!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

nostromos έγραψε: 09 Ιουν 2020, 17:36
Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιουν 2020, 17:35 3 εγκεφαλικά κύτταρα όλοι μαζί.
ελα τωρα που πας να τον σωσεις :003:

αντε γεια
Ναι αντε γειά. Έθεσες το καυτό ερώτημα αν ο γέρος είναι υπερκατασκοπος. :smt005:

Δηλαδή ο Τραμπ το έθεσε αλλά στον Τραμπ παίρνει πίπες η Μελάνια οπότε είναι πανεξυπνος όπως έχουμε θεμελιώσει. Εσένα πάλι δεν πρέπει να σου παίρνει οπότε μάντεψε....
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιουν 2020, 17:56

αντε γεια
Ναι αντε γειά. Έθεσες το καυτό ερώτημα αν ο γέρος είναι υπερκατασκοπος. :smt005:

Δηλαδή ο Τραμπ το έθεσε αλλά στον Τραμπ παίρνει πίπες η Μελάνια οπότε είναι πανεξυπνος όπως έχουμε θεμελιώσει. Εσένα πάλι δεν πρέπει να σου παίρνει οπότε μάντεψε....
ας μην τον υποβαθμίζουμε: όχι απλά υπερκατάσκοπος. Υπερκατάσκοπος τρομοκράτης που έπεσε μόνος του με την πλάτη στο πεζοδρόμιο και άνοιξε το κεφάλι του για να τη στήσει στους αστυνομικούς
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

sys3x έγραψε: 09 Ιουν 2020, 17:37 Νταξ, τον ντραμπφ με μιά ματιά τον βλέπεις και καταλαβαίνεις πάνω κάτω τι ρόλο βαράει και δεν το λέω για καλό, τους άλλους τους έχεις τσεκάρει καθόλου όμως ρε; πως τους κόβεις;
Προσωπικά δεν είχα ή έχω συμπάθεια σε κανέναν τους με μοναδική εξαίρεση τον Μπέρνι, η μη προώθηση του με έκανε να σιχαθώ τους ντεμς.
Είναι και ηλικιωμένος ανθρωπάκος και δεν τον βλέπω να παίρνει ποτέ εξουσία, ναι είμαι Σαντερίτσα και σας γράφω σταρχίδια μου.
δεν ξέρω τι παίζει.αν δεν έχουν καλύτερη επιλογή από τον τραμπ ας βάλουν ένα μαρούλι για πρόεδρο που θα έχει το ελαφρυντικό ότι είναι λαχανικό και δεν θα είναι έτσι γλοιώδες τουλάχιστον
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

nowhere έγραψε: 09 Ιουν 2020, 18:00
sys3x έγραψε: 09 Ιουν 2020, 17:37 Νταξ, τον ντραμπφ με μιά ματιά τον βλέπεις και καταλαβαίνεις πάνω κάτω τι ρόλο βαράει και δεν το λέω για καλό, τους άλλους τους έχεις τσεκάρει καθόλου όμως ρε; πως τους κόβεις;
Προσωπικά δεν είχα ή έχω συμπάθεια σε κανέναν τους με μοναδική εξαίρεση τον Μπέρνι, η μη προώθηση του με έκανε να σιχαθώ τους ντεμς.
Είναι και ηλικιωμένος ανθρωπάκος και δεν τον βλέπω να παίρνει ποτέ εξουσία, ναι είμαι Σαντερίτσα και σας γράφω σταρχίδια μου.
δεν ξέρω τι παίζει.αν δεν έχουν καλύτερη επιλογή από τον τραμπ ας βάλουν ένα μαρούλι για πρόεδρο που θα έχει το ελαφρυντικό ότι είναι λαχανικό και δεν θα είναι έτσι γλοιώδες τουλάχιστον
Κάτι τέτοιο έχουνε κάνει νομίζω αλλά με όλες τις επιφυλάξεις γιατί αλήθεια δεν έχω δει ποτέ πορτοκαλί μαρούλι, υπάρχουν όμως τυρογαριδάκια.
Οι ντεμς κατά την μη ταπεινή μου γνώμη είναι πολύ χειρότερη φάρα ασχέτως αν με την παράταση των μακελειών στην ευρύτερη μέση ανατολή πιθανότατα θα είχαμε μία ΕΠΑ πιο κοντά σε εμάς σε ότι έχει να κάνει με την Τούρκιε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Επίσης οι ρεπς βγάζουν κλάσεις ανώτερα μημς.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Σενέκας έγραψε: 09 Ιουν 2020, 17:40
nostromos έγραψε: 09 Ιουν 2020, 17:33 μαλλον το ψαχνεις τωρα
Άσε μας ρε παλιοκλέφτη, φυλακόβιε
Ποιος άλλος θα μιλούσε σαν υστερικιά αγάμητη γκόμενα;
:p2:

