Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Το ρατσιστικό μίσος δε μου αρέσει, το ότι όμως δε μου αρέσει δε σημαίνει πως δεν είναι μίσος. Μήπως έχεις χάσει λίγο τη επαφή με την πραγματικότητα;
Το facebook σβήνει ομάδες που προωθούν το ρατσιστικό μίσος, όπως οφείλει να κάνει (εκτός και αν πρέπει να δίνει "ελευθερία λόγου" πχ και στους παιδεραστες) και ο Τραμπ ως ακροδεξιός που είναι ενοχλείται και εσύ μου λες τώρα ότι μπορεί να εφαρμόσει κλείσιμο των μέσων αυτών, δηλαδή σε στιλ Κίνας και Τουρκίας.
Το facebook λογοκρίνειν γενικά εθνικσιτικές ομάδες και προφιλ.
Όσο και να προσπαθείς να ταυτίσιες την επιβολή λογοκρισίας με την απαγόρευση λογοκρισίας, δεν είναι παρα μια γραφική προσπάθεια.
Έχεις μπερδέψει τη λογοκρισια με την τήρηση του νόμου και την ελευθερία του λόγου με τα ποινικά αδικήματα
Δεν μπορείς να ποινικοποιείς ιδέες (εκτός κι αν είσαι δικτάτορας).
Απο τη μία ζητάτε διώξεις ιδεών κι απο την άλλη χαρακτηρίζεταε "ολοκληρωτισμό" την...προσπάθεια αποτροπής της επιβολής του ολοκληρωτισμού! Έχετε ξεπεράσει και τα έργα του Όργουελ!!!
Ξέρω ότι ο άνθρωπος είναι ακόμα στο νοσοκομείο και χαροπαλεύει. Το πως θα χαρακτηριστεί το συμβάν, υποθέτω θα το ορίσει το δικαστήριο.
για πες μας τώρα, συμφωνείς με τον πρόεδρο ότι ο παππούς ήταν τρομοκράτης αντίφα που έστησε την παραλίγο(?) δολοφονία του για να παγιδέψει τους αστυνομικούς;
μπορει και να ηθελε να γινει μαρτυρας ... να προκαλεσει για να τον χτυπησουνε και να κερδισει ο σκοπος του ... αυτο οπως ειπες θα το ερευνησει το δικαστηριο
Α, μισό λεπτό, δε μιλάει για μάρτυρα. Μιλάει για αντίφα(δηλαδή τρομοκράτη) που είχε μαζί του συσκευή για να μπλοκάρει τον ασύρματο της αστυνομίας. "could be a set up" προφανώς υπονοεί ότι ήταν σχέδιο και κάποιος τον έβαλε να πέσει.
συμφωνείς με πρόεδρα;
μαρτυρα ειπα εγω ... εσυ ξερεις αν ειναι αντιφα ...?
και το "could be a set up" το εξηγω μια χαρα ... ηθελε να κανει τον ηρωα για να τον κακομεταχειριστουνε ... ειναι ολοφανερο
μπορει και να ηθελε να γινει μαρτυρας ... να προκαλεσει για να τον χτυπησουνε και να κερδισει ο σκοπος του ... αυτο οπως ειπες θα το ερευνησει το δικαστηριο
Α, μισό λεπτό, δε μιλάει για μάρτυρα. Μιλάει για αντίφα(δηλαδή τρομοκράτη) που είχε μαζί του συσκευή για να μπλοκάρει τον ασύρματο της αστυνομίας. "could be a set up" προφανώς υπονοεί ότι ήταν σχέδιο και κάποιος τον έβαλε να πέσει.
συμφωνείς με πρόεδρα;
και το "could be a set up" το εξηγω μια χαρα ... ηθελε να κανει τον ηρωα για να τον κακομεταχειριστουνε ... ειναι ολοφανερο
αντίφα προβοκάτορα. Έτσι τον χαρακτηρίζει ο πρόεδρος
συμφωνείς με πρόεδρα;
γνωριζεις εσυ οτι δεν ητανε ...? μπορεις να μας δωσεις εσυ καποια στοιχεια για τον ανθρωπο αυτο ...?
γνωριζεις εσυ οτι δεν ητανε ...? μπορεις να μας δωσεις εσυ καποια στοιχεια για τον ανθρωπο αυτο ...?
αν γνωρίζω ότι δεν ήτανε τι; Τρομοκράτης προβοκάτορας που άνοιξε μόνος του το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο για να τη στήσει στους αστυνομικούς;
Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιουν 2020, 11:49
Πιστεύω κάπου εδώ είναι η ώρα που θα μπει κάποιος να αναφωνήσει αυθόρμητα "πως τους πετσόκοψες έτσι ρε Γαλή;;!", κέρνα τους πόνο ατελείωτο, μέτωπο λογικής κλπ κλπ.
nowhere έγραψε: 09 Ιουν 2020, 17:26
έχει τερματίσει το τραμπακουλόμετρο
Νταξ, τον ντραμπφ με μιά ματιά τον βλέπεις και καταλαβαίνεις πάνω κάτω τι ρόλο βαράει και δεν το λέω για καλό, τους άλλους τους έχεις τσεκάρει καθόλου όμως ρε; πως τους κόβεις;
Προσωπικά δεν είχα ή έχω συμπάθεια σε κανέναν τους με μοναδική εξαίρεση τον Μπέρνι, η μη προώθηση του με έκανε να σιχαθώ τους ντεμς.
Είναι και ηλικιωμένος ανθρωπάκος και δεν τον βλέπω να παίρνει ποτέ εξουσία, ναι είμαι Σαντερίτσα και σας γράφω σταρχίδια μου.
nowhere έγραψε: 09 Ιουν 2020, 17:26
έχει τερματίσει το τραμπακουλόμετρο
Νταξ, τον ντραμπφ με μιά ματιά τον βλέπεις και καταλαβαίνεις πάνω κάτω τι ρόλο βαράει και δεν το λέω για καλό, τους άλλους τους έχεις τσεκάρει καθόλου όμως ρε; πως τους κόβεις;
Προσωπικά δεν είχα ή έχω συμπάθεια σε κανέναν τους με μοναδική εξαίρεση τον Μπέρνι, η μη προώθηση του με έκανε να σιχαθώ τους ντεμς.
Είναι και ηλικιωμένος ανθρωπάκος και δεν τον βλέπω να παίρνει ποτέ εξουσία, ναι είμαι Σαντερίτσα και σας γράφω σταρχίδια μου.
βαλανε τους αριστερους του Μπερνι να καουνε με τα επεισοδια ... αν βγει ο Μπαιντεν το νου σας στον Αντιπροεδρο ... αυτος εχει τα κουμαντα
οι αστυνομικοι κινουνται μπροστα αφου ο ανθρωπος αυτος κινειται πρωτα προς το μερος τους ... προβοκαρει κανονικα μονος του
Υπάρχει χώρος να περάσουν άνετα και να μη τον ακουμπήσουν. Οι ικανότητες ενός γερασμένου εγκεφάλου που στήνει προβοκάτσια είναι αμελητέες. Παρόλα αυτά, οι αστυνομικοί τσίμπησαν γερά.