Νομίζω οτι οι εχθροί του κρατισμού είναι υπερ των αναθέσεων έργων σε ιδιώτες.foscilis έγραψε: 19 Μάιος 2020, 01:40δηλαδή οι εχθροί του κρατισμού πρέπει να αρκούνται σε λεφτά ιδιωτών αντί να στέλνουν πρόταση στο δήμαρχο που ψάχνει κλαδευτές.gassim έγραψε: 19 Μάιος 2020, 01:36δηλαδή οι δήμαρχοι πρέπει να ψάχνουν να βρουν σοσιαλιστές κλαδευτές;foscilis έγραψε: 19 Μάιος 2020, 01:31 εγώ πάντως συμφωνώ ότι δεν είναι σκάνδαλο στυλ ο Ισκάρ τα τρώει. Δεν αμφιβητώ ότι πρόκειται για τίμια λεφτά ή ότι έχει κάνει παρόμοια έργα και με συριζαίο δήμαρχο. Και επειδή πρόσφατα έκοψαν ένα επικίνδυνο πεύκο στην πολυκατοικία των πεθερικών μου ξέρω ότι το κόστος είναι τεράστιο, συγκρίσιμο με εγκατάσταση φυσικού αερίου.
Ωστόσο είναι ένα πλήγμα στην ιδεολογική του συνέπεια, όπως και να το κάνουμε δεν είσαι εντάξει ως τζημεροειδές άμα παίρνεις έργα από δήμους.
Καλά εννοείται ότι στην πράξη είναι τόσο κρατικοδίαιτοι που μπροστά τους ακόμα και ένας μονιμάς του στρατού φαντάζει enterpreneur.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Iskar Azif κλαδευτης
Re: Iskar Azif κλαδευτης
το ίδιο λέμε.
- Υδράργυρος
Οπως θα διαπιστωσες το κλαδεμα ψηλων δεντρων ειναι ενα εργο που χρειαζεται γνωση, εμπειρια, επαγγελματισμο, και σωστη οργανωση-εξοπλισμο.foscilis έγραψε: 19 Μάιος 2020, 01:31 εγώ πάντως συμφωνώ ότι δεν είναι σκάνδαλο στυλ ο Ισκάρ τα τρώει. Δεν αμφιβητώ ότι πρόκειται για τίμια λεφτά ή ότι έχει κάνει παρόμοια έργα και με συριζαίο δήμαρχο. Και επειδή πρόσφατα έκοψαν ένα επικίνδυνο πεύκο στην πολυκατοικία των πεθερικών μου ξέρω ότι το κόστος είναι τεράστιο, συγκρίσιμο με εγκατάσταση φυσικού αερίου.
Αμφιβαλλω αν ο συγκεκριμενος ειναι ενας επαγγελματιας του ειδους. Πτοφανως ειναι η ανταμοιβη του για την εφευρεση του ορου "ζαιοι", διεκδικουσε τις δαφνες στα ποατ υου
Δεν νομίζω οτι λεμε το ίδιο, αλλά ειναι και αργά
- Μαυροβασίλης
αποτρέπει την πρόσληψη αργόμισθων κλαδευτών ο Επαναστατημένος Άτλας Ισκάρ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Υδράργυρος
Εχεις μουτρα να ποσταρεις σε αυτο το νημα;Μαυροβασίλης έγραψε: 19 Μάιος 2020, 01:49 αποτρέπει την πρόσληψη αργόμισθων κλαδευτών ο Επαναστατημένος Άτλας Ισκάρ
- Μαυροβασίλης
κουράζουν οι ρητορικές ερωτήσειςΥδράργυρος έγραψε: 19 Μάιος 2020, 01:52Εχεις μουτρα να ποσταρεις σε αυτο το νημα;Μαυροβασίλης έγραψε: 19 Μάιος 2020, 01:49 αποτρέπει την πρόσληψη αργόμισθων κλαδευτών ο Επαναστατημένος Άτλας Ισκάρ
Το πολιτικό προσωπικό που έχει επιλέξει ο κ. Μητσοτάκης, και ιδιαίτερα το οικονομικό του επιτελείο, δεν έχει ούτε το στρατηγικό βάθος ούτε την αξιοπιστία του αντίστοιχου επιτελείου της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. https://twitter.com/atsipras/status/1262013014053699584
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Και όχι μόνο εφηύρε τον όρο ζαίοι, το έκανε και μια εποχή που οι ζαίοι δρούσαν εντός και εκτός διαδικτύου οργανωμένα, με ρεπερτόριο που επεκτεινόταν απο δολοφονίες χαρακτήρων και δημόσιους εξευτελισμούς αντιφρονούντων, μέχρι κανονικά γιαουρτωματα και ξυλοδαρμούς στους δρόμους. Ή εμείς ή αυτοί ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν κτλ. Πέντε δέκα χρόνια έχουν περάσει, δεν νομίζω να ξέχασε κανένας τι σημαίνει ζαίος.Υδράργυρος έγραψε: 19 Μάιος 2020, 01:46Οπως θα διαπιστωσες το κλαδεμα ψηλων δεντρων ειναι ενα εργο που χρειαζεται γνωση, εμπειρια, επαγγελματισμο, και σωστη οργανωση-εξοπλισμο.foscilis έγραψε: 19 Μάιος 2020, 01:31 εγώ πάντως συμφωνώ ότι δεν είναι σκάνδαλο στυλ ο Ισκάρ τα τρώει. Δεν αμφιβητώ ότι πρόκειται για τίμια λεφτά ή ότι έχει κάνει παρόμοια έργα και με συριζαίο δήμαρχο. Και επειδή πρόσφατα έκοψαν ένα επικίνδυνο πεύκο στην πολυκατοικία των πεθερικών μου ξέρω ότι το κόστος είναι τεράστιο, συγκρίσιμο με εγκατάσταση φυσικού αερίου.
Αμφιβαλλω αν ο συγκεκριμενος ειναι ενας επαγγελματιας του ειδους. Πτοφανως ειναι η ανταμοιβη του για την εφευρεση του ορου "ζαιοι", διεκδικουσε τις δαφνες στα ποατ υου
γελανε και τα πλακακια της πισινας του ?? δε θυμαμαι το ονομα τωρα . Και η κατσικα στην πλατη της παρολιγο υποψηφιας ευρωβουλευτη σας .Υδράργυρος έγραψε: 19 Μάιος 2020, 01:52Εχεις μουτρα να ποσταρεις σε αυτο το νημα;Μαυροβασίλης έγραψε: 19 Μάιος 2020, 01:49 αποτρέπει την πρόσληψη αργόμισθων κλαδευτών ο Επαναστατημένος Άτλας Ισκάρ
- Μαυροβασίλης
άστον μωρέ, ο μερκ είναι καλός τύπος, απλά ζορίζεται λίγο να χωνέψει πως το Κούλι, το ζαβό, απ' το κολλέγιο, τους έχει κάνει το γκροβερ σα μπουρί από ιμπρεζα του λιτσφηλντΝon4me έγραψε: 19 Μάιος 2020, 02:08γελανε και τα πλακακια της πισινας του ?? δε θυμαμαι το ονομα τωρα . Και η κατσικα στην πλατη της παρολιγο υποψηφιας ευρωβουλευτη σας .Υδράργυρος έγραψε: 19 Μάιος 2020, 01:52Εχεις μουτρα να ποσταρεις σε αυτο το νημα;Μαυροβασίλης έγραψε: 19 Μάιος 2020, 01:49 αποτρέπει την πρόσληψη αργόμισθων κλαδευτών ο Επαναστατημένος Άτλας Ισκάρ
- Ελβετός Τραπεζίτης
Υδράργυρος έγραψε: 19 Μάιος 2020, 00:24Ο καρανικας με το νομοσχεδιο της φαρμακευτικης κανναβης εφερε ενα σωρο επενδυσεις. Ο γεωργιαδης τι επενδυσεις εφερε; περιμενω νουμεραtalaipwros έγραψε: 19 Μάιος 2020, 00:21 ειπαμε, τιμωρια ειναι αυτο.
Η ΝΔ τους βαζει και λιωνουν στον ιδρωτα για ενα ξεροκομματο , ο Συριζα τους κανει υπευθυνους στρατηγικου σχεδιασμου να στελνουνε τουιτς στη μενεγακη
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- Υδράργυρος
Μαυροβασίλης έγραψε: 19 Μάιος 2020, 01:55κουράζουν οι ρητορικές ερωτήσειςΥδράργυρος έγραψε: 19 Μάιος 2020, 01:52Εχεις μουτρα να ποσταρεις σε αυτο το νημα;Μαυροβασίλης έγραψε: 19 Μάιος 2020, 01:49 αποτρέπει την πρόσληψη αργόμισθων κλαδευτών ο Επαναστατημένος Άτλας Ισκάρ![]()
Για βάλε εικόνα γιατί είμαι περίεργοςΕλβετός Τραπεζίτης έγραψε: 19 Μάιος 2020, 04:48Υδράργυρος έγραψε: 19 Μάιος 2020, 00:24Ο καρανικας με το νομοσχεδιο της φαρμακευτικης κανναβης εφερε ενα σωρο επενδυσεις. Ο γεωργιαδης τι επενδυσεις εφερε; περιμενω νουμεραtalaipwros έγραψε: 19 Μάιος 2020, 00:21 ειπαμε, τιμωρια ειναι αυτο.
Η ΝΔ τους βαζει και λιωνουν στον ιδρωτα για ενα ξεροκομματο , ο Συριζα τους κανει υπευθυνους στρατηγικου σχεδιασμου να στελνουνε τουιτς στη μενεγακηΤσίμπα νούμερο επενδυτικό προϊόν και δυο τσίπουρα κερασμένα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ποσα δενδρα θα κλαδεψει με 13 χιλ ευρω δεν ξερουμε
Δεν τον ξέρω τον τύπο αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω που υπάρχει το κυρίως πρόβλημα.
Αν έχει συνεργείο που κόβει δέντρα, είναι απολύτως φυσικό να έχει πελάτες ιδιώτες αλλά και δήμους.
Εκτός αν εννοούν κάποιοι ότι σε κάθε δήμο υπάρχει ανάγκη κοπής δέντρων, που να δικαιολογούν ένα 10μελές μόνιμο επιτελείο, από αυτά που βλέπουμε κάθε φορά.
Δυο τρεις στη γύρα με καφέ στο χέρι να αυτεπιστατούν
και ένας που κόβει κλαδιά ή σκάβει.
Αν έχει συνεργείο που κόβει δέντρα, είναι απολύτως φυσικό να έχει πελάτες ιδιώτες αλλά και δήμους.
Εκτός αν εννοούν κάποιοι ότι σε κάθε δήμο υπάρχει ανάγκη κοπής δέντρων, που να δικαιολογούν ένα 10μελές μόνιμο επιτελείο, από αυτά που βλέπουμε κάθε φορά.
Δυο τρεις στη γύρα με καφέ στο χέρι να αυτεπιστατούν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 19 Μάιος 2020, 08:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.