Άσχετο. Κάποτε δεν ανέβαζες ζωγραφιές σου ή κάνω λάθος;gassim έγραψε: 23 Μάιος 2020, 14:24 η ο μπόλεκ ήθελε να ανάψουν λίγο τα αίματα για να χαζολογήσει όσο έτρωγε τα πατατάκια του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Για να κάνω και εγώ τον ντετέκτιβ και σύμφωνα με αυτά που λένε αλλού, ότι το χτύπημα ήταν επαγγελματικό, ίσως απείλησε να αποκαλύψει κάποιον και της έστειλε προειδοποίηση (το είπαν και αυτό σε σχόλια). Κάποιο πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας.
Οπότε ίσως την πληρώσει κάποια αυτοφοράκιας όπως γράφηκε και εδώ, με την ανάλογη αμοιβή.
Οπότε ίσως την πληρώσει κάποια αυτοφοράκιας όπως γράφηκε και εδώ, με την ανάλογη αμοιβή.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Πιάνομαι από αυτή σου την δημοσίευση γιατί διαβάζοντας την μου ήρθε επιφοίτηση.Αγις έγραψε: 23 Μάιος 2020, 14:10Δεν ειναι θεμα φυλου η σκατοψυχια.- Casper - έγραψε: 23 Μάιος 2020, 13:28 Πόσο σκατόψυχη ος μπορεί να είναι κάποια ος για να καταστρέφει μ' αυτό τον τρόπο την ζωή ενός ανθρώπου; Τραγικό. Ειλικρινά αν ήμουν στη θέση της κοπέλας θα προτιμούσα να με πυροβολούσε επιτόπου παρά να ζήσω αυτό το πράγμα.
Ζωντανη νεκρη η κοπελα σε κολαση επι γης .
Να το θυμομαστε οταν κοπτομεθα για τους θυτες - αγωνιζομαστε για ποινες χαδια + μην παθει τπτ ο εσωτερικος τους κοσμος - να μην εκδικηθουμε σαν κοινωνια κ αλλα φαιδρα .
Η Γαλη γραφει συνεχως για την αδιαφορια μας προς τους οικειους των θυματων κ την ακατανοητη προσοχη μας στην ευδαιμονια των εγκληματιων .
Σε αυτο το περιστατικο τουλαχιστον θυμηθηκαμε τη μαλακια με τις χαμηλες ποινες - εξοργιστηκαμε ολοι κ ολες - δεν θυμαμαι κατι αναλογο στο πχορουμ - παντα θα βρισκονταν καποιοι - καποιες να δικαιολογουν τα αδικαιολογητα για διαφορους λογους κ να τα δινουν ολα στην υπερασπιση του καθε σκατοψυχου - ης .
Αν βεβαια το βιτριολι το ειχε ριξει αντρας οι συνηθεις υποπτοι θα ειχαν λυσσαξει απαγγελοντας τα γνωστα ποιηματακια του κωλου - αποπροσανατολιζοντας τη συζητηση κ χειροκροτωντας το νεο δρωμενο '' ο βιτριολιστης εισαι εσυ ''
Λοιπόν, τι θα μπορούσαμε να κάνουμε.
Κρατάμε τον πκ ως έχει και το δικαστήριο δικάζει όπως θα δίκαζε, πχ ανώτατη ποινή 10 χρόνια φυλάκισης που τελικά για μπλα μπλα λόγους γίνεται 3 χρονάκια ξέρωγω.
Όταν τελειώσουν αυτά τα 3 χρονάκια μένει στους συγγενείς του θύματος ή στο ίδιο το θύμα αν ζει ακόμη η απόφαση για συνέχιση η μη της ποινής.
Στα όρια που έχει βάλει ήδη ο πκ και χωρίς θανατική ποινή αποφασίζει η πλευρά του θύματος λοιπόν (ή το ίδιο το θύμα) την πορεία και το είδος της ποινής.
