Τι να ξεκολλανε; μα γιατί πιστεύεις παίζει μέρα νύχτα το θεμα;
Επειδή πρωταγωνιστούν 2 ξανθιές με ξωβυζα.
Αν ήταν 2 κοντοχοντρες καστανες 3 λεπτα 2 μερες και τέλος.
Τι να ξεκολλανε; μα γιατί πιστεύεις παίζει μέρα νύχτα το θεμα;
"ξανθιές"Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Ιουν 2020, 15:20Τι να ξεκολλανε; μα γιατί πιστεύεις παίζει μέρα νύχτα το θεμα;
Είσαι πολύ ρομαντικός. Απλώς ο τύπος πρέπει να έχει φράγκα και "καλή" δουλειά (νομίζω είναι δικηγόρος) και η δράστρια βρίσκεται σε κρίσιμη ηλικία.Υδράργυρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:17 Για να έχει χάσει το μυαλό της η άλλη μαζί του σημαίνει οτι γαμούσε καλά. Τεσπα, πολλές θα έχουν την περιέργεια να τον δούνε. Θα μετράει στα υπέρ του το συμβάν. Θα λέει ψιθυριστά "είμαι ο τύπος που..."
Ούτε η ομολογία είναι το απόλυτο αποδεικτικό στοιχείο. Εκτός απ' το ότι μπορεί ν' αποσπαστεί με πίεση, στις ΗΠΑ θα δεις περιπτώσεις όπου για ένα έγκλημα μπορεί να έχουν παρουσιαστεί αυτοβούλως 10αδες που να δηλώνουν ένοχοι ενώ στην πραγματικότητα ν' αποδεικνύεται ότι δεν έχουν καμία σχέση με κανένα έγκλημα.- Casper - έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:21 Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει ομολογία, δεν μπορείς ποτέ να είσαι 100% σίγουρος.
Απ' ό,τι ξέρω στην Ελλάδα, τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα, κανείς δεν μπαίνει φυλακή για τροχαίο ακόμα κι αν φταίει. Σίγουρα όχι αν δεν βρουν αυξημένες ποσότητες αλκοόλ. Ένας γείτονας έκανε αναστροφή με το αυτοκίνητο χωρίς να δει το παιδί με τη μηχανή που ερχόταν από τον άλλο δρόμο και το σκότωσε. Ποτέ δεν μπήκε φυλακή.- Casper - έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:35 Πωω αυτός είναι ο μεγαλύτερος μου εφιάλτης. Να πεταχτεί άνθρωπος μπροστά μου και να τον χτυπήσω με το αμάξι χωρίς να έχω προλάβει να φρενάρω. Αν σκοτωθεί χτύπα ξύλο, ακόμα και αν έχω τηρήσει κατά γράμμα τον κώδικα, δεν την γλυτώνω. Είναι να μην σου τύχει, όσο κι' αν προσέχεις. Γι' αυτό τρέμω και μόνο στην ιδέα. Συναντάω πολλούς ποδηλάτες στο δρόμο που πετάγονται ξαφνικά και κάθε φορά τρέμει η ψυχή μου.
Το θύμα είναι.Νon4me έγραψε: 12 Ιουν 2020, 14:05 Ποια ειναι αυτη ρε μαλακες ? θα γουγλιζουμε σε καθε φωτο ενα σεντονι ''αρθρα'' ? Το θυμα η ο θυτης ?
Μπορεί να είχε γλιτώσει αν δεν έκανε τις μαλακίες με την τηλεκάρτα και τα ρούχα που φόραγε όταν διέπραξε το έγκλημα. Αυτό με το ταξί ήταν αναγκαίο γιατί δεν μπορούσε να ρισκάρει να μη βρίσκει όχημα διαφυγής εκείνη την ώρα.
