!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Custom_F έγραψε: 12 Ιουν 2020, 15:05 Ρε πάτε καλά;
Ξεκολλάτε.
Τι να ξεκολλανε; μα γιατί πιστεύεις παίζει μέρα νύχτα το θεμα;
Επειδή πρωταγωνιστούν 2 ξανθιές με ξωβυζα.

Αν ήταν 2 κοντοχοντρες καστανες 3 λεπτα 2 μερες και τέλος.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
stargazer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stargazer »

jason έγραψε: 12 Ιουν 2020, 15:19

Δημήτρη κλείσε την κάμερα τυπε ;
:lol:

Παλιό αυτό, μέτριο αλλά με δυνατά highlights. Νομίζω το κορυφαίο ελληνικό μακράς διαρκείας, είναι αυτό με την νοσοκόμα και τους δυο γιατρούς :003:

Κατά κύριο λόγο ξένα πάντως.
Άβαταρ μέλους
zoltan
Phorum.gr user: zoltan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zoltan »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Ιουν 2020, 15:20
Ξεκολλάτε.

"ξανθιές"
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Υδράργυρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:17 Για να έχει χάσει το μυαλό της η άλλη μαζί του σημαίνει οτι γαμούσε καλά. Τεσπα, πολλές θα έχουν την περιέργεια να τον δούνε. Θα μετράει στα υπέρ του το συμβάν. Θα λέει ψιθυριστά "είμαι ο τύπος που..."
Είσαι πολύ ρομαντικός. Απλώς ο τύπος πρέπει να έχει φράγκα και "καλή" δουλειά (νομίζω είναι δικηγόρος) και η δράστρια βρίσκεται σε κρίσιμη ηλικία.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

- Casper - έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:21 Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει ομολογία, δεν μπορείς ποτέ να είσαι 100% σίγουρος.
Ούτε η ομολογία είναι το απόλυτο αποδεικτικό στοιχείο. Εκτός απ' το ότι μπορεί ν' αποσπαστεί με πίεση, στις ΗΠΑ θα δεις περιπτώσεις όπου για ένα έγκλημα μπορεί να έχουν παρουσιαστεί αυτοβούλως 10αδες που να δηλώνουν ένοχοι ενώ στην πραγματικότητα ν' αποδεικνύεται ότι δεν έχουν καμία σχέση με κανένα έγκλημα.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

- Casper - έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:35 Πωω αυτός είναι ο μεγαλύτερος μου εφιάλτης. Να πεταχτεί άνθρωπος μπροστά μου και να τον χτυπήσω με το αμάξι χωρίς να έχω προλάβει να φρενάρω. Αν σκοτωθεί χτύπα ξύλο, ακόμα και αν έχω τηρήσει κατά γράμμα τον κώδικα, δεν την γλυτώνω. Είναι να μην σου τύχει, όσο κι' αν προσέχεις. Γι' αυτό τρέμω και μόνο στην ιδέα. Συναντάω πολλούς ποδηλάτες στο δρόμο που πετάγονται ξαφνικά και κάθε φορά τρέμει η ψυχή μου.
Απ' ό,τι ξέρω στην Ελλάδα, τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα, κανείς δεν μπαίνει φυλακή για τροχαίο ακόμα κι αν φταίει. Σίγουρα όχι αν δεν βρουν αυξημένες ποσότητες αλκοόλ. Ένας γείτονας έκανε αναστροφή με το αυτοκίνητο χωρίς να δει το παιδί με τη μηχανή που ερχόταν από τον άλλο δρόμο και το σκότωσε. Ποτέ δεν μπήκε φυλακή.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Νon4me έγραψε: 12 Ιουν 2020, 14:05 Ποια ειναι αυτη ρε μαλακες ? θα γουγλιζουμε σε καθε φωτο ενα σεντονι ''αρθρα'' ? Το θυμα η ο θυτης ?
Το θύμα είναι.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Zhukov έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:12 Αν είχε πάρει ταξί από το δρόμο θα είχε γλιτώσει.
Μπορεί να είχε γλιτώσει αν δεν έκανε τις μαλακίες με την τηλεκάρτα και τα ρούχα που φόραγε όταν διέπραξε το έγκλημα. Αυτό με το ταξί ήταν αναγκαίο γιατί δεν μπορούσε να ρισκάρει να μη βρίσκει όχημα διαφυγής εκείνη την ώρα.
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

bolek έγραψε: 12 Ιουν 2020, 14:13
Γιάννης έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:47
Papa John έγραψε: 11 Ιουν 2020, 22:51 τριανταπεντάρες,ανύπαντρες,άτεκνες,με ξανθό βαμμένο μαλλί.Για οικογένεια ούτε λόγος,μόνο γκομενιλίκι και καριέρα.
Γυναίκες που δεν σε έχουν ανάγκη, και που έχουν γραμμένο στις ωοθήκες τους το αξιακό σου σύστημα. Ο χειρότερος σου εφιάλτης. :c020:
:p2: για καθε γυναικα που μπορει να τεκνοποιησει πρεπει να επιβαλλετε απο την πολιτεια να το κανει
οπως και για καθε αντρα που μπορει να πολεμησει επιβαλετε απο την πολιτεια να το κανει
Εντάξει, ηρέμησε τώρα.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Γάταρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 15:47
Υδράργυρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:17 Για να έχει χάσει το μυαλό της η άλλη μαζί του σημαίνει οτι γαμούσε καλά. Τεσπα, πολλές θα έχουν την περιέργεια να τον δούνε. Θα μετράει στα υπέρ του το συμβάν. Θα λέει ψιθυριστά "είμαι ο τύπος που..."
Είσαι πολύ ρομαντικός. Απλώς ο τύπος πρέπει να έχει φράγκα και "καλή" δουλειά (νομίζω είναι δικηγόρος) και η δράστρια βρίσκεται σε κρίσιμη ηλικία.
Τα φραγκα και η καλή δουλειά είναι αφροδισιακά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Υδράργυρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:14
- Casper - έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:06 Απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί δεν ομολογεί, αν είναι εκείνη.
Ποτέ δεν ομολογείς. Έχε το υπόψη σου, αχρείαστο να ναι
Ενας σοφος αληταρας μου ειχε πει το αμιμητο: "ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤ'ΑΛΟΓΟ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ!"
Θυμαμαι οταν το ειχε πρωτοπει, ειχα μεινει καγκελο.
Μα, λεω, αφου ειναι εκει μπροστα και σε βλεπει με τα ματια της........
Οχι μου λεει! Και μπροστα να ειναι, λες δεν ειμαι εγω αυτος που βλεπεις!!!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Φανταστείτε να το είχε κάνει άντρας αυτό, πόσο θα μας τα είχαν πρήξει με τις γυναικοκτονιες, τις πατριαρχιες και τις μαλακιες.
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Γάταρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 15:51
- Casper - έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:21 Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει ομολογία, δεν μπορείς ποτέ να είσαι 100% σίγουρος.
Ούτε η ομολογία είναι το απόλυτο αποδεικτικό στοιχείο. Εκτός απ' το ότι μπορεί ν' αποσπαστεί με πίεση, στις ΗΠΑ θα δεις περιπτώσεις όπου για ένα έγκλημα μπορεί να έχουν παρουσιαστεί αυτοβούλως 10αδες που να δηλώνουν ένοχοι ενώ στην πραγματικότητα ν' αποδεικνύεται ότι δεν έχουν καμία σχέση με κανένα έγκλημα.
Ήμουνα σίγουρη πως θα το έλεγε κάποιος :P
Έχεις δίκαιο. Άρα, ΓΕΝΙΚΑ ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.
Γάταρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 15:57
- Casper - έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:35 Πωω αυτός είναι ο μεγαλύτερος μου εφιάλτης. Να πεταχτεί άνθρωπος μπροστά μου και να τον χτυπήσω με το αμάξι χωρίς να έχω προλάβει να φρενάρω. Αν σκοτωθεί χτύπα ξύλο, ακόμα και αν έχω τηρήσει κατά γράμμα τον κώδικα, δεν την γλυτώνω. Είναι να μην σου τύχει, όσο κι' αν προσέχεις. Γι' αυτό τρέμω και μόνο στην ιδέα. Συναντάω πολλούς ποδηλάτες στο δρόμο που πετάγονται ξαφνικά και κάθε φορά τρέμει η ψυχή μου.
Απ' ό,τι ξέρω στην Ελλάδα, τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα, κανείς δεν μπαίνει φυλακή για τροχαίο ακόμα κι αν φταίει. Σίγουρα όχι αν δεν βρουν αυξημένες ποσότητες αλκοόλ. Ένας γείτονας έκανε αναστροφή με το αυτοκίνητο χωρίς να δει το παιδί με τη μηχανή που ερχόταν από τον άλλο δρόμο και το σκότωσε. Ποτέ δεν μπήκε φυλακή.
Δεν ξέρω τι ισχύει για την Κύπρο, αλλά το λέω γιατί μου' χει μείνει έντονα ένα περιστατικό που είδα πριν χρόνια στις ειδήσεις. Ένας ποδηλάτης όχι μόνο μπήκε σε αυτοκινητόδρομο, αλλά μπήκε και ανάποδα. (Ήτανε και νύχτα). Προφανώς το διερχόμενο όχημα τον παρέσυρε και ο άνθρωπος μπήκε φυλακή. Να μην σου φτάνουν οι τύψεις ότι σκότωσες άνθρωπο, να καταλήγεις κιόλας στη φυλακή χωρίς να φταις. Καταλαβαίνεις πως στη θέση του θα μπορούσε να βρεθεί ο οποισδήποτε που περνούσε εκείνη την στιγμή από εκεί.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Ιουν 2020, 15:20
Ξεκολλάτε.

Σιγά μην είναι ξανθιές οι βλάχες από την Αμφιλοχία. Δεν φτάνει που την έχουν δει pimp my ride κάνουν και τέτοια φωτοσόπια που δεν είναι πια οι ίδιες με τη φωτογραφία...
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Νόμιζα ότι μεταξύ γυναικών υπάρχουν μόνο ξεμαλλιάσματα για τέτοιους λόγους. Υπάρχουν και άλλες που κάνουν εγκληματικές πράξεις με πιο ύπουλο τρόπο (να φαίνεται σαν φυσιολογικό) με δηλητήρια κυρίως.
Τα μυθιστορήματα της Αγκάθα Κρίστι πρέπει να είναι βγαλμένα από την ζωή τελικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”