!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

blackpaint έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:20
Antares έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:13
blackpaint έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:07

ακομα χειροτερο οτι ο γραψε γυναικα αυτο :fp:
Με παρέσυρε ο ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ με το βιντεάκι που έβαλε, τι να κάνω. :102: Συνήθως δεν βλέπω τηλεόραση. Μετά είδα το facebook και μου φάνηκαν φυσιολογικές φωτογραφίες μιας ωραίας γυναίκας, όπως και τόσων άλλων στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Η δύναμη της διαστρέβλωσης στην τηλεόραση. Δεν βλέπω τέτοιες εκπομπές εδώ και πολύ καιρό.
χαιρομαι που το αντιλαμβανεσαι, καλο θα ειναι να εισαι επιφυλακτικη με αυτα.
Αν το δείτε όμως την παρουσιάζει σαν να έχει ματσωμένο χορηγό. Ή σε εμένα φάνηκε έτσι λόγω αποχής για πολύ καιρό από τις ειδήσεις της τηλεόρασης. Οπότε το μυαλό πάει στα μπλεξίματα του χορηγού ή την γυναίκα του ή οτιδήποτε άλλο. :102:
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Μην ντρεπεσαι Antares γι'αυτο που σου περασε απο το μυαλο.
Οφειλουμε να ειμαστε, καλοπροαιρετα, καχυποπτοι.
Την αλλη φορα εγραφαν τα μιντια ενα σωρο αρλουμπες για εκεινο το κτιριο που ειχε παρει φωτια επι της Συγγρου, ενω ολοι ηξεραν οτι ηταν ξενοδοχειο ημιδιαμονης και τιγκα στις βιζιτουδες.
Ολα τα σεναρια ειναι παντα ανοιχτα.
Ανεξαρτητα με το ποιος ηταν ο λογος της επιθεσης, αυτο που μενει ειναι οτι μια κοπελαρα καταστραφηκε. Μακαρι να βρει τη δυναμη να συνεχισει τη ζωη της και να ειναι ξανα ευτυχισμενη.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Medicine Man
Phorum.gr user: Medicine Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Medicine Man »

Cecily Anne έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:18
Medicine Man έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:14
Cecily Anne έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:09
Οχι καλο μου οι γυάλινες οι βαθμονομημενες δεν ειναι μιας χρήσης. Μιας χρήσης ειναι τα πλαστικά των μm πιπετων και τα πλαστικά πιπετακια τα μικρα. Οι γυάλινες των mL ειναι πολλαπλών χρήσεων.
Α για αναλυτικές μιλάς... ξέχασα ότι υπάρχουν, έχω να δω μια τέτοια περίπου 20 χρόνια 😀... το μυαλό μου πήγε στις γυάλινες μιας χρήσης που δεν είναι βαθμονομημένες.
Σε μας που το επιπεδο ποιοτικής ανάλυσης ειναι στο ml δεν εχεις λογο να εχεις καμια αλλη.

Δεν παίρνουμε ανάλυση δείγματος ορού. Ξυδάκια, βάσεις, τπτ φαρμακακια για ποιοτική, τετοια απλα πραγματάκια. Με το μάτι βάζαμε το 1 mL στις προβετες και έβγαλες αποτέλεσμα.

Γιατι στην ποσοτική ανάλυση δούλευε καμια προχοιδα; ; με το δάχτυλο σταματάγαμε τη ροη (δε δούλευαν τα βρυσακια) κατα την αλλαγή χρώματος του διαλύματος.
Δεν είμαι αναλυτικός χημικός αλλά γιατί τόσο μεγάλη κλίμακα (ml); Εγώ όταν κάνω αναλύσεις (σπάνια) παρασκευάζω δείγματα πχ 2 μl σε 10 μl buffer.... ml δεν είναι υπερβολική ποσότητα;
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Medicine Man έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:38
Cecily Anne έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:18
Medicine Man έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:14

Α για αναλυτικές μιλάς... ξέχασα ότι υπάρχουν, έχω να δω μια τέτοια περίπου 20 χρόνια 😀... το μυαλό μου πήγε στις γυάλινες μιας χρήσης που δεν είναι βαθμονομημένες.
Σε μας που το επιπεδο ποιοτικής ανάλυσης ειναι στο ml δεν εχεις λογο να εχεις καμια αλλη.

