!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απάτη το υποτιθέμενο "Άγιο Φως"
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- nik_killthemall
Re: Η απάτη του «αγίου» φωτός
Αν ο χριστιανισμός ήταν αληθινός το άγιο φως θα θεωρούταν ύβρη για έναν πιστό χριστιανό. Σε όλα αυτά η απομυθοποίηση έρχεται πάντα μέσα από την μελέτη της ιστορίας.
Η αρχαιότερη πηγή για το "θαύμα" του άγιου φωτός το τοποθετεί ανάμεσα στον 7ο και 9ο αιώνα μ.χ. Οι σωζόμενες μαρτυρίες από τον 9ο ως τον 17ο αιώνα είναι συγκεχυμένες και παραπέμπουν σε "θαύμα" που δεν τηρούσε την θαυμαστή ακρίβεια που τηρεί στις μέρες μας (ακόμα και τα θαύματα λοιπόν βελτιώνονται) :
- Μαρτυρία του 10ου αιώνα αναφέρει ότι άναψαν 2 καντήλες πάνω απτον τάφο,
- μαρτυρία του 11ου αιώνα αναφέρει ότι άναψε 1 καντήλα πάνω απτον τάφο,
- μαρτυρία του 11ου αιώνα αναφέρει ότι άναψε μόνο η δικιά του καντήλα
- μαρτυρία του 12ου αιώνα αναφέρει ότι άναψαν όλες οι λαμπάδες
- μαρτυρία του 15ου αιώνα αναφέρει ότι εμφανίστηκε αστραπή από τον ουρανό και άναψε και τα κεριά και τις καντήλες
- μαρτυρία του 17ου αιώνα αναφέρει ότι άναψε 1 κανδήλα και ακούστηκαν και 3 βροντές
https://el.wikipedia.org/wiki/Άγιο_Φως
Η αρχαιότερη πηγή για το "θαύμα" του άγιου φωτός το τοποθετεί ανάμεσα στον 7ο και 9ο αιώνα μ.χ. Οι σωζόμενες μαρτυρίες από τον 9ο ως τον 17ο αιώνα είναι συγκεχυμένες και παραπέμπουν σε "θαύμα" που δεν τηρούσε την θαυμαστή ακρίβεια που τηρεί στις μέρες μας (ακόμα και τα θαύματα λοιπόν βελτιώνονται) :
- Μαρτυρία του 10ου αιώνα αναφέρει ότι άναψαν 2 καντήλες πάνω απτον τάφο,
- μαρτυρία του 11ου αιώνα αναφέρει ότι άναψε 1 καντήλα πάνω απτον τάφο,
- μαρτυρία του 11ου αιώνα αναφέρει ότι άναψε μόνο η δικιά του καντήλα
- μαρτυρία του 12ου αιώνα αναφέρει ότι άναψαν όλες οι λαμπάδες
- μαρτυρία του 15ου αιώνα αναφέρει ότι εμφανίστηκε αστραπή από τον ουρανό και άναψε και τα κεριά και τις καντήλες
- μαρτυρία του 17ου αιώνα αναφέρει ότι άναψε 1 κανδήλα και ακούστηκαν και 3 βροντές
https://el.wikipedia.org/wiki/Άγιο_Φως
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Επ, μην μου πειράζετε τον enaon, υποστηρίζω enaon!Nandros έγραψε: 07 Απρ 2018, 20:07Μεταμοντέρνος προσηλυτισμός!enaon έγραψε: 07 Απρ 2018, 18:42έγώ απο τα 8 έως τα 16 περίπου, άναβα με τον αναπτήρα το κεράκι που μου έδεινε η ανάπηρη γιαγιά μου να της φέρω το άγιο φως, τρομερό γαιδούρι. Έκανα και άλλα, γύριζα το ψωμί ανάποδα και το έκανα μαχαιροθήκη, την κακομοίρα, τρόμος.Λεγεών έγραψε: 02 Απρ 2018, 19:56Ξέρουμε όλοι τον μύθο, αλλά έχουμε την λογική να υποπτευθούμε τον αναπτήρα;
Τεσπα, πέθανε και δεν μου είπε το μυστικό της, πώς το κατάφερνε, πώς ήξερε πότε της το είχα ανάψει με τον αναπτήρα. Πέρναγε το χέρι της πάνω από το καντήλι και την έπιαναν τα κλάματα, καίγομαι μου έλεγε, δεν είναι αληθινό. Πήγαινα πίσω, έφερνα το "κανονικό", τί να κάνω.![]()
(τον πάω με τα χίλια, έχει φοβερή οξυδέρκεια και μοναδικό. βιτριολικό θα το χαρακτήριζα, χιούμορ!)
Έμπαινε enaon!
c/
γειά σου και σε σένα casper quantum,casper quantum έγραψε: 07 Απρ 2018, 20:12
![]()
![]()
![]()
που ήσουνα τόσο καιρό καλοπροαίρετο ευφυές πλασματάκι; είσαι και προγραμματιστής βλέπω, τώρα εξηγείται.
Σόρρυ για το οφ τόπικ. Συνεχίστε.
ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, με έκανες και κοκκίνησα βρε συ...
δεν ξέρω αν τα αξίζω αλλά κάνω μια προσπάθεια ...
ελπίζω να έχω και το χρόνο βέβαια, θα δείξει.
c/
Γειά σου Natasha και χρόνια πολλάNatasha έγραψε: 08 Απρ 2018, 17:21Η ιστορία με το "άγιο φως" λες;chris έγραψε: 07 Απρ 2018, 16:02Εννοώ ότι είναιNatasha έγραψε: 07 Απρ 2018, 13:41
Μπορείς λίγο να μου εξηγήσεις τί εννοείς με το επίθετο "κακή"; Τί σημαίνει "κακή ιστορία";
- χοντροκομμένα στημένη, και άρα ψεύτικη
- και, ακόμα χειρότερα, υποδαυλίζει τα θρησκευτικά μίση, τις μισαλλοδοξίες, υποβιβάζει την έννοια του ανθρώπου και του ίδιου του Θεού,
τι άλλο;
είναι μια ιστορία από φανατικούς πιστούς για φανατικούς πιστούς για ενίσχυση της φανατίλας,
κανένας άλλος δεν πρόκειται να την πάρει στα σοβαρά και σίγουρα όχι εγώ.
κατά μια έννοια είναι "σατανική ιστορία" όπως θα μπορούσες κάλιστα να πεις εσύ!
φιλικά πάντα,
ε ναι, ποιά άλλη;
c/
Τώρα σε αυτό, δεν καταλαβαίνω, συζήτηση γι'αυτά μπορεί να γίνει μόνο με πιστούς; δεν το καταλαβαίνω...Natasha έγραψε: 08 Απρ 2018, 17:26 Νομίζω ότι δεν γίνεται συζήτηση εφόσον δεν πιστεύεις το τί έζησε κάποιος. Σου το ξαναγράφω, ΑΝ υπάρχει αποκάλυψη του τριαδικού Θεού μέσα στην ψυχή τότε το δέχομαι ως γνήσια πνευματική εμπειρία. Μην ξεχνιέσαι, πάει πακέτο με την γνώση για την υπαρξη του σατανά. Αν δεν υπάρχει τέτοια αποκάλυψη των δύο αυτών προσώπων, πρόκειται για ΠΛΑΝΗ.
Συμφωνείς ως εδώ;
Ποιός το έιπε ότι ο Θεός επισκέπτεται μόνο χριστιανους; Αλλά όταν επισκεφτεί αλλόδοξους ή αλλοθρησκους τότε ΚΑΙ ΕΚΕΊΝΟΙ γνωρίζουν ακριβώς τον ίδιο τριαδικό Θεό και ξέρουν και για τις πλάνες του διαβόλου.
Έχω πολλά ερωτήματα αν είναι έτσι όπως τα περιγράφεις.
Στο πρώτο συμφωνώ, και ξανά μανά ρωτάω: τι σημαίνει αυτό το ΑΝ που γράφεις; ποιος με βεβαιώνει εμένα ότι είναι γνήσια πνευματική εμπειρία και όχι ψεύτικο ή και σατανικό πχ;
Λες πιο κάτω ότι εμφανίζεται και σε αλλόδοξους και μάλιστα τον βλέπουν σαν τον ίδιο τριαδικό θεό και ξέρουν και για τις πλάνες του διαβόλου.
Πως γνωρίζουν ποιός είναι άμα δεν τον έχουν καν ακουστά;
Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι αν αλλόδοξοι έχουν τέτοιες εμπειρίες τότε βλέπει ο καθένας τον Θεό στον οποίο πιστεύει, και είναι λογικό εδώ που τα λέμε.
Αλλά ας πούμε ναι, αντε να το πιστέψω όπως το λες, οι συγκεκριμένοι γιατί μετά δεν γίνονται και αυτοί χριστιανοί; πως το εξηγείς αυτό εσύ δηλαδή;
c/
Λεγεών, έχει δίκιο σε αυτό, δεν χρειάζονται βρισιές, καλοπροαίρετη συζήτηση κάνουμε.Natasha έγραψε: 08 Απρ 2018, 17:29Κουτοπόνηρος είσαι και φάινεσαι! Απαντώ μόνο στην ουσία του μηνύματος αν το πρόσεξες, δεν αποφεύγω τίποτα, αλλά διαπιστώνω έλλειψη εμπιστοσύνης από την μεριά σας, υμών που δεν πιστεύετε. Σας λέει ό άλλος κατι "είδα" και ένιωσα και σεις τον χαβά σας!Λεγεών έγραψε: 07 Απρ 2018, 17:43 Διαβάζω την ανταλλαγή απόψεων λίγο παραπάνω και δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι υπάρχουν τόσο αφελή άτομα όσο η Natasha. Και μέσα σε όλα την διακατέχει και κουτοπονηριά, και τις ερωτήσεις του chris τις αγνόησε.
Με μια λέξη: χριστιανοί.
Εγωϊσταροι του κερατά!
(βέβαια, Natasha μερικές φορές νομίζω ότι έχεις ανέβει στον άμβωνα και κηρύττεις... αλλά δεν πειράζει...πολύ :-)
c/
Επειδή όταν διαβάζω κάποιες φορές, μου έρχονται φλασιές, εδώ μου ήρθε αυτό και έψαξα και το βρήκα:sys3x έγραψε: 08 Απρ 2018, 19:03έχω και γω μερικές παρόμοιες ιστορίες γι' αυτό ρώτησα (αλλά δεν τις μοιράζομαι ούτε ανώνυμα).enaon έγραψε: 08 Απρ 2018, 18:56 έγινε αρκετές φορές ώστε να σταματήσει να έχει πλάκα. Μετά πέθανε βέβαια οπότε θα σταμάταγε οκ. Μία φορά νομίζω άκουσε το τσάκ απο τον αναπτήρα γιατί το έκανα μέσα στον κήπο, με ψάρωνε μάλλον αλλά οκ, το παρατράβηξε και είπα μέσα μου οκ, του χρόνου κλπ
Πάνω απο 2 φορές μετά το έκανα πολύ καλά, έφερα 2-3 κεράκια και ένα, το δικό της, ηταν απο τον αναπτήρα. Το καταλάβαινε για να μην λέμε πολλά, δεν έμαθα πώς όμως, πέρναγε το χέρι και έκαιγε αλλιώς έλεγε, αλλά οκ, δεν έμαθα πώς, ας μείνουμε εκεί.
«Όσο για τα θαύματά σας, δεν με εντυπωσιάζουν. Όλοι οι πονηροί έχουν κάνει θαύματα και όλοι οι ηλίθιοι τα έχουν πιστέψει. Για να πεισθώ για την αλήθεια ενός θαύματος, πρέπει προηγουμένως να πεισθώ ότι το γεγονός που το αποκαλείτε έτσι είναι παντελώς αντίθετο με τους νόμους της Φύσεως, γιατί μόνο ό,τι είναι έξω από αυτήν μπορεί να περάσει για θαύμα.
Και ποιος γνωρίζει την Φύση αρκετά καλά, ώστε να τολμήσει να βεβαιώσει σε ποιό ακριβώς σημείο αυτή ξεπερνιέται ή παραβιάζεται; Για να γίνει συνεπώς πιστευτό ένα θαύμα δεν απαιτούνται παρά δύο μόνον παράγοντες, ένας θαυματοποιός και μία-δύο γυναικούλες.
Έλα τώρα, μην ψάχνεις άλλα στηρίγματα για την πίστη σου. Όλοι οι ιδρυτές θρησκειών έκαναν αυτά που αποκαλείτε θαύματα και, τι περίεργο!, όλοι τους βρήκαν ανόητους να τους πιστέψουν…
Αχ φίλε μου, αν ο Θεός σου όντως υπήρχε, θα είχε τόση ανάγκη από θαύματα, μαρτύρια και προφητείες για να στήσει την αυτοκρατορία του;»
Μαρκήσιος ντε Σαντ, «Διάλογος ενός παπά με έναν μελλοθάνατο»
c/
Θεούλης!enaon έγραψε: 08 Απρ 2018, 18:56 έγινε αρκετές φορές ώστε να σταματήσει να έχει πλάκα. Μετά πέθανε βέβαια οπότε θα σταμάταγε οκ. Μία φορά νομίζω άκουσε το τσάκ απο τον αναπτήρα γιατί το έκανα μέσα στον κήπο, με ψάρωνε μάλλον αλλά οκ, το παρατράβηξε και είπα μέσα μου οκ, του χρόνου κλπ
Πάνω απο 2 φορές μετά το έκανα πολύ καλά, έφερα 2-3 κεράκια και ένα, το δικό της, ηταν απο τον αναπτήρα. Το καταλάβαινε για να μην λέμε πολλά, δεν έμαθα πώς όμως, πέρναγε το χέρι και έκαιγε αλλιώς έλεγε, αλλά οκ, δεν έμαθα πώς, ας μείνουμε εκεί.
c/
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Καλά θα κάνει να προσέχει τα μάτια του!chris έγραψε: 09 Απρ 2018, 10:14Επ, μην μου πειράζετε τον enaon, υποστηρίζω enaon!
(τον πάω με τα χίλια, έχει φοβερή οξυδέρκεια και μοναδικό. βιτριολικό θα το χαρακτήριζα, χιούμορ!)
Έμπαινε enaon!![]()
![]()
![]()
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Και όταν έγραψα για προσηλυτισμό έκανε πως δεν κατάλαβε!chris έγραψε: 09 Απρ 2018, 10:32Λεγεών, έχει δίκιο σε αυτό, δεν χρειάζονται βρισιές, καλοπροαίρετη συζήτηση κάνουμε.Natasha έγραψε: 08 Απρ 2018, 17:29Κουτοπόνηρος είσαι και φάινεσαι! Απαντώ μόνο στην ουσία του μηνύματος αν το πρόσεξες, δεν αποφεύγω τίποτα, αλλά διαπιστώνω έλλειψη εμπιστοσύνης από την μεριά σας, υμών που δεν πιστεύετε. Σας λέει ό άλλος κατι "είδα" και ένιωσα και σεις τον χαβά σας!Λεγεών έγραψε: 07 Απρ 2018, 17:43Διαβάζω την ανταλλαγή απόψεων λίγο παραπάνω και δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι υπάρχουν τόσο αφελή άτομα όσο η Natasha. Και μέσα σε όλα την διακατέχει και κουτοπονηριά, και τις ερωτήσεις του chris τις αγνόησε.
Εγωϊσταροι του κερατά!
(βέβαια, Natasha μερικές φορές νομίζω ότι έχεις ανέβει στον άμβωνα και κηρύττεις... αλλά δεν πειράζει...πολύ :-)
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
casper quantum
chris έγραψε: 09 Απρ 2018, 10:22γειά σου και σε σένα casper quantum,casper quantum έγραψε: 07 Απρ 2018, 20:12
![]()
![]()
![]()
που ήσουνα τόσο καιρό καλοπροαίρετο ευφυές πλασματάκι; είσαι και προγραμματιστής βλέπω, τώρα εξηγείται.
Σόρρυ για το οφ τόπικ. Συνεχίστε.
ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, με έκανες και κοκκίνησα βρε συ...
δεν ξέρω αν τα αξίζω αλλά κάνω μια προσπάθεια ...
ελπίζω να έχω και το χρόνο βέβαια, θα δείξει.
![]()
και από μένα
Φυσικά και το αξίζεις
Μάκια
-Συζήτηση μπορεί να γίνει μόνο με άτομα που είναι δεκτικά και δείχνουν εμπιστοσύνη σε αυτά που λες.chris έγραψε: 09 Απρ 2018, 10:28
Τώρα σε αυτό, δεν καταλαβαίνω, συζήτηση γι'αυτά μπορεί να γίνει μόνο με πιστούς; δεν το καταλαβαίνω...
Έχω πολλά ερωτήματα αν είναι έτσι όπως τα περιγράφεις.
Στο πρώτο συμφωνώ, και ξανά μανά ρωτάω: τι σημαίνει αυτό το ΑΝ που γράφεις; ποιος με βεβαιώνει εμένα ότι είναι γνήσια πνευματική εμπειρία και όχι ψεύτικο ή και σατανικό πχ;
Λες πιο κάτω ότι εμφανίζεται και σε αλλόδοξους και μάλιστα τον βλέπουν σαν τον ίδιο τριαδικό θεό και ξέρουν και για τις πλάνες του διαβόλου.
Πως γνωρίζουν ποιός είναι άμα δεν τον έχουν καν ακουστά;
Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι αν αλλόδοξοι έχουν τέτοιες εμπειρίες τότε βλέπει ο καθένας τον Θεό στον οποίο πιστεύει, και είναι λογικό εδώ που τα λέμε.
Αλλά ας πούμε ναι, αντε να το πιστέψω όπως το λες, οι συγκεκριμένοι γιατί μετά δεν γίνονται και αυτοί χριστιανοί; πως το εξηγείς αυτό εσύ δηλαδή;
-Η γνήσια πνευματική εμπειρία έχει την γνώση για το πρόσωπο του Θεού του τριαδικού. Επίσης, όταν συναντάς έναν άνθρωπο με θεία φώτιση αισθάνεσαι το φώς που έχει μέσα του. Παρόλα αυτά όμως, υπάρχει περίπτωση να είναι στα δίχτυα του δαίμονα και να τον έχει ξεγελάσει ότι τάχα είναι φωτισμένος.
Αν είσαι πιστός και είσαι καλά συνδεδεμένος με τον Θεό, τότε σε πληροφορεί ο ίδιος ο Θεός αν κάποιου η εμπειρία είναι γνήσια ή όχι.
-Μα αυτό ακριβώς είναι η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Θεού στην ψυχή Chris, σε κάνει να τον δεις ΧΩΡΙΣ να Τον γνωρίζεις από πριν!!!
-Και φυσικά ΔΕΝ υπάρχουν πολλοί Θεοί. Αυτό είναι ΠΛΑΝΗ. Όποιος δει τον Θεό μέσα του, είτε είναι πιστός και ενεργοποιηθεί μέσα του η θεία χάρη του βαπτίσματος, είτε είναι ξένος της πίστης, θα δει ακριβώς ΕΝΑΝ ΘΕΟ, τον τριαδικό!
Μην γελιέσαι.
"Άχρι καιρού..."
Chris, ερώτηση, ΠΩΣ θα πω αυτό που έζησα;;; Θα το ζωγραφίσω;;; Δεν πρέπει να μιλήσω;;; Εδώ στο δίκτυο μιλάμε με τον γραπτό λόγο. Υπάρχει κι άλλος τρόπος;;;chris έγραψε: 09 Απρ 2018, 10:32Λεγεών, έχει δίκιο σε αυτό, δεν χρειάζονται βρισιές, καλοπροαίρετη συζήτηση κάνουμε.Natasha έγραψε: 08 Απρ 2018, 17:29Κουτοπόνηρος είσαι και φάινεσαι! Απαντώ μόνο στην ουσία του μηνύματος αν το πρόσεξες, δεν αποφεύγω τίποτα, αλλά διαπιστώνω έλλειψη εμπιστοσύνης από την μεριά σας, υμών που δεν πιστεύετε. Σας λέει ό άλλος κατι "είδα" και ένιωσα και σεις τον χαβά σας!Λεγεών έγραψε: 07 Απρ 2018, 17:43 Διαβάζω την ανταλλαγή απόψεων λίγο παραπάνω και δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι υπάρχουν τόσο αφελή άτομα όσο η Natasha. Και μέσα σε όλα την διακατέχει και κουτοπονηριά, και τις ερωτήσεις του chris τις αγνόησε.
Εγωϊσταροι του κερατά!
"Άχρι καιρού..."
ΚΑΘΟΛΟΥ δεν απέφυγα τον λόγο σου, πάνε ξανά στο θέμα Ανώτερος Εαυτός και δες ότι γράφω να τοποθετηθεί η ίδια η Διαχείριση του φόρουμ αν κάνω προσηλυτιμό ή όχι!Nandros έγραψε: 09 Απρ 2018, 17:19Και όταν έγραψα για προσηλυτισμό έκανε πως δεν κατάλαβε!chris έγραψε: 09 Απρ 2018, 10:32Λεγεών, έχει δίκιο σε αυτό, δεν χρειάζονται βρισιές, καλοπροαίρετη συζήτηση κάνουμε.Natasha έγραψε: 08 Απρ 2018, 17:29Κουτοπόνηρος είσαι και φάινεσαι! Απαντώ μόνο στην ουσία του μηνύματος αν το πρόσεξες, δεν αποφεύγω τίποτα, αλλά διαπιστώνω έλλειψη εμπιστοσύνης από την μεριά σας, υμών που δεν πιστεύετε. Σας λέει ό άλλος κατι "είδα" και ένιωσα και σεις τον χαβά σας!
Εγωϊσταροι του κερατά!
(βέβαια, Natasha μερικές φορές νομίζω ότι έχεις ανέβει στον άμβωνα και κηρύττεις... αλλά δεν πειράζει...πολύ :-)![]()
Μην πετάς ψέματα!
"Άχρι καιρού..."
Ώπα Natasha, όχι, μισό λεπτό, ξεφύγαμε πολύ!Natasha έγραψε: 10 Απρ 2018, 00:20Chris, ερώτηση, ΠΩΣ θα πω αυτό που έζησα;;; Θα το ζωγραφίσω;;; Δεν πρέπει να μιλήσω;;; Εδώ στο δίκτυο μιλάμε με τον γραπτό λόγο. Υπάρχει κι άλλος τρόπος;;;chris έγραψε: 09 Απρ 2018, 10:32Λεγεών, έχει δίκιο σε αυτό, δεν χρειάζονται βρισιές, καλοπροαίρετη συζήτηση κάνουμε.Natasha έγραψε: 08 Απρ 2018, 17:29
Κουτοπόνηρος είσαι και φάινεσαι! Απαντώ μόνο στην ουσία του μηνύματος αν το πρόσεξες, δεν αποφεύγω τίποτα, αλλά διαπιστώνω έλλειψη εμπιστοσύνης από την μεριά σας, υμών που δεν πιστεύετε. Σας λέει ό άλλος κατι "είδα" και ένιωσα και σεις τον χαβά σας!
Εγωϊσταροι του κερατά!
Δεν χρειάζεται ούτε να μιλήσεις γι'αυτό, ούτε να περιγράψεις ούτε να ζωγραφίσεις ούτε τίποτα. Μου είναι ξεκάθαρο ότι έχεις ζήσει κάτι δυνατό και έντονο και δεν είναι στις προθέσεις μου ούτε να το αποκρούσω, ούτε να το καταρρίψω, ούτε καν να το αγγίξω το συγκεκριμένο θέμα! Σε θεωρώ καλόπιστο συνομιλητή και θα ήταν ανέντιμο εκ μέρους μου κάτι τέτοιο.
Επομένως για μένα το συγκεκριμένο θέμα κλείνει εδώ και ... πραγματικά λυπάμαι αν σε έφερα σε δύσκολη θέση.
φιλικά
chris
c/
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 884 Προβολές
-