Έχεις τη μύγα, ε?blackpaint έγραψε: 25 Ιουν 2018, 19:08ΝΑΤΑ ΤΑ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑKauldron έγραψε: 25 Ιουν 2018, 18:57 .
Λοιπόν, να σου πώ κάτι. Με το να το παίζεις ευαισθητούλjης με τους μεταναστούλjηδες, και με το να ποστάρεις γελοίες φωτογραφίες σου, δεν πρόκειται να γαμήσεις ποτέ. Εντελώς φιλικά.
Δε ρώτησες, έβγαλες συμπεράσματα. Η "ερώτηση" δεν αφορούσε το "αν" αφορούσε το "πόσα". Μάθε εσύ πρώτα να καταλαβαίνεις τί γράφεις, και τί σου γράφουν οι άλλοι, γιατί μου φαίνεται οτι πολλές φορές είτε δεν τα διαβάζεις, είτε τα διαβάζεις και κάνεις οτι δεν τα καταλαβαίνεις.Σε ρώτησα κάτι, δεν σε κατηγόρησα για κάτι.
Η απάντηση σου δόθηκε, και φυσικά δεν ήταν η απάντηση που ήθελες, και συνέχισες με ειρωνεία.
Να σε ρωτήσω εγώ κάτι. Ας πούμε οτι σου αρέσουν τα μάφιν. Σου δίνω εγώ 100 μάφιν, και σου λέω οτι απ'τα 100, τα 2 είναι δηλητηριασμένα, και αν φάς έστω ένα, θα πεθάνεις. Υπάρχει η πιθανότητα να φάς έστω ένα μάφιν? Προφανώς οχι. Αυτό δε σημαίνει οτι δεν σου αρέσουν, σημαίνει οτι αντιλαμβάνεσαι τον κίνδυνο που εγκυμονεί το να τα φάς. Ομοίως και με τους "μετανάστες". Από τους 100, ας πούμε οτι οι 2 είναι επικίνδυνοι (μιλάμε για τρομοκράτες). Το να μην τους αφήσεις να μπούν, δε σημαίνει ρατσισμό, σημαίνει οτι αντιλαμβάνεσαι τον κίνδυνο.Η «κρίση» σου για τους μετανάστες βασίζεται σε ρατσιστικά κριτήρια, διότι καμμιά πληθυσμιακή ομάδα δεν κάνει κάτι σαν σύνολο για να την κατηγορείς σαν σύνολο, δεν πα να υποστηρίζεται από 100 άρθρα* κι όλο αυτό έχει νομικές συνέπειες.
Για το οτι είναι τουρίστες επιδομάτων:
https://www.telegraph.co.uk/news/2017/0 ... e-bristol/
Γερμανία, 75%:
https://www.express.co.uk/news/world/82 ... ela-Merkel
Λοιπόν, ας μην κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλό μας.THREE quarters of Germany’s refugees will be long-term unemployed and claiming benefits for years, it was admitted today.
Δεν υπάρχει κανένα "ρατσιστικό ξέσπασμα". Αν είναι έτσι και τα άρθρα που παρέθεσα είναι "ρατσιστικά". Η πραγματικότητα είναι αυτή που είναι. ΑλλάΔεν είμαι εγώ αυτός που θα καταγγείλει κάποιον για ρατσιστικό ξέσπασμα σε ένα φόρουμ, ειδικά την στιγμή που δεν είναι ακραίο, αλλά υπάρχουν άλλοι που θα το έκαναν άνετα.
"War is Peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength."
— George Orwell, 1984
Οχι, δε θα ζήσουμε σ' έναν οργουελικό εφιάλτη. Θα πούμε την αλήθεια, όπως αυτή προκύπτει από δεδομένα, είτε αρέσει, είτε οχι.
Το πιο αστείο, και που αποκαλύπτεί την παράνοια των λαθρολάγνων, είναι οτι οι ίδιοι άνθρωποι που θέλουν τους μουσουλμάνους, είναι οι ίδιοι που "αγωνίζονται" για τα δικαιώματα των γυναικών και των γκέη, δηλαδή ακριβώς των κοινωνικών ομάδων που στις μουσουλμανικές χώρες καταπιέζονται βάναυσα.