Δεν παίρνουμε ανάλυση δείγματος ορού. Ξυδάκια, βάσεις, τπτ φαρμακακια για ποιοτική, τετοια απλα πραγματάκια. Με το μάτι βάζαμε το 1 mL στις προβετες και έβγαλες αποτέλεσμα.

Γιατι στην ποσοτική ανάλυση δούλευε καμια προχοιδα; ; με το δάχτυλο σταματάγαμε τη ροη (δε δούλευαν τα βρυσακια) κατα την αλλαγή χρώματος του διαλύματος.
Δεν είμαι αναλυτικός χημικός αλλά γιατί τόσο μεγάλη κλίμακα (ml); Εγώ όταν κάνω αναλύσεις (σπάνια) παρασκευάζω δείγματα πχ 2 μl σε 10 μl buffer.... ml δεν είναι υπερβολική ποσότητα;
Τι εννοεις; Μια απλή ιωδομετρια να κανεις, σε τέτοιες ποσότητες θα πας. Και Ενταξει χεσε τις redox.

Δεν ξερω σε ποιο κλάδο να σου δωσω παράδειγμα. Θες να δεις ποσα mg πρωτεΐνη ξερω γω εχει μεσα το τάδε βρώσιμο. Σε τετοια μεγέθη θα δουλέψεις.

Βάσεις -οξέα χαμηλών συγκεντρώσεων, τα ιδια.

Θες να δεις σε ενα δείγμα ουρέας το ολικό άζωτο.

Σε μικρον θα δουλέψεις σε ανάλυσης πλάσματος, σε ένζυμα τοπαθειες και γενικά οπου αυτο που ψάχνεις εχει ανάλογα μικρα μεγέθη ή δεν μπορεις να παρεις μεγάλο δείγμα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Daje έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:37 Μην ντρεπεσαι Antares γι'αυτο που σου περασε απο το μυαλο.
Την αλλη φορα εγραφαν τα μιντια ενα σωρο αρλουμπες για εκεινο το κτιριο που ειχε παρει φωτια επι της Συγγρου, ενω ολοι ηξεραν οτι ηταν ξενοδοχειο ημιδιαμονης και τιγκα στις βιζιτουδες.
Ανεξαρτητα με το ποιος ηταν ο λογος της επιθεσης, αυτο που μενει ειναι οτι μια κοπελαρα καταστραφηκε. Μακαρι να βρει τη δυναμη να συνεχισει τη ζωη της και να ειναι ξανα ευτυχισμενη.
Θα θέλαμε να είχε συμβεί σε εμάς; Θα βρίσκαμε την δύναμη να είμαστε ξανά ευτυχισμένοι μετά από κάτι τέτοιο, ακόμη και αν είμαστε ασχημότεροι ή μεγαλύτεροι στην ηλικία; Έχω κομμένο στήθος αλλά ξέρω ότι διορθώνεται. Βέβαια υπάρχει πιθανότητα να μου συμβούν και χειρότερα αλλά θα μπορούσα να αντέξω κάτι τέτοιο;
Ή μπορεί να συμβεί και στον καθένα μας όταν σαν φυσιολογικοί άνθρωποι πάμε στην δουλειά μας, βόλτα ή ένα ταξίδι. Η διαπίστωση ότι ίσως θα μπορούσε ή μπορεί να συμβεί και σε εμάς κάνει το θέμα επίκαιρο. Που ζούμε δηλαδή;
Medicine Man

Cecily Anne έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:47 Τι εννοεις; Μια απλή ιωδομετρια να κανεις, σε τέτοιες ποσότητες θα πας. Και Ενταξει χεσε τις redox.

Δεν ξερω σε ποιο κλάδο να σου δωσω παράδειγμα. Θες να δεις ποσα mg πρωτεΐνη ξερω γω εχει μεσα το τάδε βρώσιμο. Σε τετοια μεγέθη θα δουλέψεις.

Σε μικρον θα δουλέψεις σε ανάλυσης πλάσματος, σε ένζυμα τοπαθειες και γενικά οπου αυτο που ψάχνεις εχει ανάλογα μικρα μεγέθη ή δεν μπορεις να παρεις μεγάλο δείγμα.
Εμένα το μυαλό μου πήγαινε περισσότερο σε αναλύσεις οργανικών ενώσεων, πρωτεινών, DNA/RNA. Δεν χρησιμοποιείτε mass spectrometry/HPLC/GCMS; Εξαρτάται βέβαια και για πόσες αναλύσεις την μέρα μιλάμε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Antares έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:50
Daje έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:37 Μην ντρεπεσαι Antares γι'αυτο που σου περασε απο το μυαλο.
Θα θέλαμε να είχε συμβεί σε εμάς; Θα βρίσκαμε την δύναμη να είμαστε ξανά ευτυχισμένοι μετά από κάτι τέτοιο, ακόμη και αν είμαστε ασχημότεροι ή μεγαλύτεροι στην ηλικία; Έχω κομμένο στήθος αλλά ξέρω ότι διορθώνεται. Βέβαια υπάρχει πιθανότητα να μου συμβούν και χειρότερα αλλά θα μπορούσα να αντέξω κάτι τέτοιο;
Ή μπορεί να συμβεί και στον καθένα μας όταν σαν φυσιολογικοί άνθρωποι πάμε στην δουλειά μας, βόλτα ή ένα ταξίδι. Η διαπίστωση ότι ίσως θα μπορούσε ή μπορεί να συμβεί και σε εμάς κάνει το θέμα επίκαιρο. Που ζούμε δηλαδή;
Μα ακριβώς εκεί είναι το θέμα, μάτια μου. Το ότι το στήθος, το πρόσωπο, το οτιδήποτε "διορθώνονται" ακόμη και αν δεν τίθεται θέμα υγείας. Το ότι ενίοτε οι συνεχείς διορθώσεις καταλήγουν σε επίσης παραμορφωμένα πρόσωπα, επειδή κάποιοι δεν μπορούν να αποδεχθούν το γήρας, είναι άλλο θέμα.

Το δυστύχημα όμως είναι ότι συνήθως οι παραμορφώσεις με οξύ δεν διορθώνονται. Και όσο πιο νέα και εξαρτημένη από την εμφάνιση της είναι μια γυναίκα, τόσο πιο δυσβάστακτη είναι η νέα πραγματικότητα με την οποία πρέπει να ζήσει όλη την υπόλοιπη ζωή τους. Γιατί οι παραμορφώσεις, πέρα από τις όποιες εκδηλώσεις συμπάθειας, είναι απωθητικές, ακόμη και αν δεν υπάρχει κακή πρόθεση από το περιβάλλον, είναι μια φυσική εγγενής αντίδραση στον οποιονδήποτε.

Οπότε, σαφώς και είναι σημαντική η ηλικία που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αν συμβεί σε κάποιον άνθρωπο που δεν έχει ενδιαφέρον για τα εγκόσμια, δεν κυκλοφορεί και έχει άλλα ενδιαφέροντα, δεν θα προκαλέσει το ίδιο πρόβλημα. Αν όμως συμβεί σε μια γυναίκα κοινωνική, είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται. Γιατί ακόμη και αν το έχει ξεπεράσει το θύμα, δεν μπορούν να το ξεπεράσουν οι άλλοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Medicine Man έγραψε: 23 Μάιος 2020, 18:31
Cecily Anne έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:47 Τι εννοεις; Μια απλή ιωδομετρια να κανεις, σε τέτοιες ποσότητες θα πας. Και Ενταξει χεσε τις redox.

Εμένα το μυαλό μου πήγαινε περισσότερο σε αναλύσεις οργανικών ενώσεων, πρωτεινών, DNA/RNA. Δεν χρησιμοποιείτε mass spectrometry/HPLC/GCMS; Εξαρτάται βέβαια και για πόσες αναλύσεις την μέρα μιλάμε.
Οχι καλο μου τα εργαστηρια ποιοτικής και ποσοτικής ανάλυσης (πρακτικά εργαστηρια αναλυτικης, ανοργανησ, οργανικής χημείας, πολυμερών, καυσίμων -λιπαντικών) γίνονται χειροκίνητα.
Στα όργανα που λες μπαίνεις στα εργαστηρια ενόργανης χημικης ανάλυσης. Σε ολα τα προγράμματα σπουδών ετσι ειναι, διότι πρώτα μαθαίνεις να δουλευεις και μετα πας στα μηχανήματα.

Επισης για ποιο λογο ενας χημικος ή χημικος μηχανικος να ασχολειται με αναλύσεις DNA σε επιπεδο φοιτητικό και για ποιο λογο να επενδύσει η σχολή για εξοπλισμό ανάλογο ? Ειναι το 1/100000000 της βιομηχανίας. Ας επενδύσει το βιολογικο που το αφορά πιο άμεσα. Ε φαντάζομαι καμια ηλεκτροφορηση που ειναι της πλάκας ο εξοπλισμος, σε σχεση με αλλα μπορει να στηθεί, αλλά εγω δεν ειχα κανει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Myrsini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Myrsini »

blackpaint έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:07
Myrsini έγραψε: 23 Μάιος 2020, 16:21
Antares έγραψε: 23 Μάιος 2020, 15:23

Εννοώ ότι αυτός ο τρόπος ζωής δεν μπορεί να συντηρηθεί από έναν μισθό ή και δύο μισθούς και ίσως υπάρχει μπλέξιμο με διάφορα κυκλώματα τα οποία έχουν μέσα και άτομα υπεράνω πάσης υποψίας. Κάτι τέτοιο διάβασα και σε άλλα fora.
:078:
ακομα χειροτερο οτι ο γραψε γυναικα αυτο :fp:
Ακριβώς! Εξαιρετικά λυπηρό! :fp:
Άβαταρ μέλους
sloopy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sloopy »

Πόσο μίσος, πόσο φθόνο, πόση κακία, πόσο εγκληματικά ένστικτα μπορεί νά χει κάποιος που να φτάσει να ρίξει βιτριόλι στο πρόσωπο ενός ανθρώπου!
Στο πρόσωπο που δεν είναι μόνο μια μύτη, δυο μάτια,δυο αυτιά, ένα στόμα, είναι η ίδια η ταυτότητά μας, η μοναδικότητας μας, ξεχωριστή απ όλους τους άλλους ανθρώπους ακόμη και σε ομοζυγωτούς διδύμους, η πιο ισχυρή αποτύπωση της μοναδικότητάς μας, πιο μοναδική από δακτυλικό αποτύπωμα ή και οδοντοστοιχία .
Το πρόσωπο που γελά και δακρύζει, που πονά και χαίρεται, που αγαπά, συμπονά,αηδιάζει,θυμώνει .
Το πρόσωπο με τα παράθυρα και τις πόρτες του, τις πύλες του άλλοτε ορθάνοιχτες κι άλλοτε κλειστές .
Τ αγγίζω κι επιβεβαιώνω την ύπαρξή μου, το συναίσθημά μου, τις αισθήσεις μου, εμένα και τον κόσμο μου, εμένα και τον άλλον, εμένα και το σημαντικό για τους αγαπημένους μου, εμένα και τ αδιάφορο για όσους μ αγνοούν, εμένα και το προφίλ των επιθυμιών και των στιγμών μου σε κάθε γκριμάτσα μου, σε κάθε ρυτίδα μου, σε κάθε βλέμμα του που έχει ίχνη, θύμησες και όνειρα, λιγώματα, στραβοπατήματα, καμάρι και μετάνιωμα, τά χει όλα τα δικά μου πάνω του χαραγμένα άλλα απόλυτα κι αδιαπράγματευτα, άλλα σχετικά και αμφίβολα ή αμφίσημα .
Αυτά τα όλα δε θες να πεθάνουν, θες να υποφέρουν, να πονούν, να σπαράζουν, να ντρέπονται, να φλέγονται στο πυρ μιας απαιτησης δια βίου κόλασης .
Για ποιον λόγο το άρρωστο υπάνθρωπο "μυαλό" σου μόνο γνωρίζει κι η σκατένια χολερική τιποτένια "ψυχή" σου, ουδείς άλλος μπορεί να κατανοήσει τέτοια καταστροφή και συμφορά ετσιθελικά και μη αντιστρεπτά από άνθρωπο σε άνθρωπο .
Ποια γυναικτονία, άθλιοι όροι μιας άθλιας κοινωνίας που νομοθετεί πλημμέλημα τέτοιο έγκλημα .
Μισάνθρωποι που βασανίζουν πριν σκοτώσουν ή προτιμούν
ζωή βασανιστήριο χωρίς λύτρωση αντί να δολοφονήσουν .
Κι όχι πως η δολοφονία δεν είναι έγκλημα, η στέρηση ζωής, είναι και παραείναι, ο φόνος είναι μέγα κακό .
Μα η ποταπή επιθυμία του βασανιστηρίου, του πόνου, του φρικτού βίου δείχνει όχι μόνο τ απάνθρωπο, αλλά το ανελέητο, το εκ προ μελέτης, το Εν ψυχρώ αποφασισμένο και σχεδιασμένο .Το χωρίς έλεος, χωρίς οίκτο, χωρίς τύψεις κι ενοχές .
Χωρίς ερινύες .
Κι όπως όλοι οι σκατάνθρωποι, κρύφτηκε η θρασύδειλη, έριξε το βιτριόλι, πήρε τη βιτριολική της μάζα κι εξαφανίστηκε .
Hang on sloopy :smt023
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

