Στην Βικιπεδια.Antigeist έγραψε: 20 Μάιος 2020, 00:20Αυτό τώρα που το διάβασες;Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 00:12 Το παντελόνι, όπως και το τακούνι, προέρχεται από την εξάρτυση των ιππεων. Το πεζικό φορούσε φουστανέλα και σανδάλια. Επομένως, για αυτονόητους κοινωνικούς λόγους, ήταν αναπόφευκτο τελικά να επικρατήσει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ήταν το παντελόνι καλή ιδέα ή καταστροφή;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Ήταν το παντελόνι καλή ιδέα ή καταστροφή;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Cecily Anne
Α δεν έχω ιδανική ρε συ. Πιο πολύ πρόσωπο κοιτάζω από σώμα.Antigeist έγραψε: 20 Μάιος 2020, 00:19
Η ιδανική σου αναλογία βάρους/ύψους ποια είναι περίπου; Πες μου ένα διάσημο παράδειγμα.
Αλλά από διάσημους μ'αρέσoυν ο Μάικλ Φασμπέντερ από τζίντζερ, οΤζάρεντ Λέτο από ξανθούς και ο Τομ Έλις από μελαχρινούς. Στους συγκεκριμένους με +20 κιλά πάνω λέω ναι άνετα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Εμένα θα πεις.. Μια φορά είχα ξεμείνει σπίτι του άντρα και δεν είχα βρακί να βάλω την επόμενη να πάω στη δουλειά και λέω δε γαμιέται θα βάλω ένα δικό του. Έλα που εκείνη τη μέρα στη δουλειά έσπασε ο διάολος το ποδάρι του είχαμε δειγματοληψία από τις παλέτες και κουβάλαγα και έσκυβα και να μην στα πολυλογώ έγινα ρόμπα στους μισούς μηχανικούς τους εργοστασίου. Να μη σχολιάσω ότι η μάρκα ήτανε κάτι κουλό, Τζόκερ; Υπάρχει; Τεσπα. Πολύ άνετα. Κι εγώ αν ήμουν άντρας θα τα φόραγα.hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2020, 00:22
Είναι τέρμα ανθυγιεινό. Και φυσικά δεν είναι άνετο ούτε για τους άντρες, εκτός για αυτούς που είναι υπερβολικά μικροτσούτσουνοι, με μπίλιες για αρχίδια, οπότε δεν χρειάζεται να φοράνε τίποτα που να τα κρατάει σταθερά σε μια θέση. Για τους υπόλοιπους, είναι ο κύριος λόγος που επικράτησε το εφαρμοστό μποξεράκι. Συνδυάζει την άνεση του μπόξερ σορτς, με το κράτημα του σλιπ. Μάλιστα μετά εξελίχθηκαν στο σημερινό στυλ που είναι καμπύλα μπροστά, για να εναποτίθεται ο εξοπλισμός καλύτερα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Το καλύτερο είναι η μπουραζανα, κάτι μεταξύ βρακας και παντελονιού.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
καλη ειναιΖενίθεδρος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 00:32Το καλύτερο είναι η μπουραζανα, κάτι μεταξύ βρακας και παντελονιού.
κατι τετοια παντελονια φοραω - φαρδια
Υπαρχει κ επωνυμο μπουραζανης - εχω συγγενεις
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Γιατί ρε συ, ελεφαντισμο στα αρχιδια έχεις;Αγις έγραψε: 20 Μάιος 2020, 00:35καλη ειναιΖενίθεδρος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 00:32Το καλύτερο είναι η μπουραζανα, κάτι μεταξύ βρακας και παντελονιού.
κατι τετοια παντελονια φοραω - φαρδια![]()
☦𓀢
☦𓀢
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Καραγκούνης;Αγις έγραψε: 20 Μάιος 2020, 00:35καλη ειναιΖενίθεδρος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 00:32Το καλύτερο είναι η μπουραζανα, κάτι μεταξύ βρακας και παντελονιού.
κατι τετοια παντελονια φοραω - φαρδια
Υπαρχει κ επωνυμο μπουραζανης - εχω συγγενεις
☦𓀢
☦𓀢
περιπουΖενίθεδρος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 00:39Γιατί ρε συ, ελεφαντισμο στα αρχιδια έχεις;Αγις έγραψε: 20 Μάιος 2020, 00:35καλη ειναιΖενίθεδρος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 00:32
Το καλύτερο είναι η μπουραζανα, κάτι μεταξύ βρακας και παντελονιού.
κατι τετοια παντελονια φοραω - φαρδια![]()
βασικα για ανεση
*λακωνια ο μπουραζανης απο οσο γνωριζω την οικογενεια - απωτερη καταγωγη ισως καραγκουνικη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 20 Μάιος 2020, 00:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Antigeist
Αν έχεις χαζέψει καθόλου αυτό το τούρκικο με τον αυτιστικό γιατρό γουστάρω πολύ και το σώμα και το πρόσωπο που έχει η μελαχρινή γιατρίνα. Η ξανθιά έχει και αυτή ωραίο πρόσωπο αλλά είναι λίγο - ελάχιστα - χοντρούλα. Μέχρι εκεί ανέχομαι, αντε και 5 κιλά παραπάνω μπόνους. Παραπάνω δεν το συζητάω.Cecily Anne έγραψε: 20 Μάιος 2020, 00:26Α δεν έχω ιδανική ρε συ. Πιο πολύ πρόσωπο κοιτάζω από σώμα.Antigeist έγραψε: 20 Μάιος 2020, 00:19
Η ιδανική σου αναλογία βάρους/ύψους ποια είναι περίπου; Πες μου ένα διάσημο παράδειγμα.
Αλλά από διάσημους μ'αρέσoυν ο Μάικλ Φασμπέντερ από τζίντζερ, οΤζάρεντ Λέτο από ξανθούς και ο Τομ Έλις από μελαχρινούς. Στους συγκεκριμένους με +20 κιλά πάνω λέω ναι άνετα.
- Cecily Anne
Μπα, δεν έχω ιδέα, ανέβασέ τες καλέ.Antigeist έγραψε: 20 Μάιος 2020, 00:41Αν έχεις χαζέψει καθόλου αυτό το τούρκικο με τον αυτιστικό γιατρό γουστάρω πολύ και το σώμα και το πρόσωπο που έχει η μελαχρινή γιατρίνα. Η ξανθιά έχει και αυτή ωραίο πρόσωπο αλλά είναι λίγο - ελάχιστα - χοντρούλα. Μέχρι εκεί ανέχομαι, αντε και 5 κιλά παραπάνω μπόνους. Παραπάνω δεν το συζητάω.Cecily Anne έγραψε: 20 Μάιος 2020, 00:26Α δεν έχω ιδανική ρε συ. Πιο πολύ πρόσωπο κοιτάζω από σώμα.Antigeist έγραψε: 20 Μάιος 2020, 00:19
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δηλαδή φαινόταν το λάστιχο της μέσης όπου αναγράφεται η μάρκα ή μήπως ο προβλεπόμενος για το σασί εξαερισμός άφηνε το Δέρμα ακάλυπτο από κάτω;Cecily Anne έγραψε: 20 Μάιος 2020, 00:30Εμένα θα πεις.. Μια φορά είχα ξεμείνει σπίτι του άντρα και δεν είχα βρακί να βάλω την επόμενη να πάω στη δουλειά και λέω δε γαμιέται θα βάλω ένα δικό του. Έλα που εκείνη τη μέρα στη δουλειά έσπασε ο διάολος το ποδάρι του είχαμε δειγματοληψία από τις παλέτες και κουβάλαγα και έσκυβα και να μην στα πολυλογώ έγινα ρόμπα στους μισούς μηχανικούς τους εργοστασίου. Να μη σχολιάσω ότι η μάρκα ήτανε κάτι κουλό, Τζόκερ; Υπάρχει; Τεσπα. Πολύ άνετα. Κι εγώ αν ήμουν άντρας θα τα φόραγα.hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2020, 00:22
Είναι τέρμα ανθυγιεινό. Και φυσικά δεν είναι άνετο ούτε για τους άντρες, εκτός για αυτούς που είναι υπερβολικά μικροτσούτσουνοι, με μπίλιες για αρχίδια, οπότε δεν χρειάζεται να φοράνε τίποτα που να τα κρατάει σταθερά σε μια θέση. Για τους υπόλοιπους, είναι ο κύριος λόγος που επικράτησε το εφαρμοστό μποξεράκι. Συνδυάζει την άνεση του μπόξερ σορτς, με το κράτημα του σλιπ. Μάλιστα μετά εξελίχθηκαν στο σημερινό στυλ που είναι καμπύλα μπροστά, για να εναποτίθεται ο εξοπλισμός καλύτερα.
☦𓀢
☦𓀢
- Cecily Anne
Το λάστιχο προφανώς!Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 00:45
Δηλαδή φαινόταν το λάστιχο της μέσης όπου αναγράφεται η μάρκα ή μήπως ο προβλεπόμενος για το σασί εξαερισμός άφηνε το Δέρμα ακάλυπτο από κάτω;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
o Μπομπ Σφουγγαράκης είσαι φίλε;Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 00:45Δηλαδή φαινόταν το λάστιχο της μέσης όπου αναγράφεται η μάρκα ή μήπως ο προβλεπόμενος για το σασί εξαερισμός άφηνε το Δέρμα ακάλυπτο από κάτω;Cecily Anne έγραψε: 20 Μάιος 2020, 00:30Εμένα θα πεις.. Μια φορά είχα ξεμείνει σπίτι του άντρα και δεν είχα βρακί να βάλω την επόμενη να πάω στη δουλειά και λέω δε γαμιέται θα βάλω ένα δικό του. Έλα που εκείνη τη μέρα στη δουλειά έσπασε ο διάολος το ποδάρι του είχαμε δειγματοληψία από τις παλέτες και κουβάλαγα και έσκυβα και να μην στα πολυλογώ έγινα ρόμπα στους μισούς μηχανικούς τους εργοστασίου. Να μη σχολιάσω ότι η μάρκα ήτανε κάτι κουλό, Τζόκερ; Υπάρχει; Τεσπα. Πολύ άνετα. Κι εγώ αν ήμουν άντρας θα τα φόραγα.hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2020, 00:22
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- blackpaint
το καλοκαιρι στο νησι βασικα ετσι κυκλοφορω, παρεο στη μεση και τα παπαρια στον αερα. Στην πολη ειναι αλλη ιστορια.hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2020, 00:08Δεν σε εμποδίζει κανείς να φοράς φούστες στο σπίτι σου. Ούτε έξω βασικά σε εμποδίζει κανείς. Αν το θεωρείς πραγματικά πιο άνετο, για ποιον λόγο να μην φοράς φούστες;blackpaint έγραψε: 19 Μάιος 2020, 23:39 Count me in: δε θα με χαλαγε καθολου να ντυνομαι με χλαμυδες και κελεμπιες και τετοια, αλλα δεν θα το κανα για αισθητικους λογους, αλλα για την απιστευτη ανεση του να αεριζονται τα τετοια μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 132 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 27 Απαντήσεις