Πρέπει να τα τρίψεις σε πουλόβερ για να φορτίσουν.περαστικος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 22:27 Μου σταλθηκε σημερα μεσω κουριερ ενα ζευγαρι γυαλια με ακτινες Χ που ειχα αγορασει διαδικτυακα και δεν κανουν τιποτα. Τζιφος. Πεταμενα λεφτα.
Τωρα τι κανουμε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γυαλια με ακτινες Χ
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Γυαλια με ακτινες Χ
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Last Veteran
Τρολια είναι το νήμα αλλά ευκαιρίας δοθείσης θα γουστάριζα να είχα night vision. Από κάπου τόσο ξεκινάει η τιμή τους αλλά είχα σταμπάρει κάτι αμερικανικά με night vision και θερμογραφο μαζί - τα οποία απαγορευοταν να εξαχθούν από τις ΗΠΑ - με 23500 ντολαρς.
- περαστικος
Δεν κανουν ουτε για να βλεπεις καλυτερα απο αποσταση. Εχουν απλα ενα κομματι ψευτικο γυαλι μπροστα. Αλλα την βρηκα την λυση. Θα το πουλησω σε εναν φιλο μου που εινσι λιγακι χαζουλης για 250 και ετσι θα εχω και κερδος.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
- περαστικος
Εγω να σου δωσω 50 αλλα που ξερω οτι δεν κρατησεις το διακοσαρικο και την αποζημιωση για εσενα;klg έγραψε: 17 Μάιος 2020, 00:23Να σου δώσω IBAN να απαιτήσω τα λεφτά εκ μέρους σου; Για να μην μπλέξεις κιολας μαν. Χώσε ένα 50 μέσα και don't worry, I got this.περαστικος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:27 Τι να κανω τωρα, τους εσκασα με paypal ενα διακοσαρικο και δεν δεχονται επιστροφες. Να τους κανω μηνυση για απατη;
Για τοσο αφελη με περασες;
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
- hellegennes
Γιατί είσαι τόσο βάναυσος;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
enterprise-psi έγραψε: 17 Μάιος 2020, 10:48Πρέπει να τα τρίψεις σε πουλόβερ για να φορτίσουν.περαστικος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 22:27 Μου σταλθηκε σημερα μεσω κουριερ ενα ζευγαρι γυαλια με ακτινες Χ που ειχα αγορασει διαδικτυακα και δεν κανουν τιποτα. Τζιφος. Πεταμενα λεφτα.
Τωρα τι κανουμε;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Εδώ στο phorum συναλλασόμαστε bona fide, οπότε δεν έχεις λόγο να ανησυχείς για τα 200 ευρώ Ορέστη μου.περαστικος έγραψε: 17 Μάιος 2020, 12:13Εγω να σου δωσω 50 αλλα που ξερω οτι δεν κρατησεις το διακοσαρικο και την αποζημιωση για εσενα;klg έγραψε: 17 Μάιος 2020, 00:23Να σου δώσω IBAN να απαιτήσω τα λεφτά εκ μέρους σου; Για να μην μπλέξεις κιολας μαν. Χώσε ένα 50 μέσα και don't worry, I got this.περαστικος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:27 Τι να κανω τωρα, τους εσκασα με paypal ενα διακοσαρικο και δεν δεχονται επιστροφες. Να τους κανω μηνυση για απατη;
Αλλά έχεις δίκιο, contra klg, το να δώσεις 200 ευρώ για μαγικά γυαλιά ώστε να βλέπεις τσίτσιδες τις γκόμενες δεν είναι αφέλεια, είναι επένδυση.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
πουλησε τα στον Ορεστη.περαστικος έγραψε: 17 Μάιος 2020, 12:07 Δεν κανουν ουτε για να βλεπεις καλυτερα απο αποσταση. Εχουν απλα ενα κομματι ψευτικο γυαλι μπροστα. Αλλα την βρηκα την λυση. Θα το πουλησω σε εναν φιλο μου που εινσι λιγακι χαζουλης για 250 και ετσι θα εχω και κερδος.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Αν είναι ο Ορέστης πρέπει να τον πλακώσει με μία βρεγμένη σανίδα η μάνα του, που της πήρε τα 200 ευρώ για να πάει να αγοράσει τα γυαλιά.
-
talaipwros
Κινεζικα ειναι;
- Hector Buas
...όσο ο περαστικός.hellegennes έγραψε: 17 Μάιος 2020, 02:40Δεν νομίζω ότι οι παπάδες είναι τόσο ηλίθιοι.Hector Buas έγραψε: 17 Μάιος 2020, 00:29Πας να κλέψεις εκκλησία?klg έγραψε: 17 Μάιος 2020, 00:23
Να σου δώσω IBAN να απαιτήσω τα λεφτά εκ μέρους σου; Για να μην μπλέξεις κιολας μαν. Χώσε ένα 50 μέσα και don't worry, I got this.
Τώρα είναι σωστό.
- Hector Buas
Υπάρχουν τόσο χαζούληδες που θα αγόρασουν γυαλιά με ακτίνες Χ?περαστικος έγραψε: 17 Μάιος 2020, 12:07 Δεν κανουν ουτε για να βλεπεις καλυτερα απο αποσταση. Εχουν απλα ενα κομματι ψευτικο γυαλι μπροστα. Αλλα την βρηκα την λυση. Θα το πουλησω σε εναν φιλο μου που εινσι λιγακι χαζουλης για 250 και ετσι θα εχω και κερδος.
Εσύ αφελής? Με τίποτε!περαστικος έγραψε: 17 Μάιος 2020, 12:13 ...
Εγω να σου δωσω 50 αλλα που ξερω οτι δεν κρατησεις το διακοσαρικο και την αποζημιωση για εσενα;
- περαστικος
Ρε παιδια, επειδη βλεπω ορισμενοι εχετε αρχισει να με δουλευετε, οι ακτινες Χ ειναι μια ακτινοβολια που χρησιμοποιειται και τα αεροδρομια για να σε ελεγχουν αν κουβαλας κατι πανω σου. Μπορεις πραγματι να δεις τον αλλον μεσα απο τα ρουχα του. Τωρα αυτα τα γυαλια γιατι δεν δουλευουν δεν ξερω. Ο Ορεστης ποιος ειναι, δεν ξερω. Πιασατε κι τα πολιτικα.
γιατί ρε άθρωπα , δεν αγόρασες άπαρχης γάμα ρευ γκλασ: g ray
µυρµηκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 984 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Belladonna_new
-
- 23 Απαντήσεις