!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γυαλια με ακτινες Χ

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Re: Γυαλια με ακτινες Χ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

περαστικος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 22:27 Μου σταλθηκε σημερα μεσω κουριερ ενα ζευγαρι γυαλια με ακτινες Χ που ειχα αγορασει διαδικτυακα και δεν κανουν τιποτα. Τζιφος. Πεταμενα λεφτα.
Τωρα τι κανουμε;
Πρέπει να τα τρίψεις σε πουλόβερ για να φορτίσουν.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Last Veteran »

Τρολια είναι το νήμα αλλά ευκαιρίας δοθείσης θα γουστάριζα να είχα night vision. Από κάπου τόσο ξεκινάει η τιμή τους αλλά είχα σταμπάρει κάτι αμερικανικά με night vision και θερμογραφο μαζί - τα οποία απαγορευοταν να εξαχθούν από τις ΗΠΑ - με 23500 ντολαρς.
Άβαταρ μέλους
περαστικος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστικος »

Δεν κανουν ουτε για να βλεπεις καλυτερα απο αποσταση. Εχουν απλα ενα κομματι ψευτικο γυαλι μπροστα. Αλλα την βρηκα την λυση. Θα το πουλησω σε εναν φιλο μου που εινσι λιγακι χαζουλης για 250 και ετσι θα εχω και κερδος.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Άβαταρ μέλους
περαστικος

klg έγραψε: 17 Μάιος 2020, 00:23
περαστικος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:27 Τι να κανω τωρα, τους εσκασα με paypal ενα διακοσαρικο και δεν δεχονται επιστροφες. Να τους κανω μηνυση για απατη;
Να σου δώσω IBAN να απαιτήσω τα λεφτά εκ μέρους σου; Για να μην μπλέξεις κιολας μαν. Χώσε ένα 50 μέσα και don't worry, I got this.
Εγω να σου δωσω 50 αλλα που ξερω οτι δεν κρατησεις το διακοσαρικο και την αποζημιωση για εσενα;

Για τοσο αφελη με περασες;
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ερμής έγραψε: 17 Μάιος 2020, 10:44 Ορέστη γιατί δε κράτησες την αρχική σου περσονα;
Γιατί είσαι τόσο βάναυσος;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

hellegennes έγραψε: 17 Μάιος 2020, 12:18
Ερμής έγραψε: 17 Μάιος 2020, 10:44 Ορέστη γιατί δε κράτησες την αρχική σου περσονα;
Γιατί είσαι τόσο βάναυσος;
:o
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

enterprise-psi έγραψε: 17 Μάιος 2020, 10:48
περαστικος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 22:27 Μου σταλθηκε σημερα μεσω κουριερ ενα ζευγαρι γυαλια με ακτινες Χ που ειχα αγορασει διαδικτυακα και δεν κανουν τιποτα. Τζιφος. Πεταμενα λεφτα.
Τωρα τι κανουμε;
Πρέπει να τα τρίψεις σε πουλόβερ για να φορτίσουν.
:smt005:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

περαστικος έγραψε: 17 Μάιος 2020, 12:13
περαστικος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:27 Τι να κανω τωρα, τους εσκασα με paypal ενα διακοσαρικο και δεν δεχονται επιστροφες. Να τους κανω μηνυση για απατη;
Να σου δώσω IBAN να απαιτήσω τα λεφτά εκ μέρους σου; Για να μην μπλέξεις κιολας μαν. Χώσε ένα 50 μέσα και don't worry, I got this.
Εγω να σου δωσω 50 αλλα που ξερω οτι δεν κρατησεις το διακοσαρικο και την αποζημιωση για εσενα;

Εδώ στο phorum συναλλασόμαστε bona fide, οπότε δεν έχεις λόγο να ανησυχείς για τα 200 ευρώ Ορέστη μου.

Αλλά έχεις δίκιο, contra klg, το να δώσεις 200 ευρώ για μαγικά γυαλιά ώστε να βλέπεις τσίτσιδες τις γκόμενες δεν είναι αφέλεια, είναι επένδυση.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

περαστικος έγραψε: 17 Μάιος 2020, 12:07 Δεν κανουν ουτε για να βλεπεις καλυτερα απο αποσταση. Εχουν απλα ενα κομματι ψευτικο γυαλι μπροστα. Αλλα την βρηκα την λυση. Θα το πουλησω σε εναν φιλο μου που εινσι λιγακι χαζουλης για 250 και ετσι θα εχω και κερδος.
πουλησε τα στον Ορεστη.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

klg έγραψε: 17 Μάιος 2020, 12:24 δεν έχεις λόγο να ανησυχείς για τα 200 ευρώ Ορέστη μου.
Αν είναι ο Ορέστης πρέπει να τον πλακώσει με μία βρεγμένη σανίδα η μάνα του, που της πήρε τα 200 ευρώ για να πάει να αγοράσει τα γυαλιά. :D
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Κινεζικα ειναι;
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

hellegennes έγραψε: 17 Μάιος 2020, 02:40
Hector Buas έγραψε: 17 Μάιος 2020, 00:29

Πας να κλέψεις εκκλησία?
Δεν νομίζω ότι οι παπάδες είναι τόσο ηλίθιοι.
...όσο ο περαστικός.

Τώρα είναι σωστό.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

περαστικος έγραψε: 17 Μάιος 2020, 12:07 Δεν κανουν ουτε για να βλεπεις καλυτερα απο αποσταση. Εχουν απλα ενα κομματι ψευτικο γυαλι μπροστα. Αλλα την βρηκα την λυση. Θα το πουλησω σε εναν φιλο μου που εινσι λιγακι χαζουλης για 250 και ετσι θα εχω και κερδος.
Υπάρχουν τόσο χαζούληδες που θα αγόρασουν γυαλιά με ακτίνες Χ?
περαστικος έγραψε: 17 Μάιος 2020, 12:13 ...

Εσύ αφελής? Με τίποτε!
Άβαταρ μέλους
περαστικος

Ρε παιδια, επειδη βλεπω ορισμενοι εχετε αρχισει να με δουλευετε, οι ακτινες Χ ειναι μια ακτινοβολια που χρησιμοποιειται και τα αεροδρομια για να σε ελεγχουν αν κουβαλας κατι πανω σου. Μπορεις πραγματι να δεις τον αλλον μεσα απο τα ρουχα του. Τωρα αυτα τα γυαλια γιατι δεν δουλευουν δεν ξερω. Ο Ορεστης ποιος ειναι, δεν ξερω. Πιασατε κι τα πολιτικα.
Άβαταρ μέλους
ammophila
Phorum.gr user: Alamo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ammophila »

γιατί ρε άθρωπα , δεν αγόρασες άπαρχης γάμα ρευ γκλασ: g ray
µυρµηκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”