!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Υδράργυρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:31
AlienWay έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:21
Η δράστης είχε εμμονή μαζί της από το παρελθόν. Ε, όταν ο γκόμενός της έκανε like στο θύμα, της γύρισαν τα μυαλά.

Εντωμεταξύ το θύμα και ο γκόμενος, μάλλον δεν γνωρίζονταν παρά μόνο στο facebook.

Αν όντως είχαν δεσμό, το θύμα θα καταλάβαινε με τη μία περί ποίας πρόκειται. Οταν όμως άκουσε το όνομά της, έπεσε από τα σύννεφα -το είπε ο δικηγόρος της. Δεν είχε πάει καν το μυαλό της σε αυτή.

Αυτή ήταν μία stalker.

Το έγκλημα έγινε για ένα like στο facebook. Οπως λέμε "για 5 μέτρα γης".
Δεν ξέρεις για τι έγινε το έγκλημα. Πως δεν γνωρίζονταν; Αφού ήταν τα γραφεία τους γειτονικά. Κάθε μέρα την έβλεπε, της είχε ζητήσει και το φβ της
Το επίσημο ρεπορτάζ λέει ότι το θύμα την είχε δει 5 φορές μόνο, σε εκδηλώσεις. Αυτό με τα γραφεία, μόνο εδώ το έχω διαβάσει μέχρι στιγμής.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

AlienWay έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:32
Σε εκδηλώσεις όπου σε αποκαλεί "χρυσή μου" και σε φιλάει σταυρωτά. :o
Αυτό το "χρυσή μου" θα πρέπει να την καθιστά ύποπτη για οτι κακό συμβεί σε αυτήν που το είπε :P
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Υδράργυρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:28
- Casper - έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:16
Τι να σου πω. Σε ντοκιμαντέρς που είδα, κάποιες φορές συμφέρει πολύ να συνεργαστείς με την αστυνομία, για να μειώσεις την ποινή σου.
Το συνεργάζομαι με την αστυνομία σημαίνει οτι βοηθάω να πιάσουν και άλλους, άλλο αυτό.
Απλά ομολογούνε όταν τους έχουν παρουσιάσει πλεόν τόσα στοιχεία ώστε να είναι ακράδαντα σίγουρο οτι έχει δέσει η υπόθεση, και κρατάνε τον ύποπτο χωρίς ύπνο, νερό και φαγητό μέχρι να ομολογήσει, και αυτος ομολογεί για να πάει για ύπνο.

Και στα τροχαία, δεν αναλαμβάνεις ευθύνες επί τόπου, στα υπόψη και αυτό. Άστο να το βρούνε αυτοί που ξέρουν. Δύο φορές εχω δει μπροστά μου να λέει πάνω στον πανικό εγώ φταίω ενώ σύμφωνα με τον κοκ δεν έφταιγε.
Ναι ισχύει το πρώτο. Αλλά έχεις όλα τα στοιχεία εναντίον σου, ξέρεις πώς θα καταδικαστείς, οπότε ο μόνος δρόμος είναι η ομολογία.

Πωω αυτός είναι ο μεγαλύτερος μου εφιάλτης. Να πεταχτεί άνθρωπος μπροστά μου και να τον χτυπήσω με το αμάξι χωρίς να έχω προλάβει να φρενάρω. Αν σκοτωθεί χτύπα ξύλο, ακόμα και αν έχω τηρήσει κατά γράμμα τον κώδικα, δεν την γλυτώνω. Είναι να μην σου τύχει, όσο κι' αν προσέχεις. Γι' αυτό τρέμω και μόνο στην ιδέα. Συναντάω πολλούς ποδηλάτες στο δρόμο που πετάγονται ξαφνικά και κάθε φορά τρέμει η ψυχή μου.
- Casper -

Naida έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:33
vantono έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:25
Υδράργυρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:17

Για να έχει χάσει το μυαλό της η άλλη μαζί του σημαίνει οτι γαμούσε καλά. Τεσπα, πολλές θα έχουν την περιέργεια να τον δούνε. Θα μετράει στα υπέρ του το συμβάν. Θα λέει ψιθυριστά "είμαι ο τύπος που..."
Θα μετρούσε απόλυτα αν αποδεικνυοταν οτι υπήρχε μεταξύ τους σχέση-τρίγωνο. Οταν ομως η μία εκ των δύο ειναι απλως τρελή και παλαβή με την πάρτη σου, και η άλλη ουτε καν που σε ξερει και το μονο που σε εκανε ειναι ενα αξεπτ μαζι με χιλιάδες (δεκάδες χιλιάδες ίσως) αλλες ανδρικές περσονες-λογαριασμούς στο προφιλ της και χωρις να εχετε καν μιλησει, δεν ισχυει αυτο. Αν υπήρξε καποια επαφή έστω και με μηνύματα ερωτικού τύπου-περιεχομένου οκ, να δεχτώ οτι ο τύπος ειναι δε ουλτιμέητ αλφα μέηλ.
Ξέρεις πόσοι έχουν 2 ταυτοχρονα; τους κάνει Αλφα; nope.
Το ότι η αλλη πέταξε βιτριόλι δεν κάνει αυτον αλφα μεηλ. Κάνει αυτή ψυχοπαθή.
Αυτό.

Άσε που έχω διαβάσει να τον κατηγορούν κιόλας. Ότι έμπλεξε με 2 και είναι συνυπεύθυνος και πρέπει να του μιλήσει η αστυνομία. Ναι, φταίει αυτός αν η άλλη είναι ψυχοπαθής. Για όνομα δηλαδή.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Zhukov έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:21
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:16
Zhukov έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:50

Αθώα μου πλάσματα.13 season η σειρά και συνεχίζεται.
Ναι με κάτι ιστορίες της πουτσας. Γενικά εγκληματικές σειρές με γυναίκες δολοφόνους, είναι βαρετές. Με άντρες, πρέπει να σκοτώσεις πάνω από 3 για να σε καταδεκτουν. Εδώ υπάρχουν serial killer που έχουν σκοτώσει πάνω από 5 άτομα, και δεν έχουν όχι ντοκιμαντέρ, αλλά ούτε wiki.
Προχθές έτυχε να δώ επεισόδιο.

Στην πρώτη ιστορία μια σκότωσε τον τετράχρονο εγγονό του και τον ίδιο τον γκόμενο γιατί της υποσχέθηκε να χωρίσει την γυναίκα του και να την παντρευτεί .

Στην δεύτερη ιστορία σκότωσε τον γκόμενο και τον διαμέλισε βάζοντας τα κομμάτια του σε γλάστρες.

Στην τρίτη ιστορία σκότωσε τον επι σαράντα χρόνια σύζυγό της με πιρούνι που κάρφωσε στο μάτι του γιατί χάιδευε τα μούσια.

Ιστορίες της πουύσας δηλαδή.
Σκότωσε τον σύζυγο της. Φοβερη ιστορία. Αν κάνανε ντοκιμαντέρ για όποιον άντρα σκότωνε τη σύζυγό του, θα είχαμε 24ωρο κανάλι για κάναν αιώνα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Casper -

- Casper - έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:26
AlienWay έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:21

Η δράστης είχε εμμονή μαζί της από το παρελθόν. Ε, όταν ο γκόμενός της έκανε like στο θύμα, της γύρισαν τα μυαλά.

Εντωμεταξύ το θύμα και ο γκόμενος, μάλλον δεν γνωρίζονταν παρά μόνο στο facebook.

Αν όντως είχαν δεσμό, το θύμα θα καταλάβαινε με τη μία περί ποίας πρόκειται. Οταν όμως άκουσε το όνομά της, έπεσε από τα σύννεφα -το είπε ο δικηγόρος της. Δεν είχε πάει καν το μυαλό της σε αυτή.

Αυτή ήταν μία stalker.

Το έγκλημα έγινε για ένα like στο facebook. Οπως λέμε "για 5 μέτρα γης".
Αυτό είναι ακόμα πιο τραγικό. Σε κάνει να φοβάσαι ακόμα και την σκιά σου.

Εγώ στην αρχή σοκαρίστηκα γιατί δεν είχαμε ιδέα τι είχε συμβεί και έλεγα "σκέψου τώρα να περπατάς αμέριμνη στο δρόμο και να σου καταστρέψει ένα άκυρο άτομο με το έτσι θέλω την ζωή". Είναι τρομακτικό.
Και μάλιστα όταν αυτό το άτομο το έχεις δει 5 φορές στη ζωή σου. Σε εκδηλώσεις όπου σε αποκαλεί "χρυσή μου" και σε φιλάει σταυρωτά. :o
Πω πω.

