλά να αλλάξεις νοοτροπία.
Δεν φταίω εγώ, αν βλέπω ποζάτες βυζαρούδες ξανθιές σε αμάξια άνω των 150χιλ με ρούχα, ταξίδια και σπίτια που δεν δικαιολογουνται απ το εισόδημα τους πάει κατευθείαν ο νους μου στο κακό
Μάλλον είμαι ολντ σκουλ
Παρόλα αυτά, απλά σε λογική βάση να το βάλω, το ότι πέταξε η τρελή το βιτριόλι δεν αναιρεί κάτι από όλα που έγραψα. Εδω που τα λέμε μόνο περί χορηγού είπα, δεν πρόλαβα καν να ξεδιπλώσω την σκέψη μου και πεσατε να με φάτε.
Δεν έχει πλέον σημασία έχει τελειώσει αυτή η ιστορία, το ότι δεν μου πέρασε απ το μυαλό ότι θα ήταν η τρελή με κάνει να νιώθω άσχημα, αλλά δεν θα αλλάξει κάτι ούτε στην τραγωδία του θύματος, ούτε στην ψύχωση του θύτη. Ειλικρινά λυπάμαι πολύ και για το δράμα της μιας και για την τρέλα της άλλης...
ΥΓ Αυτό που κάποιοι νιώθετε την έντονη ανάγκη να επιδεικνύετε μια δική σας εκδοχή ηθικής ανωτερότητας, ίσως να το δείτε σε βάθος.
ΥΓ2 Δεν επιθυμώ να ξανασυζητήσω το θέμα, κάντε ότι καταλαβαίνετε και εγώ το ίδιο.
Γιατί με πειράζει ότι κατηγορούν αναίτια ή χωρίς να το έχουν αποδείξει τουλάχιστον, μια κοπέλα που έχει υποστεί εγκληματικη πράξη κρίνοντας απο 5 φώτο στο φμπ της, ότι ζει με χορηγίες; ξέρω γω, ίσως γιατί αναδύεται και βρωμάει η σαπίλα του σεξισμου;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- rums to let
Custom_F έγραψε: 13 Ιουν 2020, 19:59 Όταν έχεις το όπλο μες τα πόδια σου, ενδεχομένως κάποια περίεργη στιγμη να στη δώσει κ να το χρησιμοποιήσεις χωρίς ιδιαίτερη σκέψη
-
Κεφτέδες με βλήτα
Τι να εξηγήσω εγώ αφού τα ξέρεις όλα. Ποιοι είμαστε και τι κάνουμεpanos291 έγραψε: 13 Ιουν 2020, 17:29Πρώτον η ΣΑ πλέον απαγορεύει τον γάμο σε δωδεκαχρονα.Κεφτέδες με βλήτα έγραψε: 13 Ιουν 2020, 17:18Έχει σημασία γιατί κολλάει με την έννοια της εγκληματικότητας. Οι πούστηδες παντρεύονται μόνοι τους δεν τους παντρεύουν και άρα δεν είναι έγκλημα. Δεν βλέπεις καμία διαφορά;panos291 έγραψε: 13 Ιουν 2020, 17:16
Και αυτοί θα σου πουν για εδώ, εκεί που παντρεύουν τους πουστηδες και αφηνουν τους εγκληματίες ελεύθερους?
Βέβαια δεν έχει καμία σχέση αυτό, χώρα είναι και αυτή. Για χώρα δεν ρώτησες?
Δεύτερον οι σαουδαραβες είναι από τους πιο προοδευμενους εκεί.
Λοιπόν μιλάτε υποτιμητικά γι'αυτους όμως δεν έχετε πρόβλημα να δεχτείτε εδώ κάτι άλλους τρισχειροτερους όπως αφγανους, Πακιστανους, υποσαχαριους Αφρικανους κλπ δηλαδή τον αποπατο του πλανήτη. Πως το εξηγεις αυτό?
-
Κεφτέδες με βλήτα
Κεφτέδες με βλήτα έγραψε: 13 Ιουν 2020, 16:05 Βλέπω έσβησαν φωτογραφίες και λινκ που πόσταρα, προφανώς για να μην υπάρξουν προβλήματα στο φόρουμ. Δεν ήξερα ότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα αφού είναι ήδη δημοσιευμένη η φωτογραφία σε κάποια ειδησεογραφική σελίδα. Νομικά τι γίνεται με αυτά; Ας μας πει κάποιος που ξέρει να έχουμε κι εμείς υπόψιν μας.
Είναι απίστευτο πόσο μπορεί να καταστραφεί η ζωή ενός ανθρώπου επειδή μπήκε στο μάτι κάποιου άλλου. Ξέρουμε αν είχε ψυχολογικά προβλήματα η φερόμενη ως δράστις;AlienWay έγραψε: 13 Ιουν 2020, 18:17 «Ενέδρα και στο σπίτι της Ιωάννας;
Ένας ένοικος του Μοσχάτου κοντά στο σπίτι της Ιωάννας κατέθεσε στους αστυνομικούς ένα περιστατικό που είχε καταγραφεί στις 22 Ιανουαρίου 2020 κάτω από το σπίτι της 34χρονης.
Ο μάρτυρας καταθέτει: "Στις 22:00 εκείνο το βράδυ μπήκε ο γιος μου τρομαγμένος στο σπίτι επιστρέφοντας από το φροντιστήριο ξένων γλωσσών και μου είπε τρομαγμένος ότι, μπροστά από την πολυκατοικία, κρυβόταν ένα άτομο, το οποίο φορούσε μαύρα ρούχα και μαύρο σκούφο και το πρόσωπό του ήταν καλυμμένο με κασκόλ. Επίσης μου είπε ότι το ίδιο άτομο βρισκόταν στο ίδιο σημείο και στις 19:45 της ίδιας μέρας όταν έφευγε για το φροντιστήριο. Αμέσως βγήκα στο μπαλκόνι και είδα αυτό το άτομο να έχει περάσει μέσα από την πρασιά της εισόδου της πολυκατοικίας, κρατώντας αναμμένο φακό στο χέρι και το ρώτησα αυστηρά ‘Ψάχνετε κάτι;’. Τότε έφυγε με ταχύ βήμα προς την οδό Χρ. Σμύρνης. Μετά από δύο ημέρες, την 24/1/2020, πάλι ήρθε ο γιος μου και μου είπε ότι ήταν κάτω το ίδιο άτομο. Μέχρι να βγω στο μπαλκόνι είχε εξαφανιστεί. Στις 27/1/2020, περί την 20:30, ενώ βρισκόμουν εκτός της οικίας μου, με κάλεσε η σύζυγός μου και μου είπε ότι είδε από το μπαλκόνι μας το ίδιο άτομο να περπατά επί της οδού Πλάτωνος, από την οδό Θερμοπυλών μέχρι την οδό Κοραή κρατώντας στο χέρι μια πλαστική σακούλα στο χέρι, η οποία της έμοιαζε σαν νοσοκομειακός ορός. Επίσης μου είπε ότι από τη σωματοδομή κατάλαβε ότι πρόκειται για γυναίκα. Να επισημάνω ότι ανάμεσα σε αυτή τη διαδρομή βρίσκεται η πολυκατοικία που διαμένει η παθούσα. Μετά από μερικές ημέρες, νομίζω ήταν αρχές Φεβρουαρίου, περί ώρα 21:00, ενώ εισερχόμουν στην πολυκατοικία, συνάντησα στον διάδρομο του δεύτερου ορόφου, τη σύζυγό μου και τη γειτόνισσα, οι οποίες ήταν αναστατωμένες και μου είπαν ότι, πριν λίγη ώρα είχαν δει από τα μπαλκόνια την ίδια γυναίκα να βρίσκεται στον δρόμο μπροστά από την πολυκατοικία και έπειτα από κάποια λεπτά αποχώρησε. Μετά από περίπου 45 λεπτά βγήκα στο μπαλκόνι και είδα ξανά την ίδια γυναίκα από κάτω. Βγήκα από το διαμέρισμα και μαζί με τη γειτόνισσα κατεβήκαμε μαζί κάτω. Στη συμβολή των οδών Πλάτωνος και Θερμοπυλών είδαμε τη γυναίκα αυτή και κινηθήκαμε προς το μέρος της. Έκανε την αδιάφορη αλλά της φώναξα ‘Να σας ρωτήσω κάτι’. Μόλις άκουσε τη φωνή μου πέρασε στην απέναντι πλευρά, συνεχίσαμε να την ακολουθούμε και ταυτόχρονα της φώναζα ‘Πες μου τι κάνεις κάτω από το σπίτι μου κάθε μέρα. Θέλεις κάτι;’ Αυτή γύρισε και από απόσταση μου είπε ‘Δεν θα σας δώσω αναφορά’. Άρχισα να της φωνάζω και να της λέω να μην τολμήσει να ξαναέρθει κάτω από το σπίτι και τότε αυτή μου είπε αυστηρά ‘Θα πηγαίνω όπου θέλω. Δημόσιος είναι ο χώρος’. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που την είδαμε. Έπειτα ξεκίνησαν τα μέτρα του κορονοϊού και δεν κυκλοφορούσε κανείς". »
https://www.capital.gr/epikairotita/346 ... -karantina
ναιperseus έγραψε: 13 Ιουν 2020, 18:40οταν εχεις φωτο στο φεισμπουκ και τις βλεπουν ολοι μπορει να λενε οτι θελουν ,οι γκομενες δηλαδη που υποστηριζουν οτι εχει χορηγους εχουν πατριαρχικη νοοτροπια?Naida έγραψε: 13 Ιουν 2020, 18:38Όποια έχει φώτο από ταξίδια στο φμπ είναι "ύποπτη" και για χορηγίες.perseus έγραψε: 13 Ιουν 2020, 18:35
για μισο λεπτακι ,επιλογη της ηταν οι φωτο στο φειςμπουκ της,εαν ειχε φωτο να δουλευει ματσακονι και ηλεκτροκοληση κανεις δεν θα μιλουσε για χορηγους.
Απορούν μετά που λέμε για πατριαρχική νοοτροπία.
- Μαυροβασίλης
δεν έχεις δει ινστα-μπούλες με θέμα dyi και καυλογκαζηλίκιαperseus έγραψε: 13 Ιουν 2020, 18:35 εαν ειχε φωτο να δουλευει ματσακονι και ηλεκτροκοληση κανεις δεν θα μιλουσε για χορηγους.
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Στην πραγματικότητα βέβαια δεν είδες ουτε σπίτια, ούτε αμάξια των 150 χιλιάδων ευρω.stargazer έγραψε: 13 Ιουν 2020, 18:57Δεν φταίω εγώ, αν βλέπω ποζάτες βυζαρούδες ξανθιές σε αμάξια άνω των 150χιλ με ρούχα, ταξίδια και σπίτια που δεν δικαιολογουνται απ το εισόδημα τους πάει κατευθείαν ο νους μου στο κακό
Μάλλον είμαι ολντ σκουλ![]()
Παρόλα αυτά, απλά σε λογική βάση να το βάλω, το ότι πέταξε η τρελή το βιτριόλι δεν αναιρεί κάτι από όλα που έγραψα. Εδω που τα λέμε μόνο περί χορηγού είπα, δεν πρόλαβα καν να ξεδιπλώσω την σκέψη μου και πεσατε να με φάτε.
Δεν έχει πλέον σημασία έχει τελειώσει αυτή η ιστορία, το ότι δεν μου πέρασε απ το μυαλό ότι θα ήταν η τρελή με κάνει να νιώθω άσχημα, αλλά δεν θα αλλάξει κάτι ούτε στην τραγωδία του θύματος, ούτε στην ψύχωση του θύτη. Ειλικρινά λυπάμαι πολύ και για το δράμα της μιας και για την τρέλα της άλλης...
ΥΓ Αυτό που κάποιοι νιώθετε την έντονη ανάγκη να επιδεικνύετε μια δική σας εκδοχή ηθικής ανωτερότητας, ίσως να το δείτε σε βάθος.
ΥΓ2 Δεν επιθυμώ να ξανασυζητήσω το θέμα, κάντε ότι καταλαβαίνετε και εγώ το ίδιο.
Αυτό που είδες ήταν μια γυναίκα που δεν θα σου καθόταν ποτέ ( κυρίως επειδή δεν θα τολμούσες ποτέ να την πλησιάσεις ) και ενεργοποιήθηκε αυτόματα ο μηχανισμός σκέψης που έχεις αναπτύξει για όλες τις γυναικες που δεν θα σου κάθονταν ποτε: Δεν με θελουν επειδή οι ωραίες γυναίκες θέλουν τους φραγκάτους, φτύνουν τα καλά παιδιά σαν κι εμένα γιατί είναι όλες πουτάνες.
Δεν φταίω εγω, όταν βλέπω πόστ σαν το δικό σου ο νους μου πάει κατευθείαν στο παραπάνω συμπέρασμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις