Οταν βλέπεις κάποιον να ασπάζεται μια λάθος ιδεολογία δεν πρέπει να τον διορθώσεις και να του πεις γιατί κάνει λάθος;nemo έγραψε: 24 Μάιος 2020, 17:45Ελπίζω να μην το συνεχίσεις και άλλο με τους ισμους γιατί καταντάει κουραστικό και χαζόAzuka έγραψε: 24 Μάιος 2020, 17:39Kauldron έγραψε: 24 Μάιος 2020, 17:37
Ακριβώς από πίσω σου (δηλαδή σε στηρίζω).
Επί του θέματος, μ' ενδιαφέρει να υπάρξει κάποια στιγμή (σύντομα, ελπίζω) προοπτική δημιουργίας ισχυρού ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ μετώπου, μακάρι και κυβέρνησης. Δε μ' ενδιαφέρει ποιός θα είναι εκείνος που θα προωθήσει εθνικιστικές θέσεις. Ο Κασιδιάρης είναι νέος, μ' επιχειρηματολογία και με λόγο που πλέον δείχνει και έχει ωριμάσει Τεράστιο ατού οτι δεν είναι απατεώνας. Συνεπώς είναι η καλύτερη επιλογή που έχει ο εθνικιστικός χώρος, για να μην πώ και γενικώς είναι η καλύτερη πολιτική επιλογή, με επιπλέον δεδομένο οτι όσο δείκτη νοημοσύνης έχουν όλοι οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί του δημοπραττικού τόξου, τον έχει εκείνος μόνος του.
Ελπίζω να σε ικανοποίησα με την απάντησή μου.
Εδώ τελείωσα, ελπίζω να τελείωσες κι εσύ (δηλαδή να μην έχουμε αντιδικίες).
Μάλλον δεν διαβασες τι είπα για το γιατί η αληθινή χριστιανικη πίστη και ο εθνικισμός είναι ασυμβίβαστα.
και γιατί χωρίς τους ισμούς δεν υπάρχει ισχυρο πλαίσιο προστασίας για πολίτες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαγγελμα δημιουργιας νεου κασιδιαροκομματος
Re: Διαγγελμα δημιουργιας νεου κασιδιαροκομματος
Ένας Γκανέζος Πεντηκοστιανός στην Ελλάδα
Γιατί στην αφρικη δεν υπάρχει σταθερότητα; όταν το απαντήσεις θα καταλάβεις και την παραπανω αστοχία σουAzuka έγραψε: 24 Μάιος 2020, 17:47Οταν βλέπεις κάποιον να ασπάζεται μια λάθος ιδεολογία δεν πρέπει να τον διορθώσεις και να του πεις γιατί κάνει λάθος;nemo έγραψε: 24 Μάιος 2020, 17:45Ελπίζω να μην το συνεχίσεις και άλλο με τους ισμους γιατί καταντάει κουραστικό και χαζόAzuka έγραψε: 24 Μάιος 2020, 17:39
Μάλλον δεν διαβασες τι είπα για το γιατί η αληθινή χριστιανικη πίστη και ο εθνικισμός είναι ασυμβίβαστα.
Με βάση την Ορθοδοξία δεν είναι αμαρτία. Εσύ ανήκεις σε έναν κλάδο(που από πολλούς θεωρείται φονταμενταλιστικος) του χριστιανισμου που δεν έχει καμία σχέση με την δύση (είναι κατά βάση θρησκεία του τρίτου κόσμου της Αφρικής, Λατινικης Αμερικής, Καραϊβικής,κάποιων τμημάτων της Ασίας κτλ) και συνεπώς έχει άλλη θεολογία από την Ορθοδοξία.Azuka έγραψε: 24 Μάιος 2020, 17:39Μάλλον δεν διαβασες τι είπα για το γιατί η αληθινή χριστιανικη πίστη και ο εθνικισμός είναι ασυμβίβαστα.Kauldron έγραψε: 24 Μάιος 2020, 17:37Ακριβώς από πίσω σου (δηλαδή σε στηρίζω).Νon4me έγραψε: 22 Μάιος 2020, 16:38 Ο χελωνος που ειναι ? θελω να ακουσω αναλυση για το σχηματισμο του κασ .![]()
Επί του θέματος, μ' ενδιαφέρει να υπάρξει κάποια στιγμή (σύντομα, ελπίζω) προοπτική δημιουργίας ισχυρού ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ μετώπου, μακάρι και κυβέρνησης. Δε μ' ενδιαφέρει ποιός θα είναι εκείνος που θα προωθήσει εθνικιστικές θέσεις. Ο Κασιδιάρης είναι νέος, μ' επιχειρηματολογία και με λόγο που πλέον δείχνει και έχει ωριμάσει Τεράστιο ατού οτι δεν είναι απατεώνας. Συνεπώς είναι η καλύτερη επιλογή που έχει ο εθνικιστικός χώρος, για να μην πώ και γενικώς είναι η καλύτερη πολιτική επιλογή, με επιπλέον δεδομένο οτι όσο δείκτη νοημοσύνης έχουν όλοι οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί του δημοπραττικού τόξου, τον έχει εκείνος μόνος του.
Εγώ δεν στηρίζω κανένα κόμμα αν πρώτα δεν βεβαιωθω για την ταυτότητα του(στην συγκεκριμένη περίπτωση αν πρώτα δεν δω δείγματα ότι το κόμμα Κασιδιάρη δεν είναι ένα ακόμα κόμμα νεοναζιστικού χαρακτήρα).Kauldron έγραψε: 24 Μάιος 2020, 17:37Ακριβώς από πίσω σου (δηλαδή σε στηρίζω).Νon4me έγραψε: 22 Μάιος 2020, 16:38 Ο χελωνος που ειναι ? θελω να ακουσω αναλυση για το σχηματισμο του κασ .![]()
- Golden Age
Δεν τον καταδικάζει η χριστιανική πίστη, αλλά η ελληνορθόδοξη εκκλησία. Η δε ιστορία της καταδίκης του οφείλεται σε καθαρά διπλωμματικούς λόγους. Οι Βούλγαροι για να επεκταθούν στη βαλκανική και να μην έχουν την αντίθεση του Οικουμενικού Πατριαρχείου απέκτησαν αυτόνομη βουλγαρική Εξαρχεία. Έτσι το Οικουμενικό Πατραρχείο καταδίκασε τον εθνικισμό. Αλλά αυτή η καταδίκη δεν έχει καν πέραση σε όλα τα Ορθόδοξα Πατριαρχεία, ούτε φυσικά στον Καθολικισμό και σε άλλα χρισιτανικά δόγματα. Ίσως σε κάποια, πάντως είναι θέμα εκκλησιών και όχι πίστεως.Azuka έγραψε: 24 Μάιος 2020, 17:23Ο εθνικισμός σύμφωνα με την Χριστιανικη πίστη είναι ένα από τα μεγαλύτερα αμαρτήματα. Το έθνος δεν μπορεί να μπαίνει πάνω από την πίστη. Εγώ για παράδειγμα έχω καταγωγή από την Γκάνα αλλά πέρασα σχεδόν όλη νου τη ζωή στην Ελλάδα. Ομως πάνω και από την Ελλάδα και από την Γκάνα και από όλες τις χώρες του κόσμου βάζω την πίστη μου και είμαι πρώτα από όλα χριστιανός της Πεντηκοστής.Golden Age έγραψε: 23 Μάιος 2020, 12:59 Εμένα με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν μιλά για εθνικιστικό φορέα. Ο εθνικισμός είναι η ουσία της ιδεολογίας ενός τέτοιου φορέα. Εαν δεν είναι εθνικιστικός, δεν έχει νόημα υπάρξεως. Και δεν τίθεται λόγος για..."ακραίο" (που και η αποφυγή του για αυτό θα ήταν λάθος). Ζούμε στην εποχή που εθνικιστής δηλώνει μέχρι και ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
- Golden Age
Η Λίγα της Ιταλίας δεν ήταν/είναι μεγάλο κόμμα; Και σε μεμονομένο επίπεδο υπήρχαν ευρωβουλευτές διαφόρων ακροδεξιών κομμάων που είχαν επαφή και συνεργασίες σε ψηφοφορίες με τη ΧΑ, όπως και με άλλα αντίστοιχα κόμματα.Apergos8 έγραψε: 24 Μάιος 2020, 16:46Επιβεβαιώνεις τα λεγόμενα μου.Ούτε ενα μεγαλο ακροδεξιό κόμμα της ΕΕ(εννοώ μεγάλο) δεν συνεργαζόταν σε επίπεδο κομμάτων με την ΧΑ.Δεν αναρωτήθηκες γιατί;Golden Age έγραψε: 24 Μάιος 2020, 16:05Το ότι δνε αποκύρηξε είναι γνωστό. Πάντα έλεγε ότι δνε αποκυρήσσουμε τίποτα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπήρξαν αλλαγές. Ο Κας απλά μιλά για πλήρη αναδιάρθρωση.Apergos8 έγραψε: 24 Μάιος 2020, 15:53
Με βάση όσα λέει ο Κασιδιάρης στις προτάσεις που έκανε η Χρυσή Αυγή ΑΚΟΜΑ δεν έχει αποκυρηξει τον ναζισμό ως ιδεολογία. Εγώ είμαι πατριώτης αλλά έχω και προγόνους πατριώτες που τους δολοφόνησαν οι ναζί στην Κατοχή. Και ναζιστικό κόμμα δεν θα ψηφίσω ποτέ μου.Μην ξεχνάς πως την Χρυσή Αυγή δεν την ήθελε κανένα εθνικιστικο κόμμα της ΕΕ επειδή ήταν ναζιστικό κόμμα.
Αυτό για τα κόμματα της ΕΕ είναι ένας μεγάλος μύθος. Κατ' αρχήν, υπήρχαν σε χώρες της ΕΕ κόμματα ανάλογα με τη ΧΑ που είχαν συνεργασία μαζί της, κάποια είχνα εκλέξει και ευρωβουλευτές και κάποια άλλα εξέλεξαν στις τελευταίες ευρωεκλογές. Και η ΧΑ συμμετείχε σε ευρωπαϊκό κόμμα με ευρωβουλευτές (απλά δεν είχε τον απαιτούμενο αριθμό για ευρωομάδα). Αλλά και στα μέινστριμ ακροδεξιά κόμματα (για τα οποία κάνεις λόγο), τα πράγματα επίσης δεν ήταν όπως περιγράφονται. Πχ η Λέγκα δεν είχε πρόβλημα συνεργασίας με τη ΧΑ, μάλιστα έκανε κι επίσημες επαφές με στελέχη της. Αλλά ακόμη και στα κόμαμτα που αρνούνταν τη συνεργασία, υπήρχαν στελέχη και ευρωβουλευτές που είχαν επαφές μαζί της. Στο Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας πχ (το κόμματα της Λεπέν) παρά την απόλυτη άρνησ της Λεπέν για συνεργασία με ΧΑ, η πτέρυγα του πατέρα της (κι ο ίδιος ο πατέρας της) ήταν υπερ της συνεργασίας με ΧΑ. Ακόμη και μετά την αποχώρηση του πατέρα της υπήρχαν στελέχη που είχαν επαφές με ΧΑ και υπσοτήριζαν τη συνεργασία. Στο Φλαμανδικό Μπλοκ επίσης δεν υπήρχε πρόβλημα συνεργασίας. Μάλιστα είχε έρθει και αντιπροσωπεία του στην Ελλάδα κι έκαναν κοινή εκδήλωση με τη ΧΑ. Μόνο μετά το ντόρο που δημιουργήθηκε άλλαξαν θέση και άδειασαν τα στελέχη τους που ήλθαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 24 Μάιος 2020, 18:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Τελικά απ΄ότι βλέπω δεν έμεινε κανείς μιχαλολιακικός στο Φόρουμ.Ολοι είναι πιο κοντά στον Κασιδιάρη.
Ποιός σου είπε ότι δεν υπάρχει σταθερότητα;Στο μεγαλύτερο μέρος της ηπείρου υπάρχει.nemo έγραψε: 24 Μάιος 2020, 17:50Γιατί στην αφρικη δεν υπάρχει σταθερότητα; όταν το απαντήσεις θα καταλάβεις και την παραπανω αστοχία σουAzuka έγραψε: 24 Μάιος 2020, 17:47Οταν βλέπεις κάποιον να ασπάζεται μια λάθος ιδεολογία δεν πρέπει να τον διορθώσεις και να του πεις γιατί κάνει λάθος;nemo έγραψε: 24 Μάιος 2020, 17:45
Ελπίζω να μην το συνεχίσεις και άλλο με τους ισμους γιατί καταντάει κουραστικό και χαζό
Ο χριστιανισμός διαφοροποιήθηκε από τον Ιουδαϊσμό διότι απευθύνεται σε όλα τα έθνη του κόσμου.Ο Θεός δεν γίνεται να.μπαίνει κάτω από το έθνος. Οι χριστιανοί της Πεντηκοστής (περισσότεροι γνωστοί ως Πεντηκοστιανοί) καταδικάζουμε απερίφραστα τον εθνικισμό ωαGolden Age έγραψε: 24 Μάιος 2020, 18:00Δεν τον καταδικάζει η χριστιανική πίστη, αλλά η ελληνορθόδοξη εκκλησία. Η δε ιστορία της καταδίκης του οφείλεται σε καθαρά διπλωμματικούς λόγους. Οι Βούλγαροι για να επεκταθούν στη βαλκανική και να μην έχουν την αντίθεση του Οικουμενικού Πατριαρχείου απέκτησαν αυτόνομη βουλγαρική Εξαρχεία. Έτσι το Οικουμενικό Πατραρχείο καταδίκασε τον εθνικισμό. Αλλά αυτή η καταδίκη δεν έχει καν πέραση σε όλα τα Ορθόδοξα Πατριαρχεία, ούτε φυσικά στον Καθολικισμό και σε άλλα χρισιτανικά δόγματα. Ίσως σε κάποια, πάντως είναι θέμα εκκλησιών και όχι πίστεως.Azuka έγραψε: 24 Μάιος 2020, 17:23Ο εθνικισμός σύμφωνα με την Χριστιανικη πίστη είναι ένα από τα μεγαλύτερα αμαρτήματα. Το έθνος δεν μπορεί να μπαίνει πάνω από την πίστη. Εγώ για παράδειγμα έχω καταγωγή από την Γκάνα αλλά πέρασα σχεδόν όλη νου τη ζωή στην Ελλάδα. Ομως πάνω και από την Ελλάδα και από την Γκάνα και από όλες τις χώρες του κόσμου βάζω την πίστη μου και είμαι πρώτα από όλα χριστιανός της Πεντηκοστής.Golden Age έγραψε: 23 Μάιος 2020, 12:59 Εμένα με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν μιλά για εθνικιστικό φορέα. Ο εθνικισμός είναι η ουσία της ιδεολογίας ενός τέτοιου φορέα. Εαν δεν είναι εθνικιστικός, δεν έχει νόημα υπάρξεως. Και δεν τίθεται λόγος για..."ακραίο" (που και η αποφυγή του για αυτό θα ήταν λάθος). Ζούμε στην εποχή που εθνικιστής δηλώνει μέχρι και ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
ς αντίθετο με τις Βιβλικές αρχές.
Τον καταδικάζει και η Ορθόδοξη εκκλησία. Ψάξε καλύτερα.Χριστιανός δεν γίνεται να ψηφίζει εθνικιστή.Giorgos έγραψε: 24 Μάιος 2020, 17:57Εγώ δεν στηρίζω κανένα κόμμα αν πρώτα δεν βεβαιωθω για την ταυτότητα του(στην συγκεκριμένη περίπτωση αν πρώτα δεν δω δείγματα ότι το κόμμα Κασιδιάρη δεν είναι ένα ακόμα κόμμα νεοναζιστικού χαρακτήρα).Kauldron έγραψε: 24 Μάιος 2020, 17:37Ακριβώς από πίσω σου (δηλαδή σε στηρίζω).Νon4me έγραψε: 22 Μάιος 2020, 16:38 Ο χελωνος που ειναι ? θελω να ακουσω αναλυση για το σχηματισμο του κασ .![]()
- Golden Age
Έτερον εκάτερον. Η πίστη δεν σου απαγορεύει να αγαπάς το έθνος σου, όπως δεν σου απαγορεύει να αγαπάς την οικογένειά σου, την κοινότητά σου κλπ. Δεν μ' ενδιαφέριε τί αντίληψη έχουν για τον εθνικισμό, οι Πεντηκοστιανοί, οι Ιεχωβάδες, οι ΧΙλιαστές, οι Μπαχαϊστές, οι Μορμόνοι κλπ. Εγώ λέω ποια είναι η θέση του Χριστιανισμού, υπο το πρίσμα της Ορθοδόξου Πίστεως, ανεξαρτήτως διπλωμματικών ενεργειών της εκκλησίας.Azuka έγραψε: 24 Μάιος 2020, 18:09Ο χριστιανισμός διαφοροποιήθηκε από τον Ιουδαϊσμό διότι απευθύνεται σε όλα τα έθνη του κόσμου.Ο Θεός δεν γίνεται να.μπαίνει κάτω από το έθνος. Οι χριστιανοί της Πεντηκοστής (περισσότεροι γνωστοί ως Πεντηκοστιανοί) καταδικάζουμε απερίφραστα τον εθνικισμό ωαGolden Age έγραψε: 24 Μάιος 2020, 18:00Δεν τον καταδικάζει η χριστιανική πίστη, αλλά η ελληνορθόδοξη εκκλησία. Η δε ιστορία της καταδίκης του οφείλεται σε καθαρά διπλωμματικούς λόγους. Οι Βούλγαροι για να επεκταθούν στη βαλκανική και να μην έχουν την αντίθεση του Οικουμενικού Πατριαρχείου απέκτησαν αυτόνομη βουλγαρική Εξαρχεία. Έτσι το Οικουμενικό Πατραρχείο καταδίκασε τον εθνικισμό. Αλλά αυτή η καταδίκη δεν έχει καν πέραση σε όλα τα Ορθόδοξα Πατριαρχεία, ούτε φυσικά στον Καθολικισμό και σε άλλα χρισιτανικά δόγματα. Ίσως σε κάποια, πάντως είναι θέμα εκκλησιών και όχι πίστεως.Azuka έγραψε: 24 Μάιος 2020, 17:23
Ο εθνικισμός σύμφωνα με την Χριστιανικη πίστη είναι ένα από τα μεγαλύτερα αμαρτήματα. Το έθνος δεν μπορεί να μπαίνει πάνω από την πίστη. Εγώ για παράδειγμα έχω καταγωγή από την Γκάνα αλλά πέρασα σχεδόν όλη νου τη ζωή στην Ελλάδα. Ομως πάνω και από την Ελλάδα και από την Γκάνα και από όλες τις χώρες του κόσμου βάζω την πίστη μου και είμαι πρώτα από όλα χριστιανός της Πεντηκοστής.
ς αντίθετο με τις Βιβλικές αρχές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 24 Μάιος 2020, 18:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Golden Age
Μια χαρά γίνεται. Στο πρώην Ανατολικό Μπλοκ οι Ορθόδοξες εκκλησίες έχουν μέχρι και εθνικιστές Αγίους.Azuka έγραψε: 24 Μάιος 2020, 18:09Τον καταδικάζει και η Ορθόδοξη εκκλησία. Ψάξε καλύτερα.Χριστιανός δεν γίνεται να ψηφίζει εθνικιστή.Giorgos έγραψε: 24 Μάιος 2020, 17:57Εγώ δεν στηρίζω κανένα κόμμα αν πρώτα δεν βεβαιωθω για την ταυτότητα του(στην συγκεκριμένη περίπτωση αν πρώτα δεν δω δείγματα ότι το κόμμα Κασιδιάρη δεν είναι ένα ακόμα κόμμα νεοναζιστικού χαρακτήρα).Kauldron έγραψε: 24 Μάιος 2020, 17:37
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 24 Μάιος 2020, 18:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
το πως διαφοροποιήθηκε ο χριστιανισμος στα κράτη δεν είναι του παρόντος και θα μπλέξουμε πολύAzuka έγραψε: 24 Μάιος 2020, 18:07Ποιός σου είπε ότι δεν υπάρχει σταθερότητα;Στο μεγαλύτερο μέρος της ηπείρου υπάρχει.
με αυτήν την λογική όμως δεν θα επιζούσες με τον ισις
Δικαίωμά σου.Giorgos έγραψε: 24 Μάιος 2020, 17:57Εγώ δεν στηρίζω κανένα κόμμα αν πρώτα δεν βεβαιωθω για την ταυτότητα του(στην συγκεκριμένη περίπτωση αν πρώτα δεν δω δείγματα ότι το κόμμα Κασιδιάρη δεν είναι ένα ακόμα κόμμα νεοναζιστικού χαρακτήρα).Kauldron έγραψε: 24 Μάιος 2020, 17:37Ακριβώς από πίσω σου (δηλαδή σε στηρίζω).Νon4me έγραψε: 22 Μάιος 2020, 16:38 Ο χελωνος που ειναι ? θελω να ακουσω αναλυση για το σχηματισμο του κασ .![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Sid Vicious
Φίλε εμένα δεν με νοιάζει, εγώ είμαι πανκAzuka έγραψε: 24 Μάιος 2020, 18:09Τον καταδικάζει και η Ορθόδοξη εκκλησία. Ψάξε καλύτερα.Χριστιανός δεν γίνεται να ψηφίζει εθνικιστή.Giorgos έγραψε: 24 Μάιος 2020, 17:57Εγώ δεν στηρίζω κανένα κόμμα αν πρώτα δεν βεβαιωθω για την ταυτότητα του(στην συγκεκριμένη περίπτωση αν πρώτα δεν δω δείγματα ότι το κόμμα Κασιδιάρη δεν είναι ένα ακόμα κόμμα νεοναζιστικού χαρακτήρα).Kauldron έγραψε: 24 Μάιος 2020, 17:37
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση