!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρητικό τον πέρασαν για Πακιστανό και τον σάπισαν
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Κρητικό τον πέρασαν για Πακιστανό και τον σάπισαν
Εγω που εχω νιωσει τον ρατσισμό στο πετσι μου συμφωνω ,πηδαγα μια κνιτισα και το κομμα της απαγορευσε να με βλεπει διότι ημουν μαυρη αντιδραση.
- Northern Spirit
οντως ο τυπος μοιαζει με Πακιστανο. Τελικα ισως οι Κρητικοι να ειναι Πακιστανικης καταγωγης..
Καλυτερο αυτο απο το Παλαιστινιακης που τους αποδιδουνε αλλοι..
Καλυτερο αυτο απο το Παλαιστινιακης που τους αποδιδουνε αλλοι..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Δε μοιάζει. Εχει γαλάζια μάτια και κατσαρά μαλλιά.Northern Spirit έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:04 οντως ο τυπος μοιαζει με Πακιστανο. Τελικα ισως οι Κρητικοι να ειναι Πακιστανικης καταγωγης..![]()
Καλυτερο αυτο απο το Παλαιστινιακης που τους αποδιδουνε αλλοι..![]()
Πάντως οδηγώντας κατά καιρούς σε δρόμους της Κρήτης εκπλησσόμουν που έχει χωριά με Ρομά. Η σύζυγος μου εξηγούσε ότι πρόκειται για ιθαγενείς.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Σιγά μην της λένε και τις στάσεις που οφείλατε να κάνετε.perseus έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:02 Εγω που εχω νιωσει τον ρατσισμό στο πετσι μου συμφωνω ,πηδαγα μια κνιτισα και το κομμα της απαγορευσε να με βλεπει διότι ημουν μαυρη αντιδραση.
Τι μούσια είναι αυτά ρε;
- EKPLIKTIKOS
Δε μοιάζει με Πακιστανο, απλα έχει μουσια κ μαλλον σαπιο ντυσιμο. Εχεις δει πολλους κάστανους γαλαζοματηδες Πακιστανούς; να μου λεγες για κανα Μιχαλολιακο να πω ναιNorthern Spirit έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:04 οντως ο τυπος μοιαζει με Πακιστανο. Τελικα ισως οι Κρητικοι να ειναι Πακιστανικης καταγωγης..![]()
Καλυτερο αυτο απο το Παλαιστινιακης που τους αποδιδουνε αλλοι..![]()
Αλλο τα μανιαουρια ρε (βλ μιχαλολιακο). Οι κρητες ειναι βιολογικως Σημιται, ουχί ινδοευρωπαιοι πακιζvantono έγραψε: 20 Μάιος 2020, 12:56 καμια έκπληξη, δεν πάει και πολύς καιρός που ακομα και εδω μεσα μια ντουζίνα εθνούγκανα μιλουσαν για "πακιστανό σε εντεταλμένη υπηρεσία που μπαχαλεύει τη συγκεντρωση για τη μακεδονία μας", και λιγες μέρες μετά τους βγήκε Μανιάτης μπατριώτης. Απ' τον Αμπντούλ στον Καραπουτσαρέα, ενα τσιγάρο δρόμος.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:32 Δε μοιάζει με Πακιστανο, απλα έχει μουσια κ μαλλον σαπιο ντυσιμο. Εχεις δει πολλους κάστανους γαλαζοματηδες Πακιστανούς
οι παστούν μόνο στο Πακιστάν είναι κάπου 25 μύρια πληθυσμός

- Otto Weininger
Tρολιά 100%Αίγαγρος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 12:49 Ψιλό τρολιά. Να πω ότι οι αστυνομικοί δεν ήταν Κρητικοί (και δη Ηρακλειώτες), οκ, πες ότι τον πέρασαν για ξένο. Αλλά ούτε με Πάκι μοιάζει.
Κάτι άλλο θα παίχτηκε.
