Αρα υπαρχει ανταγωνισμος. Παραμενει καλυτερο βεβαια το Netflix.Jack Shephard έγραψε: 17 Μάιος 2020, 23:07Όχι. Υπάρχει και το Amazon Prime Video και το Apple TV+.Lestat έγραψε: 17 Μάιος 2020, 22:39 Ερωτηση: Στην Ελλαδα απο ''on demand'' πλατφορμες υπαρχει μονο το Netflix ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
Re: Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
Winter is coming
Πρόσφατα μπήκε και το hbo gο, μέσω της βονταφονJack Shephard έγραψε: 17 Μάιος 2020, 23:07Όχι. Υπάρχει και το Amazon Prime Video και το Apple TV+.Lestat έγραψε: 17 Μάιος 2020, 22:39 Ερωτηση: Στην Ελλαδα απο ''on demand'' πλατφορμες υπαρχει μονο το Netflix ;
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Τώρα ναι. Όμως τα άλλα δύο είναι φθηνότερα. Το Apple TV +μπορείς να το πάρεις και δωρεάν ένα χρόνο αν αγοράσεις κάποια από τις συσκευές της Apple.Lestat έγραψε: 17 Μάιος 2020, 23:12 [Αρα υπαρχει ανταγωνισμος. Παραμενει καλυτερο βεβαια το Netflix.
Και όταν μιλάμε για Apple TV μιλάμε για κολοσσό που έχει αρχίσει να επενδύει τεράστια ποσά σε περιεχόμενο και αναμένονται πολύ δυνατές σειρές και ταινίες.
Εντός του 2020 αναμενόταν και το Disney +. Τώρα με τον κορονοϊό μπορεί να πάει πίσω. Επίσης πολύ δυνατό περιεχόμενο.
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Το έχω αναφέρει παραπάνω. Έχει πιο λίγο περιεχόμενο.Σενέκας έγραψε: 17 Μάιος 2020, 23:14Πρόσφατα μπήκε και το hbo gο, μέσω της βονταφονJack Shephard έγραψε: 17 Μάιος 2020, 23:07Όχι. Υπάρχει και το Amazon Prime Video και το Apple TV+.Lestat έγραψε: 17 Μάιος 2020, 22:39 Ερωτηση: Στην Ελλαδα απο ''on demand'' πλατφορμες υπαρχει μονο το Netflix ;
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Shetland ,καλουλι ειναι
Plebs πλακα ειχε.
Plebs πλακα ειχε.
- perseus
Inspector Morse πολυ καλο
Τελος και η τριτη σεζον του Οζαρκ. Πανω κατω στα ιδια επιπεδα με την δευτερη. Η σειρα ανηκει στην κατηγορια βαθμολογιας απο 8 εως 8,4/10.
Στην ιδια κατηγορια βαζω και τις εξης: True Detective, Wire in the blood, Sherlock, Fargo, Stranger things (ειμαι στην πρωτη σεζον), Hill House, Arrow (το σταματησα στην 3η σεζον), Better call Saul πρωτη σεζον, Westworld (εχει δει κανείς την δευτερη σεζον; ), Dracula (το εκοψαν), Fear the Walking dead πρωτη σεζον (αξιζει η συνεχεια; ).
Στην ιδια κατηγορια βαζω και τις εξης: True Detective, Wire in the blood, Sherlock, Fargo, Stranger things (ειμαι στην πρωτη σεζον), Hill House, Arrow (το σταματησα στην 3η σεζον), Better call Saul πρωτη σεζον, Westworld (εχει δει κανείς την δευτερη σεζον; ), Dracula (το εκοψαν), Fear the Walking dead πρωτη σεζον (αξιζει η συνεχεια; ).
Winter is coming
- perseus
Το αναβαθμιζω σε παρα πολυ καλο ,ο τυπος απαιχτος ,πινει μπυρες οδηγαει την πέφτει σε γυναικες(τζιφος μεχρι τωρα),αθανατο 86...
-
Von Mackensen
Westworld; Παρών. Η 2η σαιζόν λίγο χειρότερη από την πρώτη, η 3η χειρότερη από τη δεύτερη. Παρόλα αυτά δε νομίζω ότι παίζεται αυτή τη στιγμή καλύτερη σειρά επιστημονικής φαντασίας.Lestat έγραψε: 20 Μάιος 2020, 21:42 Τελος και η τριτη σεζον του Οζαρκ. Πανω κατω στα ιδια επιπεδα με την δευτερη. Η σειρα ανηκει στην κατηγορια βαθμολογιας απο 8 εως 8,4/10.
Expanse.Von Mackensen έγραψε: 21 Μάιος 2020, 09:16Westworld; Παρών. Η 2η σαιζόν λίγο χειρότερη από την πρώτη, η 3η χειρότερη από τη δεύτερη. Παρόλα αυτά δε νομίζω ότι παίζεται αυτή τη στιγμή καλύτερη σειρά επιστημονικής φαντασίας.Lestat έγραψε: 20 Μάιος 2020, 21:42 Τελος και η τριτη σεζον του Οζαρκ. Πανω κατω στα ιδια επιπεδα με την δευτερη. Η σειρα ανηκει στην κατηγορια βαθμολογιας απο 8 εως 8,4/10.
-
Von Mackensen
Δεν το έχω δει φίλος. Η παραγωγή είναι επιπέδου westworld? - όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία βέβαια εάν τα υπόλοιπα είναι καλά....Zhukov έγραψε: 21 Μάιος 2020, 09:24Expanse.Von Mackensen έγραψε: 21 Μάιος 2020, 09:16Westworld; Παρών. Η 2η σαιζόν λίγο χειρότερη από την πρώτη, η 3η χειρότερη από τη δεύτερη. Παρόλα αυτά δε νομίζω ότι παίζεται αυτή τη στιγμή καλύτερη σειρά επιστημονικής φαντασίας.Lestat έγραψε: 20 Μάιος 2020, 21:42 Τελος και η τριτη σεζον του Οζαρκ. Πανω κατω στα ιδια επιπεδα με την δευτερη. Η σειρα ανηκει στην κατηγορια βαθμολογιας απο 8 εως 8,4/10.
- perseus
Η 4η σεζον δεν μου εκατσε καλαZhukov έγραψε: 21 Μάιος 2020, 09:24Expanse.Von Mackensen έγραψε: 21 Μάιος 2020, 09:16Westworld; Παρών. Η 2η σαιζόν λίγο χειρότερη από την πρώτη, η 3η χειρότερη από τη δεύτερη. Παρόλα αυτά δε νομίζω ότι παίζεται αυτή τη στιγμή καλύτερη σειρά επιστημονικής φαντασίας.Lestat έγραψε: 20 Μάιος 2020, 21:42 Τελος και η τριτη σεζον του Οζαρκ. Πανω κατω στα ιδια επιπεδα με την δευτερη. Η σειρα ανηκει στην κατηγορια βαθμολογιας απο 8 εως 8,4/10.
Το μπάτζετ δεν ξέρω αλλά σαν παράγωγη είναι στο ίδιο επίπεδο.Von Mackensen έγραψε: 21 Μάιος 2020, 09:27Δεν το έχω δει φίλος. Η παραγωγή είναι επιπέδου westworld? - όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία βέβαια εάν τα υπόλοιπα είναι καλά....Zhukov έγραψε: 21 Μάιος 2020, 09:24Expanse.Von Mackensen έγραψε: 21 Μάιος 2020, 09:16
Westworld; Παρών. Η 2η σαιζόν λίγο χειρότερη από την πρώτη, η 3η χειρότερη από τη δεύτερη. Παρόλα αυτά δε νομίζω ότι παίζεται αυτή τη στιγμή καλύτερη σειρά επιστημονικής φαντασίας.
- κυριος Μακης
Το Expanse μεχρι τριτο κυκλο που εχω δει ειναι τρομερη σειρα.
THE WALKING DEAD.
1η, 2η, 3η, 4η σαιζον = φανταστικες
5, 6η, = κουραστικες
7η = δυνατη
1η, 2η, 3η, 4η σαιζον = φανταστικες
5, 6η, = κουραστικες
7η = δυνατη
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση