ναι, λες απο κει να εγινε η δουλεια;Lugozzi έγραψε: 12 Ιουν 2020, 08:37Έχεις αποθηκεύσει τα τηλ τους στο κινητό σου?talaipwros έγραψε: 12 Ιουν 2020, 01:21Ε καλα τωραwooded glade έγραψε: 12 Ιουν 2020, 01:11
Όχι δεν βγαίνουν.
Οι φίλοι του φίλου βγαίνουν σαν προτεινόμενοι και επίσης από γκρουπ που είσαι μέλος νομίζω βγαίνουν.
Από μία σελίδα που απλά θα επισκεφτώ δεν βγαίνει καμιά αλληλεπίδραση.
Μεσα στην βδομάδα δυο μάστορες που κανουν δουλειες σε κατι σπιτια μου βγηκαν προτεινόμενοι. Απο που και ως που; δεν εχουμε απολύτως κανενα κοινο στοιχείο. Απλως με εψαξαν στο Facebook
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
talaipwros
Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
βλέπω τιμάς την παράδοση που φτιάξατε στο νήμαnick έγραψε: 12 Ιουν 2020, 01:07 Λυπαμαι τον τυπο που έκανε παιχνίδι με δυο ναρες, ξαφνικά θα μεινει με το πουλί στο χερι.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Υδράργυρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 08:25Έλα το αστυνομικό δαιμόνιο. Πιάσε το πηγούνι θεληματικά, σκέψου με το ζωηρό βλέμα και πες μας τι δε σου κολλάει
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υδράργυρος
Κεχαγιόγλου δικηγόρο η ύποπτη. Αυτή είναι. Άμα είσαι αθώος δε βάζεις δικτυωμένο μεγαλοδικηγόρο από την πρώτη στιγμή.
Όποιος βλέπει την σειρά deadly woman γνωρίζει μέχρι που μπορεί να φτάσει η γυναικεία εκδίκηση.
ναι και προς απόδειξη στην Ελλάδα έχουμε ένα περιστατικό τη εικοσαετία ανάμεσα σε 5.500.000 γυναίκες.Zhukov έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:02 Όποιος βλέπει την σειρά deadly woman γνωρίζει μέχρι που μπορεί να φτάσει η γυναικεία εκδίκηση.
Εξαρτάται τι παίζει.Υδράργυρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:01 Κεχαγιόγλου δικηγόρο η ύποπτη. Αυτή είναι. Άμα είσαι αθώος δε βάζεις δικτυωμένο μεγαλοδικηγόρο από την πρώτη στιγμή.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υδράργυρος
Άμα έρουν στην τύχη και σε πάρουν από το σπίτι σου για το βιτριόλι σε μια υπάλληλο γειτονικού γραφείου χωρίς να ξέρεις τίποτα, δεν πας κατευθείαν στον μεγαλοδικηγόρο με τα κονέ στα παραδικαστικά. Για να πας σε αυτον σημαίνει οτι έχεις προετοιμαστεί ψυχολογικά οτι θα έχεις μεγάλη μάχη στα δικαστήρια
Χμ η σκέψη μου είναι πιο πολύπλοκη αυτή τη στιγμή αλλά δεν θέλω να πω.Υδράργυρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:32Άμα έρουν στην τύχη και σε πάρουν από το σπίτι σου για το βιτριόλι σε μια υπάλληλο γειτονικού γραφείου χωρίς να ξέρεις τίποτα, δεν πας κατευθείαν στον μεγαλοδικηγόρο με τα κονέ στα παραδικαστικά. Για να πας σε αυτον σημαίνει οτι έχεις προετοιμαστεί ψυχολογικά οτι θα έχεις μεγάλη μάχη στα δικαστήρια
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υδράργυρος
Δηλαδή τώρα έχεις ένα λαμπάκι να αναβοσβήνει πάνω παό το κεφάλι σου;Naida έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:34
Χμ η σκέψη μου είναι πιο πολύπλοκη αυτή τη στιγμή αλλά δεν θέλω να πω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μπα.Zhukov έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:02 Όποιος βλέπει την σειρά deadly woman γνωρίζει μέχρι που μπορεί να φτάσει η γυναικεία εκδίκηση.
Τα "εγκλήματα πάθους" , κοινως τα εγκλήματα από κομπλεξικους που τους παράτησε η ποτάνα ή τους έφαγαν τη κόμενα ειναι ανδρικη συνηθεια
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Όχι λαμπακι. Εχω καλωδιάκια που ανάβουν διάφορα λαμπάκια.Υδράργυρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:36Δηλαδή τώρα έχεις ένα λαμπάκι να αναβοσβήνει πάνω παό το κεφάλι σου;Naida έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:34
Χμ η σκέψη μου είναι πιο πολύπλοκη αυτή τη στιγμή αλλά δεν θέλω να πω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Βρήκαν μια σειρά εκεί και την έχουν κάνει καραμέλα για το πόσο εγκληματικη φύση μπορεί να έχει η γυναίκα. Το λιγότερο γελοίο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:36Μπα.Zhukov έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:02 Όποιος βλέπει την σειρά deadly woman γνωρίζει μέχρι που μπορεί να φτάσει η γυναικεία εκδίκηση.
Τα "εγκλήματα πάθους" , κοινως τα εγκλήματα από κομπλεξικους που τους παράτησε η ποτάνα ή τους έφαγαν τη κόμενα ειναι ανδρικη συνηθεια
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Γελοιο θα ηταν εαν έβγαζαν σειρα κρεβαττομουρμουρα και ειχε λιγότερα απο 100 χιλιάδες επεισοδιαNaida έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:38Βρήκαν μια σειρά εκεί και την έχουν κάνει καραμέλα για το πόσο εγκληματικη φύση μπορεί να έχει η γυναίκα. Το λιγότερο γελοίο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:36Μπα.Zhukov έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:02 Όποιος βλέπει την σειρά deadly woman γνωρίζει μέχρι που μπορεί να φτάσει η γυναικεία εκδίκηση.
Το μόνο που μπορεί να εννοείς είναι ότι χρησιμοποιείται ως αυτοφωράκιας ή ότι την κατηγορούν με πειραγμένα στοιχεία για να καλύψουν άλλον/άλλη.Naida έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:34Χμ η σκέψη μου είναι πιο πολύπλοκη αυτή τη στιγμή αλλά δεν θέλω να πω.Υδράργυρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:32Άμα έρουν στην τύχη και σε πάρουν από το σπίτι σου για το βιτριόλι σε μια υπάλληλο γειτονικού γραφείου χωρίς να ξέρεις τίποτα, δεν πας κατευθείαν στον μεγαλοδικηγόρο με τα κονέ στα παραδικαστικά. Για να πας σε αυτον σημαίνει οτι έχεις προετοιμαστεί ψυχολογικά οτι θα έχεις μεγάλη μάχη στα δικαστήρια
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-