Πχ έριξες βιτριόλι κυρία μου; ωραία. Δεν πέθανε το θύμα, πάλι ωραία. Το θύμα λοιπόν έχει ακριβώς το ίδιο δικαίωμα πάνω σου με αυτό που του έδωσες, αν αποφασίσει μέρα παρά μέρα να σου ρίχνει βιτριόλι στην ποσότητα που δεν θα σε ξεκάνει το κάνει και εσύ και η οικογένεια σου κτλ αναλαμβάνουν τα έξοδα αποκατάστασης σου, αν πάλι το θύμα είναι καμμιά αριστεράντζα μπορεί να σε πάρει σπίτι του, να σου δώκει και την άλλη κόρη να την βιάσεις ή γουατέβα και ακόμη αν θέλει να σου ζητήσει και συγγνώμην δια την ταλαιπωρίαν σου που σε έβαλε σε τόσο απάνθρωπη διαδικασία το σύστημα της δικαιοσύνης ενώ εσύ ήθελες από την αρχή να συγχωρέσεις αλλά τι να κάνομε υπάρχουν και νόμοι κτλ.
Νομίζω σαν ιδέα αξίζει το δικό της νήμα και αν δεν βαριόμουν θα μπορούσα να το αναπτύξω ακόμη καλύτερα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
καθε μερα γινεται της πουτανας στον κοσμο μας αλλα βεβαια οι τσατσαδες δινουν οτι πουλαει
φάε και το αυγουλάκι σου να μεγαλώσειςbolek έγραψε: 23 Μάιος 2020, 14:30τοση ωρα εφαγα τον σκασμο......
ενα μπιγκ τειστι με κοκα κολα
μιαμιση μπανανα--- η πρωτη μιση μου εσπασε και επεσε κατω........
μια πρωτεινη,
τα πατατακια
ενα ποτηρι πεπσι
μισο ποτηρι χυμο μανταρινι που ψιλοεκλεψα απο το τραπεζι ας το επινε και να μην τον αφηνε να ζεσταθει
nowhere έγραψε: 23 Μάιος 2020, 14:41φάε και το αυγουλάκι σου να μεγαλώσειςbolek έγραψε: 23 Μάιος 2020, 14:30τοση ωρα εφαγα τον σκασμο......
μια πρωτεινη,
τα πατατακια
ενα ποτηρι πεπσι
μισο ποτηρι χυμο μανταρινι που ψιλοεκλεψα απο το τραπεζι ας το επινε και να μην τον αφηνε να ζεσταθει
ναι ναιΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Μάιος 2020, 14:30Άσχετο. Κάποτε δεν ανέβαζες ζωγραφιές σου ή κάνω λάθος;gassim έγραψε: 23 Μάιος 2020, 14:24 η ο μπόλεκ ήθελε να ανάψουν λίγο τα αίματα για να χαζολογήσει όσο έτρωγε τα πατατάκια του.
θα κανεις εμμετούλιbolek έγραψε: 23 Μάιος 2020, 14:30gassim έγραψε: 23 Μάιος 2020, 14:24 η ο μπόλεκ ήθελε να ανάψουν λίγο τα αίματα για να χαζολογήσει όσο έτρωγε τα πατατάκια του.τοση ωρα εφαγα τον σκασμο......
μια πρωτεινη,
τα πατατακια
ενα ποτηρι πεπσι
Ναι, παίζει κι αυτό ως υπόθεση αλλά έχω μια ένσταση. Η παραμόρφωση δεν είναι προειδοποίηση.Antares έγραψε: 23 Μάιος 2020, 14:35 Για να κάνω και εγώ τον ντετέκτιβ και σύμφωνα με αυτά που λένε αλλού, ότι το χτύπημα ήταν επαγγελματικό, ίσως απείλησε να αποκαλύψει κάποιον και της έστειλε προειδοποίηση (το είπαν και αυτό σε σχόλια). Κάποιο πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας.
Είναι μία απολυτότητα που μπορεί να σε φέρει χαλαρά στο σημείο να μην έχεις κάτι άλλο να χάσεις.
Και αυτό είναι πολύ πιο επικίνδυνο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
καθολου καλη ιδεαsys3x έγραψε: 23 Μάιος 2020, 14:37Πιάνομαι από αυτή σου την δημοσίευση γιατί διαβάζοντας την μου ήρθε επιφοίτηση.Αγις έγραψε: 23 Μάιος 2020, 14:10Δεν ειναι θεμα φυλου η σκατοψυχια.- Casper - έγραψε: 23 Μάιος 2020, 13:28 Πόσο σκατόψυχη ος μπορεί να είναι κάποια ος για να καταστρέφει μ' αυτό τον τρόπο την ζωή ενός ανθρώπου; Τραγικό. Ειλικρινά αν ήμουν στη θέση της κοπέλας θα προτιμούσα να με πυροβολούσε επιτόπου παρά να ζήσω αυτό το πράγμα.
