oldjedi έγραψε: 09 Ιουν 2020, 01:14
Kauldron έγραψε: 09 Ιουν 2020, 00:44
oldjedi έγραψε: 08 Ιουν 2020, 23:20
Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ δεν εχει παραιτηθει απο τις γερμανικες αποζημιωσεις ...Ουτε ο Καραμανλης , ουτε ο Θεος ο ιδιος δεν θα μπορουσε να παραιτηθει ... Καμμια Βουλη δεν ψηφισε κατι τετοιο...
Ξαναδιαβασε την wiki ...
Ωραία, αν δεν είχε παραιτηθεί, τότε δε χρειαζόταν δάνειο. Θα παίρναμε τις αποζημιώσεις, και δε θα χρειαζόταν τίποτε άλλο.
Αλλά οι αποζημιώσεις απ' τις οποίες "δεν έχουμε παραιτηθεί", είναι σαν τις συντεταγμένες της ΑΟΖ, που "είναι δικαίωμα μας, και ΘΑ καταθέσουμε".
Τρίχες κατσαρές, που τις λένε κάποιοι άτολμοι που δε θέλουν ν' αλλάξει τίποτα, και το μόνο που τους νοιάζει είναι η συνταξούλα τους και η τσεπούλα τους, για να νιώθουν καλύτερα.
Μεχρι σημερα δανεια παιρνουμε , αφου η Γερμανια με διαφορες προφασεις αρνειται την καταβολη των αποζημιωσεων ...
Κατσαρες , η οχι , αυτες ειναι ... Και βεβαια με νοιαζει η συνταξουλα μου ... απο αυτην εξαρταται η επιβιωση μου ...
Εσυ εισαι νεος , θα δουλεψεις και οταν φτασεις στην ηλικια μου δεν θα χρειαζεσαι την συνταξη σου , αφου θα τα εχεις κονομησει χοντρα , ψηφιζοντας τον Κασιδιαρη ...που θα εχει αναμορφωσει την Ελλαδα και θα εχει παρει και τις γερμανικες αποζημιωσεις ...Μετα , θα αλλαξεις πλευρο ...
Άλλο να σε νοιάζει η σύνταξή σου, κι άλλο να είσαι διατεθειμένος να πουλήσεις την πατρίδα σου για να την έχεις.
Μεχρι σημερα δανεια παιρνουμε , αφου η Γερμανια με διαφορες προφασεις αρνειται την καταβολη των αποζημιωσεων ...
Μην πάς να ξεγλυστρίσεις σαν τη σουπιά. Εκείνη την εποχή ήταν και ζεστό το θέμα, και η Γερμανία ως ηττημένη δεν είχε και επιλογή να πεί δεν πληρώνω. Άλλωστε πότε τα ζήτησε ο "μέγας" Καραμανλής για να πούν δεν τα δίνουμε?
Και προφανώς αν πήρες δάνειο ΔΕΝ τους ΠΟΥΛΗΣΕΣ τον Μέρτεν, τους τον ΧΑΡΙΣΕΣ. Αφού το δάνειο το αποπληρώνεις, και μάλιστα με τόκο, τί πήρες για τον Μέρτεν. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση πάντως πώς μ' ένα ΔΑΝΕΙΟ (δηλαδή ούτε καν χρήματα που δίδονται) είσαι πρόθυμος να "ξεχάσεις" τις ζωές Ελλήνων. Εφόσον τους τον ΧΑΡΙΣΕΣ, είσαι συνεργάτης των ναζί.
Υπόψη, ο Μέρτεν δεν είχε κανένα λόγο να πεί ψέματα. Η μόνη "ποινή" που του επεβλήθη ήταν να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα 2 φορές τη βδομάδα.