stavmanr έγραψε: 19 Μάιος 2020, 20:59
Αυτό το γράφεις επειδή απλά δεν πέθαναν πολλοί συμπολίτες σου για το λόγο ότι δεν εφαρμόσαμε τις δικές σου απόψεις, Αρίστο.
Δηλαδή, βασιζόμενος σε αποτελέσματα μέτρων με τα οποία είσαι αντίθετος, παράγεις στατιστικές τις οποίες δέχεσαι ως αποδεικτικά της δικής σου θέσης.
Αν είχαμε τους αντίστοιχους θανάτους της Ιταλίας, μη λαμβάνοντας τα μέτρα, θα έκανες λόγο για γενοκτονία...
Μάλιστα αν χτυπούσε τη δική σου πόρτα, δεν θα έκανες καθόλου λόγο, αφού πιθανότατα θα είχες αποδημήσει εις Κύριον.![]()
stavmanr μιλαω για την Ελλαδα, τα Βαλκανια, την ανατολικη Ευρωπη και τη Ρωσια.
Αυτη η γεωγραφικη ζωνη ειχε ελαχιστη θνησιμοτητα σε σχεση με τη Δυτικη Ευρωπη.
Απο την αλλη η υφεση που θα φερει η καραντινα σε αυτην ειδικα τη ζωνη θα ειναι πολλαπλασια της Δυτικης Ευρωπης.
Υπαρχουν δηλαδη χαρακτηριστικα εδω που ειναι εγκληματικο να μην μπαινουν στην εξισωση.
Πιχι το 50% των επιχειρησεων στην Ελλαδα ειναι εστιαση, καφες και ψυχαγωγια.
Ξερεις τι ανεργια συνεπαγεται που αρκετες δεν μπορουν ανοιξουν η δεν θελουν χωρις εγγυησεις απο την κυβερνηση;
Ξερεις τι σημαινει εκατονταδες χιλιαδες νεοι ανεργοι στην Ελλαδα;
Πρωτα απο ολα σημαινει δεκαδες χιλιαδες αγεννητα παιδια.
Ποιος το λογαριασε αυτο απο τους επιδημιολογους;
Ακουσες ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ Ελληνα επιδημιολογο να αναφερεται στα παιδια που δεν θα γεννηθουν εξαιτιας της καραντινας;
Και φταιω εγω να πω πως αυτοι τραβαγαν ενα διαταγμα κλειστειτε μεσα γιατι οι ιδιοι χρυσοπληρωνονται και χεστηκαν αν η καραντινα οδηγησει στην καταστροφη εκατονταδων χιλιαδων νεων ανθρωπων;
Οποτε φιλε μην με κριτικαρεις η μαλλον κριτικαρε με μονο στο οτι εχω φερθει με φοβερη υπομονη απεναντι στο παραμυθι των καναλιων και των κομματων.
ΟΛΟΙ αυτοι οι χρυσοπληρωμενοι κανθαροι, ειτε μιλαμε για πολιτικους, ειτε μιλαμε για δημοσιογραφους μεγαλων καναλιων, ειτε μιλαμε για επιδημιολογους, εχουν εξασφαλισει οχι το ψωμακι τους αλλα το παντεσπανι μεχρι και στα δισεγγονα τους.
Και δεν ενδιαφερονται για το ποσες εκατονταδες χιλιαδες ζωες κατεστρεψαν οι αποφασεις τους.
Εγω δεν ειδα για παραδειγμα ΚΑΝΕΝΑ επιδημιολογο να μιλαει για τις στρατιες ανεργων που ερχονται.
Ε λοιπον θα μιλησω εγω και αυτο εκανα απο την αρχη αυτης της ιστοριας.
.