Σταβ, πήρες φόρα και πας κατ' ευθείαν σε μια γωνία από την οποία δεν υπάρχει διαφυγή. Συνιστώ προσοχή.stavmanr έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:39Όλοι αυτοί το χρησιμοποιούν, όχι πάντως για να φιμώνουν ή να λογοκρίνουν άλλους χρήστες.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:37 Το παλαβό στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι ότι ο περισσότεροι από όσους κατηγορούν τα hoaxes για γονάτισμα μπροστά στον Ζουκ, χρησιμοποιούν ανελλιπώς το facebook.
Και το facebook δεν τους πληρώνει για να κάνουν κάτι τέτοιο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χελένικ Χόαξιζ: Παπατζίδικο ή σοβαρο σάιτ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Χελένικ Χόαξιζ: Παπατζίδικο ή σοβαρο σάιτ?
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ασέβαστος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:53οχι, λες ψεμματα. "χτυπανε" οπου συναντησουν χοαξ.Αρίστος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:39Ασέβαστος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:08
δεν ειναι φιλοι της λογοκρισιας. ειναι ξεσκεπαστες ψεμματων.
το οσαπαιρνει ο ανεμος, δεν ειναι καποιο χοαξ που λογοκριθηκε, μην ανακατευεις ασχετα πραγματα, σε βλεπουμε.
Δεν ειναι ξεσκεπαστες ψεματων, ειναι φιλοι της λογοκρισιας.
Χτυπανε ΜΟΝΟ πατριωτικες, δεξιες και ρεπουμπλικανικες σελιδες.
Το λενε ο Τραμπ και οι Ρεπουμπλικανοι.
Το λενε οι κατοχοι εκατομμυριων σελιδων που φιμωθηκαν αναιτια.
.
το οτι οι "πατριωτικες" σελιδες, οπως το μακελειο και η ελευθερη ωρα ειναι γιοματες παραμυθι, δεν ειναι ευθυνη των χχ.
Οχι ρε φιλε, εσυ λες ψεματα και εισαι με τους λογοκριτες που κλεινουν ιστοσελίδες και τον κοπο εκατομμυριων ανθρωπων.
.
- EKPLIKTIKOS
Αλλο η συκοφαντια και άλλο η διασπορα ψευδών ειδήσεων. Τουλάχιστον στις ΗΠΑ το δεύτερο δε διώκεται ποινικά. Κ στις δυτικες χωρες που αυτο συμβαίνει, είναι κατι αρκετα καινουργιο, και αμφιλεγομενο (όπως στη Γαλλια), εκτός απο συγκεκριμένες περιπτώσεις που υπάρχει (κακώς) προηγούμενο, όπως η άρνηση του ολοκαυτώματος. Εγω τα εχω ξαναπει, προφανώς θεωρώ σωστό να υπάρχουν νόμοι που προστατεύουν τους πολιτες, τις επιχειρήσεις, τους οργανισμούς απο συκοφαντες, αλλα αν ο αλλος θελει να λεει οτι ο ουρανός ειναι πουα, το θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμα του κ θεωρώ πως το κράτος πρεπει να ειναι ουδέτερο σε σχέση με αυτο. Κάποιοι διαφωνούν. Γιατί θελουν να προστατεύσουν τον κοσμο απο τη βλακεια του, φαντάζομαι. The road to hell is paved with good intentions.hellegennes έγραψε: 12 Ιουν 2020, 01:59
Κάπου κάνεις κάποιο λάθος. Η ελευθερία του λόγου αφορά το δικαίωμά σου να εκφράζεις την άποψή σου ιδιωτικά και δημόσια, όχι να συκοφαντείς, να λασπολογείς και να διαδίδεις ψεύδη.
Ποτέ, κανένα κράτος δεν άφησε τέτοιες συμπεριφορές αποινικοποίητες. Η συκοφαντία, η δυσφήμιση και η συνειδητή διασπορά ψευδών ειδήσεων διώκονται ποινικά.
stavmanr έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:20ΣΑΦΩΣ!
Το είδαμε στην πιο μεγεθυσμένη του μορφή στην περίοδο που προηγήθηκε του δημοψηφίσματος του 2015, τότε που τα έγκυρα ρεπορτάζ έβγαζαν το συμπέρασμα "η πλειοψηφία των κοινωνικών ομάδων θέλει 'ναι'" και τελικά είχαμε 62,5 % "όχι"...
Η mainstream ειδησεογραφία είναι κατά βάση μία σύγκρουση συμφερόντων και προπαγάνδας. Σε αυτήν προφανώς εντάσσονται καί οι μισθωμένοι "πιστοποιητές αλήθειας"
Και την επομενη χρονια η μεινστρημ ειδησεογραφια ελεγε οτι βγαινει η Χιλαρυ και κερδιζει το Bremain.
.
- EKPLIKTIKOS
Η δημοκρατια δεν ειναι το μη χειρον. Ουτε αναγκαίο κακο. Ειναι το καλο, κυριολεκτικά. Κακο ειναι η απολυταρχία, ο φασισμος, ο κομμουνισμός, η ολιγαρχία, ακόμη και η τεχνοκρατική ολιγαρχία. Το πρώτο βημα για τον εκφασισμο ειναι η σχετικη απόρριψη της δημοκρατίας, οτι τοσοι ηλιθιοι εχουν δικαίωμα αποψης, ψηφου, κτλ.Ασέβαστος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:50
ειμαι υπερ της δημοκρατιας ως μη χειρον. σιγουρα δεν ειναι τελεια, το οτι ψηφιζουν και οι ζαβοι ειναι το μεγαλυτερο μειονεκτημα της.
πεφωτισμενη ομαδα, θα μπορουσα υπο προυποθεσεις να εγκρινω. π.χ. αν ψηφιζουμε για τον καλυτερο ποδοσφαιριστη, η δικη μου ψηφος ειναι παντελως αχρηστη, ουτε τι σχημα εχει η μπαλα δεν ξερω. αν μου ελεγαν οτι για οικονομικη πολιτικη μπορουν να ψηφιζουν μονο οικονομολογοι, θα το δεχομουν, και ας με αφηνε στην απεξω.
γενικως, αν υπαρχει σκεψη για καποιο ελιτιστικο συστημα, να το δουμε, κι ας μην ειμαι μεσα στην ελιτ. δεν εχω την απαιτηση να αποφασιζω για πραγματα για τα οποια ειμαι παντελως ασχετος.
πολυ πιθανον να ειμαι αντιδημοκρατικο φασιστικο καθαρμα.δε γαμιε, ολοι εχουμε ελατωματα.
Η άποψη για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή ειναι irrelevant. Η οικονομική πολιτική ειναι πολυ σοβαρό θεμα για να αφήνεται σε οικονομολόγους. Γιατι ακομα κ να ξερουν το σωστο, δεν ειναι σίγουρο οτι θα το κανουν αντι να χρησιμοποιήσουν την εξουσια τους για δικά τους συμφεροντα. Και ξερεις, υπάρχουν και πολλοί μαρξιστές οικονομολόγοι, που μπορούν άνετα να αποφασίσουν ως πεφωτισμένοι να κλείσουν το μαγαζακι σου κ να το δώσουν στο λαο που παραγει τον πλουτο κτλ. Μην το αμφισβητήσεις, αυτοί ξερουν καλύτερα.
το φβ δεν ειναι κρατος.EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Ιουν 2020, 11:07Αλλο η συκοφαντια και άλλο η διασπορα ψευδών ειδήσεων. Τουλάχιστον στις ΗΠΑ το δεύτερο δε διώκεται ποινικά. Κ στις δυτικες χωρες που αυτο συμβαίνει, είναι κατι αρκετα καινουργιο, και αμφιλεγομενο (όπως στη Γαλλια), εκτός απο συγκεκριμένες περιπτώσεις που υπάρχει (κακώς) προηγούμενο, όπως η άρνηση του ολοκαυτώματος. Εγω τα εχω ξαναπει, προφανώς θεωρώ σωστό να υπάρχουν νόμοι που προστατεύουν τους πολιτες, τις επιχειρήσεις, τους οργανισμούς απο συκοφαντες, αλλα αν ο αλλος θελει να λεει οτι ο ουρανός ειναι πουα, το θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμα του κ θεωρώ πως το κράτος πρεπει να ειναι ουδέτερο σε σχέση με αυτο. Κάποιοι διαφωνούν. Γιατί θελουν να προστατεύσουν τον κοσμο απο τη βλακεια του, φαντάζομαι. The road to hell is paved with good intentions.hellegennes έγραψε: 12 Ιουν 2020, 01:59
Κάπου κάνεις κάποιο λάθος. Η ελευθερία του λόγου αφορά το δικαίωμά σου να εκφράζεις την άποψή σου ιδιωτικά και δημόσια, όχι να συκοφαντείς, να λασπολογείς και να διαδίδεις ψεύδη.
Ποτέ, κανένα κράτος δεν άφησε τέτοιες συμπεριφορές αποινικοποίητες. Η συκοφαντία, η δυσφήμιση και η συνειδητή διασπορά ψευδών ειδήσεων διώκονται ποινικά.![]()
το κρατος φυσικα να μενει αμετοχο, οσο τα παραμυθια δεν ειναι επικινδυνα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
μα και οι απλοι πολιτες, χρησιμοποιουν την εξουσια της ψηφου τους, για τα δικα τους συμφεροντα. βλεπε πασοκ και τας παραφυαδας αυτου.EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Ιουν 2020, 11:15 . Η οικονομική πολιτική ειναι πολυ σοβαρό θεμα για να αφήνεται σε οικονομολόγους. Γιατι ακομα κ να ξερουν το σωστο, δεν ειναι σίγουρο οτι θα το κανουν αντι να χρησιμοποιήσουν την εξουσια τους για δικά τους συμφεροντα. Και ξερεις, υπάρχουν και πολλοί μαρξιστές οικονομολόγοι, που μπορούν άνετα να αποφασίσουν ως πεφωτισμένοι να κλείσουν το μαγαζακι σου κ να το δώσουν στο λαο που παραγει τον πλουτο κτλ. Μην το αμφισβητήσεις, αυτοί ξερουν καλύτερα.![]()
το ποσοστο των μαρξιστων οικονομολογων, ειναι παρομοιο με των μαρξιστων γενικως. η λογικη σχεδον παντα κερδιζει. οι μη-πεφωτισμενοι ζαιοι που ψηφισαν, μπορουν το ιδιο ανετα να μου το κλεισουν το μαγαζακι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Τί εννοείς;ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:57Σταβ, πήρες φόρα και πας κατ' ευθείαν σε μια γωνία από την οποία δεν υπάρχει διαφυγή. Συνιστώ προσοχή.stavmanr έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:39Όλοι αυτοί το χρησιμοποιούν, όχι πάντως για να φιμώνουν ή να λογοκρίνουν άλλους χρήστες.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:37 Το παλαβό στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι ότι ο περισσότεροι από όσους κατηγορούν τα hoaxes για γονάτισμα μπροστά στον Ζουκ, χρησιμοποιούν ανελλιπώς το facebook.
Και το facebook δεν τους πληρώνει για να κάνουν κάτι τέτοιο.![]()
Σου γράφω πως λειτουργεί το σύστημα υπηρεσιών στον κόσμο γύρω σου: ο εργοδότης πληρώνει για να βγάλεις ένα αποτέλεσμα που εκείνος επιθυμεί κι εσύ οφείλεις να το βγάλεις. Αν δεν το βγάλεις, είτε απολύεσαι (λύεται η συμφωνία), είτε σου ζητείται αποζημίωση (ή ρήτρα) για τις κακές υπηρεσίες που προσφέρεις.
Δεν είναι μομφή προς τα ΗΗ ως προς την επαγγελματική τους πλέον (από το 2019) σταδιοδρομία. Το αντίθετο. Από το 2019 αποφάσισαν να παρέχουν πλέον μισθωτές υπηρεσίες σε ιδιώτη, που μέχρι το 2019 αρνούνταν ως δεδηλωμένη "αρχή" τους.
Αυτό που απασχολεί εμάς είναι καταρχήν ότι η λογοκρισία γίνεται μισθωτή υπηρεσία, και κατά δεύτερον ότι δεν τίθεται πλέον ζήτημα "ηθικής" της ιστοσελίδας ΗΗ, αλλά υπακοής στις απαιτήσεις του εργοδότη, μέσω του συναφθέντος συμβολαίου.
Ενδεικτικο της αναξιοπιστιας των παγκοσμιοποιητικων μμε ειναι οτι προκειμενου να υποστηριξουν τις διαδηλωσεις σε ΗΠΑ και Αγγλια δεν μας λενε οτι αρκει ενας διαδηλωτης να εχει κορονοιο για να κολλησει και τις χιλιαδες αλλους διαδηλωτες.
Εκει περα τα σαλια οσων φωναζουν Black Lives Μatter δεν μεταδιδουν τον κορονοιο.
Και δεν κινδυνευουν οι ζωες των χιλιαδων διαδηλωτων.
Τοσο υπευθυνη ενημερωση εχουμε.
.
Εκει περα τα σαλια οσων φωναζουν Black Lives Μatter δεν μεταδιδουν τον κορονοιο.
Και δεν κινδυνευουν οι ζωες των χιλιαδων διαδηλωτων.