gassim έγραψε: 23 Μάιος 2020, 14:44
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Μάιος 2020, 14:30
gassim έγραψε: 23 Μάιος 2020, 14:24 η ο μπόλεκ ήθελε να ανάψουν λίγο τα αίματα για να χαζολογήσει όσο έτρωγε τα πατατάκια του.
Άσχετο. Κάποτε δεν ανέβαζες ζωγραφιές σου ή κάνω λάθος;
ναι ναι
Γιατί σταμάτησες; Δε ζωγραφίζεις πια;
Άβαταρ μέλους
A0ANACIVC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από A0ANACIVC »

Ποιός ξέρει τί άλλο μας περιμένει με αυτό το γκαντεμογκουβέρνο...

Ούτε την ζωή, ούτε την υγεία, ούτε την περιουσία, ούτε την πίστη των Ελλήνων είναι ικανό να υπερασπιστεί, ούτε τίποτε. Μόνο οι μουσουλμάνοι λαθραίοι, οι τουρίστες και τα μαυροτσούκαλα στην Κρήτη να περνάνε καλά...
Medicine Man

Cecily Anne έγραψε: 23 Μάιος 2020, 18:38
Medicine Man έγραψε: 23 Μάιος 2020, 18:31

Οχι καλο μου τα εργαστηρια ποιοτικής και ποσοτικής ανάλυσης (πρακτικά εργαστηρια αναλυτικης, ανοργανησ, οργανικής χημείας, πολυμερών, καυσίμων -λιπαντικών) γίνονται χειροκίνητα.
Στα όργανα που λες μπαίνεις στα εργαστηρια ενόργανης χημικης ανάλυσης. Σε ολα τα προγράμματα σπουδών ετσι ειναι, διότι πρώτα μαθαίνεις να δουλευεις και μετα πας στα μηχανήματα.

Επισης για ποιο λογο ενας χημικος ή χημικος μηχανικος να ασχολειται με αναλύσεις DNA σε επιπεδο φοιτητικό και για ποιο λογο να επενδύσει η σχολή για εξοπλισμό ανάλογο ? Ειναι το 1/100000000 της βιομηχανίας. Ας επενδύσει το βιολογικο που το αφορά πιο άμεσα. Ε φαντάζομαι καμια ηλεκτροφορηση που ειναι της πλάκας ο εξοπλισμος, σε σχεση με αλλα μπορει να στηθεί, αλλά εγω δεν ειχα κανει.
Για να μάθουν φοιτητές ποιοτική/ποσοτική ανάλυση, ναι, εννοείται ότι οι αναλύσεις είναι χειροκίνητες, αλλά άμα μιλάμε για διαγνωστικό εργαστήριο δεν μπορώ να φανταστώ αυτά τα πράγματα να γίνονται στο χέρι χωρίς την χρήση οργάνων.

Για το DNA/RNA είναι γεγονός ότι πρόκειται (προς το παρόν) για niche market...αλλά εκεί είναι τα λεφτά. Πολλά πανεπιστήμια έχουν ανάλογο εξοπλισμό, πολλές φορές καστομαρισμένο για τις ανάγκες της ομάδας. Ιδίως για θέματα βελτίωσης των αναλύσεων DNA/RNA υπάρχουν τεράστια περιθώρια. Πχ ενώ μπορείς με SFC-MS να κάνεις πολύ καλό διαχωρισμό οργανικού μείγματος σε κάτω από 5λεπτο χρησιμοποιώντας ελάχιστο διαλυτικό, για ανάλογη ανάλυση (όχι διαχωρισμό) DNA με MALDI-MS θες ένα 20λεπτο... Άμα πάμε σε κάποια στιγμή σε personalized medicine, οι αναλύσεις DNA θα είναι ρουτίνας σαν του αίματος. Ακόμη και για τους χημικούς μηχανικούς, η παρασκευή σε κλίμακα βιοφαρμάκων βασιζόμενων στο RNA (πχ η τεχνολογία siRNA) δε είναι καθόλου απλή υπόθεση.
bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

τοσες μερες ξεχασαμε να γραψουμε οτι αν συμβει κατι τετοιο σε εναν αντρα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα οσο σε μια γυναικα, ας μην ειναι και πολυ ομορφος, δεν πειραζει στους αντρες μετρανε αλλα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

sloopy έγραψε: 23 Μάιος 2020, 21:13 Πόσο μίσος, πόσο φθόνο, πόση κακία, πόσο εγκληματικά ένστικτα μπορεί νά χει κάποιος που να φτάσει να ρίξει βιτριόλι στο πρόσωπο ενός ανθρώπου!
Στο πρόσωπο που δεν είναι μόνο μια μύτη, δυο μάτια,δυο αυτιά, ένα στόμα, είναι η ίδια η ταυτότητά μας, η μοναδικότητας μας, ξεχωριστή απ όλους τους άλλους ανθρώπους ακόμη και σε ομοζυγωτούς διδύμους, η πιο ισχυρή αποτύπωση της μοναδικότητάς μας, πιο μοναδική από δακτυλικό αποτύπωμα ή και οδοντοστοιχία .
Το πρόσωπο που γελά και δακρύζει, που πονά και χαίρεται, που αγαπά, συμπονά,αηδιάζει,θυμώνει .
Το πρόσωπο με τα παράθυρα και τις πόρτες του, τις πύλες του άλλοτε ορθάνοιχτες κι άλλοτε κλειστές .
Τ αγγίζω κι επιβεβαιώνω την ύπαρξή μου, το συναίσθημά μου, τις αισθήσεις μου, εμένα και τον κόσμο μου, εμένα και τον άλλον, εμένα και το σημαντικό για τους αγαπημένους μου, εμένα και τ αδιάφορο για όσους μ αγνοούν, εμένα και το προφίλ των επιθυμιών και των στιγμών μου σε κάθε γκριμάτσα μου, σε κάθε ρυτίδα μου, σε κάθε βλέμμα του που έχει ίχνη, θύμησες και όνειρα, λιγώματα, στραβοπατήματα, καμάρι και μετάνιωμα, τά χει όλα τα δικά μου πάνω του χαραγμένα άλλα απόλυτα κι αδιαπράγματευτα, άλλα σχετικά και αμφίβολα ή αμφίσημα .
Αυτά τα όλα δε θες να πεθάνουν, θες να υποφέρουν, να πονούν, να σπαράζουν, να ντρέπονται, να φλέγονται στο πυρ μιας απαιτησης δια βίου κόλασης .
Για ποιον λόγο το άρρωστο υπάνθρωπο "μυαλό" σου μόνο γνωρίζει κι η σκατένια χολερική τιποτένια "ψυχή" σου, ουδείς άλλος μπορεί να κατανοήσει τέτοια καταστροφή και συμφορά ετσιθελικά και μη αντιστρεπτά από άνθρωπο σε άνθρωπο .
Ποια γυναικτονία, άθλιοι όροι μιας άθλιας κοινωνίας που νομοθετεί πλημμέλημα τέτοιο έγκλημα .
Μισάνθρωποι που βασανίζουν πριν σκοτώσουν ή προτιμούν
ζωή βασανιστήριο χωρίς λύτρωση αντί να δολοφονήσουν .
Κι όχι πως η δολοφονία δεν είναι έγκλημα, η στέρηση ζωής, είναι και παραείναι, ο φόνος είναι μέγα κακό .
Μα η ποταπή επιθυμία του βασανιστηρίου, του πόνου, του φρικτού βίου δείχνει όχι μόνο τ απάνθρωπο, αλλά το ανελέητο, το εκ προ μελέτης, το Εν ψυχρώ αποφασισμένο και σχεδιασμένο .Το χωρίς έλεος, χωρίς οίκτο, χωρίς τύψεις κι ενοχές .
Χωρίς ερινύες .
Κι όπως όλοι οι σκατάνθρωποι, κρύφτηκε η θρασύδειλη, έριξε το βιτριόλι, πήρε τη βιτριολική της μάζα κι εξαφανίστηκε .
Συμφωνω απολυτως.
Γι'αυτο και η ποινη επρεπε να ειναι ιση με εκεινη του φονου.
Ειναι πραγματικα αδιανοητο οτι υπαρχει το ενδεχομενο ο δραστης να ειναι εξω μετα απο 4 χρονια φυλακισης...
Γαμω τον μεσαιωνα τους γαμω.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”