!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κρητικό τον πέρασαν για Πακιστανό και τον σάπισαν

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Re: Κρητικό τον πέρασαν για Πακιστανό και τον σάπισαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Εγω που εχω νιωσει τον ρατσισμό στο πετσι μου συμφωνω ,πηδαγα μια κνιτισα και το κομμα της απαγορευσε να με βλεπει διότι ημουν μαυρη αντιδραση.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

οντως ο τυπος μοιαζει με Πακιστανο. Τελικα ισως οι Κρητικοι να ειναι Πακιστανικης καταγωγης.. :P

Καλυτερο αυτο απο το Παλαιστινιακης που τους αποδιδουνε αλλοι.. :lol:
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Northern Spirit έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:04 οντως ο τυπος μοιαζει με Πακιστανο. Τελικα ισως οι Κρητικοι να ειναι Πακιστανικης καταγωγης.. :P

Δε μοιάζει. Εχει γαλάζια μάτια και κατσαρά μαλλιά.

Πάντως οδηγώντας κατά καιρούς σε δρόμους της Κρήτης εκπλησσόμουν που έχει χωριά με Ρομά. Η σύζυγος μου εξηγούσε ότι πρόκειται για ιθαγενείς.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

perseus έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:02 Εγω που εχω νιωσει τον ρατσισμό στο πετσι μου συμφωνω ,πηδαγα μια κνιτισα και το κομμα της απαγορευσε να με βλεπει διότι ημουν μαυρη αντιδραση.
Σιγά μην της λένε και τις στάσεις που οφείλατε να κάνετε.
Τι μούσια είναι αυτά ρε;
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Northern Spirit έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:04 οντως ο τυπος μοιαζει με Πακιστανο. Τελικα ισως οι Κρητικοι να ειναι Πακιστανικης καταγωγης.. :P

Δε μοιάζει με Πακιστανο, απλα έχει μουσια κ μαλλον σαπιο ντυσιμο. Εχεις δει πολλους κάστανους γαλαζοματηδες Πακιστανούς; να μου λεγες για κανα Μιχαλολιακο να πω ναι
vantono έγραψε: 20 Μάιος 2020, 12:56 καμια έκπληξη, δεν πάει και πολύς καιρός που ακομα και εδω μεσα μια ντουζίνα εθνούγκανα μιλουσαν για "πακιστανό σε εντεταλμένη υπηρεσία που μπαχαλεύει τη συγκεντρωση για τη μακεδονία μας", και λιγες μέρες μετά τους βγήκε Μανιάτης μπατριώτης. Απ' τον Αμπντούλ στον Καραπουτσαρέα, ενα τσιγάρο δρόμος.
Αλλο τα μανιαουρια ρε (βλ μιχαλολιακο). Οι κρητες ειναι βιολογικως Σημιται, ουχί ινδοευρωπαιοι πακιζ
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:32 Δε μοιάζει με Πακιστανο, απλα έχει μουσια κ μαλλον σαπιο ντυσιμο. Εχεις δει πολλους κάστανους γαλαζοματηδες Πακιστανούς

οι παστούν μόνο στο Πακιστάν είναι κάπου 25 μύρια πληθυσμός

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Αίγαγρος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 12:49 Ψιλό τρολιά. Να πω ότι οι αστυνομικοί δεν ήταν Κρητικοί (και δη Ηρακλειώτες), οκ, πες ότι τον πέρασαν για ξένο. Αλλά ούτε με Πάκι μοιάζει.
Κάτι άλλο θα παίχτηκε.
Tρολιά 100%

Σίγουρα παίχτηκε κάτι άλλο. Το θέμα είναι κατά πόσο το άλλο δικαιολογούσε τις μπουνιές στα μούτρα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ζιτανιτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ζιτανιτα »

Όσοι πιστεύετε αυτές τις μαλακίες μπορείτε να μου πείτε τι ψηφίσατε στις εκλογές να δω κάτι;
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Βλήμα έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:26
perseus έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:02 Εγω που εχω νιωσει τον ρατσισμό στο πετσι μου συμφωνω ,πηδαγα μια κνιτισα και το κομμα της απαγορευσε να με βλεπει διότι ημουν μαυρη αντιδραση.
Σιγά μην της λένε και τις στάσεις που οφείλατε να κάνετε.
Τι μούσια είναι αυτά ρε;
που ειναι το παραξενο ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Σενέκας έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:38

Ινδοαριοι αδερφοι ειναι αυτοι με φουλ r1a haplo σαν τους σλαβους. Δεν ειναι σαν τους μελαμψους πακιζ, ειναι σα να συγκρίνεις τους βιολογικως σλαβους Έλληνες της βορειου Ελλάδος (aka "makedonski grcski) με τους κανονικούς Έλληνας (Πελοπόννησος κτλ)
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Otto Weininger έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:45
Αίγαγρος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 12:49 Ψιλό τρολιά. Να πω ότι οι αστυνομικοί δεν ήταν Κρητικοί (και δη Ηρακλειώτες), οκ, πες ότι τον πέρασαν για ξένο. Αλλά ούτε με Πάκι μοιάζει.
Κάτι άλλο θα παίχτηκε.
Tρολιά 100%

Σίγουρα παίχτηκε κάτι άλλο. Το θέμα είναι κατά πόσο το άλλο δικαιολογούσε τις μπουνιές στα μούτρα.
Όταν λέτε για 100% τρολλιά τι ακριβώς εννοείται; Ότι τον κάναν μπλε μαρέν στο ξύλο και αυτός άρχισε να τρολλάρει;
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

mao mao έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:51
Otto Weininger έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:45
Κάτι άλλο θα παίχτηκε.
Tρολιά 100%

Όταν λέτε για 100% τρολλιά τι ακριβώς εννοείται; Ότι τον κάναν μπλε μαρέν στο ξύλο και αυτός άρχισε να τρολλάρει;
Οτι τον έδειραν επειδή ήταν πακιστανός. Ή ακόμη και το γεγονός ότι τον ξυλοφόρτωσαν χωρίς λόγο και μάλιστα τόσο βίαια. Μέχρι να ακούσουμε και την εκδοχή της αστυνομίας, δεν πιστεύουμε τίποτα.
Αν αποδειχθεί ότι τον τσάκισαν στο ξύλο επειδή δεν είχαν κάτι καλύτερο να κάνουν, τότε απόλυση και πούτσα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Φαντάσου τι ξύλο τρώνε οι μετανάστες και δεν τρέχει μια
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:48
Σενέκας έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:38

Ινδοαριοι αδερφοι ειναι αυτοι με φουλ r1a haplo σαν τους σλαβους. Δεν ειναι σαν τους μελαμψους πακιζ, ειναι σα να συγκρίνεις τους βιολογικως σλαβους Έλληνες της βορειου Ελλάδος (aka "makedonski grcski) με τους κανονικούς Έλληνας (Πελοπόννησος κτλ)
Ethnic group που λέγεται "Πακιστανός" έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει. Μόνο nation. Οπότε αναγκαστικά όταν λες Πακιστανός τους πιάνει όλους.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:57
Ethnic group που λέγεται "Πακιστανός" έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει. Μόνο nation. Οπότε αναγκαστικά όταν λες Πακιστανός τους πιάνει όλους.
Ναι μωρέ αλλα ξερεις συζητάμε το στερεότυπο του Ελληνα και του Πακιστανου τωρα στο πλαισιο του συμβάντος. Σίγουρα υπάρχουν κ Ελληνες που μοιάζουν με Σουηδοι αλλα δεν ειναι representative, όπως υπάρχουν κ Αγγλοι με μεσογειακά χαρακτηριστικά. Ετσι κ αλλιώς ολα αυτά δεν ειναι σαφως ορισμένα, αλλα you get the picture
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”