!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Iskar Azif κλαδευτης

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Re: Iskar Azif κλαδευτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Von Mackensen έγραψε: 19 Μάιος 2020, 00:40 Εντάξει βολεύτηκε η Αγαπηδακη, ο Αζιφ, ποιος έμεινε, ο Τσουκαλαδακης;
Ο βαλιανατος εμεινε παραπονεμενος. Πειτε να του βγαλουν και αυτου μια εργολαβια υδραυλικα. Να καθαρισει φρεατια, καλοκαιρι ειναι βεβαια χωρις βροχες, αλλα δεν πειραζει
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Beria έγραψε: 19 Μάιος 2020, 00:49
Jolly Roger έγραψε: 19 Μάιος 2020, 00:48 σημιτικός πασόκος δεν ήταν αυτός;
Το ίδιο είναι
Χειροτεροι γιναν αυτοι
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Namrail έγραψε: 19 Μάιος 2020, 00:38 Τόση προσπάθεια να περασει για δεξιός Χατζηστεφάνου για να καταληξει κλαδευτης; Κρίμα και άδικο.
ντροπη :smt018
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ναι αλλα ο καρανικας (του επαιρνε ενα χιλιαρικο παρεπιπτοντως) :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Jack Shephard
Phorum.gr user: Jack Shephard

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jack Shephard »

Κάντε λίγο κράτει με τη σκανδαλάρα που βρήκατε γιατί πάλι σφαλιάρα θα πέσει :

@iskarazif: @HasdrubalBarca2 @pasta0 @antonisf86 Θα καθόμουν να ψάξω να ποστάρω από διαύγεια κανά παλιό έργο μου με κανάν Συριζαίο Δήμαρχο αλλά βαριέμαι ξανά τη φάση σαπίλα 2011-19 και τις διαδικτυακές φάπες που έχουν φάει.
Είναι τελειωμένοι, άεργοι και στο περιθώριο της Κοινωνίας.
Και πλέον το ξέρουν.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Jack Shephard έγραψε: 19 Μάιος 2020, 01:10 Κάντε λίγο κράτει με τη σκανδαλάρα που βρήκατε γιατί πάλι σφαλιάρα θα πέσει :

@iskarazif: @HasdrubalBarca2 @pasta0 @antonisf86 Θα καθόμουν να ψάξω να ποστάρω από διαύγεια κανά παλιό έργο μου με κανάν Συριζαίο Δήμαρχο αλλά βαριέμαι ξανά τη φάση σαπίλα 2011-19 και τις διαδικτυακές φάπες που έχουν φάει.
Είναι τελειωμένοι, άεργοι και στο περιθώριο της Κοινωνίας.
Και πλέον το ξέρουν.

Ενω αυτος ειναι μεροκαματιαρης κλαδευτης αυριο πρωι νωρις πριν πιασει η ζεστη θα βγει με το αλυσσοπριονο να κλαδεψει (που δεν κλαδευουν τετπια εποχη, λεπτομερεια)
Άβαταρ μέλους
Jack Shephard
Phorum.gr user: Jack Shephard

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jack Shephard »

Την ημερομηνία στην ανακοίνωση την είδες;

Κοίτα, εγώ τον τύπο μέχρι τώρα δε τον ήξερα και δε θέλω να τον μάθω. Αλλά γενική συμβουλή ζωής: ακόμα και να θες να ειρωνευτείς να το κάνεις μόνο αφού ξέρεις ότι έχεις όλα τα δεδομένα.

Για να μη κινδυνεύεις να γίνεις εσύ ρεζίλι.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Τοσες χιλιαδες φιλελε ποστ ειχε, ενα ποστ για το σωστο κλαδεμα δεν ειχε κανει, ετσι για το ξεκαρφωμα ρε παιδιμου
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Jack Shephard έγραψε: 19 Μάιος 2020, 01:19

Κοίτα, εγώ τον τύπο μέχρι τώρα δε τον ήξερα και δε θέλω να τον μάθω.
φίλε δε μπορείς να φανταστείς.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Jack Shephard έγραψε: 19 Μάιος 2020, 01:19 Κοίτα, εγώ τον τύπο μέχρι τώρα δε τον ήξερα και δε θέλω να τον μάθω.
Μια γραφική φιγούρα του τουιτερ είναι. Κάνει παρέα με τον Τζήμερο, τον Μπογδάνο και τον Χειμωνά του πασοκ

μεγάλο κάψιμο
Άβαταρ μέλους
foscilis

εγώ πάντως συμφωνώ ότι δεν είναι σκάνδαλο στυλ ο Ισκάρ τα τρώει. Δεν αμφιβητώ ότι πρόκειται για τίμια λεφτά ή ότι έχει κάνει παρόμοια έργα και με συριζαίο δήμαρχο. Και επειδή πρόσφατα έκοψαν ένα επικίνδυνο πεύκο στην πολυκατοικία των πεθερικών μου ξέρω ότι το κόστος είναι τεράστιο, συγκρίσιμο με εγκατάσταση φυσικού αερίου.

Ωστόσο είναι ένα πλήγμα στην ιδεολογική του συνέπεια, όπως και να το κάνουμε δεν είσαι εντάξει ως τζημεροειδές άμα παίρνεις έργα από δήμους.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

foscilis έγραψε: 19 Μάιος 2020, 01:31 εγώ πάντως συμφωνώ ότι δεν είναι σκάνδαλο στυλ ο Ισκάρ τα τρώει. Δεν αμφιβητώ ότι πρόκειται για τίμια λεφτά ή ότι έχει κάνει παρόμοια έργα και με συριζαίο δήμαρχο. Και επειδή πρόσφατα έκοψαν ένα επικίνδυνο πεύκο στην πολυκατοικία των πεθερικών μου ξέρω ότι το κόστος είναι τεράστιο, συγκρίσιμο με εγκατάσταση φυσικού αερίου.

Ωστόσο είναι ένα πλήγμα στην ιδεολογική του συνέπεια, όπως και να το κάνουμε δεν είσαι εντάξει ως τζημεροειδές άμα παίρνεις έργα από δήμους.
δηλαδή οι δήμαρχοι πρέπει να ψάχνουν να βρουν σοσιαλιστές κλαδευτές;
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

foscilis έγραψε: 19 Μάιος 2020, 01:31 Ωστόσο είναι ένα πλήγμα στην ιδεολογική του συνέπεια, όπως και να το κάνουμε δεν είσαι εντάξει ως τζημεροειδές άμα παίρνεις έργα από δήμους.
Τι εννοείς? Είσαι στ'αλήθεια τζημεροειδές αν ΔΕΝ παίρνεις έργα απο δήμους? Δηλαδή εκπλήσσεται κάποιος με την αποκάλυψη?
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Τα μπερδεύετε, ο τζήμερος πολιτεύεται ο αζιφ απλά δεν χωνευει τον σύριζα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

gassim έγραψε: 19 Μάιος 2020, 01:36
foscilis έγραψε: 19 Μάιος 2020, 01:31 εγώ πάντως συμφωνώ ότι δεν είναι σκάνδαλο στυλ ο Ισκάρ τα τρώει. Δεν αμφιβητώ ότι πρόκειται για τίμια λεφτά ή ότι έχει κάνει παρόμοια έργα και με συριζαίο δήμαρχο. Και επειδή πρόσφατα έκοψαν ένα επικίνδυνο πεύκο στην πολυκατοικία των πεθερικών μου ξέρω ότι το κόστος είναι τεράστιο, συγκρίσιμο με εγκατάσταση φυσικού αερίου.

δηλαδή οι δήμαρχοι πρέπει να ψάχνουν να βρουν σοσιαλιστές κλαδευτές;
δηλαδή οι εχθροί του κρατισμού πρέπει να αρκούνται σε λεφτά ιδιωτών αντί να στέλνουν πρόταση στο δήμαρχο που ψάχνει κλαδευτές.

Καλά εννοείται ότι στην πράξη είναι τόσο κρατικοδίαιτοι που μπροστά τους ακόμα και ένας μονιμάς του στρατού φαντάζει enterpreneur.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”