Σίγουρα παίχτηκε κάτι άλλο. Το θέμα είναι κατά πόσο το άλλο δικαιολογούσε τις μπουνιές στα μούτρα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Όσοι πιστεύετε αυτές τις μαλακίες μπορείτε να μου πείτε τι ψηφίσατε στις εκλογές να δω κάτι;
- EKPLIKTIKOS
Ινδοαριοι αδερφοι ειναι αυτοι με φουλ r1a haplo σαν τους σλαβους. Δεν ειναι σαν τους μελαμψους πακιζ, ειναι σα να συγκρίνεις τους βιολογικως σλαβους Έλληνες της βορειου Ελλάδος (aka "makedonski grcski) με τους κανονικούς Έλληνας (Πελοπόννησος κτλ)
Όταν λέτε για 100% τρολλιά τι ακριβώς εννοείται; Ότι τον κάναν μπλε μαρέν στο ξύλο και αυτός άρχισε να τρολλάρει;Otto Weininger έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:45Tρολιά 100%Αίγαγρος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 12:49 Ψιλό τρολιά. Να πω ότι οι αστυνομικοί δεν ήταν Κρητικοί (και δη Ηρακλειώτες), οκ, πες ότι τον πέρασαν για ξένο. Αλλά ούτε με Πάκι μοιάζει.
Κάτι άλλο θα παίχτηκε.
Σίγουρα παίχτηκε κάτι άλλο. Το θέμα είναι κατά πόσο το άλλο δικαιολογούσε τις μπουνιές στα μούτρα.
- Otto Weininger
Οτι τον έδειραν επειδή ήταν πακιστανός. Ή ακόμη και το γεγονός ότι τον ξυλοφόρτωσαν χωρίς λόγο και μάλιστα τόσο βίαια. Μέχρι να ακούσουμε και την εκδοχή της αστυνομίας, δεν πιστεύουμε τίποτα.mao mao έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:51Όταν λέτε για 100% τρολλιά τι ακριβώς εννοείται; Ότι τον κάναν μπλε μαρέν στο ξύλο και αυτός άρχισε να τρολλάρει;Otto Weininger έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:45Tρολιά 100%Αίγαγρος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 12:49 Ψιλό τρολιά. Να πω ότι οι αστυνομικοί δεν ήταν Κρητικοί (και δη Ηρακλειώτες), οκ, πες ότι τον πέρασαν για ξένο. Αλλά ούτε με Πάκι μοιάζει.
Κάτι άλλο θα παίχτηκε.
Αν αποδειχθεί ότι τον τσάκισαν στο ξύλο επειδή δεν είχαν κάτι καλύτερο να κάνουν, τότε απόλυση και πούτσα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Υδράργυρος
Φαντάσου τι ξύλο τρώνε οι μετανάστες και δεν τρέχει μια
- Dwarven Blacksmith
Ethnic group που λέγεται "Πακιστανός" έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει. Μόνο nation. Οπότε αναγκαστικά όταν λες Πακιστανός τους πιάνει όλους.EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:48Ινδοαριοι αδερφοι ειναι αυτοι με φουλ r1a haplo σαν τους σλαβους. Δεν ειναι σαν τους μελαμψους πακιζ, ειναι σα να συγκρίνεις τους βιολογικως σλαβους Έλληνες της βορειου Ελλάδος (aka "makedonski grcski) με τους κανονικούς Έλληνας (Πελοπόννησος κτλ)
- EKPLIKTIKOS
Ναι μωρέ αλλα ξερεις συζητάμε το στερεότυπο του Ελληνα και του Πακιστανου τωρα στο πλαισιο του συμβάντος. Σίγουρα υπάρχουν κ Ελληνες που μοιάζουν με Σουηδοι αλλα δεν ειναι representative, όπως υπάρχουν κ Αγγλοι με μεσογειακά χαρακτηριστικά. Ετσι κ αλλιώς ολα αυτά δεν ειναι σαφως ορισμένα, αλλα you get the pictureDwarven Blacksmith έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:57
Ethnic group που λέγεται "Πακιστανός" έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει. Μόνο nation. Οπότε αναγκαστικά όταν λες Πακιστανός τους πιάνει όλους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 1089 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος