Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Highlander έγραψε: 19 Μάιος 2020, 21:43
Η παγκοσμιοποίηση και η δημιουργία πολυπολιτισμικών κοινωνιών είναι θετική διαδικασία. Το πόσο μεσαιωνικοί τύποι είναι αυτοί που την πολεμούν, το αποδεικνύει ακόμη πιο περίτρανα.
Ντροπη σου. Ακομη και οι Συριζαιοι που υποστηριζουν την παγκοσμιοποιηση παραδεχονται πως το κακο της ειναι ο νεοφιλ της χαρακτηρας.
Εσυ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ δεν παραδεχεσαι.
Το λοιπον δεν εισαι καν Συριζαιος.
Προσποιεισαι το Συριζαιο ενω στην πραξη εχεις μπει εδω μεσα να κανεις προπαγανδα υπερ της Παγκοσμιοποιησης και των ανοιχτων συνορων.
Κατα 99,9999999999999999% παιζει να εισαι μελος ΜΚΟ.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 20 Μάιος 2020, 09:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Highlander έγραψε: 19 Μάιος 2020, 21:43
Η παγκοσμιοποίηση και η δημιουργία πολυπολιτισμικών κοινωνιών είναι θετική διαδικασία. Το πόσο μεσαιωνικοί τύποι είναι αυτοί που την πολεμούν, το αποδεικνύει ακόμη πιο περίτρανα.
Ντροπη σου. Ακομη και οι Συριζαιοι που υποστηριζουν την παγκοσμιοποιηση παραδεχονται πως το κακο της ειναι ο νεοφιλ της χαρακτηρας.
Εσυ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ δεν παραδεχεσαι.
Το λοιπον δεν εισαι καν Συριζαιος.
Προσποιεισαι το Συριζαιο ενω στην πραξη εχεις μπει εδω μεσα να κανεις προπαγανδα υπερ της Παγκοσμιοποιησης και των ανοιχτων συνορων.
Κατα 99,9999999999999999% παιζει να εισαι μελος ΜΚΟ.
.
Άλλο ο νεοφιλελευθερισμός και άλλο η παγκοσμιοποίηση. Εγώ θέλω παγκοσμιοποίηση-πολυπολιτισμό και ταυτόχρονα μέτρα κοινωνικής πρόνοιας.
Φυσικά εσύ που εκθειάζεις την ελεύθερη ώρα δε θα μου πεις αν είμαι συριζα ή όχι, ενώ είμαι στον συριζα εδώ και μία δεκαετία+.
Σύνελθε, γιατί ξαφνικά το έχεις πάρει πολύ ακροδεξιά το τιμόνι.
Στη Χιλη χεστηκαν για τον κορονοιο και διαδηλωνουν κατα του lockdown επειδη ΠΕΙΝΑΝΕ.
«Πεινάμε», «χρειαζόμαστε να δουλέψουμε», «έχουμε ανάγκη να έρθει η βοήθεια», φώναζαν κάτοικοι των συνοικιών αυτών, αφού η κυβέρνηση του κεντροδεξιού προέδρου Σεμπαστιάν Πινιέρα, που μέχρι τώρα προτιμούσε τα περιοριστικά μέτρα να εφαρμόζονται επιλεκτικά και να γίνονται μαζικά διαγνωστικές εξετάσεις, αποφάσισε τελικά να επιβάλλει απόλυτη απαγόρευση της κίνησης για τουλάχιστον μία εβδομάδα στο Σαντιάγο.