Που βρίσκετε τόσες λεπτομέρειες όμως; :lol:
Άβαταρ μέλους
AlienWay

- Casper - έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:39
- Casper - έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:26

Αυτό είναι ακόμα πιο τραγικό. Σε κάνει να φοβάσαι ακόμα και την σκιά σου.

Εγώ στην αρχή σοκαρίστηκα γιατί δεν είχαμε ιδέα τι είχε συμβεί και έλεγα "σκέψου τώρα να περπατάς αμέριμνη στο δρόμο και να σου καταστρέψει ένα άκυρο άτομο με το έτσι θέλω την ζωή". Είναι τρομακτικό.
Και μάλιστα όταν αυτό το άτομο το έχεις δει 5 φορές στη ζωή σου. Σε εκδηλώσεις όπου σε αποκαλεί "χρυσή μου" και σε φιλάει σταυρωτά. :o
Πω πω.

Που βρίσκετε τόσες λεπτομέρειες όμως; :lol:
Ε, αφού την είχε δει μόνο σε εκδηλώσεις και δεν είχε εχθρική συμπεριφορά σε αυτές, τι θα της έλεγε;

Παρένθεση: Υδράργυρος είδα άρθρο που λέει ότι όντως τα γραφεία ήταν κοντά. Ωστόσο η ρουτίνα της εργασίας πολλές φορές δεν μας επιτρέπει να έχουμε συχνή επικοινωνία ούτε με κάποιον που δουλεύει απέναντι.

Βέβαια η δράστης, προφανώς την έκανε stalking κάθε πρωί από τον χώρο εργασίας της αν έτσι έχουν τα πράγματα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

Papa John έγραψε: 11 Ιουν 2020, 22:51 τριανταπεντάρες,ανύπαντρες,άτεκνες,με ξανθό βαμμένο μαλλί.Για οικογένεια ούτε λόγος,μόνο γκομενιλίκι και καριέρα.
Γυναίκες που δεν σε έχουν ανάγκη, και που έχουν γραμμένο στις ωοθήκες τους το αξιακό σου σύστημα. Ο χειρότερος σου εφιάλτης. :c020:
Άβαταρ μέλους
AlienWay

https://www.ant1news.gr/eidiseis/articl ... i-eikones-

Πάντως η φωτογραφία στο δέντρο είναι Χόλυγουντ.

Εικόνα
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

AlienWay έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:48 https://www.ant1news.gr/eidiseis/articl ... i-eikones-

Εικόνα
Και γιατί μας ενδιαφέρει αυτο;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

Γιάννης έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:47
Papa John έγραψε: 11 Ιουν 2020, 22:51 τριανταπεντάρες,ανύπαντρες,άτεκνες,με ξανθό βαμμένο μαλλί.Για οικογένεια ούτε λόγος,μόνο γκομενιλίκι και καριέρα.
Γυναίκες που δεν σε έχουν ανάγκη, και που έχουν γραμμένο στις ωοθήκες τους το αξιακό σου σύστημα. Ο χειρότερος σου εφιάλτης. :c020:
Γιάννης vs Παπαγιαννης
Χαντουκεν

Εικόνα
bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

Naida έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:50
AlienWay έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:48 https://www.ant1news.gr/eidiseis/articl ... i-eikones-

Εικόνα
:003: εσενα το ξερουμε ,καθολου.
εμας ασφαλως, γιατι οχι;
Άβαταρ μέλους
AlienWay

:smt005:
Naida έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:50

Εικόνα
Εγώ για το ρεπορτάζ έβαλα το λινκ αλλά μου εξαψε το ενδιαφέρον η φωτο
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Ποια ειναι αυτη ρε μαλακες ? θα γουγλιζουμε σε καθε φωτο ενα σεντονι ''αρθρα'' ? Το θυμα η ο θυτης ?
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

σε τσάκωσα.από ποια χρονολογία και με ποιο τρόπο ήρθες?
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”