Τοσο υπευθυνη ενημερωση εχουμε.
.
Τα παγκοσμιοποιητικα μιντια που κουνουσαν το δαχτυλο σε οσους αμφισβητουσαν το αυστηρο lockdown τωρα ενθαρρυνουν τις μαζικες διαδηλωσεις.
Και αυτους τους αλητες καποιοι εδω μεσα τους θεωρειτε εγκυρους.
.
Και αυτους τους αλητες καποιοι εδω μεσα τους θεωρειτε εγκυρους.
.
Είναι από τα πιο σοβαρά ελληνικά σάιτ αλλά ουδείς αλάνθαστος.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Συγκεντρωμένες περιπτώσεις Fake news από τους "πιστοποιητές αλήθειας"
https://www.pressreader.com/greece/docu ... 8126906579
https://www.pressreader.com/greece/docu ... 8126906579
- hellegennes
Ο Τραμπ εκτοξεύει ψευτιές και μαλακίες με ρυθμό πολυβόλου. Υπάρχουν χιλιάδες ρεπουμπλικάνικα μέσα, από μικρά ως τεράστια (Fox Network) και καταφανώς δεν ισχύει αυτό που λέει ο Τραμπ.Αρίστος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 05:11 Ο Τραμπ (και οι Ρεπς) ειπαν οτι το fb και η google προσπαθουν να σιωπησουν ιστοσελιδες πατριωτικες, δεξιες και ρεπουμπλικανικες και αυτη ακριβως ειναι και η δικη μου εκτιμηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Κλίκαρα το δεύτερο, έτσι για να γελάσω. Εννοείται ότι το άρθρο του tvxs λέει μαλακίες.Ασέβαστος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:25δεν κλικαρω καν να δω τι λεει, αλλα εστω οτι βρεθηκε να εχει κανει 2 λαθη, στα τοσα χρονια που ξεσκεπαζει απατες. και; ειπε κανεις οτι εχουν το αλαθητο; ολοι εχουν δικαιωμα στο λαθος. δεν μπορει να υπαρξει ανθρωπος η φορεας να κανει αυτη τη δουλεια και να μην κανει κανενα λαθος, ποτε.stavmanr έγραψε: 11 Ιουν 2020, 19:32http://www.avgi.gr/article/10838/895418 ... ike-glossa
https://tvxs.gr/news/ellada/ellinika-io ... -fake-news
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Επειδή δεν γίνεται να είμαστε ειδικοί σε όλα, γι' αυτό ψηφίζουμε βουλευτές που μας εκπροσωπούν και έχουν στην διάθεσή τους κρατικούς επιστημονικούς οργανισμούς, τεχνικούς συμβούλους, διαβουλεύσεις με σωματεία, κτλ.Ασέβαστος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:50 ειμαι υπερ της δημοκρατιας ως μη χειρον. σιγουρα δεν ειναι τελεια, το οτι ψηφιζουν και οι ζαβοι ειναι το μεγαλυτερο μειονεκτημα της.
πεφωτισμενη ομαδα, θα μπορουσα υπο προυποθεσεις να εγκρινω. π.χ. αν ψηφιζουμε για τον καλυτερο ποδοσφαιριστη, η δικη μου ψηφος ειναι παντελως αχρηστη, ουτε τι σχημα εχει η μπαλα δεν ξερω. αν μου ελεγαν οτι για οικονομικη πολιτικη μπορουν να ψηφιζουν μονο οικονομολογοι, θα το δεχομουν, και ας με αφηνε στην απεξω.
γενικως, αν υπαρχει σκεψη για καποιο ελιτιστικο συστημα, να το δουμε, κι ας μην ειμαι μεσα στην ελιτ. δεν εχω την απαιτηση να αποφασιζω για πραγματα για τα οποια ειμαι παντελως ασχετος.
πολυ πιθανον να ειμαι αντιδημοκρατικο φασιστικο καθαρμα.δε γαμιε, ολοι εχουμε ελατωματα.
Ιδανικά όλες οι αποφάσεις που δεν έχουν να κάνουν με διπλωματία και εξωτερικές σχέσεις θα λαμβάνονταν απουσία πολιτικής. Δηλαδή δεν θα είχε σημασία αν είσαι δεξιός, αριστερός ή κεντρώος και γενικά τι πιστεύεις, αλλά θα έπαιρνες αποφάσεις (ως βουλευτής) παίρνοντας ως βάση αποκλειστικά και μόνο όλα τα προαναφερόμενα εργαλεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 28 Απαντήσεις