Είμαι πλέον σίγουρος!
wb ρε μλκ, αλλά γιατί την έκανες ην δε φερστ πλέης;

.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

αντε γεια

υπερκατασκοπος οχι ... βαρεμενος σιγουρα ... οταν εισαι 75 και τρεχεις με πιτσιρικαδες με σκειτ να τσακωθεις με την αστυνομια σιγουρα εισαι καταχαζος
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Σενέκας

sys3x έγραψε: 09 Ιουν 2020, 18:20

Είμαι πλέον σίγουρος!
φίλε συ, νόμιζα ότι είσαι οπαδός του καλού χιούμορ αλλά εδώ βλέπω δεν την έπιασες τη λεπτή ειρωνεία. Δεν πειράζει, δεν κρατάω κακία
Άβαταρ μέλους
nostromos

γνωριζομαστε και με συκοφαντεις ...? ωραιο το τρομπονι και μονο με βρισιες πας να ξεγλυστρισεις ... θα σε τρομπονιαζω μεχρι να σβησει ο ηλιος
Άβαταρ μέλους
sys3x

Σενέκας έγραψε: 09 Ιουν 2020, 18:23
sys3x έγραψε: 09 Ιουν 2020, 18:20

Είμαι πλέον σίγουρος!
φίλε συ, νόμιζα ότι είσαι οπαδός του καλού χιούμορ αλλά εδώ βλέπω δεν την έπιασες τη λεπτή ειρωνεία. Δεν πειράζει, δεν κρατάω κακία
Το ξέρω ότι δεν κρατάς κακία και γι' αυτό σε πάω, η αλήθεια είναι ότι αν όντως υπήρξε δεν την έπιασα.
:oops:

.
Άβαταρ μέλους
nostromos

opsimasmenos έγραψε: 09 Ιουν 2020, 17:45
nostromos έγραψε: 09 Ιουν 2020, 17:28
nostromos έγραψε: 09 Ιουν 2020, 17:15 δες ολο το βιντεο ... πηγαινει μονος του προς τους αστυνομικους ...η διαμαρτυρια ειναι πολυ πισω του

https://twitter.com/JustOneVoter/status ... 8516357120
οι αστυνομικοι κινουνται μπροστα αφου ο ανθρωπος αυτος κινειται πρωτα προς το μερος τους ... προβοκαρει κανονικα μονος του
Υπάρχει χώρος να περάσουν άνετα και να μη τον ακουμπήσουν. Οι ικανότητες ενός γερασμένου εγκεφάλου που στήνει προβοκάτσια είναι αμελητέες. Παρόλα αυτά, οι αστυνομικοί τσίμπησαν γερά.
οι αστυνομικοι κινουνται οταν τους πλησιαζει αυτος ο ανθρωπος ... ειναι ξεκαθαρο οτι λειτουργει ως προβοκατορας για επεισοδεια ... επρεπε να τον συλαβουνε αμεσα οι αστυνομικοι ... το σπρωξιμο τους κατεστρεψε τη ζωη
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Έβρασαν ζωντανό στα ντους αφροαμερικανο φυλάκισμενο με ψυχολογικά προβλήματα επειδή δεν καθάρισε το κελί του, και κάνεις από τους φυλακές που το έκαναν για να τον βασανίζουν δεν διωχτηκαν ποινικά η έστω υπηρεσιακα. Κατά τα λοιπά, θέμα δεν υπάρχει. Κάτι κομπλεξικοί φανατικοί βγαίνουν στους δρόμους.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Σενέκας

nostromos έγραψε: 09 Ιουν 2020, 18:24
γνωριζομαστε και με συκοφαντεις ...? ωραιο το τρομπονι και μονο με βρισιες πας να ξεγλυστρισεις ... θα σε τρομπονιαζω μεχρι να σβησει ο ηλιος
Α, συκοφαντία λέγεται αυτό που έκανα; Δεν το ήξερα. Είδα ότι παίζουμε το παιχνίδι "ξεστόμισε για ένα τυχαίο άτομο ο,τι κατηγορία σου κατέβει στο κεφάλι, που μπορεί ή μπορεί να μην είναι αληθινή και μετά υποχρέωσέ τον να κάτσει να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας"

δε σου αρέσει το παιχνίδι, γιατί είδα εσύ το ξεκίνησες παραπάνω :D
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Ο σεσημασμενος για ενοπλες ληστειες πορνοσταρ αντιστεκεται στην συλληψη και αρνειται να μπει στο περιπολικο?

μα πως γκενεν αυτο
αφου ηταν συνεργασιμος και φιλειρηνικος(οταν δεν μπουκαρε με οπλα σε σπιτια)

Άβαταρ μέλους
nostromos

αντε γεια

οχι η Μελανια δεν μου παιρνει πιπες ... αλλα ποτε δεν ειχα ελλειψη στις ομορφες γυναικες και το σεξ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”