Πες το καθαρά, Βίρνα. "Αλλον" εννοεί.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:44Το μόνο που μπορεί να εννοείς είναι ότι χρησιμοποιείται ως αυτοφωράκιας ή ότι την κατηγορούν με πειραγμένα στοιχεία για να καλύψουν άλλον/άλλη.Naida έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:34Χμ η σκέψη μου είναι πιο πολύπλοκη αυτή τη στιγμή αλλά δεν θέλω να πω.Υδράργυρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:32
Άμα έρουν στην τύχη και σε πάρουν από το σπίτι σου για το βιτριόλι σε μια υπάλληλο γειτονικού γραφείου χωρίς να ξέρεις τίποτα, δεν πας κατευθείαν στον μεγαλοδικηγόρο με τα κονέ στα παραδικαστικά. Για να πας σε αυτον σημαίνει οτι έχεις προετοιμαστεί ψυχολογικά οτι θα έχεις μεγάλη μάχη στα δικαστήρια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αθώα μου πλάσματα.13 season η σειρά και συνεχίζεται.Naida έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:38Βρήκαν μια σειρά εκεί και την έχουν κάνει καραμέλα για το πόσο εγκληματικη φύση μπορεί να έχει η γυναίκα. Το λιγότερο γελοίο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:36Μπα.Zhukov έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:02 Όποιος βλέπει την σειρά deadly woman γνωρίζει μέχρι που μπορεί να φτάσει η γυναικεία εκδίκηση.
Τα "εγκλήματα πάθους" , κοινως τα εγκλήματα από κομπλεξικους που τους παράτησε η ποτάνα ή τους έφαγαν τη κόμενα ειναι ανδρικη συνηθεια
- wooded glade
Τηγανόψωμα, δηλητηριάστριες της Μάνης, Κάστρου ...
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Η άλλη που σκότωσε τον ιερέα γκόμενο.
Δεν ξέρω, αυτή μάλλον το σκέφτηκε διαφορετικά. "Αφού έδωσα 4 ολόκληρα ευρώ για αυτήν την κάρτα που έκανα μόνο δυο κλήσεις, να πετάξω 3.85 ολόκληρα ευρώ; Θα τη χρησιμοποιήσω να πάρω τον κηπουρό τηλέφωνο".
Εγώ πιστεύω αυτά που ακούγονται εδώ. Και με δικαιώνουν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αν είχε πάρει ταξί από το δρόμο θα είχε γλιτώσει.
Για να είμαι ειλικρινής, δεν σκέφτηκα καν τη συγκεκριμένη εξειδίκευση. Το πήγες παρακάτω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ναι με κάτι ιστορίες της πουτσας. Γενικά εγκληματικές σειρές με γυναίκες δολοφόνους, είναι βαρετές. Με άντρες, πρέπει να σκοτώσεις πάνω από 3 για να σε καταδεκτουν. Εδώ υπάρχουν serial killer που έχουν σκοτώσει πάνω από 5 άτομα, και δεν έχουν όχι ντοκιμαντέρ, αλλά ούτε wiki.Zhukov έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:50Αθώα μου πλάσματα.13 season η σειρά και συνεχίζεται.Naida έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:38Βρήκαν μια σειρά εκεί και την έχουν κάνει καραμέλα για το πόσο εγκληματικη φύση μπορεί να έχει η γυναίκα. Το λιγότερο γελοίο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:36
Μπα.
Τα "εγκλήματα πάθους" , κοινως τα εγκλήματα από κομπλεξικους που τους παράτησε η ποτάνα ή τους έφαγαν τη κόμενα ειναι ανδρικη συνηθεια
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Προχθές έτυχε να δώ επεισόδιο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:16Ναι με κάτι ιστορίες της πουτσας. Γενικά εγκληματικές σειρές με γυναίκες δολοφόνους, είναι βαρετές. Με άντρες, πρέπει να σκοτώσεις πάνω από 3 για να σε καταδεκτουν. Εδώ υπάρχουν serial killer που έχουν σκοτώσει πάνω από 5 άτομα, και δεν έχουν όχι ντοκιμαντέρ, αλλά ούτε wiki.
Στην πρώτη ιστορία μια σκότωσε τον τετράχρονο εγγονό του και τον ίδιο τον γκόμενο γιατί της υποσχέθηκε να χωρίσει την γυναίκα του και να την παντρευτεί .
Στην δεύτερη ιστορία σκότωσε τον γκόμενο και τον διαμέλισε βάζοντας τα κομμάτια του σε γλάστρες.
Στην τρίτη ιστορία σκότωσε τον επι σαράντα χρόνια σύζυγό της με πιρούνι που κάρφωσε στο μάτι του γιατί χάιδευε τα μούσια.
Ιστορίες της πουύσας δηλαδή.
Γενικά διάφορα περνάνε από το μυαλό μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:44Το μόνο που μπορεί να εννοείς είναι ότι χρησιμοποιείται ως αυτοφωράκιας ή ότι την κατηγορούν με πειραγμένα στοιχεία για να καλύψουν άλλον/άλλη.Naida έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:34Χμ η σκέψη μου είναι πιο πολύπλοκη αυτή τη στιγμή αλλά δεν θέλω να πω.Υδράργυρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:32
Άμα έρουν στην τύχη και σε πάρουν από το σπίτι σου για το βιτριόλι σε μια υπάλληλο γειτονικού γραφείου χωρίς να ξέρεις τίποτα, δεν πας κατευθείαν στον μεγαλοδικηγόρο με τα κονέ στα παραδικαστικά. Για να πας σε αυτον σημαίνει οτι έχεις προετοιμαστεί ψυχολογικά οτι θα έχεις μεγάλη μάχη στα δικαστήρια
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
κουδουνιζαν χρυσο; τι ειναι αυτο, επαγγελμα η χομπι;Zhukov έγραψε: 11 Ιουν 2020, 20:20 Κοινά χαρακτηριστικά και των δύο γυναικών, ίδια ηλικία, ίδια καταγωγή, έλλειψη γνώσεων και ειδικοτήτων, βοηθητικές εργασίες σαν αντικείμενο εργασίας , απουσία θέλησης για οικογένεια, gold dingers , προκλητική εμφάνιση . Ανταγωνιστικές σύγχρονες Ελληνίδες χωρίς προσόντα και ικανότητες. Ο χρόνος βέβαια για τεκνοποίηση σιγά μειωνόταν επικίνδυνα .
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Gold diggerΑσέβαστος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:29κουδουνιζαν χρυσο; τι ειναι αυτο, επαγγελμα η χομπι;Zhukov έγραψε: 11 Ιουν 2020, 20:20 Κοινά χαρακτηριστικά και των δύο γυναικών, ίδια ηλικία, ίδια καταγωγή, έλλειψη γνώσεων και ειδικοτήτων, βοηθητικές εργασίες σαν αντικείμενο εργασίας , απουσία θέλησης για οικογένεια, gold dingers , προκλητική εμφάνιση . Ανταγωνιστικές σύγχρονες Ελληνίδες χωρίς προσόντα και ικανότητες. Ο χρόνος βέβαια για τεκνοποίηση σιγά μειωνόταν επικίνδυνα .
Θες να κάνουμε μια αντίστοιχη σύγκριση για εγκλήματα που έχουν διαπράξει άντρες;Zhukov έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:50Αθώα μου πλάσματα.13 season η σειρά και συνεχίζεται.Naida έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:38Βρήκαν μια σειρά εκεί και την έχουν κάνει καραμέλα για το πόσο εγκληματικη φύση μπορεί να έχει η γυναίκα. Το λιγότερο γελοίο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:36
Μπα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-