πραγματι, η σταση σκυλακι σε μια λεπτη ειναι σκετη ξενεραΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Μάιος 2020, 22:33Myrsini έγραψε: 19 Μάιος 2020, 22:29 Όχι δεν θα με προσβάλεις επειδή υποστηρίζω τους παχουλούς ότι είμαι και εγω.Δεν πιάνει αυτό.![]()
Μα είμαι αδυνατη τι σκατα κόμπλεξ να βγάλω; Συ βγάζεις κόμπλεξ για τους χοντρούς, πρέπει να είμαστε χοντροί για να καταλαβαίνουμε την σκατοψυχιά;Ε...'οχι.
Συ έβγαλες κόμπλεξ για χοντρούς και σου απαντώ.Τι είναι χειρότερο το άσχημο σώμα που έχουν κάποιοι συνάνθρωποί μας, και δεν χρειάζεται να έχω εγώ άσχημο σώμα για να έχω ενσυναίσθηση ξέρεις, ή το άσχημο μυαλό;![]()
Όπως και να έχει απο την ώρα που τουλάχιστον σε έχω αντιληφθεί εγω δω μέσα ανοίγεις θέματα βγάζοντας μια απίστευτη κακία, πρέπει οπωσδήποτε να μεριμνήσεις για αυτό.Είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα.Θα έλεγα στα πρόθυρα της αρρώστιας.![]()
Μπορεί κάλλιστα να μην είσαι χονδρή , αλλά να έχεις άσχημο σώμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ήταν το παντελόνι καλή ιδέα ή καταστροφή;
Re: Ήταν το παντελόνι καλή ιδέα ή καταστροφή;
Ε όχι.. έχω πολυ καλό και γυμνασμένο σώμα.Αν θεωρείς ότι ένας καλιγραμμος δεν μπορεί να υποστηρίζει τους μη καλίγραμμους όταν γράφουν τέτοιες αηδίες μάντεψε ποιός έχει το πρόβλημα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Μάιος 2020, 22:33Myrsini έγραψε: 19 Μάιος 2020, 22:29 Όχι δεν θα με προσβάλεις επειδή υποστηρίζω τους παχουλούς ότι είμαι και εγω.Δεν πιάνει αυτό.![]()
Μα είμαι αδυνατη τι σκατα κόμπλεξ να βγάλω; Συ βγάζεις κόμπλεξ για τους χοντρούς, πρέπει να είμαστε χοντροί για να καταλαβαίνουμε την σκατοψυχιά;Ε...'οχι.
Συ έβγαλες κόμπλεξ για χοντρούς και σου απαντώ.Τι είναι χειρότερο το άσχημο σώμα που έχουν κάποιοι συνάνθρωποί μας, και δεν χρειάζεται να έχω εγώ άσχημο σώμα για να έχω ενσυναίσθηση ξέρεις, ή το άσχημο μυαλό;![]()
Όπως και να έχει απο την ώρα που τουλάχιστον σε έχω αντιληφθεί εγω δω μέσα ανοίγεις θέματα βγάζοντας μια απίστευτη κακία, πρέπει οπωσδήποτε να μεριμνήσεις για αυτό.Είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα.Θα έλεγα στα πρόθυρα της αρρώστιας.![]()
Μπορεί κάλλιστα να μην είσαι χονδρή , αλλά να έχεις άσχημο σώμα.

-
Antigeist
Που την είδες μωρέ την κακία και μάλιστα την "απίστευτη"; Λίγο μέλι λίγο αλάτι λίγο ξύδι είμαι όπως είναι φυσιολογικό για κάθε άνθρωπο. Σε προκαλώ να βρεις να έχω διατυπώσει κάπου έστω μια μόνο ακραία άποψη. Αν ψάχνεις κακούληδες εδώ μέσα υπάρχουν αρκετά ακραία ή/και κομπλεξικά άτομα που δεν μπορούν ποτέ τους να φανούν κόσμιοι. Βλέπε πχ NandrosMyrsini έγραψε: 19 Μάιος 2020, 22:29Όχι δεν θα με προσβάλεις επειδή υποστηρίζω τους παχουλούς ότι είμαι και εγω.Δεν πιάνει αυτό.Antigeist έγραψε: 19 Μάιος 2020, 22:20Ρε γαμώ το στανιό μου γιατί βγάζεις τέτοιο κόμπλεξ; Δεν αισθάνεσαι ωραία με το σώμα σου;Myrsini έγραψε: 19 Μάιος 2020, 21:54
Δίκαιο έχεις.Οι άσχημες σάρκες πρέπει να κρύβονται να μην τις βλέπουμε και αναγουλάζουμε.Διότι συ είσαι τέλειος και πανέμορφος να φανταστώ και κρίμα το ματάκι σου να χαλάει.Όμως δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, βλέπεις υπάρχει λύση.
Το τεράστιο και σοβαρό πρόβλημα είναι με τα άσχημα μυαλά τι θα κάνουμε που δεν μπορούν να κρυφτούν και τα λουζόμαστε ειδικά με κάτι τέτοια θέματα και σε αυτό το πρόβλημα η αναγούλα είναι πραγματική και πολύ σοβαρή.![]()
![]()
- blackpaint
Count me in: δε θα με χαλαγε καθολου να ντυνομαι με χλαμυδες και κελεμπιες και τετοια, αλλα δεν θα το κανα για αισθητικους λογους, αλλα για την απιστευτη ανεση του να αεριζονται τα τετοια μου.
Εγώ δεν σε βλέπω για κακιασμένο πάντως. Για πονεμένο σε βλέπω. Ή που σε πόνεσε καμία χοντρούλα ή που σου αρπαξε το σσαντουίτς.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Antigeist
Εντάξει θα αεριζόσουν λίγο αλλά μην φανταστείς ότι δεν θα έπρεπε να φορέσεις εσώρουχο. Για λόγους υγιεινής τα φοράμε ξέρεις.blackpaint έγραψε: 19 Μάιος 2020, 23:39 Count me in: δε θα με χαλαγε καθολου να ντυνομαι με χλαμυδες και κελεμπιες και τετοια, αλλα δεν θα το κανα για αισθητικους λογους, αλλα για την απιστευτη ανεση του να αεριζονται τα τετοια μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antigeist την 20 Μάιος 2020, 00:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Antigeist
Δεν μπορώ να ερωτευτώ χοντρή. Κάποτε είπα να κάνω μια φιλότιμη προσπαθειούλα αλλά... δεν. Εσύ θα ερωτεύοσουν ποτέ χοντρό;Naida έγραψε: 19 Μάιος 2020, 23:46 Εγώ δεν σε βλέπω για κακιασμένο πάντως. Για πονεμένο σε βλέπω. Ή που σε πόνεσε καμία χοντρούλα ή που σου αρπαξε το σσαντουίτς.
- hellegennes
Δεν σε εμποδίζει κανείς να φοράς φούστες στο σπίτι σου. Ούτε έξω βασικά σε εμποδίζει κανείς. Αν το θεωρείς πραγματικά πιο άνετο, για ποιον λόγο να μην φοράς φούστες;blackpaint έγραψε: 19 Μάιος 2020, 23:39 Count me in: δε θα με χαλαγε καθολου να ντυνομαι με χλαμυδες και κελεμπιες και τετοια, αλλα δεν θα το κανα για αισθητικους λογους, αλλα για την απιστευτη ανεση του να αεριζονται τα τετοια μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Εγώ δε νιώθω άνετα κομάντο ρε παιδιά. Πώς γίνεται να βολεύεστε; Άσε που στάζουν διάφορα από'κει χάμω σε μας. Ειδικά τις δύσκολες μέρες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Έχω ερωτευτείAntigeist έγραψε: 20 Μάιος 2020, 00:05Δεν μπορώ να ερωτευτώ χοντρή. Κάποτε είπα να κάνω μια φιλότιμη προσπαθειούλα αλλά... δεν. Εσύ θα ερωτεύοσουν ποτέ χοντρό;Naida έγραψε: 19 Μάιος 2020, 23:46 Εγώ δεν σε βλέπω για κακιασμένο πάντως. Για πονεμένο σε βλέπω. Ή που σε πόνεσε καμία χοντρούλα ή που σου αρπαξε το σσαντουίτς.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Το παντελόνι, όπως και το τακούνι, προέρχεται από την εξάρτυση των ιππεων. Το πεζικό φορούσε φουστανέλα και σανδάλια. Επομένως, για αυτονόητους κοινωνικούς λόγους, ήταν αναπόφευκτο τελικά να επικρατήσει.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Cecily Anne
Κάτσε ρε παιδί μου πόσο χοντρό; Δώσε μια αναλογία.
Εγώ θα μπορούσα ας πούμε μέχρι 15-20 κιλά πάνω από το ύψος αναλογικά, χωρίς κανένα πρόβλημα. Αρκεί να μην είναι το μισό γυμναστηριακό (εννοώ κοιλιά με ποντίκια), αν είναι ολο γυμναστηριακό, δεν είμαι σίγουρη ότι θα τρελαινόμουν, αλλά το προτιμώ από το χαλφ-χαλφ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Antigeist
Η ιδανική σου αναλογία βάρους/ύψους ποια είναι περίπου; Πες μου ένα διάσημο παράδειγμα.Cecily Anne έγραψε: 20 Μάιος 2020, 00:17Κάτσε ρε παιδί μου πόσο χοντρό; Δώσε μια αναλογία.
Εγώ θα μπορούσα ας πούμε μέχρι 15-20 κιλά πάνω από το ύψος αναλογικά, χωρίς κανένα πρόβλημα. Αρκεί να μην είναι το μισό γυμναστηριακό (εννοώ κοιλιά με ποντίκια), αν είναι ολο γυμναστηριακό, δεν είμαι σίγουρη ότι θα τρελαινόμουν, αλλά το προτιμώ από το χαλφ-χαλφ.
-
Antigeist
Αυτό τώρα που το διάβασες;Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 00:12 Το παντελόνι, όπως και το τακούνι, προέρχεται από την εξάρτυση των ιππεων. Το πεζικό φορούσε φουστανέλα και σανδάλια. Επομένως, για αυτονόητους κοινωνικούς λόγους, ήταν αναπόφευκτο τελικά να επικρατήσει.
- hellegennes
Είναι τέρμα ανθυγιεινό. Και φυσικά δεν είναι άνετο ούτε για τους άντρες, εκτός για αυτούς που είναι υπερβολικά μικροτσούτσουνοι, με μπίλιες για αρχίδια, οπότε δεν χρειάζεται να φοράνε τίποτα που να τα κρατάει σταθερά σε μια θέση. Για τους υπόλοιπους, είναι ο κύριος λόγος που επικράτησε το εφαρμοστό μποξεράκι. Συνδυάζει την άνεση του μπόξερ σορτς, με το κράτημα του σλιπ. Μάλιστα μετά εξελίχθηκαν στο σημερινό στυλ που είναι καμπύλα μπροστά, για να εναποτίθεται ο εξοπλισμός καλύτερα.Cecily Anne έγραψε: 20 Μάιος 2020, 00:09 Εγώ δε νιώθω άνετα κομάντο ρε παιδιά. Πώς γίνεται να βολεύεστε; Άσε που στάζουν διάφορα από'κει χάμω σε μας. Ειδικά τις δύσκολες μέρες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 132 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 27 Απαντήσεις