Εντάξει, ηρέμησε τώρα.bolek έγραψε: 12 Ιουν 2020, 14:13Γιάννης έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:47Γυναίκες που δεν σε έχουν ανάγκη, και που έχουν γραμμένο στις ωοθήκες τους το αξιακό σου σύστημα. Ο χειρότερος σου εφιάλτης.Papa John έγραψε: 11 Ιουν 2020, 22:51 τριανταπεντάρες,ανύπαντρες,άτεκνες,με ξανθό βαμμένο μαλλί.Για οικογένεια ούτε λόγος,μόνο γκομενιλίκι και καριέρα.![]()
για καθε γυναικα που μπορει να τεκνοποιησει πρεπει να επιβαλλετε απο την πολιτεια να το κανει
οπως και για καθε αντρα που μπορει να πολεμησει επιβαλετε απο την πολιτεια να το κανει
Τα φραγκα και η καλή δουλειά είναι αφροδισιακά.Γάταρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 15:47Είσαι πολύ ρομαντικός. Απλώς ο τύπος πρέπει να έχει φράγκα και "καλή" δουλειά (νομίζω είναι δικηγόρος) και η δράστρια βρίσκεται σε κρίσιμη ηλικία.Υδράργυρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:17 Για να έχει χάσει το μυαλό της η άλλη μαζί του σημαίνει οτι γαμούσε καλά. Τεσπα, πολλές θα έχουν την περιέργεια να τον δούνε. Θα μετράει στα υπέρ του το συμβάν. Θα λέει ψιθυριστά "είμαι ο τύπος που..."
Ενας σοφος αληταρας μου ειχε πει το αμιμητο: "ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤ'ΑΛΟΓΟ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ!"Υδράργυρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:14Ποτέ δεν ομολογείς. Έχε το υπόψη σου, αχρείαστο να ναι- Casper - έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:06 Απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί δεν ομολογεί, αν είναι εκείνη.
Ήμουνα σίγουρη πως θα το έλεγε κάποιοςΓάταρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 15:51Ούτε η ομολογία είναι το απόλυτο αποδεικτικό στοιχείο. Εκτός απ' το ότι μπορεί ν' αποσπαστεί με πίεση, στις ΗΠΑ θα δεις περιπτώσεις όπου για ένα έγκλημα μπορεί να έχουν παρουσιαστεί αυτοβούλως 10αδες που να δηλώνουν ένοχοι ενώ στην πραγματικότητα ν' αποδεικνύεται ότι δεν έχουν καμία σχέση με κανένα έγκλημα.- Casper - έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:21 Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει ομολογία, δεν μπορείς ποτέ να είσαι 100% σίγουρος.
Δεν ξέρω τι ισχύει για την Κύπρο, αλλά το λέω γιατί μου' χει μείνει έντονα ένα περιστατικό που είδα πριν χρόνια στις ειδήσεις. Ένας ποδηλάτης όχι μόνο μπήκε σε αυτοκινητόδρομο, αλλά μπήκε και ανάποδα. (Ήτανε και νύχτα). Προφανώς το διερχόμενο όχημα τον παρέσυρε και ο άνθρωπος μπήκε φυλακή. Να μην σου φτάνουν οι τύψεις ότι σκότωσες άνθρωπο, να καταλήγεις κιόλας στη φυλακή χωρίς να φταις. Καταλαβαίνεις πως στη θέση του θα μπορούσε να βρεθεί ο οποισδήποτε που περνούσε εκείνη την στιγμή από εκεί.Γάταρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 15:57Απ' ό,τι ξέρω στην Ελλάδα, τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα, κανείς δεν μπαίνει φυλακή για τροχαίο ακόμα κι αν φταίει. Σίγουρα όχι αν δεν βρουν αυξημένες ποσότητες αλκοόλ. Ένας γείτονας έκανε αναστροφή με το αυτοκίνητο χωρίς να δει το παιδί με τη μηχανή που ερχόταν από τον άλλο δρόμο και το σκότωσε. Ποτέ δεν μπήκε φυλακή.- Casper - έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:35 Πωω αυτός είναι ο μεγαλύτερος μου εφιάλτης. Να πεταχτεί άνθρωπος μπροστά μου και να τον χτυπήσω με το αμάξι χωρίς να έχω προλάβει να φρενάρω. Αν σκοτωθεί χτύπα ξύλο, ακόμα και αν έχω τηρήσει κατά γράμμα τον κώδικα, δεν την γλυτώνω. Είναι να μην σου τύχει, όσο κι' αν προσέχεις. Γι' αυτό τρέμω και μόνο στην ιδέα. Συναντάω πολλούς ποδηλάτες στο δρόμο που πετάγονται ξαφνικά και κάθε φορά τρέμει η ψυχή μου.
Σιγά μην είναι ξανθιές οι βλάχες από την Αμφιλοχία. Δεν φτάνει που την έχουν δει pimp my ride κάνουν και τέτοια φωτοσόπια που δεν είναι πια οι ίδιες με τη φωτογραφία...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Ιουν 2020, 15:20Τι να ξεκολλανε; μα γιατί πιστεύεις παίζει μέρα νύχτα το θεμα;