Να το θυμομαστε οταν κοπτομεθα για τους θυτες - αγωνιζομαστε για ποινες χαδια + μην παθει τπτ ο εσωτερικος τους κοσμος - να μην εκδικηθουμε σαν κοινωνια κ αλλα φαιδρα .
Η Γαλη γραφει συνεχως για την αδιαφορια μας προς τους οικειους των θυματων κ την ακατανοητη προσοχη μας στην ευδαιμονια των εγκληματιων .
Σε αυτο το περιστατικο τουλαχιστον θυμηθηκαμε τη μαλακια με τις χαμηλες ποινες - εξοργιστηκαμε ολοι κ ολες - δεν θυμαμαι κατι αναλογο στο πχορουμ - παντα θα βρισκονταν καποιοι - καποιες να δικαιολογουν τα αδικαιολογητα για διαφορους λογους κ να τα δινουν ολα στην υπερασπιση του καθε σκατοψυχου - ης .
Αν βεβαια το βιτριολι το ειχε ριξει αντρας οι συνηθεις υποπτοι θα ειχαν λυσσαξει απαγγελοντας τα γνωστα ποιηματακια του κωλου - αποπροσανατολιζοντας τη συζητηση κ χειροκροτωντας το νεο δρωμενο '' ο βιτριολιστης εισαι εσυ ''
Κρατάμε τον πκ ως έχει και το δικαστήριο δικάζει όπως θα δίκαζε, πχ ανώτατη ποινή 10 χρόνια φυλάκισης που τελικά για μπλα μπλα λόγους γίνεται 3 χρονάκια ξέρωγω.
Όταν τελειώσουν αυτά τα 3 χρονάκια μένει στους συγγενείς του θύματος ή στο ίδιο το θύμα αν ζει ακόμη η απόφαση για συνέχιση η μη της ποινής.
Στα όρια που έχει βάλει ήδη ο πκ και χωρίς θανατική ποινή αποφασίζει η πλευρά του θύματος λοιπόν (ή το ίδιο το θύμα) την πορεία και το είδος της ποινής.
Πχ έριξες βιτριόλι κυρία μου; ωραία. Δεν πέθανε το θύμα, πάλι ωραία. Το θύμα λοιπόν έχει ακριβώς το ίδιο δικαίωμα πάνω σου με αυτό που του έδωσες, αν αποφασίσει μέρα παρά μέρα να σου ρίχνει βιτριόλι στην ποσότητα που δεν θα σε ξεκάνει το κάνει και εσύ και η οικογένεια σου κτλ αναλαμβάνουν τα έξοδα αποκατάστασης σου, αν πάλι το θύμα είναι καμμιά αριστεράντζα μπορεί να σε πάρει σπίτι του, να σου δώκει και την άλλη κόρη να την βιάσεις ή γουατέβα και ακόμη αν θέλει να σου ζητήσει και συγγνώμην δια την ταλαιπωρίαν σου που σε έβαλε σε τόσο απάνθρωπη διαδικασία το σύστημα της δικαιοσύνης ενώ εσύ ήθελες από την αρχή να συγχωρέσεις αλλά τι να κάνομε υπάρχουν και νόμοι κτλ.
Νομίζω σαν ιδέα αξίζει το δικό της νήμα και αν δεν βαριόμουν θα μπορούσα να το αναπτύξω ακόμη καλύτερα.
σκεψου πως κανουν γενικα κ σε ολα τους γκευ με κωλους αλλων .
αν πιασεις κωλαρακι δικο τους η συντροφισας λεσβιας θα ουρλιαζουν για κρεμαλα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αν φοβηθεί πολύ για τον εαυτό της και την οικογένειά της; Δεν θα ξαναμιλήσει υποθέτω.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μάιος 2020, 14:47Ναι, παίζει κι αυτό ως υπόθεση αλλά έχω μια ένσταση. Η παραμόρφωση δεν είναι προειδοποίηση.Antares έγραψε: 23 Μάιος 2020, 14:35 Για να κάνω και εγώ τον ντετέκτιβ και σύμφωνα με αυτά που λένε αλλού, ότι το χτύπημα ήταν επαγγελματικό, ίσως απείλησε να αποκαλύψει κάποιον και της έστειλε προειδοποίηση (το είπαν και αυτό σε σχόλια). Κάποιο πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας.
Είναι μία απολυτότητα που μπορεί να σε φέρει χαλαρά στο σημείο να μην έχεις κάτι άλλο να χάσεις.
Ο τρόπος ζωής όπως φαίνεται δεν ανταποκρίνεται σε εισοδήματα απλής εργαζόμενης.
Ναι αλλά δεν μπορείς να στήσεις κρεμάλα, σύμφωνα με τον νεωτερικό μου σύστημα, όχι για να σκοτώσεις εν πάση περιπτώσει.Αγις έγραψε: 23 Μάιος 2020, 14:48καθολου καλη ιδεαsys3x έγραψε: 23 Μάιος 2020, 14:37Πιάνομαι από αυτή σου την δημοσίευση γιατί διαβάζοντας την μου ήρθε επιφοίτηση.Αγις έγραψε: 23 Μάιος 2020, 14:10
Δεν ειναι θεμα φυλου η σκατοψυχια.
σκεψου πως κανουν γενικα κ σε ολα τους γκευ με κωλους αλλων .
αν πιασεις κωλαρακι δικο τους η συντροφισας λεσβιας θα ουρλιαζουν για κρεμαλα .
Συν ότι δίνεις την δυνατότητα στις αριστεράντζες να απλώσουν την ανθρωπιά τους στον χωροχρόνο νομιμότατα.
Dura lex, sed lex.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Yποθεσεις μπορουν να γινουν πολλες.Antares έγραψε: 23 Μάιος 2020, 14:35 Για να κάνω και εγώ τον ντετέκτιβ και σύμφωνα με αυτά που λένε αλλού, ότι το χτύπημα ήταν επαγγελματικό, ίσως απείλησε να αποκαλύψει κάποιον και της έστειλε προειδοποίηση (το είπαν και αυτό σε σχόλια). Κάποιο πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας.
Για παραδειγμα, η κοπελα μπορει να ειναι βιζιτου και να ειχε μπλεξει με τετοια κυκλωματα. Ειναι ομορφη, μακρια απο την πολη που γεννηθηκε, υποδοχη σε ποδοσφαιρικες ομαδες και λοιπα.
Μπορει να πηγε με παντρεμενο και να επεσε σε τρελη.
Μπορει μεσω αυτης καποιοι να ηθελαν να παραδειγματισουν καποιον αλλον.
Δεν ξερουμε τι εχει γινει.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Αυτό δεν σημαίνει κάτι. Ούτως ή άλλως, τον "τρόπο ζωής της" τον έχει χάσει.Antares έγραψε: 23 Μάιος 2020, 14:52Αν φοβηθεί πολύ για τον εαυτό της και την οικογένειά της; Δεν θα ξαναμιλήσει υποθέτω.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μάιος 2020, 14:47Ναι, παίζει κι αυτό ως υπόθεση αλλά έχω μια ένσταση. Η παραμόρφωση δεν είναι προειδοποίηση.Antares έγραψε: 23 Μάιος 2020, 14:35 Για να κάνω και εγώ τον ντετέκτιβ και σύμφωνα με αυτά που λένε αλλού, ότι το χτύπημα ήταν επαγγελματικό, ίσως απείλησε να αποκαλύψει κάποιον και της έστειλε προειδοποίηση (το είπαν και αυτό σε σχόλια). Κάποιο πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας.
Ο τρόπος ζωής όπως φαίνεται δεν ανταποκρίνεται σε εισοδήματα απλής εργαζόμενης.
Προφανώς έχει χάσει και τα όποια εισοδήματα είχε μέχρι χθες αν δεν υπάρχει οικογενειακή περιουσία.
Στην τελική, τι να το κάνει το μεγάλο εισόδημα από τη στιγμή που αυτομάτως μπαίνει σε ένα κοινωνικό περιθώριο;
Το ότι οι επιθέσεις με βιτριόλι γίνονται στη συντριπτική πλειοψηφία σε νέους και όμορφους ανθρώπους και όχι σε αδιάφορους εμφανισιακά ή ηλικιωμένους, δεν είναι τυχαίο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-